2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Menekşecim seni buldum bırakmam
Sen hangisinden aldın. şu 5. modelden mi? Katlanabilen tekerlekli olandan mı?? yoksa diğerinden mi? Valla böyle tavsiyelere ihtiyacım var. Park yataklar gibi 2 katlı diye özellikle tercih etmiştim bunları bende.. bebek 6 aylık olunca alt kata geçirebiliyorsun ya aynı özellikler bunlarda da var. Senin bahsetttiğin mdf çekmeceli olanlar bir alt kata inmiyor diye bebekler düşüyor diye duydum bende.... Sık tayinci olanlar için park yatak en güzeli. Ama bu ara mobilyaya heveslendim ya aklım kalıyor onlarda. Çok sağol verdiğin fikirler için. Aklımda tutacağım bunları.

Bana da sabun çok mantıklı geldi. Ağustosta çikolatayı muhafaza etmek zor dolapta duracak, zamanla bozulacak. Şekerler de öyle. Sabun dediğin gibi saklanır yani. Hem de mis gibi kokarlar ne güzel. Sabunun illa ki şekilli olmasına da gerek yok, ambalajında süslemeler yapılabilir. Şurdan fiyat gelsin bakalım, eğer çok pahalı olursa çevreden de araştırayım.

canım bizimde cocuk odamız şuan duvarları beyaz.. Ama eşimle düşündük ki gri ve pembe çok hoş duruyor. bütün duvarlarını açık gri yapıp tek duvarını açık pembe boyayacağız pembe duvarın üzerine gri boyadan yuvarlakalr yapacağız (kısmetse). Mobilyası bembeyaz alındı, gelmesini bekliyoruz. Geri kalan aksesuarlarını pembeli alacağız kısmetse.. lambası abajuru butikbebe den almıştık. Toz pembeli.. Halısınıda pembe ve gri tonlarında (tabi hepsi açık renkleri) almayı düşünüyoruz.

Son düzenleme:

Canımsın yaaa Canım katlanan değildi benimki sallanabilir özelliği vardı.Tekerleği de vardı. Ben MDF olanından alıp içine de yünden yatağını kendim yapacaktım tayin işim olmasaydı yumuşacık yumuşacık yatardı:) Artık park yatağa yaparım yün yatağı.Bebek puf puf yatar öbür yataklar çok sert oluyor alışmış bebekler yumuşacık anne karnına orda yatmak zor gelir:) Bu arada MDFnin alt kata inen modellerini de istersen var olmadı marangoza yaptırırsın.Ama çok da yüksek değil bebek düşecek kadar.Benim akıllı(!) oğlum düşmediyse hiçbir çocuk düşmez Bir de park yatağı tercih etmemdeki nedenlerden birisi de ilerde oyun alanı olarak kullanabilmesi bana cazip geldi.Katla bazanın altına koy diğer bebeklerine de kullan.

nazar değmiş olmasın arkadaşım ya, hamilesin tabiki kilo alacaksın

kızlar her gıttıgm yerde herkesn gozu karnımda..asıya gıttm ebe karnın baya buyumus hftasına gore dedı....ıyıymı kotumu yanı :)ordan kuafore gectım arkadsmn yanına orda bırı aaa karnın nası buyumus to yutmus gbı dedı..erkekmı dedı kız dedım erkeklernkı oyle buyurmus :)geldı karnımı sevdı oksadı :)gcen gıttıgım bıyerdede karnın nası gzel nası kıbar dıyıp durdular...nıyeyse mılletn gozu karnımzda kılomuzda popomuzda bılmem nerde :)bn nazara ınanırm vla bundan snra nazarlık takıcamm :)

yiyorum siyah kuru üzüm,incir fln..pekmez de tahinle yiyorum ama çok değil...sanırım içmek gerekiyormuş onu da ben yapamam...ben de tatlı yiyip içemiyorum midem bulanıyo :/

dr.a gönderdik sonuçları gyno ferro içiyorum 15 gündür ben de,ona rağmen böyle çıktı...dr. 2 ye çıkar dedi..sabah akşam...iğne olsam daha iyi değil mi dedim hani daha çabuk etki eder diye yok gerek yok dedi:44: bilmiyorum inşallah bir an önce toparlar yoksa dediğin gibi çok fena..doğumda ve sonrasında da kan lazım...sen 12 civarındaki kana ilaç kullanmaya başlamışsın bak,benim dr 2 ay önce 10,5 iken vermedi ilaç şimdi 9.8 edüşmüşşş ( ilaçla toparlar mı ki ya,20.haftadayım....

canım ben zaten mobilya beşikten düştüğü için aldım park yatağı, o yüzden yükseltme kısmını hiç kullanmadım,hep en alt kısma yatırdım, kızımda geniş yatak istedi diye ona 3 yaşındayken filan tek kişilik normal büyük yatak aldık, biz o mobilya beşik yatağı (arkadasların resimlerini paylaştığı gibi olan) hiç kullanamadık boşuna almış olduk, içine oyuncak dolduruyorlar şimdi:)

ben 5.5 kilo aldım şimdiye kadar ve normal dedi doktorum ama kilom üst sınırdaydı yani bu sebepten artık bundan sonra kontrollü gidiyorum kilo konusunda... sağlıklı beslenmek yeterli zaten bebek için en güzelide bu abur cuburdan hamurişi vs uzak durmak şart :)
yani bence senin aldığın 5 kiloda çok normal.... bünyeden bünyeyede fark eder zaten kilo alma durumu bazısı çok yer almaz bazısı ne yese yarar bana mesela ne yesem yarar :)

bayanlar bir şey soracağım. ultrason görüntülerin de sürekli yatar pozisyonda bebeğim sizde durum nasıl ?
bana çekip miskin mi olacak yoksa başlarda böyle yatması normal mi ?

benimde yatar vaziyette onun adına yan duruş deniyor canım... bebek devamlı şekil değiştirirmiş sorun değil belki senin ultrasona girdiğin zamanlarda hep böyle denk gelmiştir... doktorun dediği önemli olan son ay ters dönmesi yoksa normal doğum şansın olmaz... ben zaten başka nedenden sezeryan olacağım benim için sorun değil....

bu arada kan sonuçlarım çıktı...kanım 9.8 e düşmüş.. ((

halsizlikten geberiyorum ayakta duramıyorum diyordum da kimse inanmıyordu...
demir ilacı içmiyor musun? ben maltofer içiyorum her gün... bende de kansızlık var...

Çok şeker yaaa acep benimki kızmı ki Çok imreniyorum kız bebek eşyalarına.....İçim gitti vallahi

inşallah Allah gönlüne göre versin... gerçi bu haftanda kesin sonucu alailirsin...
banada önce erkek sonra iki kere kız dendi... ben kızım diye seviyorum...

canım ben tek bebek kutulu kutunun içinde bebeğin altında mavi süsler var kutunun üzerinde de fiyonk var 10 cm avuç kadarmış bana tanesi 5,5 dediler 75 tane yaptırsam battım demektir

5.5 mu uçmuşlar. Sıvı sabun alıp, kalıplara koyup kendimiz mi yapsak acaba yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…