- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.261
canım bursada ismo bebe- zuzu - moremo yaklaşık fiyatları 3000 ve 4000 üzeri biz hepsini gezdik ve bundan aşağıya yoktu. Bizde moremodan beğendiğimizi aldık.
Böyle güzel şeyleri görünce kızıma oda hazırlayamayacağım için çok üzülüyorum
Aynen... +1...
Canım Bebşik işini hallettik, Helenas arkadaşım saolsun otomatik sallanan bir park yatak bulmuş ve bana gönderdi. Eşimle hem fikir olduk tam aradığımız gibi,
şimdi sipariş verdimbak işte buu
maxsima swing 2 - YouTube
kaz tüyü de yıkarken sorun olmaz mı
bebek için kullanılacak sonuçta. kusar falan belki arada yıkamak gerekir
bir arkadaşım kaz tüyü yastığını yıkadıktan sonra iflah edemediğini söylemişti. o yüzden düşündürdü beni bu
bzde dışarı cıktıkmı aynı..azarlıyorum sureklı..kocamn boyu 1.80 adımları buyuk halıyle...yavaş yuru ben kndımı zor tartıyorm sana nası yetısıyım dıyorum o da ıyıde askım bu en yavaş halım dıyo kı oyle yanı :) ben buna bıle bozuluyorum nolucak böyle ...vala bebıslern hatrına susuyolar :)onların ısı daha zor psıkolojık savaş verıyolar resmen :)
Annelerrrrr, bende sizdenim. Geceleri uyuyamıyorum, sağa sola dönmekten artık eşim rahatsız olmaya başladı onuda uyutmuyorum. Kafama herşeyi takıyorum, durup durup ağlıyorum. Birden keyfim kaçıyor dünyanın sonuymuş gibi yaşıyorumÇok bunalıyorum herşeyden, şimdi de yazın gelmesiyle normal elbiseler giyinmek istiyorum ama bu durumda imkansız. Hani hamile kıyafeti giyeyim göbişim çıksın olayı yok. Saçlarımı boyatmak istiyorum eşimle papaz oluyoruz, kendimi böyle saçlarla çok mutsuz hissediyorum ama bunu anlamıyor Bir kaç gündür de iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor. ÖFF Bunalım moddayım anlıycağınız
Bu arada annem karaca home'dan mikrofiber yıkanabilir yorgan aldı. Benim yüne karşı alerjim var pamukla onla bunla da uğraşamam ben herşeyi sürekli atıp yıkayan birisiyim
bizde de öyle olurdu hep hamilelikten önce de..benim eşimin de boyu 1.84-85...hep yavaş yavaş diye çekiştiririm elinden kolundan...
canım hiç kendini yalnız hissetme :) hepimiz aynı durumlardayız. eskiden geceleri deliksiz uyurdum. şimdi yatakta dönüp durmaktan sürekli wc'ye gitmekten gece kalkıp kalkıp su içmekten yorgun düşüyorum. şuan da da çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor midem bulanıyo ve işteyim. etraftaki herkesi tersleyip duruyorum. yazık ya onlara :)
Bizde moremodan beğendiğimizi aldık. demişsin ya, Bizde moremodan BEBEĞİMİZİ aldık. anladım. Kafayı bozdum iyice
ilahi beklebekleee koptum yaaaaa... ağustos başı gibi alcaz bebeğimizi ama moremodan değilll
selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah dünkü kasvetli günü atlattımya çok şükür Allahım resmen dün boguluyorum sanmıştım bugün daha iyiyim elhamdülillah
kızlar ben bebeğime ikeadan bebek odası döşemeyi düşünüyorum biraz büyüdüğünde de genç odası alırım oğluşuma ablasının park yatagını kullanacaktım ama annem park yatagı bizim eve kuralım gelip yanımda kaldıgında rahat edersin dedi. kızımda sadece park yatak almıştım sonra bazalı yatak bu sene genç odası aldım doğtaştan beyaz çok güzel secret garden bakmanızı tafsiye ederim çok güzel bir model sade ve şık ama teslimat ve montajda bizi sinir ettiler onuda belirtiyim
mmllk canım ismo mobilya çok saglamdır tafsiye ederim istediğin model dolapla beşikle farklı farklı kombinde yapabiliyorsun pazarlık muhakkak yap eger kızım doğtaşınkini istemeseydi kesinlikle ismodan alırdım
canım bahsettiğin mobilyacıya bir kaç hafta önce gidip yeinde bakmıştım benimde çok hoşuma gitmişti modelleri, oldukçada kaliteli ürünleri. fiyatları 3,5- 5 arası değişiyo hatırladığım kadarıyla, pazarlıkta yapılabilir biz almadık ama pazarlık yaptıkbaya bi düşmüşlerdi fiyatta. oda takımının yanında yatağını uyku setini falanda veriyolar. her şeyi tam takım olsun diyenler için iyi aslında.
nette arastirdim etrafimdanda duymustum en sagliklisi kaz tuyu yorganmis. yun ve pamukta saglikliymis ama elyaf icin sagliksiz terletiyor diyorlar
Bende aynı şekildeyim, hiç derin uykum yok geceleri en az 7 defa tuvalete kalkıyorum su içiyorum. Birde ateş basması var, dün akşam çamaşırlarımla yattım valla çok rahat ettim. İşteyse üstümü açmıyorum, idrar yollarımı üşütmüyorum. Bir de şey dikkatimi çektiBen uyanır uyanmaz benim kızda uyanıyor, nasıl böyle eşlik ediyor şaşırıyorum Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah..
hmm buna cok sevındım cnm bende tesadufen buldum sıteyı aradım sordum getırıyorlarmısta istanbula bakalım esım gorusecek haftasonu
cnm bızım gıtmemız mumkun degıl inşallah almaya karar verdıgımızde telefondanda pazarlık yapma şansımız olurraradım banada o fıyatlarda dendı solemesı ayıptır ne kadar dedıler sıze en son düştükleri fiyatı ? ne guzel ya yatagı,uyku setınıde verseler keskee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?