- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.241
Ayyy çok güzelmiş bunlar bayıldım
kısmet böyleymiş canım yaa yağmurda çok güzel aynı toprak gibi bereketi çağrıştırıyo bana :) benimde içime hep kız doğuyodu ama kocam erkek erkek diye diye erkek yaptı cocuguaminn inşallah kimse aksilik zorluk yaşamaz :)
Kizlar oglen oldu ama ben daha yeni uyanabildim gunaydin :) umarim herkesleeeer cok iyidir
Mobilya smo Bebe
kızlarr güzel mobilylar var burda bakınn bnm cok hoşuma gitttiii bursada ama getırtılır dıe dusunuyorum fiyatları nasıl acaba mrk ettım sorcam bı ara bı kac model ıcın...
-
bu sitede bayan bebek odası yapmış erkek bebek odası çokgüzel olmuş kızlar fıkır super coook begendm
SONSUZ DEKORASYON: Kral Tacı konseptli Bebek Odası
canımmmm hiç üzülme zaten ilk doğduğunda yanında olacak ya beşik-park yatak artık ne alacaksan sizin odanızda olur sonra biraz büyüsün takım alırsın ben bebek odası almadım önce bi sepette yattı sonra genç odası yaptım 1 yaşından sonra odasında yattı hala da odasında uyuyor senin taşınma işin vardı demii ?
bu arada kuzum ne yaptınız beşik işini kocanla uzlaşma sağladınız mı ?
bu günler bebiklerin uyku düzeninin değiştiği günlermiş. bir yerde okumuştum.
ondandır annesi üzülme
baktım ve çok beğendim. inşallah eline geçtiğinde de hoşuna gider. güle güle kullansın bebişin...
Canım Bebşik işini hallettik, Helenas arkadaşım saolsun otomatik sallanan bir park yatak bulmuş ve bana gönderdi. Eşimle hem fikir olduk tam aradığımız gibi,
şimdi sipariş verdimbak işte buu
maxsima swing 2 - YouTube
bazıları pamuk yorgan daha iyi diyo ama sıcak evlerdede pamuk terletebilir. zaten 3-4 aylıktan once yorganları kullanamayız ama bende emin olamıyorum microfiber elyaf uygunmudur bebişler için diye. bilgisi olan bizi aydınlatsa cok iyi olur gercekten :)
nette arastirdim etrafimdanda duymustum en sagliklisi kaz tuyu yorganmis. yun ve pamukta saglikliymis ama elyaf icin sagliksiz terletiyor diyorlar
Sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz 6 buçukAşkım ne olacak benim bu halim dedim ne varmış halinde dedi,bu sana olan düşkünlüğüm dedim ,düşkün olacaksın tabi ama benimkisi aşırı dedim ağlamaya başladım bende seni çok seviyorum ondandır hayatım bende size düşkünüm falan diyo çok komik geliyo yaaa şu an gülüyorum halime hormonların yaptığına bakın yaa
Selam...
Canim cok sikkinesimle tartistik. Biktim onun bu ailesine olan ve beni yok farzeden tavrindan. Insan ailesini sever ama bu ailesine karisina her sozu soyletme hakkini verir mi. Su halimle isitmedigim laf kalmadi esimden .. zavalli bebegim kimbilir nasil etkilendi bagrismamizdan.uzamasin diye geldim odaya yattim ama aglamaktan yoruldum.sizden bska kimsem yok su anda.1 hafta gelip kaldilar sakaya getirip her lafi soyledi kv...kendi kizina akil verito salla kv diye bana gelince o mukemmel benim halim ortda.cvp versem kavga cikar diye susuyorum onlar gidince konusmay6aa calisinca esimde hep ayni laf anasi iyi niyetli ben art niyetliyim.analar soyler ben oolgun olup susacagim bugun degilsede inaniyorum bi gun Rabbim onlara da verecek hakettigini.esimin beni nisanliyken daha cook sevdigini soyledi bi anne hamile bi kadina iyi niyetle lsada bunu der mi yas:2:
Haklisin narin_nazenin ama zaten bizim sorunumuz kv bana hep yalnizken saydiriyo.ben sokta bunu bana basil der duye dusunurken o hemen oglunun yanindaesimle aram bozulmasin derken simdi bi omur nasl diyorum. Amz esim de cok adaletsiz annesi hatalu olsa bile kabul etmiyo beni uzen bu..kavgada bana dedigi bu bebek olmadaydi....:2:kahrldum bu denecek sey mi
günaydın güzel annelerrr..
bizim dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.
allahım ne güzel bir şey öyle minnak ellerini ayaklarını gördük paşamızın.
hatta paşam esnerken doktor cd ye kaydetti onu izleyip duruyorum 2 tane de fotoğrafımız var çok hatta birisini özel albümüme koydum
biz 150 lira ödedik özel hastahanede yaptırdık.
herşeyimiz normal çıktı yaklaşık 23 cm ve 391 gr olmuş paşamız
rahmimde 3 cm miyom varmış doktor kontrol altında tutacağız dedi.
kizlar bbis yuunden bende kafayi yiyenlerdenim yaaa esime giip sarilip agliyorum iki saat sonra birseyden alinganlik yapip kiziyorum adam ne yapacagini sasirdi. Gezmeye ciktik sen bni niye hizli yurutuyorsun hamileyim bn diye kizdim bunuda yaptim en sonunda kendime kiziyorum simdi hormonlarimiza biri dur desin
kizlar bbis yuunden bende kafayi yiyenlerdenim yaaa esime giip sarilip agliyorum iki saat sonra birseyden alinganlik yapip kiziyorum adam ne yapacagini sasirdi. Gezmeye ciktik sen bni niye hizli yurutuyorsun hamileyim bn diye kizdim bunuda yaptim en sonunda kendime kiziyorum simdi hormonlarimiza biri dur desin
ay gerçekten saçma sapan dıyaloglar gecıyo ....bnde sardım yanı adama senı cok sevıyorum bılmem ne:)sankı elımzden alıyolar kocıslerı :)
Benim kayınvalidem eşimin bebeklik yorganını verecek pamuk ve çamaşır makinasında yıkanabiliyormuş ama yine de bir tane mikrofiber alırım ben de kullanıyorum çok güzel ısıtıyor ve kış vakti ağırlık da yapmıyor insanın üstünde kaz tüyüne pek sıcak bakmıyorum yıkayınca mahvoluyor ...
Benim kayınvalidem eşimin bebeklik yorganını verecek pamuk ve çamaşır makinasında yıkanabiliyormuş ama yine de bir tane mikrofiber alırım ben de kullanıyorum çok güzel ısıtıyor ve kış vakti ağırlık da yapmıyor insanın üstünde kaz tüyüne pek sıcak bakmıyorum yıkayınca mahvoluyor ...
bzde dışarı cıktıkmı aynı..azarlıyorum sureklı..kocamn boyu 1.80 adımları buyuk halıyle...yavaş yuru ben kndımı zor tartıyorm sana nası yetısıyım dıyorum o da ıyıde askım bu en yavaş halım dıyo kı oyle yanı :) ben buna bıle bozuluyorum nolucak böyle ...vala bebıslern hatrına susuyolar :)onların ısı daha zor psıkolojık savaş verıyolar resmen :)
canım maşallahh size nerde yaptırdınız ayrıntılı ultrasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?