2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaaa güzel anneciğin güzel kızı olcakmııııışşşşşşş :)) Çok sevindim sağlıkla kavuşun inşallah... Darısı benim başıma....

Saol canım darısı başına inşallah, seninde zamanın gelmiş artık.kontrolün ne zaman kesin öğrenirsin artık.
Bende dr. a ısrarla sordu kesin kız demi? eminmisiniz dedim ?
Evet kesin artık değişmez dedi
Geç oldu ama temiz oldu

Bağcılara yakınsan Medipol Unv hastanesine gidebilirsin, ben çektirmedim ama çok büyük ve yeni bir hastane... Mutlaka vardır... Ben kontrollerime oraya gidiyorum eşimden dolayı sigortalıyım ve ücretsiz muayene oluyorum... Doğum ücretleride çok makul ama renkli USG için telefon açıp sorabilirsin sanırım canım...

Kızlar yaa bişey sorcam İzmir'de doğum fotoğrafçısı araştırıyodum bir kaç siteye girdim. Sanki ben doğurdum ben yaşıyorum gibi ağlıyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz bence mutlaka çektirmeliyiz o muhteşem anları???

üzüldüm canım.hele hamileyken bu tarz şeyler insanı daha çok kırıyor , üzüyor.. bence hamileliğin sizi uzaklaştırmasına izin verme. kendine ilginden,süsünden,püsünden taviz verme.karşı tepki vermen kötü olmuş çünkü erkekler böyle durumlarda daha çok uzaklaşıyor araya duvarlar örüyor.. ama insan belli bir noktadan sonra dayanamıyor anlıyorum. hele ki en hassas dönemlerimiz.. inşallah en kısa zamanda düzelir canım. canını sıkma..

Güle güle giydir annesi :) Tulumlara bayıldım :)

İnşaallah annecik yaaa... Bizim doktor pek bir rahat... 1 ay sonra gel kesin söyleriz dedi ama bakalım bizimki gösterecek mi... Kontrolüm 22 Martta nasipse.. Sağlıklı sıhhatlı azaları tam olsun da.. Bizimki merak işte :)) Kız da olsa erkek te olsa canımız ciğerimiz olcaklar onlar bizim de mi yaa :))

cok uzuldum senin adina bende bikac gundur evde tartismali gunler yasiyorum esimin ailesinden dolayi...malesef bu donemde cok hassas oluyoruz buda ekstra tepkiler doguruyor...bence esine biraz ilgi goster cunku erkekler tepki verildiginde daha da uzaklasiyor..sen biraz idare et sonra alirsin ocunu bi ara :)

hadi yaa iyimiş o zaman buna svindim.bende çocuğuma tembel diyip duruyodum

ben de tosunuma tembel tosuncuk diyip duruyorum bir de erkekler kızlara göre daha geç hareket ediyormuş diye duymuştum.ama dün bir tane çikolata yiyip beklemeye başladım.karınımı tutarken avucumun içine hafif bir dokunuş hissettim. gaz sancısı gibi değildi. öyle heyecanlıydı ki.. insan tuhaf oluyor

Canım belki onunda canını sıkan şeyler vardır, işi gücü ile alakalı... Hemen içine kapanma, bence karşına al, onun yardımına ve ilgisine ihtiyacının olduğunu, bebek için bu bağın ne kadar önemli olduğunu sakince anlat, ve bence sor onun bu şekilde olmasının sebebi nedir, bence çözülür konuşarak... İnşaallah anlayacaktır ve çaba sarfedecektir... Dua edelim gerginliğiniz tez bitsin, sıkı fıkı olun inş.

Bence de çok güzel olur... Ama doğum anında nasıl bir psikolojide olurum bilmiyorum. Normal doğumda nasıl oluyor fotoğrafçı hep bekliyormu sancılar süresince acaba Sorayım ben bunları ama doğuma çok var. şimdi çok erken ayarlamak için

bak heycanlandım şimdi ben bi türlü kız hissedemedim ama doktorumuz kıza benziyor dedi isim bile buldum kendimi alıştırmaya çalışıyorum acaba bi değişme olur mu bizde de 15. haftada kız gibi dedi dr. alışveriş için kesin mi dedim,öyle bişey söyleyemem dedi. :26:

canım benimkide kesinleşmedi hala yaa doktor bi çıkıntı var gibi ama şu diyemiyorum diyor birde benimkinin pozisyonu engel oluyo bi öğrenseydik hayırlısıyla

hepsi hormonlarından :) benim ikinci hamileliğim. İlk gebeliğimde çok kötüydüm. Eşyalarımı toplayıp anneme gittiğim bile oldu hiç bir sebep yokken. HAtta forumda konu bile açmıştım. Gebelik depresyonuymuş benim ki. HEpsi sonra geçecek inşALLAH. Sadece biraz sabır ...

eskişehir ilk bebişim erkek adı belli değil teşekkür ederim canım

ben de hep normal düşündüğümden bu soru aklıma geliyordu ama sezeryan olacağım kesinleşince düşünmemeye başladım. zaten doğum fotoğrafçısı kadın dikkatle çeker diye düşünüyorum sen nerdendin canım?

merhaba kızlar,
cumartesi günü kontrol için doktordaydım. gecenlerde lekelenmem olmuştu hatırlarmısınız bilmem. plesanta aşağıda dedi. 24. haftaya kadar yükselmesini bekleriz dedi. hemen okuudum biraz iternetten neymiş bu plesanta aşağıda olması diye erken doğum olabiliyormuş, sezeryan mecburiymiş felan yazıyordu. hiç böyle bişeyle karşılaşan oldu mu? çıkar mı acep yukarı uff. ikinci doğum normalde çok kolay oluyormuş sezeryanı hiçmi hiç istemiyorum.

uçak yolculuğunu için problem var mı dedim. böyle durumlarda seyehat, ilişki yasak dedi. yorulmıcaksım yatıcakson. zorlayıcı haraketler yapmıcaksın dedi. baya cannım sıkkın.

ayrıntılı ultrason istedi önümüzdeki cumartesi için randevü aldım. mecidiyeköyde bir prof. 300 tl imiş. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…