- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.081
bak heycanlandım şimdi ben bi türlü kız hissedemedim ama doktorumuz kıza benziyor dedi isim bile buldum kendimi alıştırmaya çalışıyorum acaba bi değişme olur mu bizde de 15. haftada kız gibi dedi dr. alışveriş için kesin mi dedim,öyle bişey söyleyemem dedi. :26:
kızlar bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç paylaşırmısınız özellikle benmle aynı haftada olanlar gelişimini merak ediorum çünkü bnde tiroid var gelişim geriliği yapabiliormuş bebekte
:)))) oradaki doktor girerse sgk dan faydalanıp 2.000 tl ödüyorsun canım. Sadece hastane ücreti ne kadardır bilmiyorum ama kent hastanesine sordum sadece hastane ücreti 2.000 tl dedi, pazarlığa tabi midir 1.500 e yaptıranları duydum çünkü kentte. Egepol sadece hastane 1.000 tl karataşta öyle diye duydum ama kendi aldığım fiyat bi dediğim gibi kentte var. Medicale gitmem ben :))
benim dr herhalde kent ya da çınarlı dicek bakalım bakalım. Doktorun kim bi de :))
cnm dogru pozisyonda olursa doktorlar goruyo...bnmki pek kipir kipir oldugundan kukusunu gordu doktor kizimnallah hyrlisini versn cnm
muhallebim benim dr yan taraftan görüp söyledi cinsiyetini. Bi ara arkasını döndü,ben aradan sarkan bişey göremiyorum kız gibi görünüyor dedi. Kesin mi diye sorunca;meslek hayatımda bir kişiye kesin dedim,o da doğumda çift cinsiyetli çocuk doğurdu dedicnm kız gibi dediğine göre pozisyonu uygun değildi demekki. O anda hiçbirşey söylememek yerine pipi görmedikleri için kız diyorlar. Valla bacaklarını açıp net gösterene kadar herşey olabilir. Benim oğluşum utangaç çıktı 19.hafta açtı bacaklarını. O da karnıma tık tık yaptı dr. öyle yani. Allahım hayırlısını nasip etsin, sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah...
İzmir canım :) Sezaryen neden kesinleşti ters bir durum yoktur inşallah? Bebeklerimiz sağlıkla doğsun da en önemlisi o. Tanıdığım bir doğum fotoğrafçısı var aslında benim eşim de çekebilir ama ona güvenemiyorum ağlar falan güzel çekemez
kızlaaar siz nasıl meblalardan bahsediyosunuz öyleBurda hastane ücreti ameliyat oda dahil taş çatlasın 500 tl. özel hastane medical park acıbadem metro... Bu ücretler buralarda konuşulsa bi kişi bile doğurmaz
sorma yaa benim istanbuldaki ark.geçen hafta doğum yaptı 750 tl ye.. doktoru cep no verdi hususi onun için pazar hst gitti filan. benim yaşadıklarım şanssızlığımdı diye düşünüyorum.
kızlaaar siz nasıl meblalardan bahsediyosunuz öyleBurda hastane ücreti ameliyat oda dahil taş çatlasın 500 tl. özel hastane medical park acıbadem metro... Bu ücretler buralarda konuşulsa bi kişi bile doğurmaz
aynı sorunları herkes yaşıyor sanırım. ben içime atmak yerine aklıma takılanları sorarım. içimde kalıp dert olacağına dışarı çıkıp mert olsun ! bunu da sordum,neden zaman zaman ayrı yerlerde uyuyosun bi nedeni var mı dedim, bilmiyorum dedi,o an içimden öyle yapmak geliyor yapıyorum bilgisayarda işim oluyor ve ya sabah namazını beklerken uyuyakalıyorum falan dedi. açıkçası geçerli bir mazereti yoktu ama eşime karşı psikolojik bir tahlil yapmam gerekirse;eve yeni bir nefesin katılacak olması bizi olduğu kadar onları da geriyor. hatta onlarda daha ziyade paniğe neden oluyor,kendimize bakmıyoruz,ev işlerinde yardım istiyoruz,cinsel hayatımız berbat durumda vs... evet bizde çalışıyoruz yoruluyoruz ama bir artımız var; aylardır bir canlıyla yaşamaya adapte olduk yani oyuna onlardan 9 ay önde bir skorla başlıyoruz hem zaten gen yapımızda böyle değil mi? bize doğar doğmaz anne olma içgüdüsü yükleniyor. onlar öyle değil;bir erkek hele ilk bebeği ise,ancak ona baba dedikten sonra bunun tam anlamıyla farkına varıyor. düşünsenize bu denli özgürlüğüne düşkün bir ırkı,hayatının hiç bir köşesine uymayacağını düşündüğü,planlarını alt üst edecek üstelik sevdiği kadını paylaşması gereken,konuşamayan,altına yapan,masraflı ve sürekli uykusuz gecelere neden olacak minicik bir varlıkla terbiye edileceğini dikte ediyoruz. biz hazırız ama onlar değil. üzme kendini yalnız değilsin...
bu arada dün dışarı çıkarken öyle bi özendim ki kendime saçlarımdan makyajıma kadar,asansörde,çarşıda bulduğu bütün aynalarda kendine baktı,hatta evden çıkmadan bi ara üstünü değiştirmeye kalkıştı ama ben zamanımız yok dedim. en sonunda dayanamadı ve" sen daha güzel olabilirsin ama benimde boyum uzun ne var yani" dediona neye sahip olduğunu ve değer bilmesi gerektiğini göster lokumum.
haklısın biraz idare etmek gerekiyor bakalım bugün hatasını anladıysa bende çok üstüne düşmeyeceğim.cok uzuldum senin adina bende bikac gundur evde tartismali gunler yasiyorum esimin ailesinden dolayi...malesef bu donemde cok hassas oluyoruz buda ekstra tepkiler doguruyor...bence esine biraz ilgi goster cunku erkekler tepki verildiginde daha da uzaklasiyor..sen biraz idare et sonra alirsin ocunu bi ara :)
bu akşam karşıma alıp konuşayım en iyisi. sağolun arkadaşlar dualarınız için.Canım belki onunda canını sıkan şeyler vardır, işi gücü ile alakalı... Hemen içine kapanma, bence karşına al, onun yardımına ve ilgisine ihtiyacının olduğunu, bebek için bu bağın ne kadar önemli olduğunu sakince anlat, ve bence sor onun bu şekilde olmasının sebebi nedir, bence çözülür konuşarak... İnşaallah anlayacaktır ve çaba sarfedecektir... Dua edelim gerginliğiniz tez bitsin, sıkı fıkı olun inş.
hepsi hormonlarından :) benim ikinci hamileliğim. İlk gebeliğimde çok kötüydüm. Eşyalarımı toplayıp anneme gittiğim bile oldu hiç bir sebep yokken. HAtta forumda konu bile açmıştım. Gebelik depresyonuymuş benim ki. HEpsi sonra geçecek inşALLAH. Sadece biraz sabır ...
çok canım sıkılıyor. oğlum 4 yaşında devamlı oynamak istoyor, dışarı çıkmak istiyor haklı olarak beni yatarken görünce çok üzülüyor. en çok ona üzülüyorum. doğum süresinde de hastanede uzun süre kalırsam çok etkilenir ve üzülür. hassas çocuk. bunları düşündükçe daha çok üzülüyorum. birde uçağa binmeye çok hevesliydi bizde ay sonu için yurtiçi bir organizsasyona katıldık ama ben gidemicem. ya babasıyla gidecek ya da iptal ettiricez.
500 mü
şaka gibi
ben bir hastaneden fiyat aldım yaklaşık 9000 lira
kendi hastanemde 4500 e falan geliyor.
neresi orası
bizde oraya gelip doğuralım hepberaber
olsun minnosh, şöyle düşün bebeğin sağlıkla sıhhatle doğsun da tam vaktinde, bunların hepsi geçer ve bunlara katlanılır,
gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar, sen oğluşunla 2.bebeğinde doğduktan sonra tekrar bir organizasyon yaparsınız ve oğlunun gönlünü alırsın, o babasıyla da çok eğlenir.
olmazsa o çok etkilenmesin bu süreçten diye ona bol bol güzel planlar yapın, şımartın biraz, bu durumda sen çok ilgilenmeyeceğinden eşine çok rol düşüyor.
ben çalşıyorum doktor 2 ay rapor verdi, amirlerim 3 haftasına zar zor izin verdi, ben baya ağladım, çünkü doktor 2 ay sürekli yatmam gerektiği konusunda çok ısrarlıydı, kadın olan amirim, 2 kez doğum yaptım bunu da ilk kez duyuyorum gibi imalı imalı konuştu benimle.
5 yıldır gece gündüz çalışıyorum ben bu işte, geçen yılki yıllık iznimi kullandırtmadılar bile bana.
diğer amirim sanki anlayacak gibi doktorun verdiği raporları iyice inceledi, ama bak alarmist değil durum neden bu kadar rapor verdi anlamadım sana dedi,
ben de bu dinlenme zaten durum alarmist seviyeye gelmesin diye, eğer durum alarm verirse bebeğin yaşama şansı kalmayacak, bunun hesabını kimse veremez dedim,
öyle anlamıyorlar, yatmak sanki hoşuma gidiyor benim,
öyle herkesin bir zorluğu var, hep birlikte atlatıcaz bu süreci güzel bir şekilde.
:)))) oradaki doktor girerse sgk dan faydalanıp 2.000 tl ödüyorsun canım. sadece hastane ücreti ne kadardır bilmiyorum ama kent hastanesine sordum sadece hastane ücreti 2.000 tl dedi, pazarlığa tabi midir 1.500 e yaptıranları duydum çünkü kentte. egepol sadece hastane 1.000 tl karataşta öyle diye duydum ama kendi aldığım fiyat bi dediğim gibi kentte var. Medicale gitmem ben :))
benim dr herhalde kent ya da çınarlı dicek bakalım bakalım. doktorun kim bi de :))
e şimdi sadece 3 hafta mı dinleneceksin luboyf?
dikkat et kendine yoksa hala izne ayrılmadınmı? özel sektör böyle ben tamam desem düğünden 1 gün önce dahi çalıştırırlardı beni.
bakalım Allaha emanet devam ediyoruz.
olsun minnosh, şöyle düşün bebeğin sağlıkla sıhhatle doğsun da tam vaktinde, bunların hepsi geçer ve bunlara katlanılır,
gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar, sen oğluşunla 2.bebeğinde doğduktan sonra tekrar bir organizasyon yaparsınız ve oğlunun gönlünü alırsın, o babasıyla da çok eğlenir.
olmazsa o çok etkilenmesin bu süreçten diye ona bol bol güzel planlar yapın, şımartın biraz, bu durumda sen çok ilgilenmeyeceğinden eşine çok rol düşüyor.
ben çalşıyorum doktor 2 ay rapor verdi, amirlerim 3 haftasına zar zor izin verdi, ben baya ağladım, çünkü doktor 2 ay sürekli yatmam gerektiği konusunda çok ısrarlıydı, kadın olan amirim, 2 kez doğum yaptım bunu da ilk kez duyuyorum gibi imalı imalı konuştu benimle.
5 yıldır gece gündüz çalışıyorum ben bu işte, geçen yılki yıllık iznimi kullandırtmadılar bile bana.
öyle anlamıyorlar, yatmak sanki hoşuma gidiyor benim,
öyle herkesin bir zorluğu var, hep birlikte atlatıcaz bu süreci güzel bir şekilde.
500 mü
şaka gibi
ben bir hastaneden fiyat aldım yaklaşık 9000 lira
kendi hastanemde 4500 e falan geliyor.
neresi orası
bizde oraya gelip doğuralım hepberaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?