- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.221
dünkü kontrolde aklımdaki bütün soruları peşpeşe sıralayınca doktorumunda aklımı karıştı ne?
yahu 2 görümcem de muhtemelen ağustos ayı içerisinde doğum yapacak
kayınvaliden sorup duruyo doktor doğum tarıhı olarak ne söyledi diye
ben hep sen merak etme ben ağustos sonu doğum yapıcam diyordum
birde yalancı çıkmayalım kadına
eyvah eyvahhhhh ciddimisin 2 görümcen demi doğum yapacak.. Kim kimden özenip hamile kaldı şimdiayyy kayınvaliden yanmış desene Benimki hep tembihlermiş gelinim olana kadar ıstedıgınız kadar dogurun die. Şimdi görümcemler takılıo hamileyiz diede nasıl bagrıoo
Ay işkence gibi geliyor banaa hele o sınav zamanı forma tek tek kodlamak yokmuydu offfBende kesinlikle tek isim koyuorum kızıma zaen babamızda iki isim istemiyor.
aynen canım.. Ne olursa olsun hep sat-ımdan hesaplar ve bukadarlıksın der..
ay sorma başıma geleni
büyük görümcemin 3. bebeği
küçük görümcem daha geçen sene evlendi ilk bebeği
benimde ikinci olacak inşallah
muhtemelen en son ben doğum yapıcam
ama bir müddet utandım hamileliğimi söyleyemedim :26:
görümcemlerle aramız pek iyi değilde
gerçektende özenilmişde peşpeşe hamile kalınmış gibi nasılda denk geldi
benmde gorumcem hamıle :) o da temmuzda 26 da dogum yapıcak bnmkıde agustos 26 :)bde o ıstanbulda..bnm kaynanamda dıyo nası yapıcaz dıye :)onun 40 ı cıkmadan bnm dogum var :) bılmem nası yapıcak artık :)
ay sorma başıma geleni
büyük görümcemin 3. bebeği
küçük görümcem daha geçen sene evlendi ilk bebeği
benimde ikinci olacak inşallah
muhtemelen en son ben doğum yapıcam
ama bir müddet utandım hamileliğimi söyleyemedim :26:
görümcemlerle aramız pek iyi değilde
gerçektende özenilmişde peşpeşe hamile kalınmış gibi nasılda denk geldi
ay canım benim yaa zor valla.. Sen ne utancaksın ALLAHın takdiri ohh iyiki hamile kalmışsın benceAma istesen bukadar denk gelmez harbiden..
seninki yine iyi, bize bi bakarmısın,
büyük görümcem kahramanmaraşta
küçüğü erzincanda
bende edirnedeyim
bizim üçümüzün kırkı karışacak
kaynananın ısı zor vla nası ayarlıcak kı hepınız turkıyenın bı tarafındasınız cnm :)
Saol canım... Benim de sat 24 ekim. doğum tarihim öncekilerde 30 temmuz çıkıyordu, son gittiğimde 1 ağustos çıktı. Dr. 2-3 gün değişebilir birşey olmaz dedi. Ben 1 ağustos yaptım takvimimi ama bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz tabiki :)
Dr. gelişimi tarihi ile uyumlu merak etme dedi. Bence önemli olan bu canım.... Boşver sen takvimi, sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz...
Selam Luboyf :)
Dün gittiğim hastaneler Medical Park - Kent - Bornova Şifa - EgePol
Medical Park kalabalık gbi görünsede personei güleryüzlü ve temiz bir hastane.
Odalarını da gördüm gerçekten güzeller öncelikli olarakta temiz ve bakımlı.
Zaten bir gece kalıcaksın çok lüx olmasınada gerek yok.
Fiyat olarak güzel 2000 tl normal doğum sezeryan 2400 tl bunun içinde bir gece yatış +refakatçi+epidural+oda süseme+ikramlar+şeker lokum felan
bu arada mert göl özel doktor ssk ile anlaşması yok. Diğer doktorlar anlaşmalı ssk ile
Kent daha sakin bir hastane fakat çok pahalı 4100 den 6000 a kadar çıkan doğum ücretleri var. 3 uzman 1 prof doktor var.
norma doğum bu hastanede daha pahalı. 4175 e sezeryan ypıyor 4885 e norma doğum. gereksiz pahalı
Bornova şifa 500 tl normal doğum 650 sezeryan ama çok kalabalık ve eski bir bina - bunun yerine ssk yada araştırma hastaneleri daha iyi
EgePol de kalabalık bir hastane tek kişilik odaları var doğum ücreti 1400 tl yaklaşık
benim evime en yakını egepol ama
ben medical parkta merve hanımdan randevu aldım. Çünkü en çok beğendiğim Medical oldu.
Ama Çınarlıyıda görmeye gideceğim.
bakalım hayırısı umarım yardımcı olmuşumdur.
Tünaydın annelerrrrrrrKızlar 20. haftaya kadar bebeklerin hareketleri hissedilmez diyor doktorum. Ben ısrarla hissediyorum diyorum, oda hissettiğin damar atması diyor Bebeğim rahmimde aşağıda bizde sanırım genetik annem+ablam da aynı şekilde bu durumu yaşamış. Böyle pıt diye attığını hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra dinlenince, sizce durum nedir :))
Damar atması mı? O doktor çok biliyor.. Bende senin gibi rahmime yakın pıt die hissediyorum canım. Daha dogrusu göbeğimle rahim arasında. Tam olarak karnımda deil. Çok nadir karnımda hissetmiştim hatta elim karnımdaydı ozaman avcuma vurdugunu hissettim. Bak şuan yemekten indim ve bebeğim 2 3 kere vurdu pıt diye
kızlar bende netten bakıyorum ne alsam diye kızımda idilbaby ürünlerini kullanmıştım gerçekten çok güzel malları tafsiye ederim 2 tane battaniyeli çok parçalı hastahane çıkışı alacagım bikaç tane 2 li takım alayım diyorum ayakları patiklilerden çorap derdi olmaz sıcakta 5 tane falan kısa kolllu çıtçıtlı atlet alayım diyorum zıbın zaten bikaç tane kızımdan kalma var penye yelek alırım yaz bebeği nasıl olacak bilmiyorum kızım marttaydı kışlık giydiriyordum bundan nasıl giydireceğim hiç bilmiyorum
kızlar taşıma koltugu oto koltugu bakan yada alan var mı aranızda ilk kızımda arabamız yoktu almamıştık bu bebekte almamız gerekecek alıp şimdiden taksitini bitireyim diyorum erkekn mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?