- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.821
yrn bende tetanos aşısı olcam :S korkuyorummm :) herkes kötü ddediii...bakalmm noolcak
Arkadaslar kasilma yasayan var mi aranizda ?
bende oluyor malesef. üstelik bazen ağrılı oluyor şu anda olduğu gibi. çok yoruluyorum ona bağlıyorum , çünkü genelde ayakta fazla durduğumda oluyor. :26:
tmm teşekkürler hepinize o zmn sola yaptırıyorumm çalışıyorumm bgndende yemeğimide yapayımda yrn rahat ediyim bari :)
canım geldim bile bak hiiç acımıyo hiç korkma5 kilo aldım diye yemediğim laf kalmadı yanlız yok erken doğum olur bak yok 7 aydan sonra alacaksın şimdiden niye b kadar aldın bende dedim doymuyorum yiyorum naıyım açmı oturayım dedim,ben zayıf hamile kaldığım için vücufdun taşıma kapasitesi varmışda taşıyamazmışda banane banane yicem işte
benimde aksamlari oluyor bazen ama yinede endise ediyorum. Malum kasilmalar fazla olunca erken dogum tehlikesi var. Bu hafta sonu doktoruma soracagim. Saglik ocagindaki ebe fazla yorulma yat dinlen dedi
canım geldim bile bak hiiç acımıyo hiç korkma5 kilo aldım diye yemediğim laf kalmadı yanlız yok erken doğum olur bak yok 7 aydan sonra alacaksın şimdiden niye b kadar aldın bende dedim doymuyorum yiyorum naıyım açmı oturayım dedim,ben zayıf hamile kaldığım için vücufdun taşıma kapasitesi varmışda taşıyamazmışda banane banane yicem işte
canım sebebini öğrenince bana da yaz hatta özelden msj at burdan göremeyebilirim.
sağol cnm yaa..öyle mi diyosun..4 lü ne kadara yapılıyor peki? o şart mı acaba?sıkıntı bastı ya 3 lüsü,4lüsü bilmm nesi...
of yemin ederim başından beri hep stres hep bunalım..zaten ağır geçti 3 ay,moralim sıfır hiç bişey anlamadım hamileliğimden hala..mutlu hissedemiyorumhevesim,şevkim hiç bişeyim yok...bisürü para döküldü şimdiye kadar bir de..kafamın içinden ateş çıkıyo sanki..
hem hamileliğin getirdiği bi sürü sıkıntı çektim,anlatsam roman olur hem de üstüne başka bi sürü sorun yaşadım..şimdi bir de böyle şeylere kafam takılıyor...iştahım yok,midem bulanıyo hala...( tek derdim sağlıkla doğması...başka hiç bi isteğim yok...
herkes ne mutlu ne zevkli alışveriş yapıyor falan..ben de hiç bir zevk hiç bir şevk yok....
amaan boşver canım öyle dingilleri..bazı dr.lar böyle duyarsız,umarsız ukala oluyo işte..iyi demişsin çıkarken...zayıfsanda öyle mi söylenir o...
kızlar bebek dogduktan sonra bebek arabasını hemen almayı düşünmüyordum arabam için oto koltugu alacaktım ama fiyatlara baktıgımda 200 tl den falan başlıyor iyileri travel sistem bebek arabalarıda yani hem oto koltugu hem puset olanlarda 600 den falan başlıyor ne yapsam ikisini farklı farklı alacagıma travel sistem mi alsam siz ne yapacaksınız bebek arabası işini kızlar
ben de sonra almayı düşünüyorum bebek arabasını. sling aldım onu kullanıcaz ilk aylarda. sonra da baston puset...Valla bu konuda pek bilgim yok da kız kardeşim yeni doğum yaptı kesinlikle elektrikli al abla diyor sanırım ben elektrikli alıcam ...
Ben de sadece oto koltuğu alıcam bir sonraki yaza kadar yeterli gelir sonra da hafif baston pusetlerden alıcam her zaman birileri yanımızda olmayabilir katlayıp taşıması kolay diye düşünüyorum ...
allah allaah bu doktorlar da bir fikir birliği etseler :44: ben de dün sordum benimkine, bu tarihlerde yaptır mutlaka dedi. doğuma yakın bir tane daha olacakmış, bir de doğum sonrası olacakmış. 3 doz yaptıracaksın dedi bana...Ben birazdan çıkıcam canım aşıyı olmaya gidiyorum sana söylerim nasıl bişey olduğunu:94:bu arada doktorum bana bi kere ol 2.3. ye aşı için çağırırlarsa gitme doktorum izin vermiyo diye söyle gerek yok dedi:44:
insan acıkınca engel olamıyor ki başı falan dönüyor insanın. ekmekği hamur işini seviyorsan onları azalt tatlıyı falan tadımlık ye belki daha yavaş alırsın canım benim
Azönce müşteri vardı adam gitsin diye gözünün içine baktım resmen insan acıkınca beyni duruyor sanki ne söylediğini bile anlayamıyorum bayılacaktım. Çok şükür çıktı da meyvemi yedim kendime geldim. Sana bunu söyleyen hiç hamileyken aç kalmış mı :)
canım merhaba sende ankaradasın galiba bişey sorucam bende özel muayeneye gidiyorum ama testleri hastanelerde yaptırdım zekai tahire hiç gitmedim detaylıyı orda yaptırabilirmiyiz nasıl gidicez randevumu alıcaz kadın doğumdanmıı yoksa radyologtan mı ????biraz bilgi ver hele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?