- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.101
Kızlar bir sorum olacak. Biz yakında Maldivler'e tatile gidiyoruz. Eski bikinilerim olur mu bilmiyorum ama hamile mayosu diye birşey var sanırım. Doktorum yolun çok sorun olmayacağını ama asla ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi. Bi sürü bikini almak lazım şimdi.. Mayo karnı ıslak bırakır değil mi? Daha önceki hamileliklerinde bunu yaşayan var mı? Mayo mu tercih edilmeli yoksa bikini mi, hangisi daha kolay olur?
sevgili hamişler bana yardım edin yaa. şimdi bi tane arkadaşın kızının yüzünde pembe bir leke vardı. Güle dokunmuş elini yüzüne sürmüş annesi. Ya tamam olmaz demiyorum kesinlikle büyük konuşmuyorum ama ne dini nede biyolojik bir açıklamasını bulamadım ben bu işin. Benimde eşim 14 şubatta bana gül almış o gülü kokladımda yüzümede değmştir saatlerce dolaştım ben o gülle. Olmaz dimi bişey. çevrenizde bunun olmadığına dair örnekler var mı??? Birileri beni rahatlatırsa sevinirim
sevgili hamişler bana yardım edin yaa. şimdi bi tane arkadaşın kızının yüzünde pembe bir leke vardı. güle dokunmuş elini yüzüne sürmüş annesi. ya tamam olmaz demiyorum kesinlikle büyük konuşmuyorum ama ne dini nede biyolojik bir açıklamasını bulamadım ben bu işin. benimde eşim 14 şubatta bana gül almış o gülü kokladımda yüzümede değmştir saatlerce dolaştım ben o gülle. olmaz dimi bişey. çevrenizde bunun olmadığına dair örnekler var mı??? birileri beni rahatlatırsa sevinirim
evet ztahirde ,radyoloji uzmanıymış, kadındı üstelik , erkekler daha anlayışlı
canım o zaman çiçekçide çalışan hamşlelerin çocuklarının suratları kıpkırmızı olurdu.
Takma bence bişeycik olmaz
sevgili hamişler bana yardım edin yaa. şimdi bi tane arkadaşın kızının yüzünde pembe bir leke vardı. Güle dokunmuş elini yüzüne sürmüş annesi. Ya tamam olmaz demiyorum kesinlikle büyük konuşmuyorum ama ne dini nede biyolojik bir açıklamasını bulamadım ben bu işin. Benimde eşim 14 şubatta bana gül almış o gülü kokladımda yüzümede değmştir saatlerce dolaştım ben o gülle. Olmaz dimi bişey. çevrenizde bunun olmadığına dair örnekler var mı??? Birileri beni rahatlatırsa sevinirim
dimi yaaa Allaha emanet benim minik meleğim.Rabbim hz yusuf gibi güzel, hz Muhammed (sav) gibi güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...
kadınlar bırbırınn halınden daha ıyı anlar guya....ama erkek jınekologlar daha anlayslı daha ıcten oluyolr sankı...
Kızlar benim cumartesiyle ilgili planlarım yattı malesef... O kadar heveslenmiştim geçen hafta malzeme alıp kapı süsüne başlayacaktım ama olmadıBir arkadaşım doğum yapmıştı mevlidi varmış ona gittim. Bebiş daha 24 günlük çooook küçük doğmuş. Kız 8 kilo almış acayip dikkat ediyordu kilosuna evlenir evlenmez hamile kaldı diye :) O kadar az kilo alayım derken düşük ağırlıklı bebek doğurmak iyi değil bence. Yine de o kadar sevimli ki avuç içi kadar suratı var kucağıma aldım resmen güldü uykusunda Yeni emmişti gaz çıkartıyorduk sözde bir kustu aman allahım panikledim hemen annesine devredip kaçtım :))
cnm hareketlernden anlasılıyo...bn artık yukarda hıssedıyrm gobek delıgım ve cok cok az altı hızasnda vuruyo...dahs once cok assaydı...
Selam hatunlar
Hafta sonu koşuşturmacayla misafirle geçti. Bu ara ilk defa bir hırka ördümO da inşallah bebişe kısmet olacak. Normalde tığ işini severim şişle örmekten pek anlamam ama internette tarif bulunca dayanamadım denedim. Vallahi de becerdim
Hızımı alamadım şimdi başka ne yapsam diye dolanıyoruım
Pazar günü aşırı kalp çarpıntım oldu. Tırsmadım değil. Uyuyayım biraz dedim baktım 4 saat uyumuşum aralıksız
Geçmişi henüz okuyamadım, sanırım 2 gün falan sürer benim size yetişmem, aranızda tansiyon ya da çarpıntı sorunu yaşayan var mı başka? Dönemsel değişimler mi yaşıyoruz yoksa benim mi sağlığım bozuldu acaba....
Okul da çok yoruyor artık. Çocuklar çok yaramazlar bu sıralar. Aklım çıkıyor emanet hepsi... Gücüm kalmadı artık, çok zorlanıyorum... Kazasız belasız versek şu karneleri...
merhaba;
benim bebişin tekmeleri de hep sol taraftan geliyodu. dr'lar sola yatın kan akışı daha iyi olur dedi diye hep sol tarafıma yattım. şimdi sol böbrek damarlarımda daralma olmuş bebiş sıkıştırmış böbreğimi, o yüzden çok şiddetli böbrek ağrıları çekiyorum. aynı doğum sancısı gibi.
şimdi dr kesinlikle sola yatmamı yasakladı ama çok geç dikkat edin sizde sürekli aynı yöne yatmayın :)
Ya kızlar canım çok sıkıldı. Şimdi doktordan geldim. Ayrıntılı ultrason için. Eşimi almadılar. Hadi tamam dedim. Bide üztüne hiç birşey söylemedi eli ayağı nasıl sağlıklımı diye. 15 dk baktı nerdeyse. Doktorum kız dedi ama bide siz bakın dedim onu ben söyleyemem dedi. Ne sorduysam cevap vermedi. Bi de bazı yerler ulrtasonu cd olarak kaydediyomuş sizin öyle bir şansınız varmı dedim. Yok dedi sonradan biraz para verirseniz olur dedi şok oldum.
En son çıkarken bide soracağınız bişiy varmı dedi. Zaten hiçbir sorumu cevaplamadınız ki dedim bende. Sağlığı iyi mi dedim iyi dedi. Bu kadar. O kadar heyecanlanmıştım uzun zamandır görmüyorum bebişimi( Doğru dürüst göremedim bile (
Çok sinirliyim ya dokunsalar ağlıycam(
Eşime anlattın tutturdu doktoru bana bi göster diye hastaneden zor çıkardım(
Slm Kızlar geçmişi ancak bitirebildim. Haftasonu giremeyince epeyce birikmiş. Neyseki herkes iyi maşallahKızımla bende iyiyiz , öpüyoruz hepinizi
Canım benimde kalp çarpıntılarım 1 aydan fazladır var, birçok kişinin şikayetleri başlamış zaten. Aslında hamilelikte normalmiş ama benim çok erken başladığı için doktorum kalp ekg si istedi, onu çektirdim bir sorun çıkmadı, bende hipotiroid olduğu için kullandığım ilaçta ağır geliyormuş tabi bunun da etkisi var. İlacın dozunu da değiştirdik ama çarpıntılarım hala devam ediyor ne yazıkki, fazla yürümek evde birşeyler yapmak bana çok zor artık, dayanamıyorum bazen....:18: Ayın 20sinde kontrolüm var doktroum kalp ekosu da çektirelim dedi, mecburen onu da yaptıracağım, tedbir olsun diye.
Çarpıntısı olanlar öncelikle tiroidlerinize baktırın, sonrasında da kalbe, ne olur ne olmaz
Bebekkafa"cım ;
Bahsettiğim pierre cardinin arabası bunun gibi, sadece bu bir üst modeli 2013. Ama görüntü ve özellik aynı,ben mağazada baktım ve çok beğendim, hem fiyat olarak çok makul diğerlerine göre hemde çok kaliteli ve kullanım son derece rahat. ben kısa boylu oldupum için yüksek ve çok hantal büyük arabaları sevmiyorum buna bayıldım. İnternette bunu bulabildim şuan, ama 380 tl ye kadar fiyat olan siteler vardı biraz daha araştırınca bulunur mutlaka.
Bu fiyata hem travel hemde pierre cardinbenim son kararım bu şahsen
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html
kalp carpintisi olan arkadas muhakkak soyle doktoruna demir ilacinin dozunu artirir bende de oluyordu iki tane ic dedi sabah aksam sen muhakkak sor ve bol sivi tuket. Bende yarin detayliya alsam 5te gidecegim bakalim ne diyecek kizlar dua edin bana olur mu 250 lirayida o adam vermek uzecek ama daha kotusundn korusun Allah
Selam kızlar bugün oğlumda randevumuz var ek detaylı ultrason günümüz umarım oğlumun hayırlı haberlerini alırız :))
kızlar gece uykunuz nasıl ben gece sık sık kalkıyorum dişlerim ve diş etlerim çok ağrıyor doktora gitmeyede korkuyorum magnezyum kalsiyum hapıda içiyorum günlük yogurt peynir elimden geldiğince süt tüketiyorum ama son 1 aydır dişlerim sızlıyor resmen
ben de günlerdir araştırıyorum...kraft twist travel set çok hoşuma gitti..bir mağazaya gidip canlısına da bakacağım...youtubeda arabanın videosu var bakabilirsiniz.
pierre cardin 805 twis de güzel..aynı şekilde youtube da bakılabilir..
ikisi şuan listemde.
ArkaDaŞlar yardım lutfen dün akşama kadar bebeğim kıpır kipirdi bugun 6dan beri tık yok hergün sabah uykudan ayandirirdi resmen Niye böyle olduki bide suan cok gazım var ondan olabilirmi çikolata Yedim sabah sabah yok biseymi oldu ufff
kizlar dr ciktik masslh bebisim iyiymis 1/1700 risk cikti ama yaptrmiscm dier testti rabbim bilir bnm.kuzum.sonucta..dr hic bi sorun olmayanlardada bakioz cocuk ole dogabilio dedi bnde yptirmicam test dedim bu arada bebisimin kilosu 458gr 21+3 nasil kizlar optuk siziiii
şampuan setini hangi marka aldın..bende alıcamda karar veremedim:)
ben sadece demir hapı kullanıyorum. benim doktorum kan hapı falan vermiyor nedenseKizlar selam, doktorunuz size kac farkli hap/vitamin verdi. Doktorym 5 farkli vitamin verdi. Biraz abarti geldi de size de danisayim istedim
maalesef cnm ben kullanmıyorumbalık yağı olarak ne kullanıyorsunuz?.dr.unuz ne verdi bayanlar? bazı negatif şeyler duyuyorum balık yağıyla ilgili..hamilelerin içmesi sakıncalı falan şeklinde...bazıları balığın karaciğerinden yapılıyormuş o nedenle zararlı oluyormuş...
bana ocean plus verdi doktor...sizinkiler hangileri ?
ultrason resmindeki bebeğin alt dudağı daha kalın...:))
bu arada tahlillerinizdeki hgb degerlerini yazar mısınız? merak ettim...özellikle çok enerjik olanlar :))
merhaba;
benim bebişin tekmeleri de hep sol taraftan geliyodu. dr'lar sola yatın kan akışı daha iyi olur dedi diye hep sol tarafıma yattım. şimdi sol böbrek damarlarımda daralma olmuş bebiş sıkıştırmış böbreğimi, o yüzden çok şiddetli böbrek ağrıları çekiyorum. aynı doğum sancısı gibi.
şimdi dr kesinlikle sola yatmamı yasakladı ama çok geç dikkat edin sizde sürekli aynı yöne yatmayın :)
Kızlar haftasonu kendime 2 tane lohusa gecelik takımı aldım, biri krem renk, sabahlığının yaka kısmında sateni var ama öyle parlak parlak değil, kısa kollu ve kolları dantelli gibi, altı da kapri. Diğeride açık mavi, o biraz daha spor, o da 3lü takım. önünde leylek ağzında bebek getiren resmi var .
ikisine de bayıldım, 2 si 380 tl tutuyordu normalde, ama sıkı bir pazarlık ve de arkadaşımın tanıdığı olması vasıtası ile 200 tl ye aldım...
hayırlı olsunn annişşş öyle kuru kuru olmazz resim isterizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?