- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.201
guzelde ben bitek ayni markadan alabilme durumuna gicik oluyorum...yani sepete ekleyip diger markadan alamamak cok sacma...bi tek morhiboda yok bu uygulama ordada cok fazla bebek esyasi yok
Muhteşemler yaa. O kız elbiseleri ne güzel öyle:) Ben de kızıma böyle cici elbiseler almak istiyoruuuuum.
sıvı fazlasınında erken doğuma neden olduğunu ilk kez duydum canım yaa. bende hep su az hareket edemiyor diyordum hep sırtı dönük çıkıyor ultrasonlarda. bol bol su içmeye çalışıyorum bakalım günümün yarısı lavaboda geçiyor nerdeyseAman ya bu sıvının azlığı da zarar fazlalığıda zarar.Benim oğluda sıvı fazlaymış halbuki fazla su da içmezdim niyese öyleymiş fazla diye çocuk hareket edemiyor ve de nefes alamıyormuş.37. haftamda acilen sezeryana alındım.3 Dr.dolaştım hepsi de en geç 2 gün içinde bebeği almamız lazım dedi.Zaten doğduğunda bebeğim mosmor doğdu ve 7-8 gün kuvözde solunum cihazına bağlandı.Su ile bir bağlantı var mı dersen bence var çünkü her gittiğimde doktor 2 litrelik su şişesini yanına al ve mutlaka bitir diyor.Zaten 1-2 litreyi de çayla sıvı gıdalarla ve meyve yoğurt gibi şeylerle de alıyoruz daha azını içiyorsan da dikkat et en azından meyve suyuyla sıvını al veya ayranla...Öpüldün
Beşiğe ba yıl dıııım! Bi arkadaşımın yenice kızı oldu oda bunun bi benzerini aldı;çok sevimli! İdil baby ürünleri gerçekten güzel,yumuşacık. Bende bir kaç parça bişi aldım ve sanırım diğer ihtiyaçlarınıda ordan alacam :) Hastane çıkışı erkek bebekler için güzel bir şeyler yoktu. Yeni ürünleri bekliyorum :) Zaten güzel ne varsa kız bebekler için
Çok şeker yaaa acep benimki kızmı kiÇok imreniyorum kız bebek eşyalarına.....İçim gitti vallahi
Kırmızı elbiseli kıza kendi cocuğum gibi sarilasim geldi ya çok Tatli çok yakışmış
Çok şeker yaaa acep benimki kızmı kiÇok imreniyorum kız bebek eşyalarına.....İçim gitti vallahi
Himm burada çok guzel seyler var çok merci Canım :)
şaka gibi kızlar bu bıcırık bana neler yaptırıyor cnm et türü haşlama çekti gittim et aldım sımdı geldim ve ben duduklu çalıştıramıyorummmm korkuyorummdüdüklü dolabın tepesınde deneyeyım desem ındırememde eee bn nasıll haşlıyıcam eti şimdiiii kendı kendıeme guluyorummm
Allah gönlüne gore versin canım :)
Rica ederim. O kanatlı bebek için fiyat istedim bakalım ne fiyat verecekler. Cevap gelsin haberdar ederim
sende mi tam öğrenemedin canım bizimde göremiyorlar ama tip olarak kıza benzetiyorlar. 9 ay boyunca öğrenemeyenleri görünce korkuyor insan artık kesin öğrenebilseydim keşke. bir yandan alıyorum bir yandan korkuyorum minişim ya sonra sürpriz yaparsa diye
Kadınlar kulubü olarak toplu sipariş vereceğiz deseydin indirim yapsınlar :)
1 kere erkek 1 kız sonra 1 erkek yani bizimki kılık değiştiriyor galiba:))) Benim hissim erkek,aş ermem kız ben de anlamadımki canım. Artık öğrenmeye de gitmem. Ne çıkarsa bahtıma civciv çıkacak kuş çıkacak
Eki Görüntüle 675325 Kızlar bir firma bebek şekerine alternatif olarak şöyle bi sabun yapmış. Bayıldım yaa. Fiyatı nedir bilmiyorum. Şeker yerine kokulu sabunlar da ikram edebiliriz aslında iyi fikir. Ağustos ayında şekerlerin erime ihtimali var. Bu da aklımızın bi kenarında bulunsun. Sabunlu keseleri biz bile hazırlayabiliriz.Eki Görüntüle 675317 Eki Görüntüle 675318
nedense seninki erkek olacak gibi doğdu içime hayırlı sağlıklı bir bebek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?