2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel göbişli annişler :)
ben bugün bebeğimin ilk hareketlerini hissettim
doktorun demesine göre hareketlerini 2,3 hafta sonra hissedecektim ama bebeğim bugün teşrif etti :) 18. haftada kıpırtılarını bahşetti annesine :))
çok farklı bir his... okuldan sonra eve dönüyordum serviste otururken karnımın sol yanında bir kıpırtı hissettim ilk önce önemsemedim gaz falan olabilir diye ama ısrarla aynı bölgedeki hareketlenmeler artınca yok yok bu gaz değil benim meleğimdi :) elimi koydum karnıma resmen elimde hissettim kıpırtıyı :) o kadar güzeldi ki o an bitmesin diye dua ettim sanırım beni duydu 5,6 dakika boyunca devam etti dürtmelerine :) gözlerim doldu binlerce kez şükrettim Allah olmayanlara da versin inş...

bugün dayanamadım ve doktora gittim kızımı görmeye 21cm olmuş ve 360gr dedi doktor bakalım takvime uygun gidiyor mu gerçi boy ölçülmüyor diye biliyordum ama bu doktor ölçtü :) özlemişim kızımı iyice şekillenmiş artık:)

iyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdik elhamdülillah herşey yolundaymış iki kere girdik kuzucugum ilk girdiğimizde elleriyle bacaklarıyla yüzünü tamamen kapatmıştı doktor mutlaka görmek ve bize göstermek istedi 1 saat aradan sonra tekrar girdik çok şükür gösterdi ve kızlar doktorda bizde okadar heyecanlandık ki bize öyle güzel bir gülümsedi ki çok duygulandık önce ben mi öyle zannediyorum dedim doktorda bakın nasılda gülümsüyor dedi onun bile gözleri parladı gerçekten çok güzel bi duyguydu Rabbim isteyen herkese hayırlısından bi evlat versin inşallah bizlerde sagsağlim yavrularımızı kucagımıza alırız bu arada oğluşumun 25 cm.boyu kilosuda 369 gr. gayet güzel dedi doktor hanım kendi doktorumda kontrol etti oda mutlu oldu sonuçtan bidaha ki ay aç karnına gel dedi heyecandan unutmuşum niye aç diye sanırım şeker yüklemesi yapacak sizcede öylemidir kızlar

Bende bu gün 19 haftama girdim 240 gr az o zaman ya

Doktor normal demedimi?aradaki fark 19gr mı:)zaten aşağı yukarı rakamlar bunlar kesin değilki.ablamın oğluna 3,5kg demişlerdi 5,1kg doğdu.ablam Sezeryan istemişti normal olsa doğuramıcakmış yada çok zorlancakmış:)bunlar ortalama şeyler bebeğin zayıf falan değildir üzülme.

selam
yeni keşfettim topiği benim kızımda Allah kısmet ederse Ağustosta doğacak...
2 gün sonra detaylı ultrasona girmek için gideceğim ama o gün mü yapılır bilmiyorum...
Allah hepimize sağlıklı bebekler ve sağlıklı doğum nasip etsin :)

Normal dedi ama bana az geldi sanki zaten doktorumuzla kavga ettik daha gitmeyeceğim Nisan hastanesi asiye Hanım'a

Ne güzel bebişin güler yüzlü olacak öyleyse,hayırlı sağlıklı uzun ömürlüde olsun inşallah.beni haftaya çağırdı şeker yüklemesi için,sonraki randevun 1ay sonrayaysa yükleme içindir.

Merhaba arkadaşlar.
ben yeni üye oldum.18. haftamın içindeyim, doktorum 4 lü test istedi.yaptırdık bu hafta sonu sonuçlara bakacağız ve inşallah cinsiyetini öğreneceğiz. ben erkek hissediyorum. geçen haftada ultrasonla baktı doktor ama bebeğim göstermedi. ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım. su an yapmam gereken ne var bilmiyorum. sanki yapmam gereken çok şey varmışda ben boşuna oylanıyomusum gibi geliyo.

selam boynunda ve belinde sorun yoksa fıtık vs ebru şallı hamilelik platesini yapabilirsin dvd sini alıp... ben onu yapıyorum ama tüm hareketlerini değil yapabildiklerimi yapıyorum ve yeterli oluyor şu zamana kadar 4.5 kilo aldım ve kontrollü gidiyorum...
hamilelik yogasıda doğumu kolaylaştırıyor ama onun dvdsi satılıyor mu bilmiyorum....

eşya alımına gelince ben doğumdan sonra alacağım pek çok şeyi :) zaten arkadaş eş dost akrabada pek çok şey getirir... en son bakarsın ne eksikse onları alırsın....

sagol canım inşallah öyle olur Rabbim hepimizin evladına saglıklı uzun hayırlı ömürler versin inşallah 1 ay sonraya verdi özellikle aç gel dedi demek ki şeker yüklemesi yapılacak seninde dediğin gibi

Kızlar bebegim bazen tekme attıgında gidiklaniyorum resmen sizede oluyormu

canım ayrıntılıya bursada girdim demişsin, bursada yaşıyorsun sanırım, normal kontrollerin için kime gidiyorsun?
*

canım merhaba ben bursada yaşıyorum doktorum fatma güray hanım doruk özel çekirge hastahanesiyle anlaşmalı muayene 80 tl. dogum fiyatını henüz konuşmadık ayrıntılı ultrasonu 90 tl. ye yaptırdım 1 tane renkli resmini verdi birde cd görüntü 1 dakika falan sürüyor.doktorumdan çok memnunum sevil paker var oda çok iyi bi doktormuş öyle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…