2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

100 tane yeter heralde yaa. Bebek mevlidi filan yapmıycaz zaten görmeye gelenlere ikram edicez ama sanki pahalı gibi geldi yaa.

canım bizim burda kız olursa bebek şekerinin yanında birde tülbent yada eşarp dagıtıyorsun eger erkek olursa da hem bebek şekeri hemde bebek nakışlı havlulardan ben sadece bu sabunlardan dağıtsam aynı paraya gelecek gibi bayıldım ben bunlara yaaa acaba acaba toplu sipariş versek indirim yapmazlarmı ki

Bilmem ki ben de çok beğendim ama kadın 4.50 demiş kestirip atmış

merhaba özelden mesaj atmışsınızda ben size atamıyormuşum malesef burdan yazayım dedim. medicanada doğum yapacağım ama muayenelrimi özel muayenesine gidiyorum doktorum ahmet bostancı. bu ay sonunda orada doğum yapacak bir arkadaşım var o doğumunu yapsın ayrıntıları yazarım size....

amanın mavi menekşe sen ne diyorsun, 4. müüüü
bende 3. doğmadan 4. yü düşünen bir deli benim heralde diyordummmm :)
bacım seninkiler sezeryanmı o düşündürüyor beni bi , 4. sezeryan nasıl olur diye, destek ol banaaa

100 tane yeter heralde yaa. Bebek mevlidi filan yapmıycaz zaten görmeye gelenlere ikram edicez ama sanki pahalı gibi geldi yaa.

Sanki değil canım baya bir pahalıymış. Bana normal bebek süsleri 2 tl pahalı geliyor da ... Ben çok güzel bir şey yaptırırsam anca sayılı akrabalara yani çok yakınlarıma yaptırırım. Her gelenle baş edilmez kayınvalidemin çevresi ok var. Her meraklısıda geleceği için batarım en iisi daha uygun ve güzel birşeyi sadece akrabalara dağıtmak. MEvlüt olacağı için havlu yada yemeni verielcek zaten. Onlarada süs olmayaversin. Sanki kıymet bilcekler

bizim burası dediğin ihsaniye tarafıydı dimi canım yanlış hatırlamıyorsam.. Bizimde öyle olacak ama ben mevlüte süs gerek görmedim dediğim gibi çok yakınlarıma geldiklerinde vermek için yaptırıcam, Kısmetse..

aynen yaa...
benide kim görse karnında çok büyümüş diyor ''eee olacak artık 5 aylık oluyoruz diyorum'' ama benimde sinirlerim bozulmaya başladı...
yahu sırf bu yüzden eve baskül aldım, kilomu kontrol altında tutmak için...
eşim moral vermeye çalışıyo abartma yaa çok kilolu değilsin diyor ama benimde kafam takılmaya başladı yani
bu arada hamile kaldığımdan beri 5 kilo filan almışım
ALLAH sonumuzu hayır etsin :18:

benim önceki doğumda 39 hft doğduğu için o kalan 1 hftyı sonrasına eklediler canım

Biraz pahalı sanki sekerler ne kadar acaba 50 tanesi yetmezmi ki gelenlere

50 tane bize yetmez de seni bilmem canım. Napsak acaba yaa. Ben Edirneliyim sabunumuz meşhurdur firma bakıyorum şimdi. Belki daha uygun bişeyler bulurum. Araştırmadayım. Edirnede hep meyve sabunu yapıyolar bakalım böyle bi öneride bulunsam ne diycekler. Koca üzüm salkımı şeklinde sabunu 2 liraya yapıyolar. Ben lohusa tacımı ve kızımın bandanasını kiraz şeklinde aldım. Ağustos bebeğiler tam kiraz zamanı acaba öyle bişey mi yaptırsam. Kararsızım.

evet canım bizde hem bebek şekeri hemde erkekse bebek havlusu kızsa tülbent dağıtılıyor zaten 4-5 tl ye gelir bu ikisi ortalama bende iyice bi araştıracagım canım ikramlık ne düşünüyorsun mevlütünde

menekşecim öpüyorum seni
Park yatak kadar katlananını bulsam hiç sıkıntım olmayacak... Aslında beyaz bir tane park yatak buldum. bu modellere benzeyen
e-mybaby.com
İlerde oğlum olursa ona da uyar diye düşündüm. Son çarem belli yani
İyice araştırıp öğrenmek lazım ki mağaza mağaza gezerken satıcıların oyununa gelmeyelim. Çok pis gaza gelirim ben çünkü

demir ilacı içmiyor musun? ben maltofer içiyorum her gün... bende de kansızlık var...

demir vermedi dr.um bu zamana kadar..bulantılarım çoktu diyee..ama son tahlilim yaklaşık 2 ay önce,10,5 çıkmıştı yine vermemişti şimdi dahada düşmüş haliye....ben kendim gyno ferroya başladım 15 gündür allahtan,demek ki onu da içmeden önce 9 larda falandı..bugün görüştüm sonuçlar çıkınca , 2 ye çıkar demiri dedi...dün gittik kontrole bi de bana demir içiyor musun diyo,dedim vermediniz ki..ama ben 15 gündür içiyorum kendim dedim bugün de 2 ye çıkar dedi işte ama demir olarak ne içtiğimi bile sormadı

ah teşekkürler :) ahmet bostancıyı duymamıştım...özel muayeneye ne kadar veriyorusnuz peki? arkadaşınız o kime gidiyor doğumunu kim yapacak ? çok sevinirim paylaşırsanız doğum sonrası ayrıntıları da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…