- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.281
ay resmen burasıda 2ye ayrılmış yorgan konusunda. bende ortadan ikiye çatlıcam şimdi, mikrofibermi pamuk mu yün mü :lll
Cnm bnde 1.55imbnm kadar bacaklari var nerdeyse hamile degilken ayak uyduruyodm bnde hizli yururdm smdi kendimi tartamiyorum
kızlar ben geldim ayrıntılı ultrasona girdim renkli bebeğimi gördüm :) çok tatlıydı ablaları 320 gr olmuş 22 cm boyu var 20. haftamdayım doktor gayet iyi dedi parmaklarını kalbini herşeyini gördük bide cd ve resim verdi doktor amcamız ama bebek aşağıda duruyomuş eşim aşağıdaymış bi sıkıntı olmaz dedi yavaş yavaş çıkmaya başlamış darısı başınıza inşallah
Selam kızlar:) Daha kahvaltımı yeni ediyorum. Sabah 8 de kalkmıştım hadi biraz daha uyuyayım dedim ve 11 civarı ancak uyanabildim.
Canım o kaz tüyü yorganlar hayvanlara eziyet edilerek elde ediliyor. Her tarafı sağlıklı olsa nolur. Bir hayvana eziyet edilerek yapılan üründen ne hayır beklenir. Belki şunu görürsen senin de fikrin değişir. Eki Görüntüle 680410
Hayırlı olsun canım ne kadarmış fiyatı ben de çok beğendim :))
Kızlar bende bugün sipariş verdim. Hepsiburada.com dan fiyatı 188,00 tl. Bir iki güne kadar gelir, o zaman size fikirlerimi de söylerimBu ürün size geldi mi çekirgecim? Beğenirsen ben de bakayım bir..
Nerde yaptirdin ayrintiliyi ?
:)) öyle valla..9 aylık olunca nasıl olucaz biz acaba...
ben de 1.62-63 falanım ama onların adımları kocaman oluyor..bize uymaya kalksalar bi garip oluyolar yürüyemiyolar :)) ama mecbur ayak uyduracaklar,bizim katlandığımız sıkıntıların yanında bunlar ne ki...
masallh cnm bebisinekızlar ben geldim ayrıntılı ultrasona girdim renkli bebeğimi gördüm :) çok tatlıydı ablaları 320 gr olmuş 22 cm boyu var 20. haftamdayım doktor gayet iyi dedi parmaklarını kalbini herşeyini gördük bide cd ve resim verdi doktor amcamız ama bebek aşağıda duruyomuş eşim aşağıdaymış bi sıkıntı olmaz dedi yavaş yavaş çıkmaya başlamış darısı başınıza inşallah
Eki Görüntüle 680473oğlum nasıl çıkmış kızlar
maşallahhh. onun küçük çenesini ısırsınlarrr... kime benzettiniz :)
Eki Görüntüle 680473oğlum nasıl çıkmış kızlar
Bende bu konudaki bilgilerimi paylaşayım,
Hakiki yün yorganın bakımı ve temizliği çok zor. Yorganın içinin açılıp her yıl yünlerin yıkanıp kurutulup tiftiklenmesi lazım, sertleşen 'pıtır dikenleşme denir' parçalar ayıklanır ve yorganın güvelenmemesi için önlem alınır. Kışın yorganın altındaki havayı dışarıya kaçırmadığı ve ağır olduğu için üşütmeyiz, o yüzden kışın geceleri vazgeçilmezidr. Kaldırdığımızda da arasına sabun veya güve önleyici koymak şart yoksa sıcakta güveler basar :) veya yorganımız koku yapar. Ben kış için vede adettendir diye 1 tane dışı saten kaplamalı süslü yün bebek yorganı diktirdim. Bebeğin alerjisi olmazsa inşallah, kışın yün yorgan kullanacağım 1 yaştan sonra...
Kaz tüyü yorgan, temizliği çok kolaydır, hava ve ısı yalıtımı çok iyidir, vücudumuz altında nefes alır, yazın kullanıyorum ben. Bebekler için genelde kaz tüyü değil pamuk yorgan önerilir.
Mikrofiber yorganların en önemli özelliklerinin antibakteriyel ve alerji karşıtı olduğunu biliyorum. Kullanılan normal tekstil materyallerinin 1/1000 e seyreltilerek hazırlanması bakımındanda temizliği kolaymış. Bir arkadaşım bu yorganlarla uyuduğunda vucudunun enerji yuklendiğini, kendisini doğal ortamda uyuyor gibi hissetmediğini söylemişti o nedenle hiç denemedim :)
Ben bebek için içi organik pamuk dışı mikrofiber kaplama (kullanılan lifler %100 organik yine) yorgan aldım ancak ilk 6 ay yorgan veya yastık kullanmayacağım...
Bende aynı şekildeyim, hiç derin uykum yok geceleri en az 7 defa tuvalete kalkıyorum su içiyorum. Birde ateş basması var, dün akşam çamaşırlarımla yattım valla çok rahat ettim. İşteyse üstümü açmıyorum, idrar yollarımı üşütmüyorum. Bir de şey dikkatimi çektiBen uyanır uyanmaz benim kızda uyanıyor, nasıl böyle eşlik ediyor şaşırıyorum Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah..
ultramed de canım mehtap hanımmorayı önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?