2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar lutfen benim icin dua edin yarin kontrolum var gecen hafta kese gorunmemisti yarin insallah gorunur. Temmuzda bi tane dusugum var bu hamileligimin mutlu sonla bitmesini istiyorum ilk bebegim olacak. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun...

hepnize merhabalarrr
hiziniza yetismek cook zor inanin
helede evde zipir bir kizim da olunca hicc firsat bulamyrmm okumaya
tabii cogunuzun ilk gebeligiii
burda yazismak eglenceli oluyrr
bnm de ilk hamilelik zamanlrm oyleydiiii
zamninizin kiymetini bilin derimmm

bnm bu hamileligmde bulntm olmuyr coook sukurr
erkek mi olcak aceppp
valla ikincinin heyecani bile cook ayriii
bn de uzun sure ac kalinca basm donuyr halsizlesyrmmm
siik sikk az kalorili yiycekler yiyin
aralarda bn surekli marul yesillik meyve kuruyemis sut yogrt yemeye calsyrm
ilkinde 11 kilo aldm kizim da 3.5 dogmustu
ins bundada 10 kiloyu gecmemm
siz de cok abartmdnn az kalorili seyler yemeye calisin
cunku yedinci aydan sonra baya bi kilo alnyrrr

mrb kızlar size yetişmek mümkün diil zaten bu aralar iyice yorgun düştüm çok halsizim arkadaşlar dalga geçiyor senin 9 ay zor geçer bıraktın kendini diye.umarım bu hal geçicidir

Kizlar lutfen benim icin dua edin yarin kontrolum var gecen hafta kese gorunmemisti yarin insallah gorunur. Temmuzda bi tane dusugum var bu hamileligimin mutlu sonla bitmesini istiyorum ilk bebegim olacak. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun...

canım moralini yüksek tut seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bizde dün gördk ultrasonda kesemizi hamd olsun mevlaya

saol balacım cumartesi 16*00 a randevu aldım gidicem kontrol için hafif pembemsi su tarzı bısey gelio ve kasık agrım var baya yanı rahmımın ıcı agrıo gibi bakalım ne diycek dr. :44:

canım kendine çok dikkat et, doktora gidene kadar sürekli dinlen. kasık ağrıların olur dedi doktor bana ama, arada oluyor ve uzanınca geçiyor. ayaklarımın altına 2 yastık koyuyorum hemen geçiyor. sende hemen geçmiyorsa dikkatli ol bence. bi de şu ateşlenmeyi de bi sor istersen, soğuk almış olmayasın. ben de yarın doktora gidiyorum. kalp atşını duyucam inş. çok heyecanlıyım :))))

Kızlar merhaba, birkaç gündür çok şükür iyiyim, zaten pek fazla mide bulantım yok ama mide yanmam vardı, onu da bugün gaviscon alarak hallettim şükür,zaten gebelik öncesinde gastrit vardı bende,bir de ekşi şeyler yememeye çalışıyorum.Ayrıca dünden beri ateş bastı tüm vücudumu,yanıyorum resmen,normal mi sizce? Cumartesi günü kan tahlili için çağırdı doktorum,inşallah bir sorun yoktur, herkese sorunsuz gebelikler inşallah.

inşallah canım görürsün bende yarın kalp atışlarını dinlemeye gidecegim Bende dua istiyorum İnşallah bebeişlerimiz sağlıklıdır.

Tgbyksl seni cok ii anliorm temmuzda bnde bebegimi kybttm tekrar hamileyim pzrtesi keseyi gordk kalp atisini duyana kdr icm icmi yio ama allaha hergun dua et herseyn guzel olucana inan cnku bebisin seni hssedio yrn keseyi gorunce birz rahtlicksn kc hftaliksn bilmiorm ama dualrm sennle allah hepimizn yardimcisi olsun kizlar

merhaba arkadaşlar,

umarım bana yardımcı olursunuz,azıcık teselli verirsiniz....

bu benim ikinci hamileliğim,ilk hamileliğim 4 ay önce düşükle sonuçlandı,sat 21 kasım.....salı günü doktora gittim,hcg değerim 970 progesteron hormon değerim 9.8....doktorum progesteron değerin çok düşük dedi,düşük riski var dedi...istirahat önerdi,evde şu an dinleniyorum,rapor aldım işe de gitmiorum....çok korkuyorum tekrar düşük yaparım diye....yarın tekrar doktora gideceğim ultrasyona bakacak bakalım hamilelik kesesi görülecek mi?Değer yükselmiş mi?Dua edin arkadaşlar....hamilelik heyecanını,sevincini artık tam yaşamak istiyorum, bu da yarım kalmaz inşallah....

Canım lütfen kalbini ferah tut,rabbim inşallah yüzünü güldürsün,dualarım seninle.

Elvinnnncm seni cok ii anliorm bebegini kybtmis biri olarak 5ay once dunyam kararmisti resmen . Doktorunn dedigini yp ve bol dua et dualrm sennle cnku kybtme duygusunu bnde ysiorm

Elvinnnncm seni cok ii anliorm bebegini kybtmis biri olarak 5ay once dunyam kararmisti resmen . Doktorunn dedigini yp ve bol dua et dualrm sennle cnku kybtme duygusunu bnde ysiorm

Allah hepimizin yardımcısı olsun...bebek bekleyen bütün anne adaylarına sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin....

tüm anneeler ve bebeklerin için dua ediyorum umarım herşey gönlümüzce oolur

Kizlar doktor cok onemli ben kybettm bebegimdede suanki hamileligmdede ayni doktora gidiorm her soruma cvp verio bni rahtlatio cok guveniorm bebegimin sagligini bnden cok dusunuo suan bn doktorla ilgili hcbi soru isareti olmamali cnku 9 ay uzun bi yolculuk ve yol arkadsimiz doktorlarimz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…