- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.281
10'lu 12'li duydum ama 20'li ilk kez duydum canım içinde neler oluyor ki onun?
canım hosgeldin
iyi olmana cok sevindimmm sonunda bulantılar bitti ...
hamişliğin tadını cıkarma vaktiii ne güzelllllll
biliyorum canım antalyaya gittiğini memnun kaldığına sevindim canım aslında son ay antalyada kalabilme durumun olsa normal doğum için rahat ederdin... ama hakana da devam et derim canım normal doğum ya da acil bişi olma ihtimaline karşı... sırf antalyada yapmak için doğumu sezeryan yaptırma derim tabi senin tercihin... bu arada ben normal doğum için kegel egzersizlerine başladım canlar 32. haftadan sonra da perineal masaj diye bişi var araştırın isterseniz o da çok işe yarıyormuş....
Ben çok iyiyim gündelik yaşantıma dondüm, hamilelik ayrı bir huzur getirdi akşamları kızımı yatırdıktan sonrada kitap okuyorum kızımla kendime kültür yapıyorumcimcimemde iyi hareketleri iyice güçlendi ve arttı. Kızımda kardeşine alışmaya başladı artık dogmasını istiyor ama erkek olsun diyor daha güzel olurmuş erkek olursa:)
Bu arada ilk cocuğun kiz olması bir anne icin harika bir duygu doğduğunda ve buyume sürecinde bunu daha iyi anlıyorsun ,tekrar hayırlı olsun canım:)
Günaydın güzel anneler
KIZIMLA ben geldik
Bu hafta bana nasıl geçecek bilmiyorum kızlar perşembe günü kontrolüm var gelir mi perşembe? Cinsiyetimizi öğrenelim artık çok heyecanlıyım
slm kızlar nasılsınız ben geldım...canlar sıze bı uyarı yapıcam dikkatli olun bu hafta sonu arabada cok zaman geçirdim,in bin yapıp yürüyüş yaptım pazarda eve geldim kıpırdayamadım göbeğim kaymışş akşam hastaneye gittik bılemedı ne oldugunu ama ben anladım göbek kayması agrısı idi bu cok fenaydıııı...bu gece ilk defa deliksiz uyumusum sabah kalktım iyiyim fazla yorgunluk yaramıyor bıze kızlar ben bunu anladım göbüşlere dikkattt
bak heycanlandım şimdi ben bi türlü kız hissedemedim ama doktorumuz kıza benziyor dedi isim bile buldum kendimi alıştırmaya çalışıyorum acaba bi değişme olur mu bizde de 15. haftada kız gibi dedi dr. alışveriş için kesin mi dedim,öyle bişey söyleyemem dedi. :26:
Evet canım dr. bunu da söyledi. şehirdışından veya yurtdışından gelen hastaları öyle yapıyorlarmış. Eşim gerekirse bizde ev tutarız diyor. Ama karar vermek için erken... Mecburen Hakan beye devam edeceğim, zaten antalya yı herşey yolunda giderse inşallah öyle değerlendireceğiz. Yaa dr. o kadar anlayışlı ki benim ne kadar zor durumda vede dr.lardan rahaztsız olduğumu bile hemen anladı. Kontrollerine burda devam ederiz, doğumu burdur da yaparsın acil birşey olursa diyor. Şimdi bunları hiç düşünme zamanı gelince hepsi olur diyor. Aklına takılan birşeyde 7-24 hemen ara hiç çekinme dedi. Cep numarasını verdi hemen Eişmle hemşeri çıktılar zaten :) Bir muhabbet bir muhabbet...
Bugün burnum kanadı, arada bir oluyor ama bugün biraz fazla idi. Aradım hemen, kalp çarpıntımda çok, kan testlerim temiz çıkmış hemen onu söyledi, kardiyolajiye gidip kalp ekg si çektireceğim. Beklemeyelim burda yaptırayım, tamam dedi. Sonuçlar çıkınca hemen ara dedi.
Hakan öyle mi, bir sürü test istedi yaptır diye, sonuçlara bakmadı biile... Mail atayım bir bakın dedim, gerek yok kontrole gelince getir, bakarız dedi. bir ay sonraki konrtole hemde.
Düşün yani canım... Doktorlarımız aynı diye sana yazıyırum hep, kafanı şişirmiyorum inşallah
offf yine çok konuşmuşum
Ürünümüz pamuklu penye kumaştan üretilmiştir. Havlu, battaniye, iç-dış zıbın, patikli-patiksiz pantolon, hırka, tulum, 2 bady, 2 şapka, 2 eldiven, 2 m.önlüğü, 2 mendil, çorap olmak üzere 20 parçadan oluşmaktadır. Nakışlı, çıtçıtlı, estetik bir modeldir.
böyle yazıyor ürün açıklamasında bende şimdi net te araştırırken okudumda
Oooooo en büyük bebeğimiz de belli oldu sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGözün aydın canım sağlıkla inşallah...
ay kızlar işlerden bir türlü okuyamıyorum sonra bi bakıyorum sayfalar birikmiş ben onları okurken siz yazışmaya devam ediyosunuz konuları kaçırıyorum böle böle devam ediyoo hahahaha
Hosbulduk,
Yaa canım iyiyim tabi çok şükür ama eski halime gore yoksa yemek yemek hala çok zor geliyor akşamları hiç yemiyorum, bir çok yiyecekten tiksindim görmeye bile tahammülüm yok sanırım bu dokuz ay sürecek eski iştahli zamanlarımı özlüyorum . Benim gibi olan varmı acaba?
Sen nasılsın ? Bebeğinin cinsiyeti belli mı? Benim hiç bir seyden haberim yok ya...
Oh 2li 2li hepsinden iyimiş canım :) Fiyatı ne kadarmış?
Kızlar Yenibosna - Özel Harun Nisa Hastanesi Normal 620 Sezeryan 1200. Harun Nisa Erdoğanın Hastanesi, ben orada doğum yapmayı düşünüyorum kontrollere de oraya gidiyorum. Yani istanbul olupta uygun fiyata hastane de var. Hemde Türkiye de tek cihaz var bebek için orada bulunuyor.
Hosbulduk,
Yaa canım iyiyim tabi çok şükür ama eski halime gore yoksa yemek yemek hala çok zor geliyor akşamları hiç yemiyorum, bir çok yiyecekten tiksindim görmeye bile tahammülüm yok sanırım bu dokuz ay sürecek eski iştahli zamanlarımı özlüyorum . Benim gibi olan varmı acaba?
Sen nasılsın ? Bebeğinin cinsiyeti belli mı? Benim hiç bir seyden haberim yok ya...
ayrıntılı ultrason hakkında yazmıştım kızlar kendi hastanem 312 tl dedi.bi başka yer 270 dedi.bir yerde 135 tl dedi.ben büyükçekmecede oturuyorum ilk iki söylediğim pahalı yerler beylikdüzü ve civarında.ucuz olan yerse yenibosnada.karar veremedim çok pahalı geliyor bana ama yaptırıcam da.hayır parayı vermek mesele değil de bir ihtiyacını daha karşılarım diye düşünüyorum.neyse asıl sormak istediğim şu ilgilenirseniz çok sevinirim bu işlemde bebeğin iç organları inceleniyor.pahalı olan yerde daha mı iyi incelerler yani anlatamıyorum ama bu işinde mi iyisi kötüsü var?varsa kendi hastaneme gidicem hayır hepsi aynı şeyi görür derseniz ucuz olana gidicem.... ????????????????
aşkolsun tatlım ne şişirmesi haklısın ne diyeyim ama biliyorsun elimiz mahkum... eşim de ciddi ciddi antalyayı istiyordu fakat ben cesaret edemedim açıkcası o kadar yol ve antalyanın sıcağı yüzünden... bi de ben daha kötü doktorları gördüğüm için hakan o kadar da kötü gelmedi banahatta diğer panik saçma doktorlardan sonra sakinliği hoşuma gitti.
ben doymak bılmıyorum kızlar npıcam...sankı mıdem hep bos..gdıp gdıp bıseler yıyorum 2bucuk kılo almısm bulantlrm bıttıgnden berı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?