2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o nasıl bir cevapmış öyle yaa kağıt israfı.ee ben sana gelmeye mecburmuyum.protokol numarası falan vermiyorlar mı sen internetten falan takip edip çıktısını alsaydın

hergün heycan artıyor bebeğimi görsem de şu yanan içime bi su serpilse bişey sormak istiyorum benim bulantım yok hala kızlar inşallah herşey yolundadır ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur yavrularımızı

söylediğin iyi oldu evde ozonlanmış kayısı yağım vardı onu süreyim eğer zararı yoksa. Kefiri ben her sabah içiyorum. Senin gibi kendim yapıyorum vitamin hapıda içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşamadım henüz kesinlikle tavsiye ederim.

o nasıl bir cevapmış öyle yaa kağıt israfı.ee ben sana gelmeye mecburmuyum.protokol numarası falan vermiyorlar mı sen internetten falan takip edip çıktısını alsaydın

şimdi bakıyorum netten ama açıkmıyo sayfa Allah belalarını versin çok sinirliyim yaa benim özele gittiğimi anladı gıcıklığına yaptı diye düşünüyorum ..

şimdi bakıyorum netten ama açıkmıyo sayfa Allah belalarını versin çok sinirliyim yaa benim özele gittiğimi anladı gıcıklığına yaptı diye düşünüyorum ..

bu devlet hastanelerine anlam verebilmek çok zor.insan gibi ilgileniyorlarmıda onlara gidelim.

bazen öyle bir duruma sokuyorlarki insanı sanki hamile kalmakla çok büyük hata etmişsin gibi.

sen bunlarla sıkma canını.sen sakin ol ki bebeğinde sakin olsun.başka bir pcden dene yada daha mesai saati dışında dene.elbet açılır sayfa oradan alırsın çıktılarını

kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize...bişey soracaktım,acaba mide bulantınız hergün aynı şiddettemi oluyor yoksa bazen az bazen çokmu oluyor?benim 2 gündür çok kötüydü,dün bi ilaç verdiler,bugün sabah kusmadım ilk defa kahvaltı yaptım ,ilacı en son dün akşamüstü almıştım....bu seferde korktum acaba bulantım mı kesildi,ters giden bişimi var diye...sizede oluyormu acaba..?

slm ben ist oturuyorum bende sağlık ocağına gidip test yaptırdım bendende 4 tüp alında.aile hekimim bütün tahlilleri yapıyorum kadın doğuma gittiğinde yaptırma dedi özel doktor gibi ilgilendi sonuçlarıda verdi. doktordan doktora değişiyor işte napacaksın...

hiç merak etme canım benimde yoktu bulantım hergün boş gebelik mi diye kendime eziyet ediyordum.şükür gördüm bebeğimi.kendimide bebişimide boşuna üzmüşüm takma kafana böyle şeyleri.tez zamnda görürsün inşallah bebeğini..

bende sağlık ocağında yaptırdım artık aile hekimleri çoğu kan tahlillerini yapıyor sadece 2li ve 3lü testleri kandaki demir testini yapamıyolarmış ayrıca sağlık ocağı sitemine hamileliğin yansıdığında doktorun yada hemşire seni arayacak hamillelik kartı doldurcaklar ve tetanoz aşısı için çağırcaklar seni testlerin için sen sağlık ocağına git çok iyi ilgileniyolar

Son düzenleme:
ıste boyle olucanı cok ıyı bıldıgım ıcın özeli tercih ettim insanlara hayvan muamelesi yapmaktan zevk alır oldular. kutlugül yükselin [FONT=arial, sans-serif]muayenehanesine gidiorum görüşlerimi yazarım o testmest onlarda ne kdr tutuo bı ogrenırım senın ıcın canım belkı banada yapar heralde 9 haftalıgım buyuk ıhtımal banada yapar sölerim ne kdr tuttugunu [/FONT]

inşallah canım ya çok tedirginim hamileliğimi öğrendim rahatsızlandm geçti derken başka bi rahatsızlık çıktı bide benim geç döllenme bebeğimi görmeden içim rahatlayamıyor malesef inşallah haftaya perşembe güzel haberlerle gelirim

merhaba kızlarr....kızoşlar sonunda muayne günüm geldi çattı yarın saat 11 de muayneye gidiyorumm alttan muayne edecekmiş drum ..ilk muaynemi transferımı gerçeklestıren dr um yapacakmıs bu yonden cok mutluyum...fakat Crinone jel %8 kullanıyorum bu sabah kullandıktan sonra gerı cekerken,daha önceden kalan kurumuş jel kalıntısı pembemsı geldı çok korkuyorum inşallah hersey yolundadır hiç br belirtimde yokkk ne miğde bulantısı ne başka bısy ürküyorum bıraz bana tavsıyelerınız varmı??

sağlık ocağına da gittim dün kaydımı yaptırmak için ayy dün çok kötü bir gündü doktolar çok dolu diye almadılar ordan oraya attılar bende aile sağlığo merkesi varmış oraya gittim şikayet ettim dilekçe yaz aşağı kata aimzalat numara al kendileri oturuyo her işi biz yapıyoruz neyse tam işler bitti imza atacak adam 12:00'da yemeğe gitmişş haydaaaa
tam olacak okadar kabaresi oldu öğleden sonra imzalattırdım hemen en yakın sağlık ocağına kaydımı yaptı.
gebe olunca işler değişir almak zorundalar dedi.
yani dün o prosüdürlerle başım ağrıdı özelin ve paranın gözünü seviyim ben nefret ettirdiler kendilerinden

kızlarrr kimse cevap yazmıomuu....bulantılarınız hep aynı şiddettemi oluyor yoksa bazen şiddetli bazen iyimi oluyorsunuz?yani hep aynımı devam etmek zorunda yoksa günden güne değişirmi?bilen varsa yazsın lütfennn...

bende özele gidiyorum ama testlerimi sağlık ocağında yapıyorlar
meselaa ilk kan testlerinde kanda mikrop sarılık troid idrar testini sağlık ocağına gidersin aile hekimine doktorunun bu testleri istediğini söylersin yaparlar aç karnına git
benim özelde gittiğim doktor çok iyi bu testler devletdede yapılıyor dışardanda yaptırabiliyorsun diyor ama 2 li 3 lü testleri mutlaka özelde yapılıyor devletde yok zaten

benım son 3 gundur falab bulantım yok atesım var böle bi garibim ama bulantım yok

sağol canım cevap yazdığın için..Önceden oldumu bulantın geçen haftalarda varmıydıki?ben daha 7+4 teyim...
hemde felaketti cok fenaydı hatırlamak bıle ıstemıorum ama folıdoce u kesınce gıttı benımkıde ya o cok bulantı yapıo dayanamadım bıraktım bende:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…