2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benmde gorumcem hamıle :) o da temmuzda 26 da dogum yapıcak bnmkıde agustos 26 :)bde o ıstanbulda..bnm kaynanamda dıyo nası yapıcaz dıye :)onun 40 ı cıkmadan bnm dogum var :) bılmem nası yapıcak artık :)

ay sorma başıma geleni
büyük görümcemin 3. bebeği
küçük görümcem daha geçen sene evlendi ilk bebeği
benimde ikinci olacak inşallah
muhtemelen en son ben doğum yapıcam
ama bir müddet utandım hamileliğimi söyleyemedim :26:
görümcemlerle aramız pek iyi değilde
gerçektende özenilmişde peşpeşe hamile kalınmış gibi nasılda denk geldi

mıllet kodlamayı bırakır bn daha onların ustune 5 dakka ugrasırdm nası gererdı o benı :)ıcımdenden sayardım anneme babama 2 ısın koydunuz ıı halt ettınız dıye :)

günaydın 2 canlar
çekirgecim canım kızın olacakmış hayırlı olsun sağ salim gelsin cimcimen inşallah... sen görmedin ama hafta sonu rüyamda seni gördüm kızın olacakmış diye yazmıştım buraya geç de olsa malum oldu sanırım bana

annemle halamda oyle olmus hep...halamın kızı ablamdan bıkac ay buyuk halamın ogluda benden 2 ay kucuk :)aynı anda hamılelermıs hep sozlemıs gbı :)

benmde gorumcem hamıle :) o da temmuzda 26 da dogum yapıcak bnmkıde agustos 26 :)bde o ıstanbulda..bnm kaynanamda dıyo nası yapıcaz dıye :)onun 40 ı cıkmadan bnm dogum var :) bılmem nası yapıcak artık :)

seninki yine iyi, bize bi bakarmısın,
büyük görümcem kahramanmaraşta
küçüğü erzincanda
bende edirnedeyim
bizim üçümüzün kırkı karışacak

ay canım benim yaa zor valla.. Sen ne utancaksın ALLAHın takdiri ohh iyiki hamile kalmışsın bence Ama istesen bukadar denk gelmez harbiden..

Tünaydın annelerrrrrrr Kızlar 20. haftaya kadar bebeklerin hareketleri hissedilmez diyor doktorum. Ben ısrarla hissediyorum diyorum, oda hissettiğin damar atması diyor Bebeğim rahmimde aşağıda bizde sanırım genetik annem+ablam da aynı şekilde bu durumu yaşamış. Böyle pıt diye attığını hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra dinlenince, sizce durum nedir :))

ay canım benim yaa zor valla.. Sen ne utancaksın ALLAHın takdiri ohh iyiki hamile kalmışsın bence Ama istesen bukadar denk gelmez harbiden..

ya biz uzun zamandır 2. bebeği istiyorduk aslında
iki çocuk arası 4 yaş olursa ideal olur diye düşünüyorduk
RABBİME şükür zaten benim hamileliğim mucize gibi bir şey oldu
ama bu 3 hamilelik de peşpeşe gelince
ve aramızda bozuk olunca biraz buruk olmadık desem yalan olur

kaynananın ısı zor vla nası ayarlıcak kı hepınız turkıyenın bı tarafındasınız cnm :)

walla kaynanamın işi zaten zorda, aynı zamanda bizimde işimiz zor
şimdi herkes tekikde olacak bakalım kimde daha çok kalacak diye
eşim tek erkek çocuk gözler genelde üzerimizde olurdu
şimdi daha çok dikkat edilecek
ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN
AMİN...

A bak işte aynıymış satımız 24 ekim :) aynen haklısın cnm bende boşverdim önce sora bi ara gelecek bebişler sağlıklılar ya haklısın :)

çok teşekkrüler kök, bu bilgiler baya işimi görecek,
bu medicalparktaki 2000-2400 fiyatlar doktor hariç değil mi, ayrıca bir de doktor ücreti ödemek gerekiyor sanırım,
ben doktorumu dışarıdan ayarlamaya çalışıyorum da şimdi,
bir de benim çalıştığım kurumun medicalparkla anlaşması var , belki biraz daha fiyat indirimi yaparlar,
diğer hastanelere gidersen onlarla ilgili de aldığın bilgileri paylaşırsan sevinirim,
tekrar çok teşekkürler

Damar atması mı? O doktor çok biliyor.. Bende senin gibi rahmime yakın pıt die hissediyorum canım. Daha dogrusu göbeğimle rahim arasında. Tam olarak karnımda deil. Çok nadir karnımda hissetmiştim hatta elim karnımdaydı ozaman avcuma vurdugunu hissettim. Bak şuan yemekten indim ve bebeğim 2 3 kere vurdu pıt diye

kızlar bende netten bakıyorum ne alsam diye kızımda idilbaby ürünlerini kullanmıştım gerçekten çok güzel malları tafsiye ederim 2 tane battaniyeli çok parçalı hastahane çıkışı alacagım bikaç tane 2 li takım alayım diyorum ayakları patiklilerden çorap derdi olmaz sıcakta 5 tane falan kısa kolllu çıtçıtlı atlet alayım diyorum zıbın zaten bikaç tane kızımdan kalma var penye yelek alırım yaz bebeği nasıl olacak bilmiyorum kızım marttaydı kışlık giydiriyordum bundan nasıl giydireceğim hiç bilmiyorum

Oh sevindim Acaba yanılıyormuyum diye bile endişe ediyordum, ki annemler diyordu ufak hissetmeler olur 20. haftanda artık dışardan belli olur diye. Hissettiğim zaman varlığını tamamen anlıyorum, hissedemeyince de endişe duyuyorum. Sanırım görene kadar rahat etmek zor

Bende bu ay sonu almaya başlıycam inşaallah. Ağustos ayı sıcak ki sonrasında bile pastırma sıcakları var biliyorsun Herkes diyor çıtçıtlı badi vede patiksiz pijama altı al çok giyiniliyormuş. Eylülün sonuna doğru uzun kollular başlar.

kızlar taşıma koltugu oto koltugu bakan yada alan var mı aranızda ilk kızımda arabamız yoktu almamıştık bu bebekte almamız gerekecek alıp şimdiden taksitini bitireyim diyorum erkekn mi sizce

kızlar taşıma koltugu oto koltugu bakan yada alan var mı aranızda ilk kızımda arabamız yoktu almamıştık bu bebekte almamız gerekecek alıp şimdiden taksitini bitireyim diyorum erkekn mi sizce

Canım, fiyatlarına iyi bak uyguna da var 1000 TL olanda var. Hani 200 250 TL civarından başladığını gördüm, alsan aslında ödenmiş olur oda aradan çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…