2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende okudum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin evladıı aminnn...

Okudum canim.. Rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalirsiniz insallah.

Kizlar selam bisi sorcam bugun bi kac kez 2 kaburgamin arasindan gobegime dogru, acayip guclu bicak batmasi gibi aci yasadim iste hep oturmaktan sandim simdi evde dinlenmeye calisiyorum yine ayniins oglusum iyidir..agri gelince nefesimi kesiyo cook kuvvetli boyle bisey yasayan var mi yardimci olur musunuz.....

Hanımlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Ben 18 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum 6 Ağustos tarihinde olacak dedi doktorum. Cinsiyetini geçen hafta öğrendik; bir erkek :) isim olarak Bartu düşünüyoruz ama bakalım hala araştırmalarımız devam ediyor.
Bu arada benim hamile günlüğümü tutmaya başladığım bir blog'um var. Gün be gün olanları yazmaya çalışıyorum.

Sizinle de paylaşmak isterim ; Miniannecik

Canim endise etme rahim buyudugunden bel kasik ve bilimum organlarimiz agriyo bicak batmasi gibi.. kotuyu dusunme bile gecmis olsun..

Bende okudum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin evladıı aminnn...

Okudum canim.. Rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalirsiniz insallah.

Allah razı olsunn saoll canlarrr Rabbim hamişlerinn dularını kabul eder dedişk ondan böle bişey istedikk
şuan 17 ayetel kürsi eksiğimiz vaaa Allahım bizlerede aynıı mutluluğu yaşamayı nasip eder inşaşalhhh

Son düzenleme:
Canim endise etme rahim buyudugunden bel kasik ve bilimum organlarimiz agriyo bicak batmasi gibi.. kotuyu dusunme bile gecmis olsun..

Sagol canim o kadar stresli zamanlar yasiyorum ki bazen acaba bu agrilara ben mi sebep oluyorum diye kendimi kotu hissediyorum...su dunyada dualarin karsiligi gelen minik mucizelerimizi Allah korusun..isin stresiydi gelecek endisesiydi derken dusunmek istemesemde oluyor iste bunlar.. kismetse dogumdan sonra is icin bi sinava giricem gercekten onemli ams bebegimle calisabilecek miyim ..normal dogum yspabilecekk miyim ...neler neler kafamda kusura bakmayin uzun oldu biraz oyle doluyum ki...

Biseyleri oluruna birakmak lazim. Elinden geleni yap ama sorgulama. Kendini ve bebegini dusun. Sen kendini uzsen de oldursende dertten olacak degismeyecek. Cabala bak corap sokugu gibi hersey yoluna nasil giriyor gor. Hormonlarimizdan da bu melankolik halimiz. Elini karnina gotur melegini dusun ve guzel hayaller kur. Bak ben o kdt cok normal dogum istiyordum ve o kdr buyuk konustum ki hamileligimin bu asamasinda olmama ragmen sezeryan olacagim kesinlesti.. oluruna birak sila dan dinle ii gider bu saatte. Opuyorum

Aksam aksam oyle samimi,sicak hissettirdin ki nasil tesekkur etsem bilemiyorum ...bende seni ve nelegini opuyorum annesi...Allaha enanet olun..

arkadaslar hamilelik takvimine nasil bakcam bugun bilgisaydan giriyorum ama bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

Yaraları hızla kapattığını biliyorum bende kullanıyorum yaralar için... Ama nemlendirici olarak çok etkili değil bence... Direk zeytinyağı kullan daha iyi ben öyle yapmayı düşünüyorum :)) Doğal yaşam :))

kantoron yağı yapılırken zaten kavanozun içerisine halis zeytinyağını ve kantron çiçeklerini toplayıp bir yaz güneşte bekletiliyorsun sonuçta zeytinyağı kullanmış olacağım bende ama kantoronlusunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…