- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.361
Cnm güle güle kullan ne güzell nerden aldın ya o kadar ucuza ya bizde alalım
Bnmde hızlı çalışıo tiroidler bebekte gelişim geriliği yapıomış korkum o yoksa iş falan kullanmıyıcam dahiliye verdi bana ilacı endokrine git onlar işin uzmanı dedi bakalım belki endokrin ne diyecek
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...bebeklerinin-cinsiyetleri-4.html#post29300305
Kız anneleri hani nerdesiniz , pipiler yine önde gidiyor
Birde bu sene kız senesi diyorlar , yok valla değil, anket öyle demiyor.
geçmiş olsun bencede endokrin bu konunun uzmanı bende hipotiroid hastasıyım ve hamilelik döneminde sürekli kontrol gerekiyor doktorum şuanda ilacımın dozajını ikiye çıkardı ve inanki rahatlatıyor insanı yorgunluğum ve kabızlık sorunum geçti bu sayede biran önce iyi bir endokrin uzmanına git bence istanbulda isen benim gittiğim doktoru tavsiye edebilirim gerçekten alanında çok iyi zaten doçent
Cnm snn tsh kaç ilacının dozu ne bana sabah akşam bir verdi bn kötü olunca bire düşürdüm sadece akşam içiyorum Dr un kimdi cnm
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
kızlar kaynanam bzde kalıcakta bıkacgun..mutfakta sıgara ıcıyo gdıp gdıp havalandırıyorum..esım balkonda ıcıyo ıstemıyorum evde sıgara kokusu hem bebegım ıcın hem kendım ıcın ..cnku mıgrenım var cok kotu rahtsz edıyo sıgara kokusu ....ben bunu nası soylesem kendısıne bı akıl verın ya
Hosbulduk,
Yaa canım iyiyim tabi çok şükür ama eski halime gore yoksa yemek yemek hala çok zor geliyor akşamları hiç yemiyorum, bir çok yiyecekten tiksindim görmeye bile tahammülüm yok sanırım bu dokuz ay sürecek eski iştahli zamanlarımı özlüyorum . Benim gibi olan varmı acaba?
Sen nasılsın ? Bebeğinin cinsiyeti belli mı? Benim hiç bir seyden haberim yok ya...
Ayyy pembişi de varmış nasıl görmemişim.... Sizce nasıl kızlar ?
aksine ben de erkek senesi diye duydum. benimkine kız dediğimde herkes şaşırıyordu, bi tek kız sende duydum diye. eee sonra benimki de erkek çıktı malum. tabi doktorlarımız bi daha karar değiştirmezlerse...
Kaçamak da yapamıyorum ki tarihlerimi biliyor çıkışta aldığımız için randevuyu. Kafamı çok bozuyor ben her seferinde yine mi gelecek düşüncesiyle gidiyorum çok kötü bir duyguBen şu saatte çıkıyorum sen de çık falan diye hiç aramıyorum halbuki. Benden önce hooop hastanede oluyor
Tabi okurum Cnm Allah kısa zamanda size anne olmayı nasip etsin
bende okudum Allah isteyen herkese sağlıkla wersin inş. bebiş
kızlarr EGE ismi nasıll??? yanına hangi isim yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?