2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bn hc duyamamistim hftalrca bkledm ama duyamamistim ve kybttm cok guzel bi duygu diolr umarm bu sfer bn yasarim o duyguyu o yuzdn klbni duyana jdr stresm bitmio

bugun 6+0 oldum ama bulantimda yok kusmamda ve goguslerdeki gerginlik cok cok azaldi...endiseleniyorum daha ne kan testi yapildi ne doktora gorunuldu idrar testi ile duruyorum.burda 3 ay dolmadan hic bakmiyorlar.

nasıl bakmıyorlar,şaşırdım vallahi....inşallah sorun yoktur

Burada oyle iste malesef randevuyu 3 ay sonraya veriyorlarki düsecegi varsa düssün diye sanki yani riskli dönem gecince bakiyorlar...simdi ya ben dis gebelik yasiyorsam iç kanamam olursa napcam iste ölmen lazim yada can cekistirmen lazimki baksinlar.doktor ucretli degil hemde cok doktor eksikligi var bu yuzden bizler rezil oluyoruz.gecen oglumu acile goturduk 8 saat bekledik durum vahim yani.Tek tesellim 2 hafta sonra turkiyeye gidecek olmam ilk isim kontrole gitmek olacak insallah.

allah yardımcın olsun.....biz halimize şükredelim o zaman....

Valla bence cok sanslisiniz gebeligin gidisatini merak ettiklerinizi ogreniyorsunuz istediginiz zaman, tabi buraninda artisi var bazi konularda ama saglik sektörü berbat.

Valla bence cok sanslisiniz gebeligin gidisatini merak ettiklerinizi ogreniyorsunuz istediginiz zaman, tabi buraninda artisi var bazi konularda ama saglik sektörü berbat.

burda 8 ssat bekletseler kimbilir kaç dr öldürürler türkiyedekiler hiç beklemicek anında hizmet edilicek öyleler yanii

ee millet kanadaya doğum yapmaya gidiyo
nedenki

Yani kanadanin geneli ayni degil burada her eyaletin ayri politika duzeni vardir her birinin ayri basbakani vardir...yasami rahat, trafik emniyetli, maddi yönden calisan aç kalmaz alim gucu fazla vesaire ama genel anlamda doktor hemsire eksikligi var nufus cok yasli.benim bulundugum yerde en onemli sorunu saglik alani iste. hayat cok kutsaldir yasadigin surece insab haklari hersey mukemmel fakat iste hastanelere muhtaç olmucan yoksa yandin iste.

günaydın kızlar dün ilk testlerimi yaptırmak için (özelde testler çok tutuyo diye )sskya gittim Ankara etlik Zübeyde hanım hastanesine aman Allahım içeriye 3-4 kişi birden alınıyo doktor ve hemşire otomatiğe bağlamış çık tartıl karnını aç yat neyse sıra bana geldi yattım kassıklarıma öyle bir bastırdıki doktor kılıklı heri fgeberdim ağrıdan şimdi bile dokunamıyorum soru soruyorum cvp vermiyo
4 -5 tüp kanımı aldılar öğleden sonra gittim sonuçlar için lafı geveliyo ağzında kanın düşük vs. bende dedim ki test sonuçlarımı alabilirmiyim hayır biz vermiyoruz dedi neden dedim kağıt israfı dedi beni takip eden bi doktorum var ona göstermem lazım dedi zaten hepsi çıkmamışki dedi çıkanları da ben söylüyorum işte dedi allahım deli oldum sinirimden kudurdum var mı böle bişey yaaa sağlık bakanlığına şikayet edicem 3 cocuk istemeyi biliyolar şu sağlık sistemini düzene koysunlar önce lanet ettim sskya yaa kızlar yokmu Ankarada gidebileceğim testlerimi yaptıracağım bi devlet hastanesi veya laboratuar vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…