2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar çok esski sayfaları okuyamadım bayagıdır giremiyorum daha önce konuştunuzmu bilmiyorum ama bana sağlık ocağından tetenoz aşısı yapacakları söylendi martın 22 sinde aranızda yaptıran varmı ne zamn yani kaçıncı haftada yaptırdınız.

cnm kız gibi dediğine göre pozisyonu uygun değildi demekki. o anda hiçbirşey söylememek yerine pipi görmedikleri için kız diyorlar. valla bacaklarını açıp net gösterene kadar herşey olabilir. benim oğluşum utangaç çıktı 19.hafta açtı bacaklarını. o da karnıma tık tık yaptı dr. öyle yani. Allahım hayırlısını nasip etsin, sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah...

kızlaar ikili testimiz iyiydi dörtlü testte çıkmşş iyiymş bebişimm çok şükür...bu arada cinsiyet belirlemede pozisyon çok önemli bebişimm açmıştı bacaklarını okadar netti erkek olduğu..ççok şaşırtıcı we güseldi ya :))

bende park yatak aldımda sıra pusetle bebek arabasına geldi trawel sistem die geçio ama ne alacağıma karar weremedm sunny baby çok uygun 350 ciwarı...iimi bilmiyorumm..diğerleri en az 450-500den başlıo naapsak ki

kızlar bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç paylaşırmısınız özellikle benmle aynı haftada olanlar gelişimini merak ediorum çünkü bnde tiroid var gelişim geriliği yapabiliormuş bebekte

Canım bende de çıktı tiroid, enson cumartesi gittim kontrole, seninle günlerimiz epeyce farklı ama benimki 270gr. şuanda. Ama dr.a özellikle sordum, tiroidden kaynaklanan gelişim geriliği varmı diye, çünkü ben 3 haftadır ilaç kullanıyorum, daha yeni başladım. Doktorda günü ile uyumlu görünüyor merak etme herşey normal dedi :)
2 Hafta sonra organ taramasına, yani ayrıntılı ultrasona gireceğim. O zaman daha net çıkar ortaya. Sende dr.una sor mutlaka.
Benimki kafasını, lini kolunun bacağını hep ölçtü, gayet iyi dedi

3lü testi ne zaman yaptırdınız? ben 19.haftada gidicem kontrole ..aslında ayın 18indeydi kontrol yani 18.haftada ama ben şu an ailemin yanındayım,değişikliğe ihiyacım vardı geldim ve bugün dr.u arayıp kalışımı uzatmak istediğimi söyledim o da sakıncası yok dedi...3 lü testi de gelince yaparız dedi....

CANIM sanırım bellı bı süresi var drun bılıodur zatn ben 17. haftamda yaptrdım ayın 26sındada renklı ultrasona giricem....

kızlaaar siz nasıl meblalardan bahsediyosunuz öyle Burda hastane ücreti ameliyat oda dahil taş çatlasın 500 tl. özel hastane medical park acıbadem metro... Bu ücretler buralarda konuşulsa bi kişi bile doğurmaz

cnm dogru pozisyonda olursa doktorlar goruyo...bnmki pek kipir kipir oldugundan kukusunu gordu doktor kizimnallah hyrlisini versn cnm

amin lokumum

muhallebim benim dr yan taraftan görüp söyledi cinsiyetini. Bi ara arkasını döndü,ben aradan sarkan bişey göremiyorum kız gibi görünüyor dedi. Kesin mi diye sorunca;meslek hayatımda bir kişiye kesin dedim,o da doğumda çift cinsiyetli çocuk doğurdu dedi Beklicez artık. :2:

Benim vajinamda siğil çıktı geçen haftalarda genel anesteziyle yaktırdım. 2 sene takribi bu virüsü taşıyacakmışım,doğum sırasında bebeğe bulaşırsa çok kötü sonuçlar doğuruyomuş. doktorum risk almayalım dedi bebek için o yüzden. kim canım o fotoğrafçı?

kızlaaar siz nasıl meblalardan bahsediyosunuz öyle Burda hastane ücreti ameliyat oda dahil taş çatlasın 500 tl. özel hastane medical park acıbadem metro... Bu ücretler buralarda konuşulsa bi kişi bile doğurmaz

500 mü
şaka gibi
ben bir hastaneden fiyat aldım yaklaşık 9000 lira

kendi hastanemde 4500 e falan geliyor.

neresi orası
bizde oraya gelip doğuralım hepberaber

yazdıkların çok iyi geldi haklısın canım biraz kendimizi bırakıyoruz sanki bu dönem. bir de kıyafetler olmuyor falan diye paspal paspal dolaşıyorum işe bile öyle geliyorum biraz alışveriş yapmam lazım. bizimki kendini çok beğenir ve sürekli bakımlıdır. benimde kendime bakmam lazım bu böyle olmayacak
haklısın biraz idare etmek gerekiyor bakalım bugün hatasını anladıysa bende çok üstüne düşmeyeceğim.

bu akşam karşıma alıp konuşayım en iyisi. sağolun arkadaşlar dualarınız için.

sen tecrübelisindir benim ilk hamileliğim sanırım depresyondayım

olsun minnosh, şöyle düşün bebeğin sağlıkla sıhhatle doğsun da tam vaktinde, bunların hepsi geçer ve bunlara katlanılır,
gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar, sen oğluşunla 2.bebeğinde doğduktan sonra tekrar bir organizasyon yaparsınız ve oğlunun gönlünü alırsın, o babasıyla da çok eğlenir.
olmazsa o çok etkilenmesin bu süreçten diye ona bol bol güzel planlar yapın, şımartın biraz, bu durumda sen çok ilgilenmeyeceğinden eşine çok rol düşüyor.
ben çalşıyorum doktor 2 ay rapor verdi, amirlerim 3 haftasına zar zor izin verdi, ben baya ağladım, çünkü doktor 2 ay sürekli yatmam gerektiği konusunda çok ısrarlıydı, kadın olan amirim, 2 kez doğum yaptım bunu da ilk kez duyuyorum gibi imalı imalı konuştu benimle.
5 yıldır gece gündüz çalışıyorum ben bu işte, geçen yılki yıllık iznimi kullandırtmadılar bile bana.
diğer amirim sanki anlayacak gibi doktorun verdiği raporları iyice inceledi, ama bak alarmist değil durum neden bu kadar rapor verdi anlamadım sana dedi,
ben de bu dinlenme zaten durum alarmist seviyeye gelmesin diye, eğer durum alarm verirse bebeğin yaşama şansı kalmayacak, bunun hesabını kimse veremez dedim,
öyle anlamıyorlar, yatmak sanki hoşuma gidiyor benim,
öyle herkesin bir zorluğu var, hep birlikte atlatıcaz bu süreci güzel bir şekilde.

bu arada bende çarşamba günü 3lü teste gideceğim. aslında son kontrolde doktor kendi kendine bebeişin kafa ölçümünü bile yaptı ama birşey söylemedi. bakalım inşallah bunu da güzel atlatırız. inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır

e şimdi sadece 3 hafta mı dinleneceksin luboyf?
dikkat et kendine yoksa hala izne ayrılmadınmı? özel sektör böyle ben tamam desem düğünden 1 gün önce dahi çalıştırırlardı beni.
bakalım Allaha emanet devam ediyoruz.

çok teşekkürler bilgiler için,
ya şimdi beni de soğuttun medicalden:):):) napsam ki
egepolde bize yakın sanırım araştırmam lazım, benim henüz türkiyede bir doktorum bile yok, burda bir arkadaş karşıyakada özel muayenehanesi olan bir prof. tavsiye etmişti, onu araştırcam, onun dışında mitra özdemiri düşünüyorum, onunda karşıyakada kadın doğum merkezi var,
ama onun tıp merkezinde doğum yapılmıyordur sanmıyorum, birde doğum sonrası risklere karşı tam kapasite bir hastanede doğum yapmak en iyisi,
nisanın 2.haftasında izmire gidip belirlediğim bir iki doktora arka arkaya muayene olup doğum doktoruma karar vericem, kısmet artık çok araştırma şansım olmayacak malesef

masallah cinsiyetler belli olmus baya baya :) galiba en son ben ogrenecegim oda mechul yani...saglikli olsunda sabretcez artik.

şimdilik 3 hafta malesef nevalee, ama tehdit ederek konuştum resmen, ben devlet memuruyum bi de düşün, yurtdışında görevliyim,
bizimkiler özeldekilerden beter,
geçen yıl başka yerlerde görevli 3 arkadaşım bu aşırı yoğun tempodan düşük yaptı,
bir tanesinin 3.5 aylıktı bebek tam düşememişte, kürtaj oldu zavallım bir hafta hastanede yattı,
amiri çocuk yaparken bana mı sordun demiş,
ben canımın bebeğimin sağlığının derdindeyim bana sanki ayarlamışımda rapor almışım muamelesi yaptılar

Cok sagol canim benim, sen yurt disindaydin degil mi? Oralarda calisan haklari daha iyi verilir diye dusunuyordum. Maddi olarak zorlanmazsan cikarsin isten olmaz mi? İnsallah sag salim bebeklerimizi kucagimiza almak nasib olur.

500 mü
şaka gibi
ben bir hastaneden fiyat aldım yaklaşık 9000 lira

kendi hastanemde 4500 e falan geliyor.

neresi orası
bizde oraya gelip doğuralım hepberaber

valla buyrun gelin tarsus adana hep böyle üstelik doktorlarımızda işinin ehli insanlar . ben bakarım hepinize birlikte doğurur geliriz eve

Selam kızlar, 18 haftalık hamileyim. Bu haftalarda tetenoz aşısı olan oldu mu ? Bu zamanda 1 ay sonra tekrar vede doğumdan sonra olmak üzere 3 tane olunuyormuş. Vede gelecek ay için renkli ultrasyon yani 4 boyutlu, sizce bu gerekli mi? Kimisi bebeğinin renkli halini tamamını göreceği için tercih ediyor. Ben bunun önemli bişey olduğunu düşünmüyorum. Sizce bu yapılmalımıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…