2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benden de istedi 8 tane test 122 lira tuttu yaptırdım yarın sonuçlar çıkacak bence de devlet de yaptırmak mantıklı benim eşim sıra beklemeyelim diye orda yaptırttı bana kalsa bende devlet e giderdim

birde şu ücretsiz meselesi eskiden vardı kalktı şimdi benim ablam hamileyken bir kaç kez gitmişti ama öncelik oluyordu ücretlilerin önceliği vardı ssk dan ücretsiz bakılan sona kalıyordu ve fazla da ilgilenmiyorlardı

kızlar size tavsiyem 2 dr.unuz olsun bir devlette biri özelde (herkes özele gidiyor şimdi )
testleri hastanede yaptırırsınız özeldede kontrol ve doğum ben ilk bebişimde hep özelde yaptırdım habire ücret ödeniyor nstye bile ücret ödüyorsun.kan tahlilleri çok tutuyor zaten.hem kadın doğum hastaneleri tam teşekküllü ilerde bir sıkıntı olurda erken doğum riskli durumlar özeller hemen devlete gönderiyor yada bir sürü fatura çıkarıyor

günaydınlar,
yeni gelen anne adaylarımız hoş geldiniz allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar ya ben 2 kez doktora gittim ultrason için; birisi keseyi görmek, diğeri de kalp atışını duymak için... ikisinde de sıra beklerken heyecanlanıp sıkışıp tuvalete gittim ve az önce okudum ki "idrarınızı yapmayın sıkışınca daha net görünür" demişsiniz napiim ne zaman heyecanlansam tuvaletim gelir benim çok komiğim ya ama azmettim bir dahakine sıkışıp giricem ultrasona...

işte hiç bilmediğimiz eğlenceli şeyler öğreniyoruz burdan, bunu seviyorum

aynen haklısın cuma akşam kanamam olduğunda özel hastaneye gittim hep gittiğim bişey yapamayız deyip devlete gönderdiler boşuna o kadar para döküyoruz hiçbir donanım yok

benden de istedi 8 tane test 122 lira tuttu yaptırdım yarın sonuçlar çıkacak bence de devlet de yaptırmak mantıklı benim eşim sıra beklemeyelim diye orda yaptırttı bana kalsa bende devlet e giderdim

ha tam üstüne bastın güya bende sıra beklemeyim diye randevu aldım 10:45 randevumu 12:00'de girdim en sonunda cıngar çıkardım bide özel hastane olacak sskda bile randevu aldığın saatte alıyolarmış bi de okadar para istiyolar ben kouşmasam millet sessiz sessiz oturuyodu benden cesaret alıpp konuşmaya başladılar::)

evet ben de aynısını yapıyorum çok mantıksız geliyor ücretsiz yapılabilecek testlere dünyanın parasını vermek.

kızlar göbüşlerde değişiklik varmı bn cok zayıf bır bayanım45 kıloyum gobek degımın alt kısmında hafıf sıslık ve sertlık var bebiştenmidir acana

aynen paranla rezil oluyosun şu test sonuçlarımı da alayım ondan sonra biraz zor giderim o gün eşim nerdeyse birini dövecekti zor engel oldum bundan sonra daha donanımlı bir devlet hastanesine giderim en azndan orda bile daha çok ilgileniyorlar

çok haklısın benim özel bi doktorum var doğumu ona yaptırmak istiyorum tahliller vs sskda bu aralar kafam karışık sizce hangi durumlarda özel doktoruma gidiyim veya hangi aydan sonra

kızlar drdan geldim kesem biraz daha büyümüş progestan iğne oldum dr içini ferah tut herşery allhtan dedi eşim baya panikti 31inde kont var rabbim hayırlısını versin inş

Merhaba kızla, beni de aranıza alır mısınız? biz de cumartesi kalp atışını duyduk süper bir duygu. doktor vitamin verdi elevit başka kullanan var mı?

Öncelikle tebrik ederim kalp atışlarınızı:) hepimiz için herşey yolunda gider inşallah..
Benim doktorumda 20 tane falan test yazdı. Büyük bir bölümünü ücretsiz ve hiç sıra beklemeden sağlık ocağında yaptırdım. Aile hekimi ve hemşiresi o kadar ilgilendiler ki kendimi prensesler gibi hissettim:))) söylediklerine göre gebelik takibini düzenli yapmazlarsa maaşlarından kesiliyormuş.mutlaka kontrole çağırdığımızda gelin,gelemeyecek durumda olursanız biz geliriz dediler:))
Neyse toxoplazma ,rubella gibi testler sağlık ocağında yapılmıyor 4adet testi özel laboratuarda yaptırdımve malesef 190 tl ödedim

evt yaaa sağlık ocağıda iyi fikir ama benim kaydım yok izinli bir günümde kayıt yaptırsam iyi olcak :)

Öncelikler hepinizi birer birer tebrik ederim.
Rabbim isteyen bekleyen herkesi sağ salim kavustursun evlatlarına inşallah.

İnşllah bu ay Rabbim bana da nasip etmiştirde burada bu topite sizlerle yazışmak kısmet olur.
bugün yarın adet günüm
son günler hiç geçmek bilmiyor
Rabbim hayırlısıysa bu ay nasip et nolur nolur nolur..
banada tüm isteyen kullarınada inşallah.

Neyse toxoplazma ,rubella gibi testler sağlık ocağında yapılmıyor 4adet testi özel laboratuarda yaptırdım ve malesef 190 tl ödedim

bu testleri ssk yapmıyomuydu yani devlet hastanesi
size özel testler mi her gebenin yaptırması mı gerekiyor acaba?

Merhaba kızla, beni de aranıza alır mısınız? biz de cumartesi kalp atışını duyduk süper bir duygu. doktor vitamin verdi elevit başka kullanan var mı?

Hayırlı olsun inşallah..

İlk öğrendiğimde gittiğim dr.folbiol vermişti.10 gün önce dr. Değiştirdim. Yeni doktorum Elevit verdi, folbiolu bırk dedi. Söylediğine göre Elevit vücudunun ihtiyacı olan tüm vitamin ve minarelleri karşılıyormuş folik asitte dahil...

çok teşekkür ederim

Hım ama folik asite devam et dedi. İkisinide içiyorum şimdi

Canım her gebenin yaptırması gereken testler diye biliyorum. Bu testleri ssk ve devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor ancak gittiğin kurumun doktoruna muayene olmak zorundasın ve o testleri isterse yazmayabiliyormuş. Yani ssk yada devlet hastanesine gidip ben bu testleri yaptırıcam deyip yaptıramıyorsun oradaki doktora muayene olmak zorundasın. Ben o gün için randevu alamadım, eşim işten izinalmıştı aç karnına baya dolaştık. Eşim biraz pimpirik hava çok soğuk, şimdi sen grip falan kaparsın diye labaoratuara götürdü.
Normalde randevunu alarak sgk veya devlet hastanesinde yaptırabilirsin.
Ayrıca sağlık ocağını gerçekten tavsiye ederim ben kayıt yaptırdığımdan beri 2 ayda bir beni arayıp gebelik varmı diye soruyorlardı. Çok iyi takip ediyorlar, bütün test sonuçlarını Ankara, ya bildiriyorlarmış. Ayrıca bebek doğduktan sonra 5 yaşına kadar tüm aşı ve kontrollerini yapmak zorundaymışlar.

kızlar merhaba...uzun zamandır bebeğimi büyütüyordum:)yazamadım.3 gündür bulantılarım başladı ve işe giderken karların üzerine sarı lekeler bırakarak her bir köşeye ben hamileyim dercesine çıkardım:)neyse alıştım artık gözümü açar açmaz çubuk krakeri ağzıma doldurursam o sabah kusmuyorum.bunun dışında bir sorunum yok allaha şükür.Ayrıca bugün ilk defa doktora gittim.devlet hastanesine.kalabalıktı ve doktor eşimi içeri almama izin vermedi.biraz canım sıkıldı ama olsun dedim.ultrasonda keseyi gördü ve kalp atışlarını dinletti.6 hafta 2 günlükmüş :)sonrada bayağı sormuşsunuz ona cevap vereyim 4 tüp kan ve idrar verdim bütün testleri yaptı sanırım sonuçlarını yarın alıcam. bende önce şu testleri yaptırıyım da 3 aydan sonra giderim özel doktora diyordum.ama şu testleri bi alıyım bi daha gitmiycem devlet hastanesine.umarım bütün testleri yapmıştır.birde benim hamilelik takvimimde tam 7 hafta doldu gözüküyor sat 5 kasım olduğundan.ama 6 hafta 2 günlük dedi.gidenleriniz varsa bir sorun yok dimi bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…