2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte hamileliyinde sigara içen zihniyetler karşısındakini düşünmez.. O içerken birşey olmamış çocukalrına diye düşünüyor. Benim görümcenin teki kocama bağrıo ne kıymetlı cocugun biz hamileyken içiyorduk die.. İyi bir marifetmiş gibi söylüyor birde.. Bu yaşımıza kadar ne kocam içmiş nede ben içtim.. Çocugumuz pasif içici olacak sayelerinde

angys bence düşünüp de iyice sinirlerini yıpratma belliki çok cahiller, sigara içenin yanındaki sigara içenden daha fazla dumana maruz kalıyor, ve daha fazla zarar görüyor,
eşinle konuş bence çocuğum zarar görsün istemiyorum tüm duman ona gidiyor de,
en iyi eşin halleder bu sorunu, sen söylersen genelde inada bindiriyorlar böyle durumlarda

Canım bence sen sağlık ocağındakine fazla takılma sonuçta o sadece bir teori. Belki seninki çok heyecanlı bir erkektir olamaz mı? Pipi daha somut bir kanıt

tabiki öyle cnm da, kadının tavrı heee sen öyle san şeklinde olunca canım sıkıldı. içime kurt düştü. bi de sanki doktorumu beğenmedi yani güvenmedi. gerçi doktorum 1 ay önce de çıkıntıyı gördü fakat sonra kordon mu pipi mi bilemedim, bi dahaki ay söyliyim dedi. bu ay da karar veremese bu kadar kesin söylemezdi herhalde. iki kere bak pipi dedi ve gösterdi. cinsiyet konusunda doktora baskı yapmadık hiç. görünce söyler diye. çünkü sonra değişiklik olunca daha kötü oluyo.. ne diyim sağlıcakla gelsin inşallah hepimizin bebeği.

Valla şu kayınvalidelerin yaptıklarına çok sinir oluyorum. Benimki çok uzakta, hiç böyle sıkıntılarım olmadı çok şükür, o yüzden yorum yapmaya da çekiniyorum doğrusu... Anlamakta da güçlük çekiyorum bazen
Canım en iyisi dediğin gibi yap ve eşimle konuş o söylesin. Sen fazla yüz göz olma... Hem takma kafaya bu kadar başka şeyler le ilgilenmeye çalış, bebişinde üzülmesin

]

kızlar benim de kaynım yanımda sigara içti birgün o günlerde de midem çok bulanıyodu hemen böle öğürerek dışarı çıktım ayy çok kötü oldum bidaha içme nolur dedim kayınvalidemde evt oğlum yiğenine nasıl kıyıyosun git balkonda iç dedi sağolsun bidaha içmedi sizde abartın bayılacak gibi olun mideniz bulansınnn dayanamıyorum bu kokuya falan deyin kalbini kırmamış olursunuz onlarda anlar eşşek değillerse afedersinnn

Canım sen benim kayınvalidemi ara doktor kontrolüne gelmesini istemediğimi söyle, ben de seninkini arayayım sigara içmemesi konusunda uyarayım :) Şaka bir yana en iyisi sen konuşup daha çok canını sıkma eşine söyle rahatsız olduğunu o konuşsun

nasiii yani her seferinde senle geliyor mu?

bu kayınvalideler hep mi böyle yahu : )) ben 9 yıldır evliyim bu vakte kadar çocuk düşünmemiştik gezmek tozmak ağır basmıştı. ne zaman hamile kaldım annemm dediğim kaynanam! canavara dönüştü : )) yıllarca sen doğur ben bakarım derdi bebeğine. ama anladım ki hepsi lafmış...
şuan eltim de hamile erken doğum riski var zor dönemler geçiriyor ve 4 haftası kaldı nerdeyse doğuma kaynanadan destek istediler hani bir şey yapmasın da yanında dursun diye hatun kaçacak delik arıyor. hergün yeni bir hastalık icat ediyor kendine. kızın yanında duracağına sürekli kaçma derdinde. ben de onları görünce düşünüyorum bundan bana fayda yok diye. eltimi iyice sinir küpüne çevirdi üzülüyorum kıza zaten zor günler yaşıyor.

sürekli bir laf sokma çabası. o hamileyken su taşırmış da doğumuna bir hafta kala leğen leğen çamaşır yıkamışta anlatıp duruyor. ama görümceleri yani halalarımız da bize yakın olduğundan ve o dönemlerde hep birlikte yaşadıklarından gerçekleri öğreniyoruz.

düşündüm anneme yakın bir yerde doğum yaparım diye. onda kalırım vs. nasıl mutlu oldu anlatamam. orası uzakmış oraya gelemezmiş hatta hastaneye bile gelemezmiş diye konuşuyormuş başkalarına : )) valla içimden düşünüyorum bugün bana yarın sana bu hayatta herşey karşılıklı.

işyerinde bu saatlerde karnım acıkıyo meyve yedim kesmedi siz neler yiyosunuz kızlar yawww..

meyve yiyorum, süt içiyorum bir de ceviz yiyorum daha da kesmezse yan odaya gidip ordan otlanıyorum. Benim de bu saatlerde çok açılıyor boğazım eve gidince hiç iştah kalmıyor.

merhaba fındıkların annişleri..... dr geldim üçlü tarama sonuçlarım iyi çıktı çok şükür ayrıca netten hamile pantalonu ve eşofman altı almıştım bu kadar rahat olabileceğini tahmin etmiyordum çok rahatlar ve piyasaya göre oldukça uygun fiyata aldım neredeyse ikisi bir pantalon fiyatından daha uyguna geldi...

Cnm bnm tahmini doğum tarihimi deiştirebilirmisin? bnm kafam iyice karışmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…