2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçtiğimiz pazar dayımın kızının düğünü vardı rahatsızdım yol uzaktı 1 gün için 3,5 saat yol gidemedik. Haziranda 2 tane yakın arkadaşımın düğünü var. Birisi kardeşim gibi onun nikah şahidi de olucam elbisem bile hazır :) Ben de düğünlerde gezdiricem hep bebeğimi

Ben İnci ve İpek isimlerini çok seviyorum. Kuzenimin kızı oldu geçen yıl ismi Aybüke ona çok yakıştı ismi :)

seninki yine iyi, bize bi bakarmısın,
büyük görümcem kahramanmaraşta
küçüğü erzincanda
bende edirnedeyim
bizim üçümüzün kırkı karışacak

Keşke benim de görümcem olsa hamile olsa kayınvalidem beni bırakıp onunla ilgilense Yandım ben doğumdan sonra yalnız bırakmazlar

Gözünaydın canımmm cicili bicili eşyalar almaya başlarsın artık Benim eşimin de böyle bir şok yaşamasını istiyordum ama gelemeyecek bu kontrolümde. Öğrenirsem bir sürpriz yaparım artık

Selam yarınki randevum iptal oldu. Doktor izine çıkacakmış aradırlar bugün apartopar gittim. 3lü test için kan verdim. Kan alan kız kanı alamadı tüpe mahvetti. Heryeri deldi sonra başka birine gönderdi. Tansiyonum düştü şuan çok kötüyüm. Daha önce hiç böyle olmamıştı rahat kan veririm ama bugün mahvoldum. Bebeğim yine göstermedi ama Doktor büyük ihtimal kız dedi. Haftaya sonuç için gittiğimde yine bakacakmış.

geçmiş olsun canım.benim de ikli testte başıma geldi kan almayı beceremeyince her yeri mahvetti kanı fışkırttı. bir kaç gün kolum morardı ve hep ağırdı.çok sinirlenmiştim sanki çektiğim sıkıntılar yetmiyor gibi...

bnmkıde aksıne kız dıyene pek mutlu...kız cocukları babaya duskun oldugu ıcın kızımızn onu daha cok sevıcegını dusunuo :)o yuzden pek memnun:) allahım saglıkla kucagımıza versın ıns :)

aynen bizimkide nekadar sağlıklı olsun yeter desede hep kızım olsun kız o derdi. Ben oğlan dedikçe kızımızı görmeye gidelim derdi. Rabbim babamızın içine doğdurmuş :) bizimkide pek memnun.. Kızım napıo die sorup duruo horon tepio napcak daha minicik prensesim arada vuruo işte okadar :)

Evet canım dr. bunu da söyledi. şehirdışından veya yurtdışından gelen hastaları öyle yapıyorlarmış. Eşim gerekirse bizde ev tutarız diyor. Ama karar vermek için erken... Mecburen Hakan beye devam edeceğim, zaten antalya yı herşey yolunda giderse inşallah öyle değerlendireceğiz. Yaa dr. o kadar anlayışlı ki benim ne kadar zor durumda vede dr.lardan rahaztsız olduğumu bile hemen anladı. Kontrollerine burda devam ederiz, doğumu burdur da yaparsın acil birşey olursa diyor. Şimdi bunları hiç düşünme zamanı gelince hepsi olur diyor. Aklına takılan birşeyde 7-24 hemen ara hiç çekinme dedi. Cep numarasını verdi hemen Eişmle hemşeri çıktılar zaten :) Bir muhabbet bir muhabbet...
Bugün burnum kanadı, arada bir oluyor ama bugün biraz fazla idi. Aradım hemen, kalp çarpıntımda çok, kan testlerim temiz çıkmış hemen onu söyledi, kardiyolajiye gidip kalp ekg si çektireceğim. Beklemeyelim burda yaptırayım, tamam dedi. Sonuçlar çıkınca hemen ara dedi.
Hakan öyle mi, bir sürü test istedi yaptır diye, sonuçlara bakmadı biile... Mail atayım bir bakın dedim, gerek yok kontrole gelince getir, bakarız dedi. bir ay sonraki konrtole hemde.

Düşün yani canım... Doktorlarımız aynı diye sana yazıyırum hep, kafanı şişirmiyorum inşallah
offf yine çok konuşmuşum

Herkese merhaba , artık zaman bulamıyorum girmeye, neler oldu bitti acaba?

Çekirge seni merak ettim, nasil gecti randevun cinsiyetini öğrenebildin mı?

bnmkıde her dakka arar ısteyken...kızım napıyo dıyo..npıcak askm dıorum o her dakka pıt pıt vuruck sanıyo..

Hayırlı olsun prensesin demek gösterdi sonunda . İyiymis dimi Erhan bey, ben de çok memnunum, hep söylüyorum . Doktorluguda, bilgiside, insanligida çok iyi. Yoksa bulunduğum yerde 4 tane tam tesekkullu ozel hastane varken 70 km ye gitmezdim. Belki doğumda karşılaşırız belli mı olur hayırlısı...

Herkese merhaba , artık zaman bulamıyorum girmeye, neler oldu bitti acaba?

Çekirge seni merak ettim, nasil gecti randevun cinsiyetini öğrenebildin mı?

Hoşgeldin canım, bende seni merak ediyorudm . iyiki geldin :)
Randevum süperdi, Erhan bey mükemmel gerçekten, sana çok çok teşekkür ederim...
Benim de KIZIM olacak canım....
2 hafta sonra tekrar gideceğim. Ayrıntılı ultrasona gireceğiz...

Sen nasılsın, senin cimcime nasıl ?

evet uygun fiyatlı canım ama haklısın görmeden almamak lazım internette cok allayıp pulluyolar en iyisi mağazada modeli beğenip netten sipariş vermek

cok sevindim canım bu yıl kız senesi belli oldu Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimizeeee

Kızlarr bakınnn Kızımaa minnie mouse lu hastane çıkışı aldım zor bekliyorum giydirmek içinnn :)Eki Görüntüle 655326

cok güzelmişş ya nede yakışırr güzel günlerde giysin meleğin

Evet canım gerçektende dediğin kadar varmış. Umarım karşılaşırız tanışırız bir gün, çok isterim inan.
Doğum konusu biraz zor bizim, sezeryana kesin karar verirsen olur dedi. Normal olsun dersen en az 2 hafta önce buraya gelmen lazım dedi. Bakalım daha vakit var. Eşimde dr.u çok beğendi, her muayene sonrası oda sinir küpü oluyordu, eve dönüşte arabada kös kös oturuyorduk, sanki kavga etmişte küsmüşüz gibi oluyorduk. ilk defa güle oynaya evimize geldik, hatta antalyada birkaç mağaza gezdik bebişimize birşeylere baktık.
İnsanın doktorla uyumu da çok önemli bence. Herşey uzmanlık yada tecrübe değil, burdaki dr. da profesör çok iyi bir dr. ama o kadar yoğun ki ilgisiz kalıyor. tlfnlara bile cevap vermiyor, konuşurken insanın yüzüne bakmıyor ya...
Off neyse sinirlenmeyeceğim :)

Ben çok iyiyim gündelik yaşantıma dondüm, hamilelik ayrı bir huzur getirdi akşamları kızımı yatırdıktan sonrada kitap okuyorum kızımla kendime kültür yapıyorum cimcimemde iyi hareketleri iyice güçlendi ve arttı. Kızımda kardeşine alışmaya başladı artık dogmasını istiyor ama erkek olsun diyor daha güzel olurmuş erkek olursa:)

Bu arada ilk cocuğun kiz olması bir anne icin harika bir duygu doğduğunda ve buyume sürecinde bunu daha iyi anlıyorsun ,tekrar hayırlı olsun canım:)

canım hosgeldin
iyi olmana cok sevindimmm sonunda bulantılar bitti ...
hamişliğin tadını cıkarma vaktiii ne güzelllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…