2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10'lu 12'li duydum ama 20'li ilk kez duydum canım içinde neler oluyor ki onun?

Ürünümüz pamuklu penye kumaştan üretilmiştir. Havlu, battaniye, iç-dış zıbın, patikli-patiksiz pantolon, hırka, tulum, 2 bady, 2 şapka, 2 eldiven, 2 m.önlüğü, 2 mendil, çorap olmak üzere 20 parçadan oluşmaktadır. Nakışlı, çıtçıtlı, estetik bir modeldir.
böyle yazıyor ürün açıklamasında bende şimdi net te araştırırken okudumda

canım hosgeldin
iyi olmana cok sevindimmm sonunda bulantılar bitti ...
hamişliğin tadını cıkarma vaktiii ne güzelllllll

Hosbulduk,
Yaa canım iyiyim tabi çok şükür ama eski halime gore yoksa yemek yemek hala çok zor geliyor akşamları hiç yemiyorum, bir çok yiyecekten tiksindim görmeye bile tahammülüm yok sanırım bu dokuz ay sürecek eski iştahli zamanlarımı özlüyorum . Benim gibi olan varmı acaba?

Sen nasılsın ? Bebeğinin cinsiyeti belli mı? Benim hiç bir seyden haberim yok ya...

evet kevok perineal masaj normal doğum sırasındaki vajinal yırtılmaları engelliyormuş, aslında, doğum sırasında da doktor ya da hemşire tarafından yapılırsa epiztiyomi kesiğine gerek kalmıyormuş.
ben sezeryanla karnımdan kesilmektense normal doğum kesisini tercih ediyorum açıkçası ama keşke hiç yırtık olmasa en iyisi o.

Saol canım. Çok sevindim iyi olmana. Çalışmak ta güzel, insan kafasını dağıtıyor, vakit geçiyor. Sürekli evde olsam daha zor olurdu sanırım.

Bende çok mutluyum kızım olacağı için. Ablamın kızı küçükken bana ANNE derdi, ablamla çok benziyoruz bizi karışstırdı bazen bana da ANNE derdi. İçim bir tuhaf olurdu.
Mİnik kızım da birgün bana ANNE diyecek. Şimdiden çok heyecanlıyım. Ağzını yerim ben onun, kesin yerim

ay kızlar işlerden bir türlü okuyamıyorum sonra bi bakıyorum sayfalar birikmiş ben onları okurken siz yazışmaya devam ediyosunuz konuları kaçırıyorum böle böle devam ediyoo hahahaha

Günaydın güzel anneler
KIZIMLA ben geldik

Oooooo en büyük bebeğimiz de belli oldu sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gözün aydın canım sağlıkla inşallah...

Bu hafta bana nasıl geçecek bilmiyorum kızlar perşembe günü kontrolüm var gelir mi perşembe? Cinsiyetimizi öğrenelim artık çok heyecanlıyım

Gelir gelirrr 2 güncük kaldı :)

İlk defa duydum, geçmişler olsun...

Benziyor dediyse çok dikkate alma, göremeyince sallıyorlar zaten 2 ihtimal var epi topu

aşkolsun tatlım ne şişirmesi haklısın ne diyeyim ama biliyorsun elimiz mahkum... eşim de ciddi ciddi antalyayı istiyordu fakat ben cesaret edemedim açıkcası o kadar yol ve antalyanın sıcağı yüzünden... bi de ben daha kötü doktorları gördüğüm için hakan o kadar da kötü gelmedi bana hatta diğer panik saçma doktorlardan sonra sakinliği hoşuma gitti.

Oh 2li 2li hepsinden iyimiş canım :) Fiyatı ne kadarmış?

Oooooo en büyük bebeğimiz de belli oldu sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gözün aydın canım sağlıkla inşallah...

Saol kediciğim, Hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah.

ay kızlar işlerden bir türlü okuyamıyorum sonra bi bakıyorum sayfalar birikmiş ben onları okurken siz yazışmaya devam ediyosunuz konuları kaçırıyorum böle böle devam ediyoo hahahaha

Sorma Policiğim bu ara bende öyleyim hep, yetişemiyorum

malesef ben öyleyim canmm ama en azından kusmalarım azaldı haftada bikere belki cıkarıyorum ama yemek konusunda aynıyım iştahsız,,yedıkten sonrada ha cıkardım ha cıkarcam dıye kendımı kasmaktan ne yedıgımı anlayamıyorum ne zaman bitcek bu gunler aah aah

ben doymak bılmıyorum kızlar npıcam...sankı mıdem hep bos..gdıp gdıp bıseler yıyorum 2bucuk kılo almısm bulantlrm bıttıgnden berı...

Hoş geldin bebeğim nerelerdesin ya arada ce e yapıp gidiyorsun facede yazmıyorsun Cnm bnmde hala tiksintilerim geçmedi bu mineral eksikliğinden oluşmuş Cnm yağlı ve salçalı şeyler göresim yok bnmde kuru kuru şeyler yemekten bıktım

Canım Halkalı'da Kent hastanesinde de var sanıyorum, oradan da bir fiyat al istersen.

Bilmiyorum canım ya bizide sakinliği rahatsız ediyor nedense Her sorduğumuza geçiştirici cevaplar veriyor gibi, birşey olmaz normal bunlar demesi gıcık etti artık. Açıklama da yapmıyor... Doktor kötü demiyorum kesinlikle, ama herkesin tarzı farklı. Galiba bizim elektrik tutmadı, ama devam edeceğim tabi.
Bende eşim açısından üzülüyorum, antalyaya git gel bıkacak; yazım sıcağı da var dediğin gibi. Onunda işleri yoğun oluyor. Bakalım artık, zor gelirse gitmayiz bizde :)

kızlar kaynanam bzde kalıcakta bıkacgun..mutfakta sıgara ıcıyo gdıp gdıp havalandırıyorum..esım balkonda ıcıyo ıstemıyorum evde sıgara kokusu hem bebegım ıcın hem kendım ıcın ..cnku mıgrenım var cok kotu rahtsz edıyo sıgara kokusu ....ben bunu nası soylesem kendısıne bı akıl verın ya

"Bebeğiniz kuvvetlendikçe ve büyüdükçe, hareketlerini hissetmeniz artacaktır. İlk başlarda bebeğinizi karnınızda çırpınan bir kelebek gibi hissedeceksiniz"

Benim imzamda böyle yazıyor ama ben şu anda hiçbir hareketini hissetmiyorum nedense.Yani güya tecrübeli anneler çabuk hisseder derler ya bilmiyorum niye böyle.Yarın 18. haftaya giriyoruz ama bizim tembelde tık yok Zaten USGde de çok hareket etmiyordu doktorun da dikkatini çekti.Tembel bebek diyor doktorum Aman sağlıklı olsunlar da önemli değil gerisi

ben doymak bılmıyorum kızlar npıcam...sankı mıdem hep bos..gdıp gdıp bıseler yıyorum 2bucuk kılo almısm bulantlrm bıttıgnden berı...

bende öyleyim çok acıkıyorum ve yemediğim ekmeği yiyorum. 3 aya kadar hiç kilo almamıştım ama şuan durum vahim 2 ile 2.5 arası gidip geliyorum Diğer aylarda kendimi hiççç düşünemiyorum.. Hem sana demiştim canım zamanla alıcaz kiloları die öylede oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…