2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben en başından beri kasık ağrısı ve alt karında acı hissediyorum bebeğin eşi aşağıdaymış benim acıalrım bu sebeptenmiş.

Ben hic bilmiyorum neden oldugunu karnim buyuyorda genisliyor mi acaba diye dusunuyorum gecen gunde boyle olmustu..kotu dusunmek istemiorum butun testlerim iyi cikti cunku..yrn ilk is doktorumu arayip sorucam ishalim belkide ondandir :/

iyi akşamlar arkadaşlar
ben size bişey sormak istiyorum...ben eylül annesi olacam nasipse...siz bize göre tecrübelisiniz...ben crynon jel kullanıyordum....vajinadan kullanılıyor...zamnla tortusu atılıyor...normalde beyaz olması gereken tortu kahverengiydi...biraz korktum bebeğime bişey olmuşmudur acaba ya...endişeleniyorum...

kızlar bu haftalarda alt karın ve yanlarda ağrı normalmiş takwimde yazıodu we bi sitede okudummm korkmayınnn bendede oldu inş. normaldir

ben en başından beri kasık ağrısı ve alt karında acı hissediyorum bebeğin eşi aşağıdaymış benim acıalrım bu sebeptenmiş.

Yorum yazan herkese teşekkürler içiöi rahatlattınız. Bebeğin eşi aşağıdaymış derken bebeğin başını mı kastettin aca canım. Doktor neden olduğunu söyledi mi sana ya da neye sebep olduğunu..

Bebek eşi demek plasenta demek cnm kiminin plasentası karnı aşağıda oluyor ve kasıklara daha çok baskı yapıyor..

Bazı çocuklar daha aşağıda oluo bu normal bnm bütün hamileliklerimde böle oldu kasık agrısı fazla oluo geleki son aylarda korkacak bişey yok

Evt Cnm Rezin'e mesela hem süt artırıyor hem bebeğin gazını alıyor hem onu uyutuyor mutlaka günde2-3 bardak için

Huhuuu kimse yokmuuuu ay yalnız kaldımmmm

yettim sekerim aslında benimde nasıl uykum geliyooo bugünde bi ağda yapmışım kendime baktım bugün mis mis oldum valla ama yordu beni yakında kendim yapamıcam sanırımsen napıyosun kuzucum bebişin nasıllllllll

Ayy hoşgeldin cnmmm Ohh ne güzel miss olmuşsunnn:) Ay napim cnm ya iiyim diyim iyi olim ishal oldum o yetmemiş gibi karnım ağrıyo mu diyim acıyomu diyim öyle değişik ama geçti sanki korktum valla inşallah iyidir bebişşş

Ben de tam bu programı paylaşacaktım sizlerle! Evet çok güzel bir program. Her hafta oturup ağlıyorum doğum sahnelerinde! Bir de uzman oluyor her programda ve gayet faydalı bilgiler veriliyor hamilelik ve bebekle ilgili. Pazar günleri 13.00 gibi başlıyor sanırım..

hosbuldum tatlım...aaa düşünme öle olumsuz seyler benimde arada oluyoo ağrı gibi bende tam tersi kabızlık sorunu yasıyorum sanırım onlarda etkiliyo canımkarnımızda büyüyor sonucta ilk gebelik bilmiyoruz neler olduğunu bebişlerimiz Allaha emanet inş. cok iyiler kuzucum sen düşünme öle seyler

evet bende izledim cok seker bi kız doğdu bugün güneş bebek kiraz dudişliii ya yirim onu bende nasıl duygulandım cok güzeldiii
gercekten faydalı bi program

kızlar yaa hesapladımda ben günde yaklaşık 12 kez yani 2 saatte bir tuvalete gidiyorum(küçüğe) gitmezsem çatlayacak gibi oluyorum. çok su içtiğimden desem su içmediğimde de gidiyorum.sizde de durum böyle mi merak ettim?

bende öleyim canım ya sürekli wc ye taşınıyorum gece cok zor oluyor gözüm kapalı gidiyorum öle bi sıkıştırıyoki dersin kaç litre su içmişim durum bu bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…