2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar...yine bi pzt hafta çabucak geçer inş...wc durumu bendede war sürekli gidiyorum...bende diodum şimdiden böyleyse yandık :) demekki normal herkeste warmışş...bakalım takwimee

Günaydınlar herkese Cumartesi doktora gittik bir oğlanda benden kızlar prensim geliyor

Günaydın herkese. Yarın randevum vardı sabırsızlanıyordum eşimin işi çıktı Çarşambaya kaldı. İnş bebeğim gösterir bu sefer daha fazla bekleyemeyeceğim

günaydın minnoşlar
göbüşüm hergün biraz daha büyüyor ve benim bebişin tekmeleri cidden sert Emir Bebek takvime bakıp güne başlayalım

günaydın minnoşlar
göbüşüm hergün biraz daha büyüyor ve benim bebişin tekmeleri cidden sert Emir Bebek takvime bakıp güne başlayalım

yaa ben daha hareket hissetmeye başlamadım sen ne zaman başladın.birde böyle bariz belli miydi?çok saçma oldu biliyorum ama hani gaz gibi bir kıpırtımı yoksa hareketmiydi
bende hissetmek istiyorum artık bebeğimide

KIZIM mı dedinnnnn? Gözünaydın canımmm nazlı kızın sonunda gösterdi mi kendini? Çok sevindim

günaydın hoşgeldiniz beyazçekirge ve güzeller güzeli kızı çok sevindim nihayet öğrendin bebişinin cinsiyetini:)

Çok teşekkür ederim kızlar. Sonunda bizde öğrendik çok şükür...
Ama gerçekten de nazlı ve utangaç kukuyu gösterdi ama eliyle sürekli yüzünü kapatıyordu, utanmış gibi... Yirim ben o ellerini... Bizde çok mutluyuz hemen alıştık kızımıza, YAĞMUR 'um sağlıkla gelsin inşallah :)

Ankete katıldım sonunda Listeyi de hemen güncelleyeceğim, şimdi başka bilgisayardan giriş yaptım, size haberleri vermek için.

gunaydın kızlar :)cınsıyetler artık tamamlanıyo gbı hayırlı olsun...sık tuvalete gıtme olayı bnm yasam bıcımım oldu :)gce 3 kere kesın gdıyorum...bde bende ates basları var terlıyorum habıre bu da kızmla benm bu haftakı gundemımız :)

Bu hafta bana nasıl geçecek bilmiyorum kızlar perşembe günü kontrolüm var gelir mi perşembe? Cinsiyetimizi öğrenelim artık çok heyecanlıyım

yok lokumum bildiğin teme yiyorum. benim bebeğim biraz irice sanırım,18+4 olduk biz en son doktora gittiğimde 15+4tüm ve bebeğin baş popo uzunluğu 16cm kilosu ise 150 grdı. birde ben bu kadar zaman içinde 2 kilo aldım ama karnım büyüyo bebeğimi 15.hafta başında hissetmeye başladım . bu arada son adet tarihimle ultrason ölçümü arasında 2 hafta var dedi doktorum yani en son kontrolümüzde 17.haftayı tamamlamıştı. canını sıkma bu senin yaptığın aktivitelerle bebeğin gelişimi ve deri kalınlığı ile ilgili olan bişey. ben işim gereği pilates ve yoga yapıyorum e velette haliyle kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…