2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle güzel şeyleri görünce kızıma oda hazırlayamayacağım için çok üzülüyorum

Kızlar, sağlıkla kucağımıza doğsun o ilk acemilikler atlatılsında gözümüz oda mı görür :) Hem daha ne odalar, ne eksikler alınacak onlara... Allah sağlık ve para versin :)))

Bu arada daha önce yazmıştım ancak cevap alamadım, bilgisi olan tecrübeli anneler veya Bugaboo alacak olanlardan fikir rica ediyorum Bee ile Camelon arasında hiç bir fark göremedim ben... Çok seyahat eden, minyon, bebeği ilk 6 aydan itibaren (evet maalsef) her sabah toplu taşıma ile kreşe taşıyacak ve alacak olan birisi olarak, Bugaboo'nun travel set ini almayı düşünüyorum.

Annelerrrrr, bende sizdenim. Geceleri uyuyamıyorum, sağa sola dönmekten artık eşim rahatsız olmaya başladı onuda uyutmuyorum. Kafama herşeyi takıyorum, durup durup ağlıyorum. Birden keyfim kaçıyor dünyanın sonuymuş gibi yaşıyorum Çok bunalıyorum herşeyden, şimdi de yazın gelmesiyle normal elbiseler giyinmek istiyorum ama bu durumda imkansız. Hani hamile kıyafeti giyeyim göbişim çıksın olayı yok. Saçlarımı boyatmak istiyorum eşimle papaz oluyoruz, kendimi böyle saçlarla çok mutsuz hissediyorum ama bunu anlamıyor Bir kaç gündür de iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor. ÖFF Bunalım moddayım anlıycağınız

Bu arada annem karaca home'dan mikrofiber yıkanabilir yorgan aldı. Benim yüne karşı alerjim var pamukla onla bunla da uğraşamam ben herşeyi sürekli atıp yıkayan birisiyim

Son düzenleme:

Benim de kaz tüyü beyaz bir kar montum var. Makineye 1 kez attık, içi sarı sarı iplik oldu çok fena.. Bir daha hep kuru temizlemeye verdim..

mail adresime kredi kartları ödeme bilgileri gelmiş aldıgım maaşı bu ay kredi kartlarıma yatıracagım eşimin gözleri pörtleyecek birde bakıcı parası var 1 aydır görümcem bizde haliyle mutfak masrafı gezme tozma bekar kendisi çalışmıyorda ihtiyaçlarını alma derken açıldık haliyle ben bir türlü kendi evimin bütçesini ayarlayamıyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş koskaca şirketin muhasebesine bak ama kendi evininkini becerme

Valla benimki hiç susmuyo Ağzına geleni söyler

canım hiç kendini yalnız hissetme :) hepimiz aynı durumlardayız. eskiden geceleri deliksiz uyurdum. şimdi yatakta dönüp durmaktan sürekli wc'ye gitmekten gece kalkıp kalkıp su içmekten yorgun düşüyorum. şuan da da çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor midem bulanıyo ve işteyim. etraftaki herkesi tersleyip duruyorum. yazık ya onlara :)

Bende aynı şekildeyim, hiç derin uykum yok geceleri en az 7 defa tuvalete kalkıyorum su içiyorum. Birde ateş basması var, dün akşam çamaşırlarımla yattım valla çok rahat ettim. İşteyse üstümü açmıyorum, idrar yollarımı üşütmüyorum. Bir de şey dikkatimi çekti Ben uyanır uyanmaz benim kızda uyanıyor, nasıl böyle eşlik ediyor şaşırıyorum Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah..

kızlar ben geldim ayrıntılı ultrasona girdim renkli bebeğimi gördüm :) çok tatlıydı ablaları 320 gr olmuş 22 cm boyu var 20. haftamdayım doktor gayet iyi dedi parmaklarını kalbini herşeyini gördük bide cd ve resim verdi doktor amcamız ama bebek aşağıda duruyomuş eşim aşağıdaymış bi sıkıntı olmaz dedi yavaş yavaş çıkmaya başlamış darısı başınıza inşallah

hmm buna cok sevındım cnm bende tesadufen buldum sıteyı aradım sordum getırıyorlarmısta istanbula bakalım esım gorusecek haftasonu

cnm bızım gıtmemız mumkun degıl inşallah almaya karar verdıgımızde telefondanda pazarlık yapma şansımız olurr aradım banada o fıyatlarda dendı solemesı ayıptır ne kadar dedıler sıze en son düştükleri fiyatı ? ne guzel ya yatagı,uyku setınıde verseler keskee

uyku setlerinin yorganını kullanmıştım ben çok soğukta peluş battaniyesinide örtüyordum hazır yorgan rahat oluyor yıka kurut kullan mis gibi

Selam kızlar:) Daha kahvaltımı yeni ediyorum. Sabah 8 de kalkmıştım hadi biraz daha uyuyayım dedim ve 11 civarı ancak uyanabildim.

nette arastirdim etrafimdanda duymustum en sagliklisi kaz tuyu yorganmis. yun ve pamukta saglikliymis ama elyaf icin sagliksiz terletiyor diyorlar

Canım o kaz tüyü yorganlar hayvanlara eziyet edilerek elde ediliyor. Her tarafı sağlıklı olsa nolur. Bir hayvana eziyet edilerek yapılan üründen ne hayır beklenir. Belki şunu görürsen senin de fikrin değişir.

canım uykuda sık sık kalkmak genel olarak hepimizde var sanırım Rabbim bizi bebekli günlere bu şekilde hazırlıyor.

ben yakından gördüm inceledim gerçekten çok saglam mobilyası kızımı ikna edemedim gerçi doğtaşta güzel ama yinede ismoda aklım kalmıştı.sen nerde yaşıyordun canım eger istanbuldaysan atlayıp feribotla gelip bakarsın hem daha da içine siner

[h=4]Bebeğin yatağı nasıl olmalı ve bebeği nasıl yatırmalıdır?[/h]Bebeğin yatağını seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Örneğin, yatak zemini sert olmalı, parmaklıklar arası mesafe 7 cm'den fazla olmamalıdır. Parmaklıklar arası geniş olursa bebeğin başı bunlar arasına sıkışabilir. Sert pamuklu veya yünlü döşekler yeğlenmelidir. Yastık kullanılmaz. Yorgan seçiminde elyaflı ya da kuştüyü ile doldurulmuş yorganlar yerine pamuklu ve yünlüler kullanılmalıdır. Bebekler yan ya da sırtüstü yatırılabilir. Beslendikten hemen sonra bir müddet yan yatması daha uygundur. Başın yatış pozisyonu sık sık değiştirilmelidir. Hep aynı tarafa yatarsa başta şekil bozukluğu oluşabilir.

Kızlar değil yorgan hiçbirşey icin kaz tüyü kullanmayın. Kazlara yapılan işkencenin haddi hesabı yok. Yazıktir onlarda can. Yün yorgan her zaman en sağlıklı olanı yastık zaten tavsiye etmiyorlar.

Bu arada ben aşıya gidiyorum umarım sonrasında çok canım yanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…