- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.381
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
Okudum canim.. Rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalirsiniz insallah.güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
Ay kızlar face de ki grup açıldığından beri burayı unutuyorum neeredeyse =) Burda olupta face de olmayan var mı ki?
Beeeen :) facebookum yok kiii..
Kizlar selam bisi sorcam bugun bi kac kez 2 kaburgamin arasindan gobegime dogru, acayip guclu bicak batmasi gibi aci yasadim iste hep oturmaktan sandim simdi evde dinlenmeye calisiyorum yine ayniins oglusum iyidir..agri gelince nefesimi kesiyo cook kuvvetli boyle bisey yasayan var mi yardimci olur musunuz.....
Bende okudum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin evladıı aminnn...
Okudum canim.. Rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalirsiniz insallah.
Canim endise etme rahim buyudugunden bel kasik ve bilimum organlarimiz agriyo bicak batmasi gibi.. kotuyu dusunme bile gecmis olsun..
Sagol canimo kadar stresli zamanlar yasiyorum ki bazen acaba bu agrilara ben mi sebep oluyorum diye kendimi kotu hissediyorum...su dunyada dualarin karsiligi gelen minik mucizelerimizi Allah korusun..isin stresiydi gelecek endisesiydi derken dusunmek istemesemde oluyor iste bunlar.. kismetse dogumdan sonra is icin bi sinava giricem gercekten onemli ams bebegimle calisabilecek miyim ..normal dogum yspabilecekk miyim ...neler neler kafamda kusura bakmayin uzun oldu biraz oyle doluyum ki...
Kızlar bunu çok beğenmiştim. Oğlum olursa alırım diye düşünüyordum. Kızıma alsam olurmu ki :26:
Biseyleri oluruna birakmak lazim. Elinden geleni yap ama sorgulama. Kendini ve bebegini dusun. Sen kendini uzsen de oldursende dertten olacak degismeyecek. Cabala bak corap sokugu gibi hersey yoluna nasil giriyor gor. Hormonlarimizdan da bu melankolik halimiz. Elini karnina gotur melegini dusun ve guzel hayaller kur. Bak ben o kdt cok normal dogum istiyordum ve o kdr buyuk konustum ki hamileligimin bu asamasinda olmama ragmen sezeryan olacagim kesinlesti.. oluruna birak sila dan dinle ii gider bu saatte. Opuyorum
Aksam aksam oyle samimi,sicak hissettirdin ki nasil tesekkur etsem bilemiyorum ...bende seni ve nelegini opuyorum annesi...Allaha enanet olun..
bende varımlink yollasanızaAy kızlar face de ki grup açıldığından beri burayı unutuyorum neeredeyse =) Burda olupta face de olmayan var mı ki?
slm kızlar birşey merak ediyorum yağlanıyoruz ya ben bebeyağı kullanıyorum ilk hamilelik kardeşimde kullanmıştı aynısı çatlak oluşmadı dedi ama şimdi aklıma kantoron yağı geldi hani yaraları bile hızlı iyileştiriyor ve forumlarda baktım hamilelik sonrası çatlaklarada kullanıyorlar geçmesi için onu kullansam olurmu dersiniz sonuçta yazın annecim sağolsun yayladan kendi toplayıp yapmıştı ama zararı olurmu bilemedim ne dersiniz var mı kullanan yada bilen?????
Yaraları hızla kapattığını biliyorum bende kullanıyorum yaralar için... Ama nemlendirici olarak çok etkili değil bence... Direk zeytinyağı kullan daha iyi ben öyle yapmayı düşünüyorum :)) Doğal yaşam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?