2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bbis yuunden bende kafayi yiyenlerdenim yaaa esime giip sarilip agliyorum iki saat sonra birseyden alinganlik yapip kiziyorum adam ne yapacagini sasirdi. Gezmeye ciktik sen bni niye hizli yurutuyorsun hamileyim bn diye kizdim bunuda yaptim en sonunda kendime kiziyorum simdi hormonlarimiza biri dur desin

canım bugün pozitif gördüm seni, neşeli.. sorunlarını aşıp bebişine odaklanmışsındır inşallah.. :119:

canım bursada ismo bebe- zuzu - moremo yaklaşık fiyatları 3000 ve 4000 üzeri biz hepsini gezdik ve bundan aşağıya yoktu. Bizde moremodan beğendiğimizi aldık.

Canım Bebşik işini hallettik, Helenas arkadaşım saolsun otomatik sallanan bir park yatak bulmuş ve bana gönderdi. Eşimle hem fikir olduk tam aradığımız gibi,
şimdi sipariş verdim bak işte buu

maxsima swing 2 - YouTube

nette arastirdim etrafimdanda duymustum en sagliklisi kaz tuyu yorganmis. yun ve pamukta saglikliymis ama elyaf icin sagliksiz terletiyor diyorlar

nette arastirdim etrafimdanda duymustum en sagliklisi kaz tuyu yorganmis. yun ve pamukta saglikliymis ama elyaf icin sagliksiz terletiyor diyorlar

kaz tüyü de yıkarken sorun olmaz mı

bebek için kullanılacak sonuçta. kusar falan belki arada yıkamak gerekir

bir arkadaşım kaz tüyü yastığını yıkadıktan sonra iflah edemediğini söylemişti. o yüzden düşündürdü beni bu

ay gerçekten saçma sapan dıyaloglar gecıyo ....bnde sardım yanı adama senı cok sevıyorum bılmem ne:)sankı elımzden alıyolar kocıslerı :)

Benim kayınvalidem eşimin bebeklik yorganını verecek pamuk ve çamaşır makinasında yıkanabiliyormuş ama yine de bir tane mikrofiber alırım ben de kullanıyorum çok güzel ısıtıyor ve kış vakti ağırlık da yapmıyor insanın üstünde kaz tüyüne pek sıcak bakmıyorum yıkayınca mahvoluyor ...

Allah'a bırak...Allah'ın adaleti büyüktür...keser döner sap döner gün gelir hesap döner !
hamile insana yapılan zulmün hesabını sorar kurban olduğum Allah hiç merak etme...ben hep öyle dua ediyorum....

yalnızken yaparlar,söyliyceni söylerler sonra bir de inkar ederler,sana yalancı iftiracı derler ! hadi ispatla kendini...ama en büyük şahit Allahtır bunu unuturlar !

o lafı eşin mi söyledi?? bebek olmasaydı diye ?? bana da kayınvalide dedi de benzer bir laf,yapmasaydın niye yaptın tarzında! eşin dediyse çok daha acı tabi...kendi kendime yapmadım deseydin...hayret bişey ya,bu insanlar nasıl verecek bazı şeylerin hesabını ben bilmiyorum...nasıl vicdan var...kafanı yastığa koyup nası uyuyorsun,pess...

150 lira iyiymiş özel hastane için...

hormonlar böyle evet,farklı bir durum..üstüne bir de başka şeyler yaşadıysan daha hassas oluyorsun anlayabilene...benim eşim de ağladığım zaman ne ağlıyosun diye kızıyor :) herşeye ağlıyosun diye triplere giriyor....geçen tak etti rahatsız mı oluyosun dedim,üzülüyorum diyo..üzülüyosan ona göre davranırsın..hamilelikte bunlar oluyor her kadında oluyor dedim..sanki sadece ben de oluyor gibi davranıyor..ona göre hep ben tuhafım,benim psikolojim bozuk vs :) teselli etmek,sevgi göstermek,destek olmak çok mu zor dedim...herkesin kocası böyle yapıyor dedim...bunları konuştuğumuzda saat gecenin 2 siydi ve ben uykudan uyandım bu düşüncelerle sırf konuşmak için...ruh halimi tahmin edin...

elimde olmadan yine ağladım tabi konuşurken...sonra sarıldı fln gel yatalım dedi yattık ama neler hissettiğimi,ne kadar sevgisiz,desteksiz hissettiğimi bi ben bi Allah bilir...ha yardımcı oluyo şimdi ev işlerinde vs orası ayrı ama benim onun sevgisine şefkatine de ihtiyacım var...bazen burdaki arkadaşların eşlerinin onlara tutumlarını okurken gözlerim doluyor...eksiğim,yarımım...neyse...

bzde dışarı cıktıkmı aynı..azarlıyorum sureklı..kocamn boyu 1.80 adımları buyuk halıyle...yavaş yuru ben kndımı zor tartıyorm sana nası yetısıyım dıyorum o da ıyıde askım bu en yavaş halım dıyo kı oyle yanı :) ben buna bıle bozuluyorum nolucak böyle ...vala bebıslern hatrına susuyolar :)onların ısı daha zor psıkolojık savaş verıyolar resmen :)

ay gerçekten saçma sapan dıyaloglar gecıyo ....bnde sardım yanı adama senı cok sevıyorum bılmem ne:)sankı elımzden alıyolar kocıslerı :)

aynen angel
çok doğru bir cümle olmuş

sanki elimizden alıcaklar kocalarımızı :)

tam da bunu demek istiyordum. bende kaz tüyüne sıcak bakmıyorum açıkçası
ben kaz tüyü yastıklarımı bile dekoratif amaçlı kullanıyorum. yatak örtüsünün yastıkları için yani.
arkadaşım öyle diyince yıkamak sorun olur diye yatarken kullanmadım hiç

biz mikrofiberleri kendimiz bile kullanamadık...evlenirken almıştım kaç tane taç'ın,penelope'nin vs,ama ev öyle sıcak ki resmen yaktı pişirdi bizi...doğru dürüst kullanamadık..babam bir tane de pamuk yorgan yaptırmıştı iyiki de yaptırmış hep onu kullanıyoruz...çok rahat..gayette hafif...ona göre yaptırdık çünkü..eskidendi o çok ağır olanlar...hem daha sağlıklı pamuk bence...mikrofiberler acayip elektriklenme yapıyordu bir de...gece çatır çatır ışıklar saçardı kımıldadıkça :)

selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah dünkü kasvetli günü atlattımya çok şükür Allahım resmen dün boguluyorum sanmıştım bugün daha iyiyim elhamdülillah

kızlar ben bebeğime ikeadan bebek odası döşemeyi düşünüyorum biraz büyüdüğünde de genç odası alırım oğluşuma ablasının park yatagını kullanacaktım ama annem park yatagı bizim eve kuralım gelip yanımda kaldıgında rahat edersin dedi. kızımda sadece park yatak almıştım sonra bazalı yatak bu sene genç odası aldım doğtaştan beyaz çok güzel secret garden bakmanızı tafsiye ederim çok güzel bir model sade ve şık ama teslimat ve montajda bizi sinir ettiler onuda belirtiyim

mmllk canım ismo mobilya çok saglamdır tafsiye ederim istediğin model dolapla beşikle farklı farklı kombinde yapabiliyorsun pazarlık muhakkak yap eger kızım doğtaşınkini istemeseydi kesinlikle ismodan alırdım

bizde de öyle olurdu hep hamilelikten önce de..benim eşimin de boyu 1.84-85...hep yavaş yavaş diye çekiştiririm elinden kolundan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…