- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.221
Ayyy çok güzelmiş bunlar bayıldım
canım sağol paylaşım için dün de 2 kere paylaşıldı A101 demekki herkesin dikkatini çekmiş bu arada o yorgana benimde aklım takıldı acaba nasıldır kii boncuk elyaf diyo bebeğe elyaf olmaz heralde :26:
bende bayıldım aradım bursadan gonderıyorlarmıss ..3 bın ıle 3 bucuk arasında degısıyormus fıyatlarıı
Günaydın güzell annişler, benim bebekim gece nezaman kalksam tekmelerini hissederdim dün ve bugün hissetmedim. benimle beraber uyanmadı sanırım. Uyku düzenimi değişiyor bızdığımın ne . Ama alışmışım onun sürekli vurmalarına şimdi ara ara vurunca korkutuyor beni. Vurmasını bekleyene kadar içim rahat etmiyor. Vurunca ohhh diyorum..
günaydınlar....
markafoni'de baby room kampanyasında ki battaniyeler çok uygun, bi sürü aldım. suan cok mutluyum:) tavsiye ederim, bir bakın bence...
Ağustos böcekleri ve çiçeklerinin güzel anneleri günaydın
Günaydın güzel anneler biz de geldik çok yorgunum ama dün bir sürü aksilik yaşadım... Bankamatikten işlem yapacaktım şifremi unutmuşum hatırladığım şifreleri 3 kere girdim yanlış , kartıma el koydu bankamatikBugün alabilirmişim ki bankaya girmekten nefret ederim sıra beklemek insanların içine karışmak kabus gibi Sonra eve geldim balık pişirecektim buzu tam çözülmediği için lavaboya koydum salata malzemelerimi de önceki günden yıkanmış temiz temiz poşetlemiştim oh çok rahat olacaktı balığı suyun altına bıraktım 5 dakika sonra mutfağa girdim ne göreyim o koca tezgahım su dolmuş üstünde kuruyemişlerim baharatlarım yağlıklarım pastalar her şey balık suyunun içinde yüzüyordu gerilmedim sakin olmaya çalıştım bir güzel çamaşır suyuyla temizledim bütün kavanozlarımı kaplarımı tezgahın üstünde ne varsa yıkadım 21'e doğru eşim geldi mutfağı gördü sarıldı bana içeri geçti oturdu resmen hayatımın şokunu yaşadım asla yapmayacağı şeydir. Hamile olmasam bile elimde iş varsa mutlaka alır benden sen otur der , öyle yapınca çok üzüldüm başladım ağlamaya durduramıyorum kendimi o da geldi sonra yanıma önce ağladığımı farketmedi sonra gördü özür diledi , çok yorgun olduğu için 5 dakika dinlenmek istemiş , ama bana çok ağır geldi bu hareketi off bu bebişler bizi ne hale soktu ya
günaydınlarr annelerr
uzun zamandır giremiyorum umarım hepiniz ve bebişleriniz çok sağlıklıdırr.. ilerleyen zorlaşan şu günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aranızda A101 marketleri takip edenler var mı bilmiyorum ama benim hem evimin hem işimin yanında olduğu için her perşembe gelen yeni ürünleri takip ediyorum. bu perşembe bebişler için bir sürü ciciler geliyor. sizleri bilgilendirmek istedim.
- %100 pamuk snoopy li çakmaktaşlılı çok şirin 100*150 nevresim takımları 19 tl.
- akrilik bebek battaniyeleri 9 tl
- 100*150 yorgan ve 35*50 yastık dahil microfiber yorgan takımları 15 tl
- 70*140 antibakteriyel yıkanabilir su geçirmez alezler 7 tl
- zıbınlar 5 tl - patikler 3 tl
- şeffaf renkli çok güzel yıkama küvetleri 13 tl, - 10 litre kova 4tl, -renkli maşrapalar 1,25 tl,
-küvet fileleri 4 tl
bunlar ürünlerin bazıları, ben hemen hemen hepsinden almayı düşünüyorum :)
aklımı tek kurcalayan microfiber yorgan. acaba bebiş için uygun olurmu. aşağı yukarı havalar doğduktan 3-4 ay sonra soğusa diye düşünüyorum, zararlımıdır. baya baktım ama bişi bulamadım. yeni doğduğunda park yatak için çoğu yer sünger yazıo ama bazılar uygun değil diyo. kafam çok karıştı sizler nasıl yatak kullanıcaksınız :l
biz istanbuldanız, ilk bebişimizz, adıda toprak can olucak inşAllah :))
hersey ust uste gelır nedense..zaten gergınız ağlamaya bahane arıyoruz..vla kocalarımıznda ısı zor farknda olmadan cok kaprıslı olduk ama elımızde degıl..aman canım onlarda bıraz alltan alsınlar:)ben gecen dızı ızlıyorm esım kızdı hep senn ıstedıgını ızlıyrz vla bı televzyon keyfm vardı aksamdan aksama o da bıttı dedı...ben tabı hemen bozuldum kalktım mutfağa gıttm orda ızlıyrm onuda ıstemıyo raht oturamzsn sandalyde dıye..gel askım tmm ben bısey demedm ozur dılerm dıyo ben aglıyorm çocuk gbı :)gelmem dıyorum alındım ya :)snra elımden tuttu gıttık ben hıcbsey olmams gbı otrdm ızledım dızıyı:)vala artık kendımı çocuk gbı hıssedıyrm yaptığım kaprıse baksana yanı :)
Mobilya smo Bebe
kızlarr güzel mobilylar var burda bakınn bnm cok hoşuma gitttiii bursada ama getırtılır dıe dusunuyorum fiyatları nasıl acaba mrk ettım sorcam bı ara bı kac model ıcın...
-
bu sitede bayan bebek odası yapmış erkek bebek odası çokgüzel olmuş kızlar fıkır super coook begendm
SONSUZ DEKORASYON: Kral Tacı konseptli Bebek Odası
Böyle güzel şeyleri görünce kızıma oda hazırlayamayacağım için çok üzülüyorum
tşkler.. fiyatlar çok uygun görünüyor. katalogdan baktım plastik ürünler de kaliteli görünüyor. bazılarını almıştım ama eksiklerimi tamamlayabilirim. bi de microfiber yorgan ile aklına takılan nedir. bebek için uygunsuz mu? bizim kullandığımız uyku setleri elyaf mı, microfiber mi oluyor? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
günaydın güzel annelerrr..
bizim dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.
allahım ne güzel bir şey öyle minnak ellerini ayaklarını gördük paşamızın.
hatta paşam esnerken doktor cd ye kaydetti onu izleyip duruyorum 2 tane de fotoğrafımız var çok hatta birisini özel albümüme koydum
biz 150 lira ödedik özel hastahanede yaptırdık.
herşeyimiz normal çıktı yaklaşık 23 cm ve 391 gr olmuş paşamız
rahmimde 3 cm miyom varmış doktor kontrol altında tutacağız dedi.
Böyle güzel şeyleri görünce kızıma oda hazırlayamayacağım için çok üzülüyorum
bazıları pamuk yorgan daha iyi diyo ama sıcak evlerdede pamuk terletebilir. zaten 3-4 aylıktan once yorganları kullanamayız ama bende emin olamıyorum microfiber elyaf uygunmudur bebişler için diye. bilgisi olan bizi aydınlatsa cok iyi olur gercekten :)
canımmmm hiç üzülme zaten ilk doğduğunda yanında olacak ya beşik-park yatak artık ne alacaksan sizin odanızda olur sonra biraz büyüsün takım alırsın ben bebek odası almadım önce bi sepette yattı sonra genç odası yaptım 1 yaşından sonra odasında yattı hala da odasında uyuyor senin taşınma işin vardı demii ?
bu arada kuzum ne yaptınız beşik işini kocanla uzlaşma sağladınız mı ?
Oğlumuz olsaydı bizde TOPRAK koyacaktık adını, ama minik kızım geliyor o da YAĞMURAllah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize, artık zaman geçmiyor sanki :26:
tşkler.. fiyatlar çok uygun görünüyor. katalogdan baktım plastik ürünler de kaliteli görünüyor. bazılarını almıştım ama eksiklerimi tamamlayabilirim. bi de microfiber yorgan ile aklına takılan nedir. bebek için uygunsuz mu? bizim kullandığımız uyku setleri elyaf mı, microfiber mi oluyor? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?