2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu bebişimin sepet beşiği odamıza yatağımın yanına koyacağım miniğimi doğar doğmaz park yatağa koymak istemiyorum.
bu ananemizin hediyesi idil baby 20 li hastane çıkışı çok minik çok sevimli ve sade bir takım bizim çok hoşumuza gitti.

Günaydın herkese :)) Burada ılık bir hava ve Nisan yağmuru var. Nisan bana hep komik bir olayı hatırlatıyor. Bir arkadaşım nisanda doğum yaptı ve kızının adını Alya Nisan koydu. Kocası nüfusa gitmiş kimlik çıkartmaya bebeğin ismini sormuş memur. Kocası Alya Nisan demiş, memur Ali İhsan anlamış Yazıyomuş nerdeyse. Sonra arkadaşın kocası karışıklık olmasın ve bu tür yanlış anlamalar olmasın diye Nisan Alya yazdırmış.

Seyyahçım bu arada kafana taktığın şeye bak canım yaa. Yemesen ve bebeğin zayıf doğsa aynı kadın bu kez hiç bakamamışsın bebeğe, yemedin mi diye sorar. Kolayı bulunmaz bunların. En iyisi sallamamak.

kok atıyorum 3 hafta kala ben izne ayrıldım, ama bebek doğuma 2 hafta kala doğdu, o 2 hafta izin yanacak mı? o izizndemi doğum sonrasına aktarılacak.
benim birde beş hafta önce izne ayrılıp türkiyeye gelmem gerekiyor, eğer izin yanıyorsa bebişin erken doğup izinlerimin yanmasından korkuyorum.
o yüzden şey düşünüyorum acaba doğuma son 2 hafta kalana kadarki sürede yıllık iznimi kullanıp, doğum iznimi o son 2 haftada mı başlatsam.
bilemedim. beni için bir haftanın bile önemi çok fazla

2 yıl geçince onu da düşünürüz inşallah.Ben cibinlikli yatak aldım ama önce ben yatırmadım baş ısıkışıyor diye sonra da zaten kendileri yatmadılar.En çok sevdikleri şey hamakta yatmaktı biz de eşimle antreye bir hamak yaptık üzerinde mışıl mışıl yatarlardı.Onda sallayınca kulakları ağrıyormuş hava akımından dolayı ben de yüzlerine ince bir tülbent örterdim hem karanlık olur hem de ağzından burnundan kulağından cereyana maruz kalmazdı.Zaten 2-3 yaşından sonra bazalarında uyuyorlar.Şimdi bir park yatak alayım bir de şifonyer başka da şeye gerek yok tayinim çıkınce kaçaceğim Bu arada Kraftın park yataklarını inceledim çok güzel modeller var canım.

İkiside harika bayıldım ben aynı hastane çıkışının ekrusunu almaya karar verdim. Çok sağlıklı pamuğu çok kaliteli:)

bende öyleyim ama dün yediğim birşeyden oldu adını söylemeyim burdan ama hep kabızlık yaşayan ben tam tersi oldum. bol bol su iç

Ben öyle farklı bişeyde yemedim.Karın ağrım çok oldu üşüttüm mü acep..
Oğlumda kıpır kıpır anne korkma ben iyiyim mesajı veriyo.

Kızlar bu arada dün paylaştığınız süslemeler vs çokkk güzel.
Yapabilene bravo valla benim el becerim pek yoktur.
Hazır alcaz mecbur. Uygun bişiler denk gelirse ben de paylaşacağım burdan.
Öpüldünüzzzzz

bende sepette bir süre yattıktan sonra alırım sanırım bir park yatak. ama önce mi alsam yoksa doğumdan sonra mı bilemedim sence önceden hazırlamalı mı yoksa bebek artık sepette yatamayacak olunca mı almalı

canım bence doktora git doktorum bana her gittiğimde mide bulantım olunca sorardı ishal var mı olursa hemen el derdi çünkü

Bozuk bişey mi yedin acaba ?

Ben hamileliğimden önce her gece bir bardak süt içip yatan biriydim. Çocukluğumdan beri bu böyle.
Hamile kaldım süt içince ya çıkarıyordum ya da ishal oluyordum. Epeydir içmemiştim.
Gece oğlan uyandırınca anne açım diye tokluk hissi versin diye muzlu süt yaptım içtim.
Belki de ondan.
Bol su içiyorum, geçmezse giderim dr a.
Bebeğim kıpırdıyo ondan rahatım şuan.
Sağolun kızlar..

Bende ikeadan almayi dusunuyorum cunku sonradan dibe inmesi yatagin benin icin cok onemli cok arkadasimin bebegi biraz buyuyunce normal besiklerden asagi dustu

İkiside harika bayıldım ben aynı hastane çıkışının ekrusunu almaya karar verdim. Çok sağlıklı pamuğu çok kaliteli:)

ekrusu da çok güzeldi dediğin gibi pamuğu kaliteli yumuşacık. aldıklarımızı toparlayıp kaldırdım kociş kızıyo gözümün önünde dursun ben onları seviyorum diyor aldıkça alası geliyor insanın bakalım diğerlerini parça parça alacağım.

canım bende 20. haftada öğrendim, o ana kadar hiç göstermedi benim kız ama bizim topikte cinsiyeti netleşmeyip sonradan kız değil erkekmiş, yok kızmış durumları epeyce oldu. Sen yine de ortak renkler al ilk etapta bence, hevesini de kırma hiç

Bu arada GÜNAYDIN güzel anneler ve melekleri, hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

Hım anladım canım. Süt dokunuyosa başka süt ürünlerini tercih et. Yoğurt, peynir, sütlü tatlı. İllaki süt şart değil yani. Şimdi sade olarak bi muz ye, bi de maden suyu iç içebiliyosan. Devam ederse ishalin mutlaka doktora git. Geçmiş olsun.

Hayır ya bence çok sevimli oluyor.Her rengi var mobilya alsak pek renk seçeneği yok genelde 1-2 renk en fazla. Ben çok heveslendim bu park yatağa fikrim değişmezse tabi.Bu arada pierrenin ürünlerine de bir bakayım sahi.Ben krafta baktım ama pierre aklıma gelmedi.Bu arada sen de şanslısın pek bir masrafın olmayacak bizim çocuklardan hiçbirşey kalmadı malum oğlum 7 yaşına girince hiç bir eşyamız kalmadı.İlk bebeğimi de bizde kız annesi yapar o yüzden bir iğne dahi almamıştım.Oğluma 1-2 erkek kıyafeti almıştım o kadar diğer eşyaların hepsini kullanmıştım ikisinide büyüttü.Bunda da alır 4.ye de kullanırım artık çocuk düşündüğümden değiğl de maksat eşyalar boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…