• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim gibi yatak dosek grip olan varmii....

2 hafta once ben oldum canim. cok kotuydu hic bu kadar agir grip oldugumu hatirlamiyorum. kafam gozum sisti. :35: bogazim kulaklarim 1 haftada ancak toparladim. gozlerimden yaslar iniyodu :2::2: doktora gitmistik parol alabilirsin demisti. cok gecmis olsunnn

kızlar alakasız bi soru olcak kusura bakmayın şimdiden. gülücük işaretleri ws nasıl çıkarıyosunuz söyleyebilirmisiniz :)

herkeslere gunaydinnnnnnnnnnnn bulantisiz gunler diliyorum:119::119::119::119::119::119::119::119:

ahh ahh ne güzel bi dilekte bulunmuşsun cnm :16:keske ama ben yine bulantılardayım:1:kahvaltıyı bi elim ağzımda hazırladım ne hazırladıysam 1 mımırta hasladım azcık beyaz peynir bazlama ekmek bide meyve suyu :1:
sen nasılsın cnm bugün hava cok fena ankarada :31:
şimdi bi yandan kahvaltı ediyom bi yandan size laf yetiştiriyom:1:

ahh ahh ne güzel bi dilekte bulunmuşsun cnm :16:keske ama ben yine bulantılardayım:1:kahvaltıyı bi elim ağzımda hazırladım ne hazırladıysam 1 mımırta hasladım azcık beyaz peynir bazlama ekmek bide meyve suyu :1:
sen nasılsın cnm bugün hava cok fena ankarada :31:
şimdi bi yandan kahvaltı ediyom bi yandan size laf yetiştiriyom:1:

bulanmadan yavas yavas azar azar ye kuzum :) :56: afiyet olsun

He ya hava ne bicim. anacigima dogru gideyim dedim de aksam mi gitseeem gocamlan, simdiden mi gitsem bilemedim :49: kahvaltimizi ettik biz de

sen nerde oturuyosun benim canim :40:

bulanmadan yavas yavas azar azar ye kuzum :) :56: afiyet olsun

He ya hava ne bicim. anacigima dogru gideyim dedim de aksam mi gitseeem gocamlan, simdiden mi gitsem bilemedim :49: kahvaltimizi ettik biz de

sen nerde oturuyosun benim canim :40:

öle yapıyorum canım benim
evet hava berbat valla bende bugün bişiyler yaparım diye düşünmüştüm ama öle düşüncede kaldı...:1:sen bilersin valla kuzum annişin yakınsa git hem evde tek basına sıkılmazsın yinede karar senin:34:ooyyş afiyet bal olsun kuzunla sana :16:
biz emekte oturuyos kuzum ...
siz nirdesinizz:40:

Back
X