- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.741
tüp bebekler hamile kalanlar hangi ilaçlara devam ediyorsunuz?ben kalp atışını da duydum,8. haftam bitti ama 12. haftanın sonuna kadar estrofem tb e devam et dedi doktorum...günde 3 defa....coraspin 100 günde bir,progestan 200 mg fitil günde 3 defa...7. haftadan itibaren de folik yerine decavite başladım,multivitamin....siz neler kullanıyorsunuz?bir de üçüncü ay dolunca egzersiz yapmayı düşünüyor musunuz?ben şimdiden 68 kiloyumyürüyş..vs yapmam şart....
ben aradım bulamadım ya grubu hatta sinir oldum bulamadığım için2013 TEMMUZ AGUSTOS ANNELERI:) dıye faceden arama yapın
ilk gördüğüm yerde alıcam. Zencefilli şekerde iyi geliyor dediler de bulamadım hiç bir yerde:S
Ben de Elevit 1x1, corasprin 36 saatte 1 , progestan (fitil) 3x1 kullanıyorum. corasprin 100 gün derken :)))
2013 ağustos anneleri diye facede arayın kızlar istek gönderin ekleyelim
KIZLAR GÖBÜŞÜMÜN ÜSTÜ,DERİM PUL PUL OLDU NEDEN ACABA KREMMİ KULLANSAM HANgi krem kullanılmalı kızlar bebek yağı sürmenin zararı olurmu acabaa???
ilk gördüğüm yerde alıcam. Zencefilli şekerde iyi geliyor dediler de bulamadım hiç bir yerde:S
Canimm arattim ama bulamadim facede
günde bir defa, coraspin 100 mg olacak,pardon:)siz estrofem kullanmıyor musunuz?aslında kalp atışlarından sonra bırakılır genelde ama bilmiyorum..plasenta tam olarak oluşana dek içmeliymişim...doktorun dediğini uygulamaktan başka çare yok..
KIZLAR GÖBÜŞÜMÜN ÜSTÜ,DERİM PUL PUL OLDU NEDEN ACABA KREMMİ KULLANSAM HANgi krem kullanılmalı kızlar bebek yağı sürmenin zararı olurmu acabaa???
kızlar bu hamilelik çizelgenizi nasıl yaptınız ben bir türlü bulamadım nerden yapacağımı
Bebe yağı kullanabilirsin hiçbir zararı yok. Benim doktorum önermişti bebe yağı sür kremlere o kadar para verme. Önemli olan nemlendirmek o kısmı diye.
saol balacım cumartesi 16*00 a randevu aldım gidicem kontrol için hafif pembemsi su tarzı bısey gelio ve kasık agrım var baya yanı rahmımın ıcı agrıo gibi bakalım ne diycek dr. :44:cnm geçmiş olsun, dün gece ben de baya terledim.
canım sana procto-Glyvenol önericektim ama baktım smdı ılk 3 ay kullanmayın dıokkizlaaar acil bisi sormak istiyorum hamilelikten once hemoroid sorunum vardi ve bitane krem vardi onu kullaniyordum iyi geliyordu. suanda yine ayni dertten perisanim ama kremin hamillk kategorisi C yani pek uygun degil acaba kullansammi? yoksa baska bi careniz varmi??? bebegime zarari olurmu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?