- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.941
kızlar bu haftalarda alt karın ve yanlarda ağrı normalmiş takwimde yazıodu we bi sitede okudummm korkmayınnn bendede oldu inş. normaldir
ben en başından beri kasık ağrısı ve alt karında acı hissediyorum bebeğin eşi aşağıdaymış benim acıalrım bu sebeptenmiş.
Yorum yazan herkese teşekkürler içiöi rahatlattınız. Bebeğin eşi aşağıdaymış derken bebeğin başını mı kastettin aca canım. Doktor neden olduğunu söyledi mi sana ya da neye sebep olduğunu..
Bazı çocuklar daha aşağıda oluo bu normal bnm bütün hamileliklerimde böle oldu kasık agrısı fazla oluo geleki son aylarda korkacak bişey yokBenim de tam gobegimin alti aciyor gibi sanki gaz sancisi gibi geliyor ama endiselendim biraz. Aranizda kasik acisi ve agrisi yasayan var mi kizlar. Ben zaman zaman olduğunu doktoruma soyleyince ultrasonda hersey çok normal görünüyor ama bebeğin başı birazcık aşağıda o ağrı yapabilir demişti. Doktoru böyle söyleyem var mı tam olarak ne demek istegi gerrçekten anlayamadım(
Evt Cnm Rezin'e mesela hem süt artırıyor hem bebeğin gazını alıyor hem onu uyutuyor mutlaka günde2-3 bardak içinHepsi Avent olan , 2 kucuk 2 buyuk biberon.2 tane 0-6 aylık emzik, 2 tane 0-3 aylık emzik emzikleri uzun süreli kullanmak iyi olmadıgından daha alıcam.2 biberonu bardak gibi tutmaya yarayan kulp,biberonlara aylarına göre yedek agizlik bu agizliklarida uzun süre kullanmamak lazim. Bebedor tırnak makası. Avent süt sağma makinesi dogum iznim bitenene kadar kullanmam ama işe basladiktan sonra lazım olucak. CANIM aklıma bu kadar geldi sizlerinde aklına gelen olursa paylaşın. Ben bide süt arttıran çayları merak ediyorum gercekten ise yariyormu
Huhuuu kimse yokmuuuu ay yalnız kaldımmmm
yettim sekerimaslında benimde nasıl uykum geliyooo bugünde bi ağda yapmışım kendime baktım bugün mis mis oldum valla ama yordu beni yakında kendim yapamıcam sanırım sen napıyosun kuzucum bebişin nasıllllllll
Merhaba kızlar,pazar günleri galiba Show TV'de "ilk nefes" diye bir program var,izliyorsunuzdur muhtemelen ama yine de haberi olmayanlara duyurmak istedim.doğum esnasında yaşananları izlerken ağlamayan yoktur herhalde.bu arada bende dayanamayıp hastane çıkışı aldım bebeğime.inşallah hepimize aldığımız herşeyleri kullanmak ve giydirmek nasip olur.keyfiniz bol olsun
Ayy hoşgeldin cnmmm Ohh ne güzel miss olmuşsunnn:) Ay napim cnm ya iiyim diyim iyi olim ishal oldum o yetmemiş gibi karnım ağrıyo mu diyim acıyomu diyim öyle değişik ama geçti sanki korktum valla inşallah iyidir bebişşş
Ben de tam bu programı paylaşacaktım sizlerle! Evet çok güzel bir program. Her hafta oturup ağlıyorum doğum sahnelerinde! Bir de uzman oluyor her programda ve gayet faydalı bilgiler veriliyor hamilelik ve bebekle ilgili. Pazar günleri 13.00 gibi başlıyor sanırım..
kızlar yaa hesapladımda ben günde yaklaşık 12 kez yani 2 saatte bir tuvalete gidiyorum(küçüğe)gitmezsem çatlayacak gibi oluyorum. çok su içtiğimden desem su içmediğimde de gidiyorum.sizde de durum böyle mi merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?