- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.341
bu arada hangi arkdas devralck bilmiyrm ama beni de eklerse sevnrm
simdiden tesekkurler
sat 6 kasim
yas 25
ankara
dogum tarhi 13.08.2013
Arkadaşlar merhabaa,, bende bugün öğrendim hamile olduğumu.. şükürler olsun 5 yıl bitti bizim ve ilk gebeliğim..
Son adet tarihim 12 kasım bu sabah değerim 17159,4 çıktı çok fazla değil mi sizce hastanedeki laborantda bence bu değerde çoğul gebelik olabilir dedi
günaydın bgn dr gidiyorumm dua edin kalp atışlarımızı duyalımm bebişi göriyim inş. sağlıklı olsun bebişimmm
günaydın bgn dr gidiyorumm dua edin kalp atışlarımızı duyalımm bebişi göriyim inş. sağlıklı olsun bebişimmm
Tebrik ederim sizi benimde degerim 17000 cikti sizce neyi ifade ediyor..
Lutfen bilgisi olan arkadaslar kac haftalik ve cogul gebelik olabilirmi sizce?
Günaydın kızlar kalp atışını duydum muhteşem bir duygu allhım herkese yaşatsın bu duyguyu
kızlarr çok hastayım grip olmuşum ne yapayım nasıl geçirecem bebege zararı olurmu?
İyi akşamlar Kızlar
Topiği devir aldım, fark etmişinizdir. Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar Özelden mesaj atsınlar her zaman takip edemiyorum.
bu arada sadece ben 3üncü meleğimi bekliyorum burada o yüzden kendimi Topiğin annesi ilan ettim :)))
Biz daha Doktora gitmedik. Yarın Sağlık ocağına gidip folik asit birde Vitamin yazıracağım. Doktora daha sonra azıcık büyüyünce gideceğiz. 9. haftada falan gideriz herhalde. 3üncü bebişde daha rahat olunuyor.
Herhangi bir şikayetim yok şimdilik, bulantı falan olmuyor çok şükür. Sadece halsizlik oluyor biraz birde göğüslerimde ağrı var, Tusem daha 5 ay önce bıraktı emmeyi bu gebelikte ondan dolayı hemen süt geldi göğüsümden.
Biz buraya yani küçükkuyuya yeni taşındık 4 ay önce. Bir aydır tuttuğumuz evin rutubet yaptığını fark ettik, hemen ev aramaya başladık. Hayalimizdeki evi bulduk şükürler olsun. Triblex 5+1 şahane bir ev. Hep harabe gibi evlerde oturduk (Polis lojmanları öyle oluyor genelde) Rabbim sonunda düşlediğimiz gibi bir ev nasip etti bizede. Neyse uzun lafın kısası; yarın yeni evde temizlik var, salı günü burası toplanacak, çarşamba ev taşınacak ve yerleşecek. İşimiz çok bu kış gününde.
Yarın Kayınvalidem geliyor yardıma salıda Görümcem gelecek çebucak hallederiz inşallah.
Dualarımdasınız, sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?