- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.841
hemde felaketti cok fenaydı hatırlamak bıle ıstemıorum ama folıdoce u kesınce gıttı benımkıde ya o cok bulantı yapıo dayanamadım bıraktım bende:26:
evet canım folıdoce vıtanım hapı banda sadece onu verdı vermez olaydı aldıgım gun basladı bulantıya gecelerı bıle uykumdan uyanıodum o kdr rahatsız edıcı bı hapfolideco vitamin hapımı ben sadece folbiol kullanıyorum..
bendede felaket ıstahsızlık var cnm ya dun kuafrume gıttım agda ıcın kız sadece karnın var ne kdr zayıflamıssın dedi daha once topluydun erimissin resmen dedi bende farkedıorum sadece karnım biraz sis ama bıleklerım yuzum kaşık kadar kaldı kemiklerim cıktı valla suratım cok fena çirkin oldum ya benmerhaba arkadaslar...
Bulantısı olan arkadasların Allah yardımcısı olsun cok zor bılıyorum...
4 gun onceye kadar progestan kullıyordum yok boyle bır bulantı, mahvetmıstı benı, bu kontrolde kestı doktorum resmen hayata dondum... suan hıc bulantım yok bı tek hasanpasa koftesınden tıksınıyorum oyle boyle degıl aklıma gelınce bıle fena oluyorum
onun dısında ıstahsızlık var elbet ama bulantı olmadıgı surece zorlamıyor...
Ben 1 ay folıdece kullandım bulantı yapmamıstı ben de sonra folbıol verdıler gecen gun doktorum bıraktırdı elevıt vıtamınıne baslattı bunun ıcınde de folık asıt var su asamada senın ıcın bu yeterlı dedı ama yıne de bıraz tedırgınım galıba az gelır mı dıye cunku suan 7+5 teyız
bendede felaket ıstahsızlık var cnm ya dun kuafrume gıttım agda ıcın kız sadece karnın var ne kdr zayıflamıssın dedi daha once topluydun erimissin resmen dedi bende farkedıorum sadece karnım biraz sis ama bıleklerım yuzum kaşık kadar kaldı kemiklerim cıktı valla suratım cok fena çirkin oldum ya ben
aah ah bi gecse su zor gunler su dusuk korkusu bulantılar uykusuzluk bi gecse yarında bi duysam kalp atıslarını varya benden güzeli yok hemen yarın olsun istiyorum tık tık tık tık die atcak ınsallahhhmoralını bozma dılan 3 ayı bır dolduralım o zaman ıstemesek de ıstahımız artacak kılolar alacagız demı arkadasım...
Yeter kı bebeklerımız saglıklı olsun
aah ah bi gecse su zor gunler su dusuk korkusu bulantılar uykusuzluk bi gecse yarında bi duysam kalp atıslarını varya benden güzeli yok hemen yarın olsun istiyorum tık tık tık tık die atcak ınsallahhh
sata gore yaptım burda hesapmala yerı varya canım ordan yaptım ıste denk cıktı bazılarının 1 2 hafta onde cıkıomus ama bnmkı tam dogru hatta sanırım 9 hafta 5 gunlugum yarın ıyce anlıcaz bakalım danamız ne kadarlıkmıs :) senınkı ne kdrlık cnm ?ınsallah arkadasım Rabbım hayırlısı ıle duyurmayı nasıp etsın...
Takvımınızde 9. hafta yazıyor oyle mı yoksa sata gore mı yaptınız
sata gore yaptım burda hesapmala yerı varya canım ordan yaptım ıste denk cıktı bazılarının 1 2 hafta onde cıkıomus ama bnmkı tam dogru hatta sanırım 9 hafta 5 gunlugum yarın ıyce anlıcaz bakalım danamız ne kadarlıkmıs :) senınkı ne kdrlık cnm ?
aah ah bi gecse su zor gunler su dusuk korkusu bulantılar uykusuzluk bi gecse yarında bi duysam kalp atıslarını varya benden güzeli yok hemen yarın olsun istiyorum tık tık tık tık die atcak ınsallahhh
Kizlarr bugun doktora gittim keseyi gorduk ama daha bebisi goremedik sanirim benim satla ayni gitmiyo gec dollenme olabilir. Ama cok sukur keseyi gordum buda bi gelisme :)))
tebrik ederim seni.....bende de aynı durum....geç döllenme olabilir....
Tesekkur ederim elvinnnnn umarim 2 hafta sonra kalp atislarinida duyariz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?