2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen söleme eşin sölesin söleyemez mi.
Ben de söleyemem öle şeyleri ama eşime sölerim o söler.

Gözünaydın canım ve güle güle giy aldıklarını. Hangi siteden aldığını yazar mısın bakalım bizde

Aynennnn her seferinde geliyor yaa

hadi yaaa.. Ben hiç sevmiyorum ya bu tarz şeyleri.. Bir akşam kayınvalidemdeyken kocam demezmi anne yarın kontrolümüz var gel sende diye. KAdın yerinden fırlayacaktı resmen ki hayatta erken kalkmazz ama erken kalkıp geldi :) eve gittiğimde eşime tek sordugum sey bu nerden esti bana sormadın diye içinden gelmiş birden neyse götürdük o gün bile doktorun agzına bakmış erkek derse diye kız dio neden erkek desin ki alalala.. Kendi annem hep derdi kayınvalideni birgün götürün gönlü olsun cok hevesli kadın die ama ben demiodum ıstemıorum çünkü.. Kayınvalidem saolsun hıc annemı düşünmedi annenide alsanıza diye.. Kız anneleri daha düşünceli oluyor yaaaa... Canım bence birdahaki kontrolü söyleme kaçamak yap kendin git :):):)

Son düzenleme:

Cnm güle güle kullan ne güzell nerden aldın ya o kadar ucuza ya bizde alalım

Doktoruna guven derim.. ebe ne kadar tecrubeli de olsa doktorun gibi olamaz. Kafani bile bulandirma,pipiyi gormussunuz daha ne..

Ayyy pembişi de varmış nasıl görmemişim.... Sizce nasıl kızlar ?

Levotiron kullanıyorum canım, şimdilik günde sadece 1 tane, bu hafta kontrole gideciğim yine, bakalım ne diyecek doktor :44:
Hmm snnki hipertiroid değilmiş bn tsh düşük çıkıo verdigi ilaçta iştahımı açtı çok kilo alıcam die korkuyorum endokrine gitcem bi bakalım o ne diyecek

Yalnız gitmeyeyim diye geliyor hep benimle ama ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Çok heyecanlanıyo seviniyo falan ultrasonda bakarken. Bizim cinsiyet kısmetse bu perşembe belli olacak o yine yanımda... Ben kendi annemi bile istemem sokmam yanımda ama ona söyleyemiyorum. Alışkanlık edindi artık eşime söylesem ne olacak gelsin yalnız kalma diyeceğinden eminim. Hadi geldi iyiniyetli diyelim ama yorum yapmaktan geri kalmıyor benim sinir olduğum nokta o.

Kaçamak da yapamıyorum ki tarihlerimi biliyor çıkışta aldığımız için randevuyu. Kafamı çok bozuyor ben her seferinde yine mi gelecek düşüncesiyle gidiyorum çok kötü bir duygu Ben şu saatte çıkıyorum sen de çık falan diye hiç aramıyorum halbuki. Benden önce hooop hastanede oluyor

Hmm snnki hipertiroid değilmiş bn tsh düşük çıkıo verdigi ilaçta iştahımı açtı çok kilo alıcam die korkuyorum endokrine gitcem bi bakalım o ne diyecek

Evet canım benimki hipotiroid. TSH yüksek, tiroid düşük bende. Tiroid bezi ultrasonu da çektirdim, sağ tiroid bezim normalden küçükmüş, yani az çalışıyormuş... Bende endokrinolojiye gidiyorum bunun için , umarım sıkıntı oluşturmaz bebişlerimizde :18:

aaaaaaa büyük konuşmayayım ama hiç gelemem o işe.. Dediğim gibi biz kızımızı görmeye gitmişiz. Eve gelince kadın demezmi hep doktor dicek diye bi ümit bekledim die.. Bide mileltin içinde cinsiyeti hiç önemli deil demiyor mu ya sabırrr.. Kendi annen olsa de birşeyler de kayınvalidene diyemiyorsun maalesef..

Sende de bu sefer telefonla randevu alıcam hh meraklılar :) düşüncesizlik diz boyu sennkinde kuzum ya.. Bende her seferinde gel desem hayatta geri çevirmez teklifimi

Nihayet platese basladim bugun. Normal dogum dusunen arkadaslar doktorlar plates tavsiye ediyo dogumu kolaylastiriomus. Duymayan kalmasiiiinnn :)))) ben sezeryan olcak olsamda spof iidir

Bnmde hızlı çalışıo tiroidler bebekte gelişim geriliği yapıomış korkum o yoksa iş falan kullanmıyıcam dahiliye verdi bana ilacı endokrine git onlar işin uzmanı dedi bakalım belki endokrin ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…