2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya demek paylaşıldı nese :)) bende bakıorum internete zararlı mı diye bi suru markanın satışı çıkıo karşıma microfiber elyaf yorgan çok var sanki piyasada ama emin olamıyorum işte :l kime sorsak ki acaba bi dr fln gülermi sorsak :))

bu günler bebiklerin uyku düzeninin değiştiği günlermiş. bir yerde okumuştum.
ondandır annesi üzülme

günaydınlar....
markafoni'de baby room kampanyasında ki battaniyeler çok uygun, bi sürü aldım. suan cok mutluyum:) tavsiye ederim, bir bakın bence...

baktım ve çok beğendim. inşallah eline geçtiğinde de hoşuna gider. güle güle kullansın bebişin...

hersey ust uste gelır nedense..zaten gergınız ağlamaya bahane arıyoruz..vla kocalarımıznda ısı zor farknda olmadan cok kaprıslı olduk ama elımızde degıl..aman canım onlarda bıraz alltan alsınlar:)ben gecen dızı ızlıyorm esım kızdı hep senn ıstedıgını ızlıyrz vla bı televzyon keyfm vardı aksamdan aksama o da bıttı dedı...ben tabı hemen bozuldum kalktım mutfağa gıttm orda ızlıyrm onuda ıstemıyo raht oturamzsn sandalyde dıye..gel askım tmm ben bısey demedm ozur dılerm dıyo ben aglıyorm çocuk gbı :)gelmem dıyorum alındım ya :)snra elımden tuttu gıttık ben hıcbsey olmams gbı otrdm ızledım dızıyı:)vala artık kendımı çocuk gbı hıssedıyrm yaptığım kaprıse baksana yanı :)

tşkler.. fiyatlar çok uygun görünüyor. katalogdan baktım plastik ürünler de kaliteli görünüyor. bazılarını almıştım ama eksiklerimi tamamlayabilirim. bi de microfiber yorgan ile aklına takılan nedir. bebek için uygunsuz mu? bizim kullandığımız uyku setleri elyaf mı, microfiber mi oluyor? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Ben de dün ağlarken eşime de söyledim çok saçma olduğunu biliyorum ama ağlamak istiyorum diye yazık şok oldu

canım bahsettiğin mobilyacıya bir kaç hafta önce gidip yeinde bakmıştım benimde çok hoşuma gitmişti modelleri, oldukçada kaliteli ürünleri. fiyatları 3,5- 5 arası değişiyo hatırladığım kadarıyla, pazarlıkta yapılabilir biz almadık ama pazarlık yaptık baya bi düşmüşlerdi fiyatta. oda takımının yanında yatağını uyku setini falanda veriyolar. her şeyi tam takım olsun diyenler için iyi aslında.

Böyle güzel şeyleri görünce kızıma oda hazırlayamayacağım için çok üzülüyorum

canımmmm hiç üzülme zaten ilk doğduğunda yanında olacak ya beşik-park yatak artık ne alacaksan sizin odanızda olur sonra biraz büyüsün takım alırsın ben bebek odası almadım önce bi sepette yattı sonra genç odası yaptım 1 yaşından sonra odasında yattı hala da odasında uyuyor senin taşınma işin vardı demii ?

bu arada kuzum ne yaptınız beşik işini kocanla uzlaşma sağladınız mı ?

Son düzenleme:

bazıları pamuk yorgan daha iyi diyo ama sıcak evlerdede pamuk terletebilir. zaten 3-4 aylıktan once yorganları kullanamayız ama bende emin olamıyorum microfiber elyaf uygunmudur bebişler için diye. bilgisi olan bizi aydınlatsa cok iyi olur gercekten :)

canım maşallahh size nerde yaptırdınız ayrıntılı ultrasonu

Benim arkadasimin 2bucuk yasinda kizi var dogdugundan beri mikrofiber yorgan kullaniyorum cok rahat dedi hatta ben saglikli olsun die yunmu yaptirsam dedim oda mikrogiberi insan haftada bir bile yikiyor tertemiz kullaniyor dedi banada onu tavsiye etti

Son düzenleme:

Evet canım taşınma işimiz var, hemde nereye gideceğimiz kesinleşmedi henüz, o yüzden mobilya alamıyorum ne yazıkki
Ama daha önemlisi annemler ve kayınvalidemler doğumda yanıma gelecekler, ikisi de uzakta malum, evim 3+1 ama salonum avangard tipi yani saray tipi olduğundan yatılı misafir için uygun değil, geriye kalıyor 2 oda, birini annemlere diğerini kv.lere açacağım mecburen yazın sıcakta ne yapacak insanlar
Gelene gelmeyin de diyemem
Geçen bir arkadaşımda diyorki söyle hepsi birden gelmesinler, bebeğin mikrop kapar kalabalıkta hemde sen rahat edemezsin diyor... Şaşırmış iyice, o da hamile bebek onu iyice paranoyak yapmış...
Valla benim şikayetim yok, bana zararları olacağını sanmıyorum hiçbirinin, onların da torunu nihayetinde nasıl gelmeyin derim, benim derdim herkesin rahat etmesi, güzel kızıma odasını sonra yaparım allah nasip ederse...

Oğlumuz olsaydı bizde TOPRAK koyacaktık adını, ama minik kızım geliyor o da YAĞMUR Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize, artık zaman geçmiyor sanki :26:

kısmet böyleymiş canım yaa yağmurda çok güzel aynı toprak gibi bereketi çağrıştırıyo bana :) benimde içime hep kız doğuyodu ama kocam erkek erkek diye diye erkek yaptı cocugu aminn inşallah kimse aksilik zorluk yaşamaz :)

ben mikrofiber yorgan kullanıyorum. ne çok ağır ne çok hafif iyi oluyor. evimiz sıcak çünkü. kış bile olsa çok kalın yorgan tercih etmiyoruz.

ama bebeğe nasıl almalı hiç bir fikrim yok. deneyimli anneler bir el atsın bence

Sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz 6 buçuk Aşkım ne olacak benim bu halim dedim ne varmış halinde dedi,bu sana olan düşkünlüğüm dedim ,düşkün olacaksın tabi ama benimkisi aşırı dedim ağlamaya başladım bende seni çok seviyorum ondandır hayatım bende size düşkünüm falan diyo çok komik geliyo yaaa şu an gülüyorum halime hormonların yaptığına bakın yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…