- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.341
nasiii yani her seferinde senle geliyor mu?
kızlar kaynanam bzde kalıcakta bıkacgun..mutfakta sıgara ıcıyo gdıp gdıp havalandırıyorum..esım balkonda ıcıyo ıstemıyorum evde sıgara kokusu hem bebegım ıcın hem kendım ıcın ..cnku mıgrenım var cok kotu rahtsz edıyo sıgara kokusu ....ben bunu nası soylesem kendısıne bı akıl verın ya
merhaba fındıkların annişleri..... dr geldim üçlü tarama sonuçlarım iyi çıktı çok şükür ayrıca netten hamile pantalonu ve eşofman altı almıştım bu kadar rahat olabileceğini tahmin etmiyordum çok rahatlar ve piyasaya göre oldukça uygun fiyata aldım neredeyse ikisi bir pantalon fiyatından daha uyguna geldi...
Çok gzl çok beğendim bu arada çekirge sen tiroid için hangi ilacı kullsnıodun
Aynennnn her seferinde geliyor yaa
merhaba fındıkların annişleri..... dr geldim üçlü tarama sonuçlarım iyi çıktı çok şükür ayrıca netten hamile pantalonu ve eşofman altı almıştım bu kadar rahat olabileceğini tahmin etmiyordum çok rahatlar ve piyasaya göre oldukça uygun fiyata aldım neredeyse ikisi bir pantalon fiyatından daha uyguna geldi...
kızlar, sağlık ocağına gitmiştim tetanoz aşısı için. bebişimin kalp atışlarını dinletti ebemiz. cinsiyetinin kız olduğu yönünde imada bulundu ve erkek olduğuna inanmadı. 150 civarı atıyormuş. 140 ve üstüyse kız diye tahmin edildiğini biliyorum ama daha önce doktorum hiç kalp atış sayısını söylememişti ben de sormamıştım. biri %98 kız der, öbürü işte pipisi erkek der, ebemiz de tecrübeli bir bayan o da kız olduğunu ima ediyor. valla psikopata bağlıcam. 19.haftada pipiyi gördük artık kesindir diyordum ama içime bi şüphe düştü. cinsiyet konusunda doktoru hiç sıkıştırmadık. sormadık bile. kesin göremiyorlarsa niye söylüyorlar ki. bi de 16.haftadan sonra bize cinsiyet söylendi. ben 11.haftada cinsiyet öğrenenlere şaşırıyorum. 23 martta gidicem şeker yüklemesi için. o zamana kadar kız mı erkek mi diye düşün dur. en kötüsü de iş arkadaşlarına ve ailelere tekrar tekrar yok kız değilmiş erkekmiş, erkek değilmiş kızmış filan izah etmek. duygusal olarak da insan acayip oluyor, elbette evladın kızı erkeği olmaz ama bu kadar değişimi de insan kaldıramıyor..
Ayyy pembişi de varmış nasıl görmemişim.... Sizce nasıl kızlar ?
Hmm snnki hipertiroid değilmiş bn tsh düşük çıkıo verdigi ilaçta iştahımı açtı çok kilo alıcam die korkuyorum endokrine gitcem bi bakalım o ne diyecekLevotiron kullanıyorum canım, şimdilik günde sadece 1 tane, bu hafta kontrole gideciğim yine, bakalım ne diyecek doktor :44:
canım sen söleme eşin sölesin söleyemez mi.
Ben de söleyemem öle şeyleri ama eşime sölerim o söler.
Kızlar bunu çok beğenmiştim. Oğlum olursa alırım diye düşünüyordum. Kızıma alsam olurmu ki :26:
hadi yaaa.. Ben hiç sevmiyorum ya bu tarz şeyleri.. Bir akşam kayınvalidemdeyken kocam demezmi anne yarın kontrolümüz var gel sende diye. KAdın yerinden fırlayacaktı resmen ki hayatta erken kalkmazz ama erken kalkıp geldi :) eve gittiğimde eşime tek sordugum sey bu nerden esti bana sormadın diye içinden gelmiş birdenneyse götürdük o gün bile doktorun agzına bakmış erkek derse diye kız dio neden erkek desin ki alalala.. Kendi annem hep derdi kayınvalideni birgün götürün gönlü olsun cok hevesli kadın die ama ben demiodum ıstemıorum çünkü.. Kayınvalidem saolsun hıc annemı düşünmedi annenide alsanıza diye.. Kız anneleri daha düşünceli oluyor yaaaa... Canım bence birdahaki kontrolü söyleme kaçamak yap kendin git
nasiii yani her seferinde senle geliyor mu?
Hmm snnki hipertiroid değilmiş bn tsh düşük çıkıo verdigi ilaçta iştahımı açtı çok kilo alıcam die korkuyorum endokrine gitcem bi bakalım o ne diyecek
Kaçamak da yapamıyorum ki tarihlerimi biliyor çıkışta aldığımız için randevuyu. Kafamı çok bozuyor ben her seferinde yine mi gelecek düşüncesiyle gidiyorum çok kötü bir duyguBen şu saatte çıkıyorum sen de çık falan diye hiç aramıyorum halbuki. Benden önce hooop hastanede oluyor
Yalnız gitmeyeyim diye geliyor hep benimle ama ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Çok heyecanlanıyo seviniyo falan ultrasonda bakarken. Bizim cinsiyet kısmetse bu perşembe belli olacak o yine yanımda... Ben kendi annemi bile istemem sokmam yanımda ama ona söyleyemiyorum. Alışkanlık edindi artık eşime söylesem ne olacak gelsin yalnız kalma diyeceğinden eminim. Hadi geldi iyiniyetli diyelim ama yorum yapmaktan geri kalmıyor benim sinir olduğum nokta o.
Cok begendimmmm. Nerde satilio
Bnmde hızlı çalışıo tiroidler bebekte gelişim geriliği yapıomış korkum o yoksa iş falan kullanmıyıcam dahiliye verdi bana ilacı endokrine git onlar işin uzmanı dedi bakalım belki endokrin ne diyecekEvet canım benimki hipotiroid. TSH yüksek, tiroid düşük bende. Tiroid bezi ultrasonu da çektirdim, sağ tiroid bezim normalden küçükmüş, yani az çalışıyormuş... Bende endokrinolojiye gidiyorum bunun için , umarım sıkıntı oluşturmaz bebişlerimizde :18:
Gözünaydın canım ve güle güle giy aldıklarını. Hangi siteden aldığını yazar mısın bakalım bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?