2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm baba sormuşsun burdan yazayım dedim görünce msjını biz maldivlere gitmekten vazgeçip italya ya gitmiştik burda sıcakken orda soguk ve yagmurlu oldugu için yani bize öyle denk gelmişti..buarada mayomu bikinimi dersen bende de o büyük dert dubrovnik için rezervasyon yaptık bizde ama hala ne giycem bilemiorum.Ben hayatımda hiç mayo giymedim sanırım yine giymicem hemen deiştirebilmek için bakalım görucezz artık :)))))))))

canım o zaman çiçekçide çalışan hamşlelerin çocuklarının suratları kıpkırmızı olurdu.
Takma bence bişeycik olmaz

Kizlar istanbul ultramed de ayrintili baktiran var mi?

Memnun kaldinizmi birde fiyatlari ne kadar

cnm bunlar hep hurafe...cıgerde leke yaparmıs guya....anneme bana hamıleyken zorla cıger yedırırlermıs kan yapsın dıye....bnm cıldm pırıl pırıl leke falan yok...yoksa o kdr cıgere kıpkırmızı bı suratla yasyo olmam gerektı....butun bunları zamnnda bırı uydrmus hala ınanılıyo

Selam kızlar bugün oğlumda randevumuz var ek detaylı ultrason günümüz umarım oğlumun hayırlı haberlerini alırız :))

Ahhh canim zor buralarda hayat ki biz esimle su anda dogunun taaa diger ucundan geldik erzuruma bir haftaligin is sebebiyle.kursu var esimin ordu evinde kac gundur medeniyet gormus gibi oldum burasi bile ana mukemmel geliyor mahrumiyet bolgesindn sonra. Ama iste doktor denilince insan boyle birsey beklemiyor yarin ozel gel hos olmuyor :-(

canım o zaman çiçekçide çalışan hamşlelerin çocuklarının suratları kıpkırmızı olurdu.
Takma bence bişeycik olmaz

dimi yaaa Allaha emanet benim minik meleğim.Rabbim hz yusuf gibi güzel, hz Muhammed (sav) gibi güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...

canımcım benim kardeşimin bacağında da var görseniz sanki kalemle çizilmiş gibi,gül zamanı pespembe oluyo Ama annem gül koklamamış sanırım güle aşermiş Bence de bir dayanağı yok ancak olası muhtemel bişey yani olanlar var biliyorum.

kadınlar bırbırınn halınden daha ıyı anlar guya....ama erkek jınekologlar daha anlayslı daha ıcten oluyolr sankı...

canım birtek doktorlar deilki bu birçok yerde böyle. Erkekler daha anlayışlı vicdanlı oluyor. Biz nedense hem cinslerimizi yerin dibine sokarız.. Benim mahkemelik bir işim vardı. En son kararda beni dışarı çıkarmışları içeride birtane bayan 3 tane erkek hakim vardı.. İçerde stajer avukat arkadaş vardı. KAdın hakim beni yermek için hep olumsuz konuşmuş. Ama erkek hakimelrin hepsi kesinlikle kız haklı demiş. Ve çoğunluğun kararı sayesinde kapanmıştı bu konu.. gerisini sen düşün yani...

kızlar gece uykunuz nasıl ben gece sık sık kalkıyorum dişlerim ve diş etlerim çok ağrıyor doktora gitmeyede korkuyorum magnezyum kalsiyum hapıda içiyorum günlük yogurt peynir elimden geldiğince süt tüketiyorum ama son 1 aydır dişlerim sızlıyor resmen

Kızlar haftasonu kendime 2 tane lohusa gecelik takımı aldım, biri krem renk, sabahlığının yaka kısmında sateni var ama öyle parlak parlak değil, kısa kollu ve kolları dantelli gibi, altı da kapri. Diğeride açık mavi, o biraz daha spor, o da 3lü takım. önünde leylek ağzında bebek getiren resmi var .
ikisine de bayıldım, 2 si 380 tl tutuyordu normalde, ama sıkı bir pazarlık ve de arkadaşımın tanıdığı olması vasıtası ile 200 tl ye aldım...

benim bi arkadaşım da toplamda 8 kilo almış..şu an 2 buçuk yaşında kızı...2.600 mü 2.800 mü ne doğmuş kızı...en azından 10 kilo almak lazım aslında ama bizim aldığımız kiloyla çocuğun gelişiminin bi alakası yokmuş..dr.um da öyle demişti...

cnm hareketlernden anlasılıyo...bn artık yukarda hıssedıyrm gobek delıgım ve cok cok az altı hızasnda vuruyo...dahs once cok assaydı...

benim ki ne zaman çıkacak yukarı bakalım,hala kasık bölgesinde patır patır :)

benim de çok fazla çarpıntım var,dr.uma da söylüyorum adam sallamıyor valla hiç kalbine baktıralım fln dediği yok...kansızlığım var benim çok,sanırım ondan diye düşünüyorum şu an...tansiyonum da devamlı düşük..bayılıyor gibi oluyorum bazen hemen yatıp ayaklarımı yukarı kaldırıyorum tuzlu çubuk fln yiyorum

bu beni korkuttu işte...ben de sola yatıyorum daha çok...nasıl farkedildi böbrek damarlarındaki daralma peki ??ağrılardan mı?

buna üzülüyorum ya insan ne hevesle gidiyor böyle kursağında bırakıyolar..bizde bu hafta sonu gidicez özelde bakalım ne olacak,ne bitecek...talihsizlik olmuş sizinki de...

canım link hata veriyor...

kalbime bakmıyor benim dr yaa :/ hamileliğin başından beri çarpıntım var sürekli..büyük ihtimal bişey yoktur ve kansızlıktan tansiyon düşüklüğünden fln oluyor ama yine de insan tedirgin oluyor...

işte benim de 2 ye çıktı demir ilacı bakalım düzelecek mi...inşallah güzel haberler alırsın...
bu arada detaylı da dr.a sorulması gereken bişeyler var mı?

gece uykumdan çok sık kalkıyorum. Ya tuvalet için yada sebepsiz.. Uzun sürede dağılmış oluyor ve zor dalıyorum. Diş sızlamalarım daha önceki haftalarda oldu. ama nasıl geçti bilmiyorum 2 gün sürmüştü.. Su içmeyi bırak konuşmak için ağzımı açsam diş etlerim zonkluyordu offfff

selam kızlar

anca gelebildim. herkes iyidir umarım

benimki pierre cardin 805 travel sistem. ben çok beğenerek aldım. inşallah kullanınca da memnun kalırım.

şimdi nasıl cnm.
umarım başlamıştır kıpırdanmaya minik meleğin. arada böyle hareketsiz olduğu olurmuş. normal diyorlar.
daha doğrusu belirgin hareketler yapmadığı olurmuş. minik hareketlerini de biz hissedemiyoruz demek ki.

maşallah cnm
benim de tam 21+3 de 314 gr çıktı. benim bebişim iyi beslenemiyor herhalde. belki de ben yeterince ilgilenemiyorum onunla

şampuan setini hangi marka aldın..bende alıcamda karar veremedim:)

ben mustela ve bibchen arasında kararsız kaldım.
sanırım ikisini de alıcam.

Kizlar selam, doktorunuz size kac farkli hap/vitamin verdi. Doktorym 5 farkli vitamin verdi. Biraz abarti geldi de size de danisayim istedim
ben sadece demir hapı kullanıyorum. benim doktorum kan hapı falan vermiyor nedense

maalesef cnm ben kullanmıyorum

ultrason resmindeki bebeğin alt dudağı daha kalın...:))

bu arada tahlillerinizdeki hgb degerlerini yazar mısınız? merak ettim...özellikle çok enerjik olanlar :))

benim 11.7
normal sayılırım
ne enerjik ne bitkin

çok geçmiş olsun
uyarın için teşekkürler

hayırlı olsunn annişşş öyle kuru kuru olmazz resim isterizzzzz

hayırlı olsunn annişşş öyle kuru kuru olmazz resim isterizzzzz

Teşekkürler canım, Ya şu resim yükleme işini bir çözemedim daha , ama netten bulabilirsem kopyalarım canım

Sen ne yaptın lohusa takımı işini, ben bulmuşken kaçırmayayım dedim valla , daha bebişimin bir sürü eksiği var ama ben kendiminkileri hallettim Çantayı da hazırlayıp koyacağım kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…