- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.781
hanımlar....
hamilelik kesesinin görünmesinde hcg değeri mi önemli yoksa hamileliğin kaçıncı haftasında olduğumu....ben hamileliğimin 4+6 haftasındayken hamilelik kesesi görülmedi o zaman hcg değerim 972 idi,sizce normal mi yoksa bir anormallik var mı....5.haftanın içindeyim yarın görülür mü....çok heyecanlıyım....
Cnm bn pzrtesi gttm doktora ultrasonda 4+5dim ve gorundu kese ama bn bu sitede cok arastrdim 5. Haftanin icnde keseyi goren cok kisi var bn o yuzden doktora gttmde keseyi hebuz gorememe durumuna cok hazrliklydm gorunce sasrdm o yizden bnce icini ferah tut
Bol bol dua et cnm senn gerginliginden minişinde etkilenio ilknde sorunlar yasadimiz icin doktora gtmek bi izdirap oluo ama bn inaniorm guzel hberler alicaksin
Canım yanlış bilgilendirme olmasın ama sanırım haftayla alakalı, benim kesem 5.haftalıkken görüldü,ama bazen bu 6.haftaya da sarkabiliyormuş,içini rahat tut yani, kızlar benim bebeğimin kalp atışları göbekten görülmedi,doktor alttan bakınca görebildik kalp atışlarını, arkadaşlarım çok kızdı alttan muayene ettirdim diye, sizce de sakıncası var mı?Sonuçta doktorum daha iyi bilir diye ona güvendim bir şey olmaz diye.
Benim doktorum 70ine merdiven dayamış çok tecrübeli bir doktor. Çok tanıdığımın takibini ve doğumunu yaptırdı. İlk 12 hafta özellikle alttan muayene ediyor sadece.Bebek çok küçük olduğundan daha net görebilmek için. Hiçbir sakıncası yok.
Benim doktorum 70ine merdiven dayamış çok tecrübeli bir doktor. Çok tanıdığımın takibini ve doğumunu yaptırdı. İlk 12 hafta özellikle alttan muayene ediyor sadece.Bebek çok küçük olduğundan daha net görebilmek için. Hiçbir sakıncası yok.
Bnde bi sorun olucani sanmiorm alttan muayenenin ve doktorlar bole bi riski goze alamz zten
sonunda sayfamı buldum....
kaç gündür çok araştırdım konuları....birkaç yere yazdım ama cevap alamadım,teselli bulamadım...hem bu konu beni daha yakından ilgilendiriyor ağustos anne adayı olarak....hepinize teşekkür ederim,birbirinize moral depoladığınız için,bana moral verdiğiniz için....
inşallah 29 ağustosa kadar anne adayı olarak aranızda olurum...
inşallah canım sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bn hftaya crsamba kontrole gdicem 6.hftaya gricm o gun kalbni duyarmiyim kzlr bebisimn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?