2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm güle güle kullan ne güzell nerden aldın ya o kadar ucuza ya bizde alalım

geçen hafta aldım bugün ulaştı elime seze-mom diye bir marka ama kumaş çok kaliteli ben daha önce hiç böyle bir kumaş görmemiştim. kampanya bitti fakat yeni kampanyada çıkabilir orada baya hamile giyim ürün kampanyası oluyor takip edin isterseniz

geçmiş olsun bencede endokrin bu konunun uzmanı bende hipotiroid hastasıyım ve hamilelik döneminde sürekli kontrol gerekiyor doktorum şuanda ilacımın dozajını ikiye çıkardı ve inanki rahatlatıyor insanı yorgunluğum ve kabızlık sorunum geçti bu sayede biran önce iyi bir endokrin uzmanına git bence istanbulda isen benim gittiğim doktoru tavsiye edebilirim gerçekten alanında çok iyi zaten doçent

ya kızlar çatlaklar için badem yağı falan kullandığını yazan arkadaşlar olmuş ne düşünüyorsunuz bu konuda ben normalde tüğ problemi yaşayan biriyim ve badem yağının tüğlenmeyi arttırdığını yani kıl köklerini güçlendirdiğini biliyorum bu yüzden buna cesaret edemedim henüz bir kremde almadım unutuyorum hep doktoruma sormayı bebe yağı kullanmaya başaladım bir haftadır gögüste kaşıntım vardı epey rahatlattı faydası olur mu bilemiyorum

canlarım benım ıyıkı varsınız cok rahatlattınız benı saolun:)vala harbıden fıtıl olmustmmm ...hayatımmm kız annelerı her zman daha hassas ve dusuncelıler hep verıcı taraf oluyolar kaynanalar hep baskın olma derdınde...gunebakancım senn durum fena bacmm:)ne ısı var sennle her kontrolde..belkı senn soruucak ozel seylerın vardr yanı ama dusunce olmayınca boyle oluyo ıste :)

Cnm snn tsh kaç ilacının dozu ne bana sabah akşam bir verdi bn kötü olunca bire düşürdüm sadece akşam içiyorum Dr un kimdi cnm

hepınıze yorumlarınzz ve tavsıyelerınz ıcn tesekkur ederm kzlar...bosuna demıyoruz burda aıle gbı olduk dıye..sevıyorum hepınızı kızm ve ben opuyoruz szı teyzecıkler :)

bir selam vereyim dedim herkese :)

bu arada dün bebeğin hareketlerini baya hissettim benn...sanki içimde baloncuklar pırtlıyormuş gibi oluyo bebektir herhalde dimi..gaz fln değil yani ondan eminim :))))

Cnm snn tsh kaç ilacının dozu ne bana sabah akşam bir verdi bn kötü olunca bire düşürdüm sadece akşam içiyorum Dr un kimdi cnm

canım benim tsh 3lerde normal yani ama anti tpo çok yüksek hamilelikte 2.5 dan aşağı tsh isteniyormuş risk olmaması için doktorum öyle söyledi levetron 50mg kullanıyorum şuanda. doktorum süper hatta kadın doğumcunun bile söylemediklerini o bakıp yorumladı desem yeridir cok inceliyor medipolde önce koşuyolundakine gitmiştim o biraz pahalı ama bağcılar medipoldeki muayenesi daha uygun doç dr mustafa öztürk endokrinde tek geçerim:)

slm kızlar birşey merak ediyorum yağlanıyoruz ya ben bebeyağı kullanıyorum ilk hamilelik kardeşimde kullanmıştı aynısı çatlak oluşmadı dedi ama şimdi aklıma kantoron yağı geldi hani yaraları bile hızlı iyileştiriyor ve forumlarda baktım hamilelik sonrası çatlaklarada kullanıyorlar geçmesi için onu kullansam olurmu dersiniz sonuçta yazın annecim sağolsun yayladan kendi toplayıp yapmıştı ama zararı olurmu bilemedim ne dersiniz var mı kullanan yada bilen?????

güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh

Tabi okurum Cnm Allah kısa zamanda size anne olmayı nasip etsin

direk söyle şekerim o bunu düşünmüyosa sen mi düşüneceksin ? al bir kaynanazede daha. benimkide geldi aynısını yaptı gitti üstelik söylememe rağmen! insan biraz düşünceli olur ayıp denen bişey var...

benimde cok ağır gecti ilk 3 ay biliyosun ama sonrasında iştahım cok ii açıldıı simdide durduramıyorumortası yokmu bunun yaaseninde inş. tam anlamıyla gecer su tiksinti kuzucum
bende iyiyim canım artık minişimi hissediyorumyemek yedikten sonra özellikle cok hareketleniyoo annişi yer onu ya cırpı bacaklım
valla son konrolde cok uğrastırdı bizi canım ya doktor %90 kız dedi ama ben yinede tam emin olamadım yaa sanırım bizimde cimcimemiz geliyorr sağlıkla gelsinlerr

Ayyy pembişi de varmış nasıl görmemişim.... Sizce nasıl kızlar ?

cokkkk güzelmişşş kuzum yaa ama en önemlisi senin içine cok sinmişşşşşş
mışıl mışıl uyusun inş. güzel kızınnnn

Doktoruna mı rica etsen, şakacıktan birdahakine yalnız gelin özel konuşucaz dese?

kızlarr EGE ismi nasıll??? yanına hangi isim yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…