2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de Elevit 1x1, corasprin 36 saatte 1 , progestan (fitil) 3x1 kullanıyorum. corasprin 100 gün derken :)))

Ben de Elevit 1x1, corasprin 36 saatte 1 , progestan (fitil) 3x1 kullanıyorum. corasprin 100 gün derken :)))

günde bir defa, coraspin 100 mg olacak,pardon:)siz estrofem kullanmıyor musunuz?aslında kalp atışlarından sonra bırakılır genelde ama bilmiyorum..plasenta tam olarak oluşana dek içmeliymişim...doktorun dediğini uygulamaktan başka çare yok..

KIZLAR GÖBÜŞÜMÜN ÜSTÜ,DERİM PUL PUL OLDU NEDEN ACABA KREMMİ KULLANSAM HANgi krem kullanılmalı kızlar bebek yağı sürmenin zararı olurmu acabaa???

cilt kuruluğu,mevsimin de etkisi ile gerilen karın derisinde kendini iyice hissettiriyor...allerjik bir yapınız yoksa bebeklere zarar vermeyen yağ ve nemlendiriciler size de vermez...sebamed baby oıl,veya 99 un ürünleri hassas ciltler için ideal...bir de bepanthol anneler için yeni bir ürün çıkardı,kapağına bastırıp roll on gibi karna sürülüyor..çatlak önleyici etkisi de var ama 50 tl civarı...yağlardan daha pahalı...ben kullanıyorum...sürmesi pek kolay değil,roll on kısmını iyi yapamamışlar ama nemlendiriyor...

estrofem hiç kullanmadım, bu benim 2. tüp bebek deneyimim ilki hiç tutmamıştı zaten...
Her doktorun tedavi yöntemi başka, ama dediklerini yapmak şart. Ben ASM'de Aydın Arıcı'ya gidiyorum, siz İstanbulda'mısınız?

KIZLAR GÖBÜŞÜMÜN ÜSTÜ,DERİM PUL PUL OLDU NEDEN ACABA KREMMİ KULLANSAM HANgi krem kullanılmalı kızlar bebek yağı sürmenin zararı olurmu acabaa???

Bebe yağı kullanabilirsin hiçbir zararı yok. Benim doktorum önermişti bebe yağı sür kremlere o kadar para verme. Önemli olan nemlendirmek o kısmı diye.

Bebe yağı kullanabilirsin hiçbir zararı yok. Benim doktorum önermişti bebe yağı sür kremlere o kadar para verme. Önemli olan nemlendirmek o kısmı diye.

cnm bebe yağının zararı yoksa tum vıcuduma surcem heryerım kurudu gobegım pul pul oldu zararı yoksa surucem bebe yağı bakalım..

merhaba kızlar..
Benim cildimde şuanda bir problem yok fakat , bugün aktara gitmişim o da bana Ozon yağını tavsiye etti. Hem çatlaklar için hemde günlük el ce cilt bakımı için. Çok faydalıymış mutlaka kullanmalısın dedi. Aldım bende . internetten araştırdım hiçbir sakıncası yok rahatlıkla kullanın hatta kozmetik kremler yerine bunu taciye ediyorlar. Sizde bir araştırın derim. Memnun kalırsam burda tekrar paylaşacağım. Birde kefir kullanan varmı?
Bende kullanmaya başlayacağım. Kefir taneleri sipariş ettim evde kendim yapıp içeceğim inş. Süt içemiyorum çünkü :)

kızlar birde şampuanımı değiştirdim ben. Artık bebe şampuanı kullanıyorum. Aslında bitkisel şampuan tavsiye ediyorlar ama şimdilik buna başladım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Yaaa birde benim ayaklarım çok şişiyor, tabi göbeğimde, aşırı gaz problemi yaşıyoruz. Elma yağını tavsiye ettiler ama siz ne dersiniz ?

kkizlaaar acil bisi sormak istiyorum hamilelikten once hemoroid sorunum vardi ve bitane krem vardi onu kullaniyordum iyi geliyordu. suanda yine ayni dertten perisanim ama kremin hamillk kategorisi C yani pek uygun degil acaba kullansammi? yoksa baska bi careniz varmi??? bebegime zarari olurmu????

canım sana procto-Glyvenol önericektim ama baktım smdı ılk 3 ay kullanmayın dıo bendede hemroid var ama cok sukur hamılelıkten berı olmadı ınsallahta olmaz ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…