- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.761
Kizlar lutfen benim icin dua edin yarin kontrolum var gecen hafta kese gorunmemisti yarin insallah gorunur. Temmuzda bi tane dusugum var bu hamileligimin mutlu sonla bitmesini istiyorum ilk bebegim olacak. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun...
Kizlar lutfen benim icin dua edin yarin kontrolum var gecen hafta kese gorunmemisti yarin insallah gorunur. Temmuzda bi tane dusugum var bu hamileligimin mutlu sonla bitmesini istiyorum ilk bebegim olacak. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun...
saol balacım cumartesi 16*00 a randevu aldım gidicem kontrol için hafif pembemsi su tarzı bısey gelio ve kasık agrım var baya yanı rahmımın ıcı agrıo gibi bakalım ne diycek dr. :44:
canım moralini yüksek tut seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bizde dün gördk ultrasonda kesemizi hamd olsun mevlaya
Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin seninledir
Elvinnnncm seni cok ii anliorm bebegini kybtmis biri olarak 5ay once dunyam kararmisti resmen . Doktorunn dedigini yp ve bol dua et dualrm sennle cnku kybtme duygusunu bnde ysiorm
merhaba arkadaşlar,
umarım bana yardımcı olursunuz,azıcık teselli verirsiniz....
bu benim ikinci hamileliğim,ilk hamileliğim 4 ay önce düşükle sonuçlandı,sat 21 kasım.....salı günü doktora gittim,hcg değerim 970 progesteron hormon değerim 9.8....doktorum progesteron değerin çok düşük dedi,düşük riski var dedi...istirahat önerdi,evde şu an dinleniyorum,rapor aldım işe de gitmiorum....çok korkuyorum tekrar düşük yaparım diye....yarın tekrar doktora gideceğim ultrasyona bakacak bakalım hamilelik kesesi görülecek mi?Değer yükselmiş mi?Dua edin arkadaşlar....hamilelik heyecanını,sevincini artık tam yaşamak istiyorum, bu da yarım kalmaz inşallah....
Elvinnnncm seni cok ii anliorm bebegini kybtmis biri olarak 5ay once dunyam kararmisti resmen . Doktorunn dedigini yp ve bol dua et dualrm sennle cnku kybtme duygusunu bnde ysiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?