- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.241
100 tane yeter heralde yaa. Bebek mevlidi filan yapmıycaz zaten görmeye gelenlere ikram edicez ama sanki pahalı gibi geldi yaa.
100 tane yeter heralde yaa. Bebek mevlidi filan yapmıycaz zaten görmeye gelenlere ikram edicez ama sanki pahalı gibi geldi yaa.
canım bizim burda kız olursa bebek şekerinin yanında birde tülbent yada eşarp dagıtıyorsun eger erkek olursa da hem bebek şekeri hemde bebek nakışlı havlulardan ben sadece bu sabunlardan dağıtsam aynı paraya gelecek gibi bayıldım ben bunlara yaaa acaba acaba toplu sipariş versek indirim yapmazlarmı ki
yiyorum siyah kuru üzüm,incir fln..pekmez de tahinle yiyorum ama çok değil...sanırım içmek gerekiyormuş onu da ben yapamam...ben de tatlı yiyip içemiyorum midem bulanıyo :/
dr.a gönderdik sonuçları gyno ferro içiyorum 15 gündür ben de,ona rağmen böyle çıktı...dr. 2 ye çıkar dedi..sabah akşam...iğne olsam daha iyi değil mi dedim hani daha çabuk etki eder diye yok gerek yok dedi:44: bilmiyorum inşallah bir an önce toparlar yoksa dediğin gibi çok fena..doğumda ve sonrasında da kan lazım...sen 12 civarındaki kana ilaç kullanmaya başlamışsın bak,benim dr 2 ay önce 10,5 iken vermedi ilaç şimdi 9.8 edüşmüşşş( ilaçla toparlar mı ki ya,20.haftadayım....
Canım telaş yapma..
Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir. Benim arkadaşım 24 haftalık oldu ve yeni hissediyo hareketlerini.
Kızı da maşallah çok iyi, sorun yok.
Dert etme[/QUO
teşekkür ederim canımmm burda herkes uyutmadı tekmeledi filan demiş bende korkmaya başladım o yüzden inşAllah dediğin gibidir de ben evham yapıyorumdur
Kutulu ve etiketli olarak adedi 4.50 imiş. Sizce nasıl ?
5.5 mu uçmuşlar. Sıvı sabun alıp, kalıplara koyup kendimiz mi yapsak acaba yaaa
Hayır ya bence çok sevimli oluyor.Her rengi var mobilya alsak pek renk seçeneği yok genelde 1-2 renk en fazla. Ben çok heveslendim bu park yatağa fikrim değişmezse tabi.Bu arada pierrenin ürünlerine de bir bakayım sahi.Ben krafta baktım ama pierre aklıma gelmedi.Bu arada sen de şanslısın pek bir masrafın olmayacak bizim çocuklardan hiçbirşey kalmadı malum oğlum 7 yaşına girince hiç bir eşyamız kalmadı.İlk bebeğimi de bizde kız annesi yapar o yüzden bir iğne dahi almamıştım.Oğluma 1-2 erkek kıyafeti almıştım o kadar diğer eşyaların hepsini kullanmıştım ikisinide büyüttü.Bunda da alır 4.ye de kullanırım artık çocuk düşündüğümden değiğl de maksat eşyalar boşa gitmesin
canım bizim burda kız olursa bebek şekerinin yanında birde tülbent yada eşarp dagıtıyorsun eger erkek olursa da hem bebek şekeri hemde bebek nakışlı havlulardan ben sadece bu sabunlardan dağıtsam aynı paraya gelecek gibi bayıldım ben bunlara yaaa acaba acaba toplu sipariş versek indirim yapmazlarmı ki
kızlar her gıttıgm yerde herkesn gozu karnımda..asıya gıttm ebe karnın baya buyumus hftasına gore dedı....ıyıymı kotumu yanı :)ordan kuafore gectım arkadsmn yanına orda bırı aaa karnın nası buyumus to yutmus gbı dedı..erkekmı dedı kız dedım erkeklernkı oyle buyurmus :)geldı karnımı sevdı oksadı :)gcen gıttıgım bıyerdede karnın nası gzel nası kıbar dıyıp durdular...nıyeyse mılletn gozu karnımzda kılomuzda popomuzda bılmem nerde :)bn nazara ınanırm vla bundan snra nazarlık takıcamm :)
kok atıyorum 3 hafta kala ben izne ayrıldım, ama bebek doğuma 2 hafta kala doğdu, o 2 hafta izin yanacak mı? o izizndemi doğum sonrasına aktarılacak.
benim birde beş hafta önce izne ayrılıp türkiyeye gelmem gerekiyor, eğer izin yanıyorsa bebişin erken doğup izinlerimin yanmasından korkuyorum.
o yüzden şey düşünüyorum acaba doğuma son 2 hafta kalana kadarki sürede yıllık iznimi kullanıp, doğum iznimi o son 2 haftada mı başlatsam.
bilemedim. beni için bir haftanın bile önemi çok fazla
Kutulu ve etiketli olarak adedi 4.50 imiş. Sizce nasıl ?
sabun fotoğraf galerisi » | kızlar burdaki sabun fotograf galerisine bi bakın bayıldım o kuzucuklara yaa
Biraz pahalı sanki sekerler ne kadar acaba 50 tanesi yetmezmi ki gelenlere
bizim burası dediğin ihsaniye tarafıydı dimi canım yanlış hatırlamıyorsam.. Bizimde öyle olacak ama ben mevlüte süs gerek görmedim dediğim gibi çok yakınlarıma geldiklerinde vermek için yaptırıcam, Kısmetse..
Canımsın yaaaCanım katlanan değildi benimki sallanabilir özelliği vardı.Tekerleği de vardı. Ben MDF olanından alıp içine de yünden yatağını kendim yapacaktım tayin işim olmasaydı yumuşacık yumuşacık yatardı:) Artık park yatağa yaparım yün yatağı.Bebek puf puf yatar öbür yataklar çok sert oluyor alışmış bebekler yumuşacık anne karnına orda yatmak zor gelir:) Bu arada MDFnin alt kata inen modellerini de istersen var olmadı marangoza yaptırırsın.Ama çok da yüksek değil bebek düşecek kadar.Benim akıllı(!) oğlum düşmediyse hiçbir çocuk düşmez Bir de park yatağı tercih etmemdeki nedenlerden birisi de ilerde oyun alanı olarak kullanabilmesi bana cazip geldi.Katla bazanın altına koy diğer bebeklerine de kullan.
sabun fotoğraf galerisi » | kızlar burdaki sabun fotograf galerisine bi bakın bayıldım o kuzucuklara yaa
demir ilacı içmiyor musun? ben maltofer içiyorum her gün... bende de kansızlık var...
merhaba özelden mesaj atmışsınızda ben size atamıyormuşum malesef burdan yazayım dedim. medicanada doğum yapacağım ama muayenelrimi özel muayenesine gidiyorum doktorum ahmet bostancı. bu ay sonunda orada doğum yapacak bir arkadaşım var o doğumunu yapsın ayrıntıları yazarım size....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?