- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.121
canım 40derecede yıkaman lazım ama mutlaka kosla kullan hem üstlerine dök makineye atmadan önce hemde deterjan gözüne koy. ben öyle yaptım ve geçti.
çok geçmiş olsun ya. valla yazıklar olsun bazen düşünüyorum da geçmişte söylenen sözler cidden doğru,ne güzel söylemiş M.AKİF ERSOY " medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar". lafa gelince mangalda kül bırakmazlar ama iş insanlık konusunda pratiğe dönüşünce alayı fısss...
Ya kızlar bugün yatak modelleri paylaşmıştım. farklı bi model daha buldum. sizin de fikrinizi almak isterim.
NATUREL 2-KATLI Beşik ve Oyun Parkı–KAPIDA ÖDE–ÜCRETSİZ KARGO | istanbul bebek mağazaları Masko Modoko Bebek ürünleri alışveriş online mağaza
4. model buydu.
katlanmıyor.
park yataklar gibi 2 katlı
sallanabiliyor
175 lira
Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130 Naturel Baby Tech bebekgereci.com
bu da 5. model
katlanabiliyor
park yataklar gibi 2 katlı
sallalnabiliyor
tekerlekli
paket içinde :
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma var
toplam 700 lira...
Nasıl sizce??? çok mu pahalı? paket içeriğine göre fiyatlar normal mi?
Helenciğim ben de kızımda bu yataktan almıştım ama bunun profil olanından aldım beyaz rengini hiç kullanamadım.Korumalıkları olduğu halde yine de başını araya sıkıştırıyordu 5-6 aylık olduğunda daha tehlikeli.Biz de eşmle küçük beşiklerden almıştık ve onda büyüdü çocuklarım.Hem içeriği de o kadar kaliteliye benzemiyor yani bu fiyata daha kaliteli,kullanışlı ve zevkine göre bir takım yapabilirsin.Ben de daha ne alacağıma karar veremedim.Ama bundan asla almam ve tavsiye de etmem çünkü bire bir kulanan birisi olarak biliyorum.Galiba ben park yatak alacağım çünkü tayinimiz çıkarsa taşınmamız kolay olur diye düşünüyorum.Ben kalıcı bir yerde olsaydım kesinlikle alt çekmeceli MDF mobilyalı bir yatak alırdım içini de kendi zevkime göre seçerdim.Ama şimdi bu dediğim biraz zor.
Boşver canım sıkma canını kadın isteğine ulaşmış bak bozmuş morelini bence sen üzerine felak -nas oku,bazen karşımızdakini kendimiz gibi biliyoruz sen o kadını annen gibi görüyormmuşsun ama o seni kızı gibi görmüyormuş,hepimiz duyuyoruz yok popon büyüdü yok kilo almışsın hiç takma şu aylar hepimizin hamileliğin tadını çıkaracağımız zaman
Amaaan canım bu kadar takma biz her halimizle güzelizO kendine baksın bikere sen hamilesin kilo alma nedenin belli. Bebeğinin sağlığını düşünürken diyet yapacak halin yok ya... Doğumdan sonra pekala verilir o kilolar rahat ol.
boşver tatlım belliki o hiç hamile olmamış. bi olsun onuda görürüz...ben en çok koşturduğum haftada normalde kilo vereceğim haftada şiştim en çok. yani bu doğal bir süreç yapacak birşey yok.işte buna benzemeden doğuramayacağız
insanlar manyak işte manyak ona neyse senin ne kaar ne kilo aldığından yahu kilo almadan hamile mi olunuyor kendi ebru şallıydı teyzemin herhalde
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
seyyah sıkma canını boşver maalesef böyle densiz insanlar var etrafımızda hamileyiz tabiki kilo alacagız.benim kardeşimde 24 kilo verdim birkez bile ne kadar zayıfladın demedi ama hamile kaldıgımdan beri ne zaman görse kilo almışsın şimdiden bukadar alırsan seni sonra düşünemiyorum ilk aylarda daha kilo alımım belli olmadan bile ne kadar aldın falan diye beni ignelerdi bide erkek kardeşim kendiside 130 kilo düşün anladım ki insanlar asla ama asla kendilerini görmüyorlar
canım burada yeri geliyor mutluluk yeri geliyor dertlerimizi anlatıyoruz sağolsunlar destek olanlar oluyor. öncelikle sana tavsiyem düşüncelerin konusunda biraz ketum ol her düşünceni herkese söyleme.bundna sonrada bence biraz herkese uzak ol ve mesafeli dur eşinin ailesiyle bir süre görüşme gitme kendi haline kalıp dinlenip mutlu olacağın şeyleri yapman sana kendini daha iyi hissettirecek
Günaydın kızlar,, iş yoğunluğumdan dünden beri bi yazamadım sizlere..
Canım böylelerini takma yerli yersiz, patavatsız insan çok etrafımızda. Sanki kendileri hamile kalmamış gibi saçmalıyorlar. Kadın kadının halinden anlayacağına daha çok bir fitnelik peşindeler.. kötü bakışlı insanlardan koru kendini hep dua et göze gelmekten çok korkarım ben yıldızım düşüktür. Hemencik içim bayılır gibi fenalaşırım.
benim minnoşda hep yatıyor teyzesi hatta hep sırtı dönük bize. geçen farklı bir doktora gittim herşeyi pembe almayın diyor henüz cinsiyetimiz kesinleşmedi sırtı dönük olduğundan. ama bizim babamız çok hareketli ben durgunumdur bende şüphelenmiyor değilim sanırım kızım da benim gibi sakin biri olacakbayanlar bir şey soracağım. ultrason görüntülerin de sürekli yatar pozisyonda bebeğim sizde durum nasıl ?
bana çekip miskin mi olacak yoksa başlarda böyle yatması normal mi ?
valla bana da kimisi çok iyisin diyor kimisi de böyle gidersen çok kilo alırsın diyorgünaydın güzel anneler:) kilo ile ilgili bence hiç takmayın banada çok diyorlar kilo aldın gögüslerin çok büyümüş diye. napalım elimde mi ben mi istedim kilo almayı başta çok takıyordum. ama artık ben dalga geçiyorum baktım biri bir laf söyleyecek şişko oldum ben kızım büyüyor elbet verilir diye gülüp geçiyorum bu kez karşıdakiler bakıyor yok moral bozamayacağız sen kilo mu vermeye başladın diye söylüyorlar:)) takmayın kızlar bebişleri alalım kucağımıza hep beraber zayıflarız 5 kilo aldım ama vucud şiş napalım.
Doum Fotorafçs - ÇSEREN'N BEBEKLER .:. Doum fotoraflar ve bebek fotoraflar .:. DOUM FOTORAFÇISI kızlar şu siteye bi bakın fotoları görünce ağladım. aradım tebrik ettim. istanbulda yaşayan ve fotoğraf çektirmeyi düşünenler çok şanslı.
Bu arada günaydıııın... Belim daha doğrusu bu fıtık bana adım attırmıyor. Inliyorum yürürken. Bugün evdeyim
Günaydın herkese :) Geçmiş olsun REDQUEEN dinlen güzelce kendini yorma ... Kızlar bugün canım çok sıkkın bu insanlar nasıl bu kadar sevimsizleşebiliyor anlamıyorum ... Dün akşam bir arkadaşıma gittik eşimle eski bir arkadaşım annesi de beni kızı gibi sever dün girdik eve direk bana çok kilo alıyorsun dedi sanki ben isteyerek alıyormuşum gibi sonra 1 saat boyunca karnıma bacaklarıma baktı gözlerinden anlaşılıyordu ne diye baktığı çok üzüldüm çok dünden beri sıkıntılıyım gece uyumadım ...
Günaydın herkese :) Geçmiş olsun REDQUEEN dinlen güzelce kendini yorma ... Kızlar bugün canım çok sıkkın bu insanlar nasıl bu kadar sevimsizleşebiliyor anlamıyorum ... Dün akşam bir arkadaşıma gittik eşimle eski bir arkadaşım annesi de beni kızı gibi sever dün girdik eve direk bana çok kilo alıyorsun dedi sanki ben isteyerek alıyormuşum gibi sonra 1 saat boyunca karnıma bacaklarıma baktı gözlerinden anlaşılıyordu ne diye baktığı çok üzüldüm çok dünden beri sıkıntılıyım gece uyumadım ...
kızlar doğum izni uzamış mı???bu haberi de hep ben atıyorum ama gelenler öyle söylüyor sabah müşteri geldi işyerine o söyledi ay çok heeycanlandım sizi de heeycanlandırayım dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?