2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

patiksizmi almalıymışım canım ben patikli alayım sıcaklarda çorap giymesin ayakları terler diye düşünüyordum birde çoraplar iz yapıyor yada ayaktan kolayca çıkabiliyor diye

Canım çok teşekkür ederim, kızımla ben meşhur olduk zaten topikte geçmişi okuyamadım canım sayfalar o kadar birikmişki, bir yandanda bakıyorum hiç ilerleyemiyorum, işlerim de yoğun...

Bu arada biz Hakan'a ihanet ettik ve Antalya ya Anadolu hastanesine gittik haftasonu. Prensesimin müjdesini de orda aldık.
Canım o kadar memnun kaldım ki doktordan anlatamam...
16. sında Hakan beyle randevum var gitmeyi hiç düşünmüyorum. Yeni dr.umuz 23ünde organ taraması yapalım dedi.o güne randevu verdi. Sanırım artık oraya gideceğiz.
Keşke uzak olmasaydı, ilk defa bir muayene sonrası kafamda soru işaretleri olmadan ve de gönül rahatlığı ile çıktım, dr.bey daha ben sormadan herşeyi tane tane anlatmaya başladı. tüm yaptırdığım testleri tek tek inceledi ve açıkladı. O kadar şeker bir adamki, espirili, hoş sohbet, aşırı ilgili. ultrason videomuzu resimleri verdi. Kızımı renkli renkli gördük
Bir kan tahlili istedi ve hemen yanıma bir hemşire verdi bizi lab. a götürsün diye, fazla dolaşıp yorulmayayım diye ... Özel hastane dedğin böyle olmalı zaten...
Doğumu bile konuştuk. Kesin sezeryan olmasına karar verirsen burda güzel bir doğum yaparız, ama normal olsun dersen çok zor, çünkü sancılar başlayınca siz panik yaparsınız ilk bebeğiniz oldupu için. yolda uzak seni ve bebeği riske atamam dedi.
Ona sonra karar vereceğim....
Ama başka dr. a gitmek istemiyorum artık....

patiksizmi almalıymışım canım ben patikli alayım sıcaklarda çorap giymesin ayakları terler diye düşünüyordum birde çoraplar iz yapıyor yada ayaktan kolayca çıkabiliyor diye

Onlar 2 3 TL zaten 2 tane patikli 2 tane patiksiz alırsın. İdilbaby sitesine bakıyorum gerçekten çok hoş şeyler var.

Canım, fiyatlarına iyi bak uyguna da var 1000 TL olanda var. Hani 200 250 TL civarından başladığını gördüm, alsan aslında ödenmiş olur oda aradan çıkar.

haklısın canım bende bu yüzden alayım çıksın aradan dedim ilk zaman bebek arabasıda düşünmüyorum kraftın vardı 200 tl yakından görmek gerek ama zaten 13 kg kadar 9. aya kadarmış ondan sonra mecburen oto koltugu alacagım çok ucuz almak istemiyorum güvenlik önemli sonuçta Allah muhafaza

kızlar bu sabah bebeğimin cinsiyetini öğrendim prensesim geliyor bi kızım olucak ay kocamın yüzünü görmeliydiniz doktor hanım iyice bakın erkek olmasın demezmi o an koptum gülmekten ısrarla soruyo erkektir diye doktorda bakın cinsiyeti belli diye gösterdi eşimin suratındaki ifade çok komikti sonrada diyo ben kızlarıda severim :))) bu arada 3 lü testimizide yapırdık

Canım hayırlı olsun, allah kucağına almayı nasip eylesin inşaallah. Bu yıl hep kız gidiyor adamlar şokta

Onlar 2 3 TL zaten 2 tane patikli 2 tane patiksiz alırsın. İdilbaby sitesine bakıyorum gerçekten çok hoş şeyler var.

öyle yaparım artık canım malları çok güzel benimki erkek ben daha renkli bişeyler bakıyorum genelde beyaz agırlıklı erkek modelleri yinede güzeller ama malları çok güzel bebe magazalarına gidersen bi bakarsın yakından birde pike takımı alayım diyorum park yatagı için yaz nede olsa

haklısın hissetiğin zaman orda olduguna inanıyorsun. Bende hissetmeyince korkuyorum nie atmadımı benmı hissetmedim noldu die.. Biraz daha büyüsünler dışardan başkalarını bile farkettiğini hareketlerini ozamanda durunca bu telaşlarım devam edecek.. Çok güzel bir duygu ama hissedince hemen babamıza haber veriyorum o bile mutlu oluyor..

İyi düşünmüşsün, sonuçta terlemez ferah eder. Rabbim kucağına almayı nasip eylesin. Çok güzel duyguymuş çook

Bende aynı şekilde :)) Bizim ilk bebeğimiz ve istiyor ki ben hissettiğimde oda hissetsin ama daha vakti var :)

sağol canım amin cümlemizin sorma benim ki hep en başından oğlum diye seviyodu adam kızı duyunca şoklara girdi

benim eşim daha önce doktor yüzde 80 demesine rağmen yüzde 20ye fala ümit bağlamış doktor yüzde yüz kız deyince hadi yaaa dedi :) erkeklerde haklı oğlum olsun gezelim,futbola, balığa gidelim hayalleri var :) kız olunca daha çok bizimle hareket edecek

biliyorum canım antalyaya gittiğini memnun kaldığına sevindim canım aslında son ay antalyada kalabilme durumun olsa normal doğum için rahat ederdin... ama hakana da devam et derim canım normal doğum ya da acil bişi olma ihtimaline karşı... sırf antalyada yapmak için doğumu sezeryan yaptırma derim tabi senin tercihin... bu arada ben normal doğum için kegel egzersizlerine başladım canlar 32. haftadan sonra da perineal masaj diye bişi var araştırın isterseniz o da çok işe yarıyormuş....

he tabi ki normal doğumdan korkuyorum ödüm bişilerime karışıyor ama bebeğim ve benim için en iyisi o olduğu için şimdiden hazırlamaya çalışıyorum kendimi...

bnmkıde aksıne kız dıyene pek mutlu...kız cocukları babaya duskun oldugu ıcın kızımızn onu daha cok sevıcegını dusunuo :)o yuzden pek memnun:) allahım saglıkla kucagımıza versın ıns :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…