- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.801
elvin inşallah güzel haberlerle gelirsin herşey gönlünce olsun canım
ben önceki hamileliğimde 7.haftasındayken alttan ancak kalp atışını görebilmiştim,ilk ve son görüşümdü zatan
seninkini allah bağışlasın sana inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...
Bn hc duyamamistim hftalrca bkledm ama duyamamistim ve kybttm cok guzel bi duygu diolr umarm bu sfer bn yasarim o duyguyu o yuzdn klbni duyana jdr stresm bitmio
bugun 6+0 oldum ama bulantimda yok kusmamda ve goguslerdeki gerginlik cok cok azaldi...endiseleniyorum daha ne kan testi yapildi ne doktora gorunulduidrar testi ile duruyorum.burda 3 ay dolmadan hic bakmiyorlar.
bu defa inşallah kalp atışını duyarsın ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...
nasıl bakmıyorlar,şaşırdım vallahi....inşallah sorun yoktur
nasıl bakmıyorlar,şaşırdım vallahi....inşallah sorun yoktur
Orasi nereki 3aydan ince bkmiolr
Kanadanin( quebec) eyaleti
Burada oyle iste malesef randevuyu 3 ay sonraya veriyorlarki düsecegi varsa düssün diye sanki yani riskli dönem gecince bakiyorlar...simdi ya ben dis gebelik yasiyorsam iç kanamam olursa napcam iste ölmen lazim yada can cekistirmen lazimki baksinlar.doktor ucretli degil hemde cok doktor eksikligi var bu yuzden bizler rezil oluyoruz.gecen oglumu acile goturduk 8 saat bekledik durum vahim yani.Tek tesellim 2 hafta sonra turkiyeye gidecek olmam ilk isim kontrole gitmek olacak insallah.
Kanadanin( quebec) eyaleti
Valla bence cok sanslisiniz gebeligin gidisatini merak ettiklerinizi ogreniyorsunuz istediginiz zaman, tabi buraninda artisi var bazi konularda ama saglik sektörü berbat.
Valla bence cok sanslisiniz gebeligin gidisatini merak ettiklerinizi ogreniyorsunuz istediginiz zaman, tabi buraninda artisi var bazi konularda ama saglik sektörü berbat.
ee millet kanadaya doğum yapmaya gidiyo
nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?