2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

guzelde ben bitek ayni markadan alabilme durumuna gicik oluyorum...yani sepete ekleyip diger markadan alamamak cok sacma...bi tek morhiboda yok bu uygulama ordada cok fazla bebek esyasi yok

canım sepete başka markadan da ekleyebiliyorsun. Ancak kampaya tarihleri yanı olmalı. Bir gün önce kampanyaya çıkan ürünleri kabul etmiyor. Onun nedenide bitiş tarihlerine göre kargolanması.. bende çok gıcık oluyordum. Sonradan çözdüm

sıvı fazlasınında erken doğuma neden olduğunu ilk kez duydum canım yaa. bende hep su az hareket edemiyor diyordum hep sırtı dönük çıkıyor ultrasonlarda. bol bol su içmeye çalışıyorum bakalım günümün yarısı lavaboda geçiyor nerdeyse inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

beğenmenize çok sevindim evet kız bebekler için daha sevimli şeyler var ama artık minik erkeklere göre de değişik alternatifler var miniş miniş giydirelim hayırlısııyla :103:

şaka gibi kızlar bu bıcırık bana neler yaptırıyor cnm et türü haşlama çekti gittim et aldım sımdı geldim ve ben duduklu çalıştıramıyorummmm korkuyorumm düdüklü dolabın tepesınde deneyeyım desem ındırememde eee bn nasıll haşlıyıcam eti şimdiiii kendı kendıeme guluyorummm

Çok şeker yaaa acep benimki kızmı ki Çok imreniyorum kız bebek eşyalarına.....İçim gitti vallahi

sende mi tam öğrenemedin canım bizimde göremiyorlar ama tip olarak kıza benzetiyorlar. 9 ay boyunca öğrenemeyenleri görünce korkuyor insan artık kesin öğrenebilseydim keşke. bir yandan alıyorum bir yandan korkuyorum minişim ya sonra sürpriz yaparsa diye

Bende caniniz çekmesin ama dün yaprak sardım belim koptu :)

1 kere erkek 1 kız sonra 1 erkek yani bizimki kılık değiştiriyor galiba:))) Benim hissim erkek,aş ermem kız ben de anlamadımki canım. Artık öğrenmeye de gitmem. Ne çıkarsa bahtıma civciv çıkacak kuş çıkacak

nedense seninki erkek olacak gibi doğdu içime hayırlı sağlıklı bir bebek olsun

Kızlar renklere de pek fazla takılmayın illa kız pembe erkeğe mavi alayım diye uğraşmayın.Haziran annnelerinden bir anne 28. haftaya kadar kız dedikleri bebeğinin aslında erkek olduğunu öğrenmiş.Pipisini saklamış bebiş. Aldığı pembeler elinde kalmış yani bizlerde de aynısı olabilir.Temkinli davranmakta fayda var

Cnm bnm düşüncemi paylaşmışsın sende ben sabun yaptırmak istiyorum inşallah yaptırıcamda bayadır araştırıyorum..Adet fiyatı benim begendiğim modellerde 5 tl ile 7,5tl arasında kesin sabun yaptırıcam kendimde saklıcam canım kızımın sabunlarından hatıraaa :))))))))))9

nedense seninki erkek olacak gibi doğdu içime hayırlı sağlıklı bir bebek olsun

Evet canım inşallah hayırlısı olur.Bebeğim hareket etse diyeceğim kızıma benziyor yok oğluma benziyor.Hareket de etmiyor miskin bebeğim.Çikolata,tatlı yiyorum zoraki yok yine hareket yok.Rahatımıza düşkünüz.Diyorum bak emir bebek nasıl hareket ediyor nasıl taklalar atıyor yine yok tınmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…