2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar Kızlar

Topiği devir aldım, fark etmişinizdir. Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar Özelden mesaj atsınlar her zaman takip edemiyorum.
bu arada sadece ben 3üncü meleğimi bekliyorum burada o yüzden kendimi Topiğin annesi ilan ettim :)))

Biz daha Doktora gitmedik. Yarın Sağlık ocağına gidip folik asit birde Vitamin yazıracağım. Doktora daha sonra azıcık büyüyünce gideceğiz. 9. haftada falan gideriz herhalde. 3üncü bebişde daha rahat olunuyor.
Herhangi bir şikayetim yok şimdilik, bulantı falan olmuyor çok şükür. Sadece halsizlik oluyor biraz birde göğüslerimde ağrı var, Tusem daha 5 ay önce bıraktı emmeyi bu gebelikte ondan dolayı hemen süt geldi göğüsümden.

Biz buraya yani küçükkuyuya yeni taşındık 4 ay önce. Bir aydır tuttuğumuz evin rutubet yaptığını fark ettik, hemen ev aramaya başladık. Hayalimizdeki evi bulduk şükürler olsun. Triblex 5+1 şahane bir ev. Hep harabe gibi evlerde oturduk (Polis lojmanları öyle oluyor genelde) Rabbim sonunda düşlediğimiz gibi bir ev nasip etti bizede. Neyse uzun lafın kısası; yarın yeni evde temizlik var, salı günü burası toplanacak, çarşamba ev taşınacak ve yerleşecek. İşimiz çok bu kış gününde.
Yarın Kayınvalidem geliyor yardıma salıda Görümcem gelecek çebucak hallederiz inşallah.

Dualarımdasınız, sevgiyle kalın

Son düzenleme:

Tebrik ederim sizi benimde degerim 17000 cikti sizce neyi ifade ediyor..

Lutfen bilgisi olan arkadaslar kac haftalik ve cogul gebelik olabilirmi sizce?

Tebrik ederim sizi benimde degerim 17000 cikti sizce neyi ifade ediyor..

Lutfen bilgisi olan arkadaslar kac haftalik ve cogul gebelik olabilirmi sizce?

canım teşekkürler..

sizinde hayırlı olsun inşallah

son adet tarihine göre haftan hesaplanır

çoğul gebelikte varsa usg de çıkar zaten

hayırlı sabahlar kızlar.doktordan gelıyorum lekelenmelerım ıcın gıtmıstım.5 hafta 4 gundeyım.doktor karından baktı ve keseyı gordu cok sasırdım karından gozukmıyecegını sanıyordum dedım.malesef dusuk tehlıken var hala ıcerde kanama gozukuyor dedı.progestan hap verdı gunde 3 defa.ve bana dedıkı bunlar neden oluyor bılıyormusun hepsı stres ve herseyı cok kafaya takmakla ılgılı dedı.sasırdım kendıne cokyuklenme tevekkul et dedı.akupunktur bıoenerjı ve psıkologa gıtmemı onerdı.bunlar uzerındekı stresı azaltır vucudumuzun bellı bır kapasıtesı var cok yuklenırsen bır yerden cıkar dedı.herseyden mutlu olmaya calıs bak ne guzel dısarıda gunes var bu bıle sen mutlu edebılır.kızlar sızde bu soyledıklerımı dıkkate alın lutfen.

Günaydın dostlar nbrsiniz.Bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum .İnş Allah yakın zamanda dileklerini verir.
Ben de cumartesi günü kalp atışını duydum bebeğimin çok şükürrr.Dr bir sürü test istedi 750 tl tuttu ben de yaptırmadım ben 150 tlsini ödeyecektim ama yine de çok geldi ssk da yapılıyomuş o testler ne gerek var dedim perşembe günü inş devlet hastanesine gidecem haa bi de şu özel hastanelerde hamilelerden test ücreti alınmıyor vs gibi soruları sordum klasik cvplara aldım öyle bi yazı gelmedi bizim bilgimiz yok dediler...
bu arada ilk testleri yaptıran vardır aranızda ne kadar tuttu veya ssk hepsini yapar demi?

çanakkale küçükkuyu mu yoksa Allah kolaylık versin bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…