- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.821
günaydın kızlar dün ilk testlerimi yaptırmak için (özelde testler çok tutuyo diye )sskya gittim Ankara etlik Zübeyde hanım hastanesine aman Allahım içeriye 3-4 kişi birden alınıyo doktor ve hemşire otomatiğe bağlamış çık tartıl karnını aç yat neyse sıra bana geldi yattım kassıklarıma öyle bir bastırdıki doktor kılıklı heri fgeberdim ağrıdan şimdi bile dokunamıyorum soru soruyorum cvp vermiyo
4 -5 tüp kanımı aldılar öğleden sonra gittim sonuçlar için lafı geveliyo ağzında kanın düşük vs. bende dedim ki test sonuçlarımı alabilirmiyim hayır biz vermiyoruz dedi neden dedim kağıt israfı dedi beni takip eden bi doktorum var ona göstermem lazım dedi zaten hepsi çıkmamışki dedi çıkanları da ben söylüyorum işte dediallahım deli oldum sinirimden kudurdum var mı böle bişey yaaa sağlık bakanlığına şikayet edicem 3 cocuk istemeyi biliyolar şu sağlık sistemini düzene koysunlar önce lanet ettim sskya yaa kızlar yokmu Ankarada gidebileceğim testlerimi yaptıracağım bi devlet hastanesi veya laboratuar vs
merhaba kızlar..
Benim cildimde şuanda bir problem yok fakat , bugün aktara gitmişim o da bana Ozon yağını tavsiye etti. Hem çatlaklar için hemde günlük el ce cilt bakımı için. Çok faydalıymış mutlaka kullanmalısın dedi. Aldım bende . internetten araştırdım hiçbir sakıncası yok rahatlıkla kullanın hatta kozmetik kremler yerine bunu taciye ediyorlar. Sizde bir araştırın derim. Memnun kalırsam burda tekrar paylaşacağım. Birde kefir kullanan varmı?
Bende kullanmaya başlayacağım. Kefir taneleri sipariş ettim evde kendim yapıp içeceğim inş. Süt içemiyorum çünkü :)
o nasıl bir cevapmış öyle yaa kağıt israfı.ee ben sana gelmeye mecburmuyum.protokol numarası falan vermiyorlar mı sen internetten falan takip edip çıktısını alsaydın
şimdi bakıyorum netten ama açıkmıyo sayfa Allah belalarını versin çok sinirliyim yaa benim özele gittiğimi anladı gıcıklığına yaptı diye düşünüyorum ..
bu devlet hastanelerine anlam verebilmek çok zor.insan gibi ilgileniyorlarmıda onlara gidelim.
bazen öyle bir duruma sokuyorlarki insanı sanki hamile kalmakla çok büyük hata etmişsin gibi.
sen bunlarla sıkma canını.sen sakin ol ki bebeğinde sakin olsun.başka bir pcden dene yada daha mesai saati dışında dene.elbet açılır sayfa oradan alırsın çıktılarını[/Q
sağol canım uğraşıyorum inada bindi bu iş :)
günaydın kızlar dün ilk testlerimi yaptırmak için (özelde testler çok tutuyo diye )sskya gittim Ankara etlik Zübeyde hanım hastanesine aman Allahım içeriye 3-4 kişi birden alınıyo doktor ve hemşire otomatiğe bağlamış çık tartıl karnını aç yat neyse sıra bana geldi yattım kassıklarıma öyle bir bastırdıki doktor kılıklı heri fgeberdim ağrıdan şimdi bile dokunamıyorum soru soruyorum cvp vermiyo
4 -5 tüp kanımı aldılar öğleden sonra gittim sonuçlar için lafı geveliyo ağzında kanın düşük vs. bende dedim ki test sonuçlarımı alabilirmiyim hayır biz vermiyoruz dedi neden dedim kağıt israfı dedi beni takip eden bi doktorum var ona göstermem lazım dedi zaten hepsi çıkmamışki dedi çıkanları da ben söylüyorum işte dediallahım deli oldum sinirimden kudurdum var mı böle bişey yaaa sağlık bakanlığına şikayet edicem 3 cocuk istemeyi biliyolar şu sağlık sistemini düzene koysunlar önce lanet ettim sskya yaa kızlar yokmu Ankarada gidebileceğim testlerimi yaptıracağım bi devlet hastanesi veya laboratuar vs
hergün heycan artıyor bebeğimi görsem de şu yanan içime bi su serpilse bişey sormak istiyorum benim bulantım yok hala kızlar inşallah herşey yolundadır ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur yavrularımızı
günaydın kızlar dün ilk testlerimi yaptırmak için (özelde testler çok tutuyo diye )sskya gittim ankara etlik zübeyde hanım hastanesine aman allahım içeriye 3-4 kişi birden alınıyo doktor ve hemşire otomatiğe bağlamış çık tartıl karnını aç yat neyse sıra bana geldi yattım kassıklarıma öyle bir bastırdıki doktor kılıklı heri fgeberdim ağrıdan şimdi bile dokunamıyorum soru soruyorum cvp vermiyo
4 -5 tüp kanımı aldılar öğleden sonra gittim sonuçlar için lafı geveliyo ağzında kanın düşük vs. Bende dedim ki test sonuçlarımı alabilirmiyim hayır biz vermiyoruz dedi neden dedim kağıt israfı dedi beni takip eden bi doktorum var ona göstermem lazım dedi zaten hepsi çıkmamışki dedi çıkanları da ben söylüyorum işte dediAllahım deli oldum sinirimden kudurdum var mı böle bişey yaaa sağlık bakanlığına şikayet edicem 3 cocuk istemeyi biliyolar şu sağlık sistemini düzene koysunlar önce lanet ettim sskya yaa kızlar yokmu ankarada gidebileceğim testlerimi yaptıracağım bi devlet hastanesi veya laboratuar vs
ıste boyle olucanı cok ıyı bıldıgım ıcın özeli tercih ettim insanlara hayvan muamelesi yapmaktan zevk alır oldular. kutlugül yükselin [FONT=arial, sans-serif]muayenehanesine gidiorum görüşlerimi yazarım o testmest onlarda ne kdr tutuo bı ogrenırım senın ıcın canım belkı banada yapar heralde 9 haftalıgım buyuk ıhtımal banada yapar sölerim ne kdr tuttugunu [/FONT]günaydın kızlar dün ilk testlerimi yaptırmak için (özelde testler çok tutuyo diye )sskya gittim Ankara etlik Zübeyde hanım hastanesine aman Allahım içeriye 3-4 kişi birden alınıyo doktor ve hemşire otomatiğe bağlamış çık tartıl karnını aç yat neyse sıra bana geldi yattım kassıklarıma öyle bir bastırdıki doktor kılıklı heri fgeberdim ağrıdan şimdi bile dokunamıyorum soru soruyorum cvp vermiyo
hiç merak etme canım benimde yoktu bulantım hergün boş gebelik mi diye kendime eziyet ediyordum.şükür gördüm bebeğimi.kendimide bebişimide boşuna üzmüşüm takma kafana böyle şeyleri.tez zamnda görürsün inşallah bebeğini..
bende sağlık ocağında yaptırdım artık aile hekimleri çoğu kan tahlillerini yapıyor sadece 2li ve 3lü testleri kandaki demir testini yapamıyolarmış ayrıca sağlık ocağı sitemine hamileliğin yansıdığında doktorun yada hemşire seni arayacak hamillelik kartı doldurcaklar ve tetanoz aşısı için çağırcaklar seni testlerin için sen sağlık ocağına git çok iyi ilgileniyolar
benım son 3 gundur falab bulantım yok atesım var böle bi garibim ama bulantım yokkızlarrr kimse cevap yazmıomuu....bulantılarınız hep aynı şiddettemi oluyor yoksa bazen şiddetli bazen iyimi oluyorsunuz?yani hep aynımı devam etmek zorunda yoksa günden güne değişirmi?bilen varsa yazsın lütfennn...
benım son 3 gundur falab bulantım yok atesım var böle bi garibim ama bulantım yok
hemde felaketti cok fenaydı hatırlamak bıle ıstemıorum ama folıdoce u kesınce gıttı benımkıde ya o cok bulantı yapıo dayanamadım bıraktım bende:26:sağol canım cevap yazdığın için..Önceden oldumu bulantın geçen haftalarda varmıydıki?ben daha 7+4 teyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?