- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.221
İdil bebeden 20 parça hastane çıkışını 97 tl ye aldım İstanbul beykent te kapatıyorlarmış gerçekten çok indirim yapmışlardı. İstanbul daysanız bakın derim
Beylikdüzü diyor çok uzak yaww.. Gitmeye değer mi herşeyde mi çok inidirm var??
Helenciğim ben de kızımda bu yataktan almıştım ama bunun profil olanından aldım beyaz rengini hiç kullanamadım.Korumalıkları olduğu halde yine de başını araya sıkıştırıyordu 5-6 aylık olduğunda daha tehlikeli.Biz de eşmle küçük beşiklerden almıştık ve onda büyüdü çocuklarım.Hem içeriği de o kadar kaliteliye benzemiyor yani bu fiyata daha kaliteli,kullanışlı ve zevkine göre bir takım yapabilirsin.Ben de daha ne alacağıma karar veremedim.Ama bundan asla almam ve tavsiye de etmem çünkü bire bir kulanan birisi olarak biliyorum.Galiba ben park yatak alacağım çünkü tayinimiz çıkarsa taşınmamız kolay olur diye düşünüyorum.Ben kalıcı bir yerde olsaydım kesinlikle alt çekmeceli MDF mobilyalı bir yatak alırdım içini de kendi zevkime göre seçerdim.Ama şimdi bu dediğim biraz zor.
Cnm bnm düşüncemi paylaşmışsın sende ben sabun yaptırmak istiyorum inşallah yaptırıcamda bayadır araştırıyorum..Adet fiyatı benim begendiğim modellerde 5 tl ile 7,5tl arasında kesin sabun yaptırıcam kendimde saklıcam canım kızımın sabunlarından hatıraaa:))))))))))9
Kızlar gittigidiyorda da bu bebek şekerlerinden var. Bi bakın isterseniz.
Bebek Şekerleri - GittiGidiyor - 2/60
Bi de;
ZeynoBonbon: Bebeğinize özel en güzel şeker ve hediyeler....
Günaydın annelerrrrrr.. Annem kayınvalidem telaşlara girdiler, giyisiler eşyalar alıyorlar ah nasıl hoşuma gidiyorMiniğim çok nasipli evlat, annemin ördüğü yelekler çabuk bitiyomuş, annem diyor çok güzel gidiyor işi aksi kız olmayacak zilli
Siz odayı ne renk yapmayı düşünüyorsunuz ? Kızım olacak inşaallah, herkes toz pembesi diyor ama ben nedense beyaz duvarlar, beyaz mobilya, beyaz tül perde, siyah beyaz fon perdesi, halısını da kırmızı istiyorumAksesuarlarını da renkli istiyorum. Valla bilemedim aklım karışık
Kızımın adını duvar keçesi şeklinde düşünüyordum ama fiyatların maşaallahı var, bende kendim yapmak istiyorum size fikir getirdim
Menekşecim seni buldum bırakmam
Sen hangisinden aldın. şu 5. modelden mi? Katlanabilen tekerlekli olandan mı?? yoksa diğerinden mi? Valla böyle tavsiyelere ihtiyacım var. Park yataklar gibi 2 katlı diye özellikle tercih etmiştim bunları bende.. bebek 6 aylık olunca alt kata geçirebiliyorsun ya aynı özellikler bunlarda da var. Senin bahsetttiğin mdf çekmeceli olanlar bir alt kata inmiyor diye bebekler düşüyor diye duydum bende.... Sık tayinci olanlar için park yatak en güzeli. Ama bu ara mobilyaya heveslendim ya aklım kalıyor onlarda. Çok sağol verdiğin fikirler için. Aklımda tutacağım bunları.
Günaydın herkese :) Geçmiş olsun REDQUEEN dinlen güzelce kendini yorma ... Kızlar bugün canım çok sıkkın bu insanlar nasıl bu kadar sevimsizleşebiliyor anlamıyorum ... Dün akşam bir arkadaşıma gittik eşimle eski bir arkadaşım annesi de beni kızı gibi sever dün girdik eve direk bana çok kilo alıyorsun dedi sanki ben isteyerek alıyormuşum gibi sonra 1 saat boyunca karnıma bacaklarıma baktı gözlerinden anlaşılıyordu ne diye baktığı çok üzüldüm çok dünden beri sıkıntılıyım gece uyumadım ...
Evet ço düşük ve bebek büyüdükçe daha da düşer.Bol bol pekmez,çekirdekli siyah üzüm falan ye. En azından doğal yolla da demirini almış olursun.Ben pekmez çok şekerli olduğu için içim kaldırmıyor ama kuru üzüm arada yiyorum.Ha bir de incir çok faydalı kansızlık için bire bir.Yani kuru incir. Ben ilaç kullanmaya 2 hafta önce başladım elevite ve kan değerim de 12 civarındaydı.Şimdi kan ilacını da kullanmaya başladım çünkü sezeryanda çok kan kaybediliyor.Kanın düşük olmasa da deponu dolu tut diyor.Ben de akşam yemeğinden önce 1 tane atıyorum.
Ooo iyiymiş o zaman canım yaa. O hani içine konan yükseltme kısmı var ya onu götürmesek de oluyor dimi. Hani o en alt kısma yatırsak? Her ne kadar hoşlanmasam da bebek rahat edecekse seve seve alırım yani. Özellikle seyahat için. Gidilen yerde içine yorgan serilip yatırılır dediğin gibi. Ben zaten oda takımı alırken karyolayı da park yatak gibi derin almak istiyorum canım. Umarım aradığımı bulurum.
Kutulu ve etiketli olarak adedi 4.50 imiş. Sizce nasıl ?
günaydın güzel anneler:) kilo ile ilgili bence hiç takmayın banada çok diyorlar kilo aldın gögüslerin çok büyümüş diye. napalım elimde mi ben mi istedim kilo almayı başta çok takıyordum. ama artık ben dalga geçiyorum baktım biri bir laf söyleyecek şişko oldum ben kızım büyüyor elbet verilir diye gülüp geçiyorum bu kez karşıdakiler bakıyor yok moral bozamayacağız sen kilo mu vermeye başladın diye söylüyorlar:)) takmayın kızlar bebişleri alalım kucağımıza hep beraber zayıflarız 5 kilo aldım ama vucud şiş napalım.
bayanlar bir şey soracağım. ultrason görüntülerin de sürekli yatar pozisyonda bebeğim sizde durum nasıl ?
bana çekip miskin mi olacak yoksa başlarda böyle yatması normal mi ?
demir ilacı içmiyor musun? ben maltofer içiyorum her gün... bende de kansızlık var...bu arada kan sonuçlarım çıktı...kanım 9.8 e düşmüş..((
halsizlikten geberiyorum ayakta duramıyorum diyordum da kimse inanmıyordu...
Çok şeker yaaa acep benimki kızmı kiÇok imreniyorum kız bebek eşyalarına.....İçim gitti vallahi
Kutulu ve etiketli olarak adedi 4.50 imiş. Sizce nasıl ?
kaç tane yaptıracaksın ki?
canım ben tek bebek kutulu kutunun içinde bebeğin altında mavi süsler var kutunun üzerinde de fiyonk var 10 cm avuç kadarmış bana tanesi 5,5 dediler 75 tane yaptırsam battım demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?