2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu bebek arabalrından hiç anlamıyorum hangisi rahat oluyor sürmesi vs. Yok bastonu yok travel hiç anlamadım bilgililere sorulur.
Bide bunların hangisi kolay kapanıyor kolay açılıyor.3 TEKERLEKLİMİ İYİ 4 MÜ??

Son düzenleme:
doğuma üç hafta kala izne ayrılman gerekiyor. kalan izinler sona ekleniyor ama sabah haberlerinde önümüzdeki haftalarda doğum iznin onaylanacağına dair bir haber izledim. Umarım bir an önce yürürlüğe girer de rahat bir nefes alırız.

bayanlar bir şey soracağım. ultrason görüntülerin de sürekli yatar pozisyonda bebeğim sizde durum nasıl ?
bana çekip miskin mi olacak yoksa başlarda böyle yatması normal mi ?

Aynen öyle cok sağol.insan sağlığı diye birşey yok burda

Helenciğim ben de kızımda bu yataktan almıştım ama bunun profil olanından aldım beyaz rengini hiç kullanamadım.Korumalıkları olduğu halde yine de başını araya sıkıştırıyordu 5-6 aylık olduğunda daha tehlikeli.Biz de eşmle küçük beşiklerden almıştık ve onda büyüdü çocuklarım.Hem içeriği de o kadar kaliteliye benzemiyor yani bu fiyata daha kaliteli,kullanışlı ve zevkine göre bir takım yapabilirsin.Ben de daha ne alacağıma karar veremedim.Ama bundan asla almam ve tavsiye de etmem çünkü bire bir kulanan birisi olarak biliyorum.Galiba ben park yatak alacağım çünkü tayinimiz çıkarsa taşınmamız kolay olur diye düşünüyorum.Ben kalıcı bir yerde olsaydım kesinlikle alt çekmeceli MDF mobilyalı bir yatak alırdım içini de kendi zevkime göre seçerdim.Ama şimdi bu dediğim biraz zor.

en güzeli park yatak almak gibi geliyo sonra baza alırsın karyola alsan zaten 2 yaşından sonra yatabiliyomu yani okadar büyük karyola var mı :26: birde büyüyenler oyuncak gibi oluyo çocuk düşekmiş gibi
ben de öyle yapıcam park yatak alıcam biraz büyüyünce kendi odasında bazasında yatar inşallah tabi kenarlarına korkuluk olması lazım..

Son düzenleme:

insanlar manyak işte manyak ona neyse senin ne kaar ne kilo aldığından yahu kilo almadan hamile mi olunuyor kendi ebru şallıydı teyzemin herhalde

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ... Neyse ben de beni üzenlerle görüşmeye sağlam bir ara vermeliyim ben ve bebeğim daha önemli şimdi ...

merhaba güzel anneler
bende kısmetse eylül annesiyim ama sizler daha deneyimli oldugunuz için birşey sormak istiyorum

ben 2 gun once 16 haftaıgı gecmısken ogrenmdım bebeğimin kız oldugunu
kendı doktorum degıldı ama ıyı bı doktor buda
yanı ben bile anladım kız oldugunu:)
sizca yanılma payı olurmı?
hemen bırikı bısey aldım ama yine almak istiyorum biliyorum erken ama heves edıyorum
artık yanılma olmaz dımı bu haftadaaaa:):):):

bayanlar bir şey soracağım. ultrason görüntülerin de sürekli yatar pozisyonda bebeğim sizde durum nasıl ?
bana çekip miskin mi olacak yoksa başlarda böyle yatması normal mi ?
benim minnoşda hep yatıyor teyzesi hatta hep sırtı dönük bize. geçen farklı bir doktora gittim herşeyi pembe almayın diyor henüz cinsiyetimiz kesinleşmedi sırtı dönük olduğundan. ama bizim babamız çok hareketli ben durgunumdur bende şüphelenmiyor değilim sanırım kızım da benim gibi sakin biri olacak

valla bana da kimisi çok iyisin diyor kimisi de böyle gidersen çok kilo alırsın diyor
Geçen kayınvalidemin bir komşusu da çok kilo alacaksın dedi bende spora giderim ne olacak deyince herkes şok arada bir cevaplarını vermek gerekiyor

bu fotolar şahane çok güzeller dediğin gibi istanbuldakiler şanslı küçük yerlerde böyle bir imkanımız yok.

amaan seyyahım üzülme boşver. Anne olalım kilolar verilir. İnsanlar zaten ha bire konuşmak için konuşuyo. O kadında önce kendi g.....ne baksın..

canım benim bu aralar hassasız tabi bence hiiiçç takma alacaz tabi kiloda millete ne hiç kilo almadan doğuran mı var sanki boşveerr takma,bende dün bi müşterimle tartıştık gecem berbat oldu öle düşündüm sinirlendim sonrada kızımı üzdüm die üzüldüm sende sıkma canını timam mı?

kızlar doğum izni uzamış mı???bu haberi de hep ben atıyorum ama gelenler öyle söylüyor sabah müşteri geldi işyerine o söyledi ay çok heeycanlandım sizi de heeycanlandırayım dedim:)

cnm haftaya bakanlar kuruluna sunulacak die dinledim ben inşallah en kısa zamanda yürürlüğe girer.

kızlar bide bişe sorcam butik bebeden alışveriş yapanınız varmı nasıl ürünleri acaba:26:

kızlar kabul ediyorum park yatak pek estetik değil ama çok kullanışlı ben kızımda almıştım 4 yaşına kadar rahatça kullandım katlayıp kaldırdım kendi özel kabı var bavul gibi şimdide çıkarıp ikinciye kullanacağım inşallah. arkadaşım büyüyenlerden aldı hiç memnun kalmadı başkasına verdi yeniden aldı sonra.ilk zamanlar düşme sorunu olmadıgı için üst katı kullanıyorsun çocuk büyüyünce onu çıkarıp alt kısmı kullanıyorsun böyle ce çocugun hiç düşme riskide yok tatile giderken katla yanında götür .kardeşimin aldıgı sepeti 4 ay sonra nereye sıgdırıp kaldıracagım bilmiyorum odam küçük ben sepeti yanıma alacagım kendi odasınada park yatagını kuracagım park yatagı kesinlikle tafsiye ederim benimki pierre cardin di çokta memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…