2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım canım.dr.a sordum 20.haftaya kadar duymaman normalo dedi.benim sıpa çok tembel herhalde en son duyuracak bana kendini

kızlar :)))) bizde bir erkek bekliyoruz hafta sonu öğrendik.
Bugünde İzmirde ki medica Park hastanesine doğum için konuşmaya gideceğiz.
Giden bilen varsa yorum bırakabilir mi ???

bunu kendine dert etme sakın, belkide o sana sesleniyordur ama sen anlamıyorsundur ilk zamanlar böyle karındaki his göz seyrimesi gibi oluyor. ilerleyen aşamalarda sanki minicik bir gaz kütlesi pıt diye yanıp sönüyor tek bir noktada genelde yan yattığım zaman oluyor ha birde eğer onu sıkıştırmışsam. bizimki keyfine düşkün biraz,sıkıntıya gelemiyor

işte o tarz bir şey oluyor arada ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum.sanki böyle karnımda damar seyirmesi gibi hareket oluyor ama gazımda çok benim acaba diyorum gazmı bebek mi

Bendeki kalp çarpıntısı ve nefes nefese kalma durumunu dr. a sordum. Öncelikle kan değerlerine bakalım dedi, sonra da kardiyolojiye sevk edecek. Kalp le ilgili sorun olabilirmiş. Biz tedbirimizi alalım dedi. Sen sordun mu canım dr. a ? Seninki ne dedi ?

bende öleyim canım ya sürekli wc ye taşınıyorum gece cok zor oluyor gözüm kapalı gidiyorum öle bi sıkıştırıyoki dersin kaç litre su içmişim durum bu bendede

günaydın kızlar bende aynı dertten muzdarip sürekli lavabodayım dışarı çıkmaya korkar oldum nerdeyse saat başı gelıyor doktor idrar tahlili yaptı hafıf kum var içtiğin suyun markasını değiştir bi dene dedi ama hala aynı kum için ne yapmamız gerekıyo bilen varmı:2:

anladım canım canım.dr.a sordum 20.haftaya kadar duymaman normalo dedi.benim sıpa çok tembel herhalde en son duyuracak bana kendini

insan hissetmek istiyor ama ben de henüz hissedemiyorum. doktorum 20.haftadan sonra dedi. gerçi 6 martta hissetmiştim dupalac içmiştim (şeker hoplattı herhalde :))ondan sonra hiç kıpırtı olmadı.

Günaydın güzel anneler
KIZIMLA ben geldik

canım gözünaydın çok sevindim senin adına

günaydın güzel anne adayları

uzun zamandır topiğe gelemedik.benimde oğlum olacakmış pipiyi gördük

sizinde gözünüz aydın oğluşuma bi arkadaş daha geldi

bende henüz tam anlamıyla duyamıyorum canım benimkide çok tembel
kızlar :)))) bizde bir erkek bekliyoruz hafta sonu öğrendik.
Bugünde İzmirde ki medica Park hastanesine doğum için konuşmaya gideceğiz.
Giden bilen varsa yorum bırakabilir mi ???

gözünüz aydın olsun saglıcakla kucagınıza alın inşallah

aaa benimde arada kalbim çok hızlı çarpıyor resmen agzımdan çıkacakmış gibi oluyor ben kilo aldım diye ona baglıyordum birde azıcık işyapayım kıpkırmızı oluyorum eşimde ne oluyor böyle sana diyordu bu ay doktoruma söyleyeyim bende inşallah bişeyimiz yoktur canım

Kimse bana gözaydını dilememiş eğer liste varsa bende katılmak isterim

ben mesajını görmedim kusura bakmayın işte olunca gözden kaçabiliyor gözünüzaydın güle güle büyütün inşallah yavrunuzu

günaydın güzel anneler...
16.haftada doktorumuz kız dedi, sonra pipi var dedi, sonra kordon mu acaba demişti ya biz 10 gün sonra başka bir doktora gitmiştik ve %98 kız demişti. ben afallamıştım hep erkek hissettiğim için. sonra kızıma haksızlık ettim diye gittim pembe tulumlar aldım benimsemek daha kolay olsun diye. 1-2 günde alışıp kızım, cimcimem diye seviyordum 3 haftadır. cuma günü kendi doktorum erkek dedi. ben o kadar şaşırmışım ki, doktor noldu kız mı istiyordun dedi. tabi başka doktorun kız söylediğini demedim. siz kız gibi demiştiniz bilememiştiniz. biz de kız diye seviyorduk dedim. bi daha bakayım dedi. hayır erkek bu. işte pipisi dedi, gösterdi bana. 3 hafta önce benim yaşadığım şoku şimdi eşim yaşıyor :) o daha çok kız istiyordu. pembe tulumlar elimizde patladı yani. büyük alışveriş için nisanı bekliyeceğiz.

kızlar yürüyüş yapmam lazım tüm gün masa başı işindeyim evde de çok fazla bi hareketim yok ama nezaman yürüyüş yapsam kalça bel agrısından duramıyorum zaten çok hızlı kilo aldım birde dün burası sıcaktı dışarı çıktık bunaldım kendimi yazın o sıcaklarında o göbekle düşünemiyorum Allahım sen yardım et bize bu akşam yavaç yavaç kısa mesafeyle tekrar deneyeceğim bakalım yine aynısı olacak mı

yok canım sormadım ogünden sonra bidaha olmadı çok şükürr ben de sormadım

insan hissetmek istiyor ama ben de henüz hissedemiyorum. doktorum 20.haftadan sonra dedi. gerçi 6 martta hissetmiştim dupalac içmiştim (şeker hoplattı herhalde :))ondan sonra hiç kıpırtı olmadı.

banada dr.20.haftadan sonra dedi ama bende hissetmek istiyorum artık sabırsız mı davranıyorum bilmiyorum ama

bende henüz tam anlamıyla duyamıyorum canım benimkide çok tembel

,ne yapacağız bu tembellerle bilmem

çok ilginç ya kız erkek kız erkek derken kafalar allak bullak.hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar yeterki

benimde yürüyüş yapmam lazım.zaten hamile kaldığımda zayıf değildim.4 kilo aldım bile.ve bende çok çabuk tıkanıyorum.bende birde tiroid nodülü var normalde zten çabuk tıkanırdım ama yavaş mesafeyle dinlene dinlene yürümem lazım.iyice hamlarsam olmaz.banda şimdiden ateş ve sıkıntı basmaya başladı hele gece yatarken sanki afakanlar basıyor sıcaktan

bende senin gibiyim canım masa başındayım bütün gün oturup akşamlarıda yürüyüş yapmıyorum. YApamıyorum daha dogrusu belim sırtım ağrıdan kopuyor. Aayy la ayy laa adım atıyorum çarşıya pazara çıkınca. Özellikle yürüyüş yapsam yolda kalırım kesin.. Bazen karnım bi şişiyor nefes alamıyorum, öyle olunca kendim ison aylarda hiç düşünemiyorum

kızlar bebişleriniz için nezaman alışverişe başlayacaksınız

Biz başladık canım, zaten babaannesi daha gebeliğimi duyduğu gibi almaya başlamış. Bebeğimin cinsiyetide kesinleşince gene cıktık carsıya şirine kıyafetler aldık. Babamızlada çıkıp geziyoruz. Onunlada dayanamayıp bir iki şey aldık.. Odamızında siparişini verdik. ara ara mutlaka gene ufak tefek birşeyler alırız..Hayırlısıyla kucagımza alacagımızı günü bekliyoruz

slm kızlar nasılsınız ben geldım...canlar sıze bı uyarı yapıcam dikkatli olun bu hafta sonu arabada cok zaman geçirdim,in bin yapıp yürüyüş yaptım pazarda eve geldim kıpırdayamadım göbeğim kaymışş akşam hastaneye gittik bılemedı ne oldugunu ama ben anladım göbek kayması agrısı idi bu cok fenaydıııı...bu gece ilk defa deliksiz uyumusum sabah kalktım iyiyim fazla yorgunluk yaramıyor bıze kızlar ben bunu anladım göbüşlere dikkattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…