- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.261
bnm nısanda esımın kankasının dugunu var hazıranda bnm cok 9 yıllık arkadasm evlenıyo karnım burnumda gdıcem:)agustosta arkadasların dugunu var dogururm sızın dugune damgamı vurmk ıstemem dedım gdemem tabıkı :)bde yıne onumzdekı aylarda kuzenım nısanlanıcak nısan ankarada onada gdemem sanırm :)
Selam kızalar bebğime isim bulamıyorum tavsiyelerimnizi bekliyorum kızıma isim bulmamam yardımcı olurmusunuz
2 isim koymak istiyorum şansı bol olsun diye ve klasik eski isimleri seviyorum birini yani modern isimlerden birinide klasik koymak istiyorum ama içimin ısındığı isim bulamadım henüz
seninki yine iyi, bize bi bakarmısın,
büyük görümcem kahramanmaraşta
küçüğü erzincanda
bende edirnedeyim
bizim üçümüzün kırkı karışacak
kızlar bu sabah bebeğimin cinsiyetini öğrendim prensesim geliyor bi kızım olucak ay kocamın yüzünü görmeliydiniz doktor hanım iyice bakın erkek olmasın demezmi o an koptum gülmekten ısrarla soruyo erkektir diye doktorda bakın cinsiyeti belli diye gösterdi eşimin suratındaki ifade çok komikti sonrada diyo ben kızlarıda severim:))) bu arada 3 lü testimizide yapırdık
msj attım cnmcanım sen nerdesin doğuma orayamı gelsek ne yapsak
hangi şehirdesin çok şanslısın
Selam yarınki randevum iptal oldu. Doktor izine çıkacakmış aradırlar bugün apartopar gittim. 3lü test için kan verdim. Kan alan kız kanı alamadı tüpe mahvetti. Heryeri deldi sonra başka birine gönderdi. Tansiyonum düştü şuan çok kötüyüm. Daha önce hiç böyle olmamıştı rahat kan veririm ama bugün mahvoldum. Bebeğim yine göstermedi ama Doktor büyük ihtimal kız dedi. Haftaya sonuç için gittiğimde yine bakacakmış.
bnmkıde aksıne kız dıyene pek mutlu...kız cocukları babaya duskun oldugu ıcın kızımızn onu daha cok sevıcegını dusunuo :)o yuzden pek memnun:) allahım saglıkla kucagımıza versın ıns :)
biliyorum canım antalyaya gittiğini memnun kaldığına sevindim canım aslında son ay antalyada kalabilme durumun olsa normal doğum için rahat ederdin... ama hakana da devam et derim canım normal doğum ya da acil bişi olma ihtimaline karşı... sırf antalyada yapmak için doğumu sezeryan yaptırma derim tabi senin tercihin... bu arada ben normal doğum için kegel egzersizlerine başladım canlar 32. haftadan sonra da perineal masaj diye bişi var araştırın isterseniz o da çok işe yarıyormuş....
bebısıgın cok hareketlı oluyo pıt pıt vuruyo...gun oluyo hıc hıssetmıyorum o zman korkuyorum bısımı oldu dıye bu hftalarda bu durum normalmı
Hiç korkma canım, yerini belirliyor yerleşince çok hareket etmiyor.
saol cnm ben bı tek kendm sanıyodum oyle olunca korktum
aynen bizimkide nekadar sağlıklı olsun yeter desede hep kızım olsun kız o derdi. Ben oğlan dedikçe kızımızı görmeye gidelim derdi. Rabbim babamızın içine doğdurmuş :) bizimkide pek memnun.. Kızım napıo die sorup duruohoron tepio napcak daha minicik prensesim arada vuruo işte okadar :)
Anlıyorum seni, emin ol bu panikle çok gittim doktora :)) İlk olunca tecrüben olmuyor ama 2. çocukta daha rahat ederim. Her oha güle gitmem yani
Canım çok teşekkür ederim, kızımla ben meşhur olduk zaten topiktegeçmişi okuyamadım canım sayfalar o kadar birikmişki, bir yandanda bakıyorum hiç ilerleyemiyorum, işlerim de yoğun...
Bu arada biz Hakan'a ihanet ettik ve Antalya ya Anadolu hastanesine gittik haftasonu. Prensesimin müjdesini de orda aldık.
Canım o kadar memnun kaldım ki doktordan anlatamam...
16. sında Hakan beyle randevum var gitmeyi hiç düşünmüyorum. Yeni dr.umuz 23ünde organ taraması yapalım dedi.o güne randevu verdi. Sanırım artık oraya gideceğiz.
Keşke uzak olmasaydı, ilk defa bir muayene sonrası kafamda soru işaretleri olmadan ve de gönül rahatlığı ile çıktım, dr.bey daha ben sormadan herşeyi tane tane anlatmaya başladı. tüm yaptırdığım testleri tek tek inceledi ve açıkladı. O kadar şeker bir adamki, espirili, hoş sohbet, aşırı ilgili. ultrason videomuzu resimleri verdi. Kızımı renkli renkli gördük
Bir kan tahlili istedi ve hemen yanıma bir hemşire verdi bizi lab. a götürsün diye, fazla dolaşıp yorulmayayım diye ... Özel hastane dedğin böyle olmalı zaten...
Doğumu bile konuştuk. Kesin sezeryan olmasına karar verirsen burda güzel bir doğum yaparız, ama normal olsun dersen çok zor, çünkü sancılar başlayınca siz panik yaparsınız ilk bebeğiniz oldupu için. yolda uzak seni ve bebeği riske atamam dedi.
Ona sonra karar vereceğim....
Ama başka dr. a gitmek istemiyorum artık....
Herkese merhaba , artık zaman bulamıyorum girmeye, neler oldu bitti acaba?
Çekirge seni merak ettim, nasil gecti randevun cinsiyetini öğrenebildin mı?
cucucum modeller çok güzel ve arabanın fiyatı çok uygun. fakat ben suny babynin bu tarz arabalrına mağazada baktım. Araba çift yönlü ama arkadaki tekli tekerler 360 derece dönmüyor yani çevirip kullandığında rahat olmuyor. yada ben kullanamadım bilmiyorum. hafif olması benim hoşuma gitmişti, yakından bakıncada çok kaliteli durmuyor canım.
Araba almadan önce bir mağazada gidip bakmak, kullanmak gerekli bence. Sonra netten araştırıp uygun fiyatlı olan bir yerden sipariş verilebilir. ben öyle yapmayı düşünüyorum....
kızlar bu sabah bebeğimin cinsiyetini öğrendim prensesim geliyor bi kızım olucak ay kocamın yüzünü görmeliydiniz doktor hanım iyice bakın erkek olmasın demezmi o an koptum gülmekten ısrarla soruyo erkektir diye doktorda bakın cinsiyeti belli diye gösterdi eşimin suratındaki ifade çok komikti sonrada diyo ben kızlarıda severim:))) bu arada 3 lü testimizide yapırdık
Kızlarr bakınnn Kızımaa minnie mouse lu hastane çıkışı aldım zor bekliyorum giydirmek içinnn:)Eki Görüntüle 655326
Hayırlı olsun prensesin demek gösterdi sonunda . İyiymis dimi Erhan bey, ben de çok memnunum, hep söylüyorum . Doktorluguda, bilgiside, insanligida çok iyi. Yoksa bulunduğum yerde 4 tane tam tesekkullu ozel hastane varken 70 km ye gitmezdim. Belki doğumda karşılaşırız belli mı olur hayırlısı...
Hoşgeldin canım, bende seni merak ediyorudm . iyiki geldin :)
Randevum süperdi, Erhan bey mükemmel gerçekten, sana çok çok teşekkür ederim...
Benim de KIZIM olacakcanım....
2 hafta sonra tekrar gideceğim. Ayrıntılı ultrasona gireceğiz...
Sen nasılsın, senin cimcime nasıl ?
Ben çok iyiyim gündelik yaşantıma dondüm, hamilelik ayrı bir huzur getirdi akşamları kızımı yatırdıktan sonrada kitap okuyorum kızımla kendime kültür yapıyorumcimcimemde iyi hareketleri iyice güçlendi ve arttı. Kızımda kardeşine alışmaya başladı artık dogmasını istiyor ama erkek olsun diyor daha güzel olurmuş erkek olursa:)
Bu arada ilk cocuğun kiz olması bir anne icin harika bir duygu doğduğunda ve buyume sürecinde bunu daha iyi anlıyorsun ,tekrar hayırlı olsun canım:)
kızlarr hastane çıkışında 10 lu yada 20 li takım hakkında ne düşünüyorsunuz?hangisini almalı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?