- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.381
kızlar drdan geldim kesem biraz daha büyümüş progestan iğne oldum dr içini ferah tut herşery allhtan dedi eşim baya panikti 31inde kont var rabbim hayırlısını versin inş
Neyse toxoplazma ,rubella gibi testler sağlık ocağında yapılmıyor 4adet testi özel laboratuarda yaptırdım ve malesef 190 tl ödedim
bu testleri ssk yapmıyomuydu yani devlet hastanesi
size özel testler mi her gebenin yaptırması mı gerekiyor acaba?
kızlar merhaba...uzun zamandır bebeğimi büyütüyordum:)yazamadım.3 gündür bulantılarım başladı ve işe giderken karların üzerine sarı lekeler bırakarak her bir köşeye ben hamileyim dercesine çıkardım:)neyse alıştım artık gözümü açar açmaz çubuk krakeri ağzıma doldurursam o sabah kusmuyorum.bunun dışında bir sorunum yok allaha şükür.Ayrıca bugün ilk defa doktora gittim.devlet hastanesine.kalabalıktı ve doktor eşimi içeri almama izin vermedi.biraz canım sıkıldı ama olsun dedim.ultrasonda keseyi gördü ve kalp atışlarını dinletti.6 hafta 2 günlükmüş :)sonrada bayağı sormuşsunuz ona cevap vereyim 4 tüp kan ve idrar verdim bütün testleri yaptı sanırım sonuçlarını yarın alıcam. bende önce şu testleri yaptırıyım da 3 aydan sonra giderim özel doktora diyordum.ama şu testleri bi alıyım bi daha gitmiycem devlet hastanesine.umarım bütün testleri yapmıştır.birde benim hamilelik takvimimde tam 7 hafta doldu gözüküyor sat 5 kasım olduğundan.ama 6 hafta 2 günlük dedi.gidenleriniz varsa bir sorun yok dimi bu durumda?
kızlar ben cuma dr gittim keseyi gördük ama hiçbir test istemedi 2 ocak da tekrar gel dedi burda bakıyorum biçok kişi çeşitli testler yaptırmış acaba dr mu değiştirmeliyim yoksa 2 ocağa kadar beklemelimiyim ?
kızlar drdan geldim kesem biraz daha büyümüş progestan iğne oldum dr içini ferah tut herşery allhtan dedi eşim baya panikti 31inde kont var rabbim hayırlısını versin inş
Y
Devlet hastanesi yapıyor canım bence hazır kanı vermişken hepsini aynı yerde yaptir ama saglik ocağında kaydını yaptir onlar tetanoz aşılarını falan takip edecekler dogunca bebeğin aşılarınida takip edecekler üstelik gittiğin zaman çok seviniyorlar gebeleri ve bebekleri sıkı takip etmeyi şiddetli gorev edinmişler kendilerine. Bu arada ben tahlillerimi özelde yaptırdım extra para almadılar sadece rubella, falan gibi uç tane daha tahlil vardı onlar ücretli dediler (onlarida dis labaratuara gonderiyorlarmis onun icin ucretli)bilgin olsun.
merhabalar hayırlı olsun bebegınız, hemen cevap vereyım dedım...
sız suan zaten 7. haftadasınız... 6+2 demek 7. haftayı yasıyorsunuz demek...
Rabbım kucagınıza almayı nasıl etsın
biliyorum canım öyle olduğunu ama benim yarın hamilelik takvimim 8. haftayı gösteriyor olacak.yani sat a göre 7 hafta bitti doktora göre 6+2.bu normal mi diye merak ettim sadece.arada 5 günlük bir süre varya o neden kaynaklanıyor
sağol canım bende perşembe günü gidicem Ankarada Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum var orayı çok övüyolar bakalım bu arada Ankarada olup da oraya giden var mı aranızda?
arkadaşlar ilk önce keseye bakılıyor sonra kalp atışı sonra testler sıralama bu şekilde bilginiz olsun.
slm canım bende ankaradayım zübeyde hnma iyi bir hastane diyorlar ama ben ankara tıpa gidiyorum .ama dr konusunda daha net değilim .özelede gidebilirim hepimiz için hayırlısı olsun :)
rabbim hepimize zamanı gelince sağlıklı bir şekilde evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar ben aranıza yeni katıldım. sat 16 kasım 5+2 deyim. haziranda bi düşüğüm oldu. bu seferde çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorumrabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
aaaa küçükkuyu muuuu??? neresinde oturuyosunuz canmmm bende 2 senedir burdayım???? eşin polis mi??İyi akşamlar Kızlar
Topiği devir aldım, fark etmişinizdir. Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar Özelden mesaj atsınlar her zaman takip edemiyorum.
bu arada sadece ben 3üncü meleğimi bekliyorum burada o yüzden kendimi Topiğin annesi ilan ettim :)))
Biz daha Doktora gitmedik. Yarın Sağlık ocağına gidip folik asit birde Vitamin yazıracağım. Doktora daha sonra azıcık büyüyünce gideceğiz. 9. haftada falan gideriz herhalde. 3üncü bebişde daha rahat olunuyor.
Herhangi bir şikayetim yok şimdilik, bulantı falan olmuyor çok şükür. Sadece halsizlik oluyor biraz birde göğüslerimde ağrı var, Tusem daha 5 ay önce bıraktı emmeyi bu gebelikte ondan dolayı hemen süt geldi göğüsümden.
Biz buraya yani küçükkuyuya yeni taşındık 4 ay önce. Bir aydır tuttuğumuz evin rutubet yaptığını fark ettik, hemen ev aramaya başladık. Hayalimizdeki evi bulduk şükürler olsun. Triblex 5+1 şahane bir ev. Hep harabe gibi evlerde oturduk (Polis lojmanları öyle oluyor genelde) Rabbim sonunda düşlediğimiz gibi bir ev nasip etti bizede. Neyse uzun lafın kısası; yarın yeni evde temizlik var, salı günü burası toplanacak, çarşamba ev taşınacak ve yerleşecek. İşimiz çok bu kış gününde.
Yarın Kayınvalidem geliyor yardıma salıda Görümcem gelecek çebucak hallederiz inşallah.
Dualarımdasınız, sevgiyle kalın
bende ankara etlıkdeyım zubeyde hanımda dogurdum kızlar hayet ıyıııııııı haberınız olsun daha gıtmedm ama
Merhaba kızla, beni de aranıza alır mısınız? biz de cumartesi kalp atışını duyduk süper bir duygu. doktor vitamin verdi elevit başka kullanan var mı?
2.bebek sanırım bu hamileliğinde hiç gitmedin mi doktora ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?