2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar drdan geldim kesem biraz daha büyümüş progestan iğne oldum dr içini ferah tut herşery allhtan dedi eşim baya panikti 31inde kont var rabbim hayırlısını versin inş

tatlım inşallah sağlıkla kucağımıza almak naasip olur bebişlerimizi kaç mm olmuş kese seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı da ondan merak ettim canım

Y
Devlet hastanesi yapıyor canım bence hazır kanı vermişken hepsini aynı yerde yaptir ama saglik ocağında kaydını yaptir onlar tetanoz aşılarını falan takip edecekler dogunca bebeğin aşılarınida takip edecekler üstelik gittiğin zaman çok seviniyorlar gebeleri ve bebekleri sıkı takip etmeyi şiddetli gorev edinmişler kendilerine. Bu arada ben tahlillerimi özelde yaptırdım extra para almadılar sadece rubella, falan gibi uç tane daha tahlil vardı onlar ücretli dediler (onlarida dis labaratuara gonderiyorlarmis onun icin ucretli)bilgin olsun.

Son düzenleme:
kızlar ben cuma dr gittim keseyi gördük ama hiçbir test istemedi 2 ocak da tekrar gel dedi burda bakıyorum biçok kişi çeşitli testler yaptırmış acaba dr mu değiştirmeliyim yoksa 2 ocağa kadar beklemelimiyim ?

merhabalar hayırlı olsun bebegınız, hemen cevap vereyım dedım...
sız suan zaten 7. haftadasınız... 6+2 demek 7. haftayı yasıyorsunuz demek...
Rabbım kucagınıza almayı nasıl etsın

acele etme bence kalp atışını gördükten sonra testleri istiyorlar

kızlar drdan geldim kesem biraz daha büyümüş progestan iğne oldum dr içini ferah tut herşery allhtan dedi eşim baya panikti 31inde kont var rabbim hayırlısını versin inş

Canım cok sevındım büyük problem çıkmadığına sen kalp atışını almışmıydın daha önce.pekı ıgneden başka ekstradan kullanman ıcın ılac vermedımı? Bende kan tahlili sonucumu beklıyorum 4 e kadar çıkmış olur inşallah güzel haberler alırım.

dahada buyuyecekler ınsallah.banada doktorum telefonda progestan ıgne ol dedı ama ben kac vurulacagımı sormayı unuttum.onceden ıkı ampulu tek seferde vuruyorlardı.sen ıkı ampulmu yaptırdın?

sağol canım bende perşembe günü gidicem Ankarada Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum var orayı çok övüyolar bakalım bu arada Ankarada olup da oraya giden var mı aranızda?

arkadaşlar ilk önce keseye bakılıyor sonra kalp atışı sonra testler sıralama bu şekilde bilginiz olsun.

merhabalar hayırlı olsun bebegınız, hemen cevap vereyım dedım...
sız suan zaten 7. haftadasınız... 6+2 demek 7. haftayı yasıyorsunuz demek...
Rabbım kucagınıza almayı nasıl etsın

biliyorum canım öyle olduğunu ama benim yarın hamilelik takvimim 8. haftayı gösteriyor olacak.yani sat a göre 7 hafta bitti doktora göre 6+2.bu normal mi diye merak ettim sadece.arada 5 günlük bir süre varya o neden kaynaklanıyor

Benimkide sat a göre 5 gün geriden geliyor. Dr çok büyük bir fark değil önemli değil dedi, gec döllenmede olabilir ayrıca ilerleyen haftalarda bas popo mesafesinden yapacağımız ölçümler daha sağlıklı olacak dedi. Yani takma kafana .Sonraki haftalar yetişebilir sat tarihine. Ayrıca periyodu tam 28 gün olan kadınlarda birebir tutar Dr ölçümü seninki 28 den kaç gün fazlaya onu gebelik haftasından cikar(gec döllenme dedikleride bu) tabi biz hamileler son ay adet görmediğimiz icin gec döllenme mi oldu bilemiyoruz net olarak.

slm canım bende ankaradayım zübeyde hnma iyi bir hastane diyorlar ama ben ankara tıpa gidiyorum .ama dr konusunda daha net değilim .özelede gidebilirim hepimiz için hayırlısı olsun :)

slm canım bende ankaradayım zübeyde hnma iyi bir hastane diyorlar ama ben ankara tıpa gidiyorum .ama dr konusunda daha net değilim .özelede gidebilirim hepimiz için hayırlısı olsun :)

benim de özelde gittiğim bi doktorum var doğum ve muayeneler için ona gitmeyi düşünüyorum inş. ama rutin testler vs için Zübeyde Hanıma gitmeyi düşünüyorum doğum poliçemin limitini bitirmemek babında :)

Son düzenleme:

canm seninle sat mız aynı gün heralde dogumumuzda aynı gün olcak :) sen keseyi gördün mü canım? gerçi ben 30 kasımda aşılama oldum ondan sonra hamile kaldım ama doktorlar sat dan hesaplıyorlarmıs öyle olunca erkenden doğurtcaklar beni :) senin nasıl geçiyo hamileliık? kasıklarında agrılar oluyo mu?

aaaa küçükkuyu muuuu??? neresinde oturuyosunuz canmmm bende 2 senedir burdayım???? eşin polis mi??

Merhaba kızla, beni de aranıza alır mısınız? biz de cumartesi kalp atışını duyduk süper bir duygu. doktor vitamin verdi elevit başka kullanan var mı?

Mrb hosgeldin ,seninlede satlarimiz aynaymış. Benim doktorum henüz sadece folibol kullan Demir ve multivitamini sonra vericem dedi. Gerçi versede kullanamazdim çünkü haplar bulantilarimi artırıyor. Basım bulantilara fena halde dertte benim.

2.bebek sanırım bu hamileliğinde hiç gitmedin mi doktora ?

gıttım cnm gıtmez olurmuyum ama ben etlıkde dıskapı yıldırım beyazıt hastanbesı var ordakı kadın dogumcuyu cok sevıyorum sadece 2 aylıga kadar bakıyor acayıp ıyı bır doktor 2 aylıga kadar ona sonra zubeyde hanım doguma gıdıyorum 9 haftadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…