2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün hastahaneden sonra çarşıya gittim bebek arabasına baktım bir dükkanda sunyy baby nin travel sistem bebek arabasını çok begendim ilk çocugumda bebek arabamdaki en büyük sorunum saga sola çevirirken çok zorlanırdım tekerlekler bir türlü dönmezdi bu arabayı tek elle bile çevirebildim ayrıca fiyatıda digerlerine göre uygundu 650 dedi ama pazarlıksız fiyatı buydu nakitte emininki indirim yapacaktır.ben çok pahalı bi araba almak istemiyorum zaten arabayla heryere gidiyorum alışveriş merkezlerinde dışarıda yemege giderken birde yürüşlerde lazım hem oto koltuguda almama da gerek kalmayacak yalnız ben bebek arabasını doğumdan sonra alacagım şimdilik acil şeyler önceliğim

Kızlar günaydın göbeğim çok küçüldü ya dün akşam baya şişti sabah kalktığımda nerdeyse yok gazmıydı acaba aklıma kötü kötü şeyler geliyor hiç rahat değilim işe geldim ama bakalım ne kadar dayanıcam. Kalktığımdan beri de hissedemedim uyuyodur inşallah bebeğim

günaydın

ünlü tetanoz aşısını nihayet dün vuruldum. adeta sinek ısırığı gibi oldu hemşirenin eli çok hafifmiş. bütün gün hiç ağrımadı ama bu sabah ağrıyla uyandım ama çok rahatsız edici bir ağrı değil sadece ben burdayım diyor gibisinden sızlıyor. vallahi bebişime antikor olsun, bağışıklık olsun razıyım ağrıya

haftaya çarşamba da ayrıntılı ultrasonum var inşallah. beni de zeki şahinoğlu na yönlendirdi doktorum. iyi bir doktormuş bakalım gidip göreceğim.

yüreğini ferah tut canım bende de öyle oluyor. akşam kocaman bir göbek sabah kalkıyorum inmiş. sonra tekmelerini hissedince rahatlıyorum. sen de rahatla ve pıtpıtlarını hissetmeye odaklan canım. uykuculuğu tutmuştur onun

gunaydin cnm ayni seyi bende yasiyorum dun karnim cok sisti aksam..ve normalde erken saatte oynuyordu icerde simdi karnim kucuk ve hic hissedemedim 1 saattir dinliyorum...bende biraz tedirgin oldum acikcasi napsak bilemedim

Odaklandım bekliyorum canım en kısa zamanda duyarım inşallah uyumasın bu kadar annen çok endişeleniyo kızımmm kalk artık hopla zıpla...

gunaydin cnm ayni seyi bende yasiyorum dun karnim cok sisti aksam..ve normalde erken saatte oynuyordu icerde simdi karnim kucuk ve hic hissedemedim 1 saattir dinliyorum...bende biraz tedirgin oldum acikcasi napsak bilemedim

Offf ben de bilmiyorum canım ya içimi rahatlatmaya çalışıyorum çikolata falan mı yesek

günaydın canım endişelenme benimde öyle gece balon gibi oluyorum sabah sanki biri havamı indiriyor. sabah rahat rahat içine girdiğim kıyafetin içinde akşama kadar ancak duruyorum göbüşüm şiştikte sıkıyor. sen rahat ol bebişin yaşıyordur. ben dün kalp atışlarını duydum pıtırcığımın. bide aşı olduk sol omzum kullanım dışı

Geçmiş olsun canım bende dün oldu sadece gece yatamadım üstüne bide ani hareket ettiğimde hissediyorum acısını bebişlere nasıl vurdurucaz akşamdan beri o dert oldu küçücük kolcuklarına fena grip oldum bu arada kızlar koca kış olmadım olmadım salya sümük dökülüyorum

Gunaydin kizlar.. benim minnosumda hareket etmiyor karnim yok gibi ya kendimi dun gecedenn beri hamile degilmisim gibi hissediyorum.. minik kizim uyuyor sanirim.. dun asi oldum kolum da hala hafif bi agri var dun gece cok agridi.

Günaydın kızlarrr ne güzel herkes yavaş yavaş bebişleri görmeye başladı renkli ultrasonda biz daha 17 nisana kadar bekleyeceğiz :)) yazılanları okudukça içim kıpır kıpır oluyor sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için :))

Kızlar akşamları benim de göbeğim neredeyse iki katı büyüyor ciddi bir gaz problemi oluyor hatta akşamları artık kimseye gidemiyoruz o derece sabah kalktığımda iniyor göbeğim rahatlıyorum biraz ... O gerginlik çok fena oluyor acaba 9. aya girdiğimizde ne halde olacağız koskocaman göbişle

akşamları yatarken artık rahat olamıyorum ne tarafa döneceğimi şaşırdım. bi de akşam rüyamda bebeğim bana bi vuruyor böle chucky bebek gibi korkuyorum sonra bebeğimi düşürüyordum.çok kötüydü

Günaydın kızlarr,,, bugün çok mutluyum. Dün tetenoz aşımı oldum ve arkasından kızımı görmeye gittik, doktor çok ii göründüğünü genede renkli ultrason istediğini söyledi. Ultramed önerdi. Fiyatı 225 biraz pahalı geldi. Ama anneciğim saolsun içinize sinen birşey olsun dedi onun yardımıyla o fiyata oraya gittik. Ve iyiki oraya gitmişim diyorum. Bebeğimi çok ince ayrıntılı incelediler. Renklide gördüm ilk kez çok güzeldi. Karnım aç olmasına rağmen kıpır kıpırdı. Ultramedin doktoru karnın tokmu çok hareketli dedi aslında hiç birşey yememiştim. Açım değince maşallah bu hareket ne böyle açsın bide dedi. Çok mutlu oldum. Kızımı renkli görmek çokkkk başka bir duygu. Siyah beyazdan hiçbirşey anlamıyordum. Kime gösterdiysek aynı sana benziyor dediler eşimin suratını görmeniz lazımdı çok komik. Hıkkk demiş burnundan düşürmüşün hep kendinemi baktın aşkım ya dedi :) Bi alın kısmı eşime benzetildi. İyi bari birazcık benzemiş bana dedi :) Renkli görmek sanki kucağıma almış gibiydi. Okadar canlı ki yanıbaşımda gibi. İçim içime sığmıyor. AKşam evde videosunu izleyip durduk

yaa ben uykuya doyamıyorum. uyumak istiyorum sürekli. başımı masaya koyduğum an uyku moduna geçebiliyorum. biri beni uyandırsın...yada biri bana sen bugün iyi görünmüyorsun git biraz dinlen çalışma desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…