- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.141
kızlar bide bişe sorcam butik bebeden alışveriş yapanınız varmı nasıl ürünleri acaba:26:
Kızlarrr yaa kalktığımdan beri bi bulantı bi ishal. Şimdi de karnım ağrıyoo napcam ben?
doğuma üç hafta kala izne ayrılman gerekiyor. kalan izinler sona ekleniyor ama sabah haberlerinde önümüzdeki haftalarda doğum iznin onaylanacağına dair bir haber izledim. Umarım bir an önce yürürlüğe girer de rahat bir nefes alırız.
en güzeli park yatak almak gibi geliyo sonra baza alırsın karyola alsan zaten 2 yaşından sonra yatabiliyomu yani okadar büyük karyola var mı :26: birde büyüyenler oyuncak gibi oluyo çocuk düşekmiş gibi
ben de öyle yapıcam park yatak alıcam biraz büyüyünce kendi odasında bazasında yatar inşallah tabi kenarlarına korkuluk olması lazım..
Eki Görüntüle 675220 bu bebişimin sepet beşiği odamıza yatağımın yanına koyacağım miniğimi doğar doğmaz park yatağa koymak istemiyorum.
Eki Görüntüle 675225 bu ananemizin hediyesi idil baby 20 li hastane çıkışı çok minik çok sevimli ve sade bir takım bizim çok hoşumuza gitti.
Kızlarrr yaa kalktığımdan beri bi bulantı bi ishal. Şimdi de karnım ağrıyoo napcam ben?
bende öyleyim ama dün yediğim birşeyden oldu adını söylemeyim burdan ama hep kabızlık yaşayan ben tam tersi oldum. bol bol su iç
kızlar bide bişe sorcam butik bebeden alışveriş yapanınız varmı nasıl ürünleri acaba:26:
kızlar kabul ediyorum park yatak pek estetik değil ama çok kullanışlı ben kızımda almıştım 4 yaşına kadar rahatça kullandım katlayıp kaldırdım kendi özel kabı var bavul gibi şimdide çıkarıp ikinciye kullanacağım inşallah. arkadaşım büyüyenlerden aldı hiç memnun kalmadı başkasına verdi yeniden aldı sonra.ilk zamanlar düşme sorunu olmadıgı için üst katı kullanıyorsun çocuk büyüyünce onu çıkarıp alt kısmı kullanıyorsun böyle ce çocugun hiç düşme riskide yok tatile giderken katla yanında götür .kardeşimin aldıgı sepeti 4 ay sonra nereye sıgdırıp kaldıracagım bilmiyorum odam küçük ben sepeti yanıma alacagım kendi odasınada park yatagını kuracagım park yatagı kesinlikle tafsiye ederim benimki pierre cardin di çokta memnunum.
canım bence doktora git doktorum bana her gittiğimde mide bulantım olunca sorardı ishal var mı olursa hemen el derdi çünkü
Bozuk bişey mi yedin acaba ?
Bende ikeadan almayi dusunuyorum cunku sonradan dibe inmesi yatagin benin icin cok onemli cok arkadasimin bebegi biraz buyuyunce normal besiklerden asagi dustuArkadaşlar sizden fikir almak istiyorum. Lütfen bi akıl verin. Gece rüyamda bile bebek karyolası park yatak için mağaza geziyordum.
Ben aklımda 4 model var sizce en kullanışlısı hangisi ???
1. model...Park Yatak....
Eki Görüntüle 674530
Özellikleri:
-2 katlı olması, bebek ayaklanınca alt kata geçirme imkanı
- tekerlekli
- müzikli titreşimli, alt değiştirme tablası var
- Sallanabilir
-Katlanıp çantasıyla kaldırılabilir
-170 lira
-AMA ÇADIR GİBİ görünüyor diye aklımı karıştırdı mobilya kullanan arkadaşlarım. İlk çocuğun niye özenmiyorsun diyorlar.Onlar öyle diyince hak verdim valla.
2. Model...... Asansörlü Çekmeceli Beşik... Belis marka
Eki Görüntüle 674539
Özellikleri
- Çekmeceli
- Asansör korkuluklu
-Sallanabilir
- Beyaz renk (Beyaza bayılıyorum)
- 380 lira
- katlanıp kaldırılamıyor tabiii
-2 katlı değil. Bebeğin korkuluklardan atlama ihtimali var...
3. Model Izgara tip beşik.......İKEA
Eki Görüntüle 674549
Özellikleri:
- Park beşik gibi 2 katlı. Bebek büyüyünce alt kata geçirilebiliyor.
- Çocuk üstten atlama cambazlığına eriştiğinde kenarlardan biri çıkarılabiliyor. Çocuğun çıkması için bir alan kalacak kadar yer bırakıp ikea nın korkuluklarından biri takılabiliyor.
- Katlanıp kaldırılamıyor tabii
-Beyaz renk...
-300 lira
- Malesef sallanmıyor
4. model ... Izgara tip beşik..... Aykaç bebe
Eki Görüntüle 674559
Özellikleri:
- Park beşik gibi 2 katlı. Bebek büyüyünce alt kata geçirilebiliyor.
-Sallanabiliyor
-175 lira
- Katlanıp kaldırılamıyor tabii
- Tek renk. Beyaz rengi yokmuş malesef
- Korkulukları çıkmıyor
Mobilyada 4. modele aklım daha yatkın. Uygun boyayla boyatıp şeffaf vernikle kaplatsam. Bembeyaz olsa... Mobilyacı ya da çocuk büyüyünce bir tarafını çıkarttırsam... Ayak ucunu mesela ... Nasıl olur???? Olur mu???
Fikir verin lütfen...
İkiside harika bayıldım ben aynı hastane çıkışının ekrusunu almaya karar verdim. Çok sağlıklı pamuğu çok kaliteli:)
merhaba güzel anneler
bende kısmetse eylül annesiyim ama sizler daha deneyimli oldugunuz için birşey sormak istiyorum
ben 2 gun once 16 haftaıgı gecmısken ogrenmdım bebeğimin kız oldugunu
kendı doktorum degıldı ama ıyı bı doktor buda
yanı ben bile anladım kız oldugunu:)
sizca yanılma payı olurmı?
hemen bırikı bısey aldım ama yine almak istiyorum biliyorum erken ama heves edıyorum
artık yanılma olmaz dımı bu haftadaaaa:):):):
Ben hamileliğimden önce her gece bir bardak süt içip yatan biriydim. Çocukluğumdan beri bu böyle.
Hamile kaldım süt içince ya çıkarıyordum ya da ishal oluyordum. Epeydir içmemiştim.
Gece oğlan uyandırınca anne açım diye tokluk hissi versin diye muzlu süt yaptım içtim.
Belki de ondan.
Bol su içiyorum, geçmezse giderim dr a.
Bebeğim kıpırdıyo ondan rahatım şuan.
Sağolun kızlar..
kızlar kabul ediyorum park yatak pek estetik değil ama çok kullanışlı ben kızımda almıştım 4 yaşına kadar rahatça kullandım katlayıp kaldırdım kendi özel kabı var bavul gibi şimdide çıkarıp ikinciye kullanacağım inşallah. arkadaşım büyüyenlerden aldı hiç memnun kalmadı başkasına verdi yeniden aldı sonra.ilk zamanlar düşme sorunu olmadıgı için üst katı kullanıyorsun çocuk büyüyünce onu çıkarıp alt kısmı kullanıyorsun böyle ce çocugun hiç düşme riskide yok tatile giderken katla yanında götür .kardeşimin aldıgı sepeti 4 ay sonra nereye sıgdırıp kaldıracagım bilmiyorum odam küçük ben sepeti yanıma alacagım kendi odasınada park yatagını kuracagım park yatagı kesinlikle tafsiye ederim benimki pierre cardin di çokta memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?