2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Açıklaman için çok teşekkür ederim yavaş yavaş bu işi çözüyorum sanırım :) O zaman Ben 11+0 dayım ama imzamda 10. haftanın içindesin dior Şu ay hesabını tam anlayamadım ama sanırım zamanla olacak :)

10+6 dan sonra 11+0 oluyor.Yani haftanın 7. Gunu yeni haftanın başlangıcı oluyor.Hamileligi 1. Haftadan değil 0. Haftadan hesapladiklari icin de 3. Ayın içindesin su an )

Bak simdi 12. Hafta 3. Ayını doldurmuş oluyorsun 3. aya yeni başlamıyorsun yani.Suan senin bebegin 77. gunde yani 2. ay 60. Günden 1 gün sonra yani 60+1 günlükken bitti sen 3+0 aylık oldun.Simdi nasil ???
)

Önünde şapkamı çıkartıyorum ve kocaman öpüyorum :) Artık ne oldugumu biliyorum.... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

Bak simdi 12. Hafta 3. Ayını doldurmuş oluyorsun 3. aya yeni başlamıyorsun yani.Suan senin bebegin 77. gunde yani 2. ay 60. Günden 1 gün sonra yani 60+1 günlükken bitti sen 3+0 aylık oldun.Simdi nasil ???
)

Valla ilk kimin bebişi göstercek bakalım merak ettim benimki en son kıpır kıpırdı doktor bakındı bacaklarına ama bişi görmedi :)

Ben pazartesi gitmiştim doktora benim ki maşallaha halay çekiyordu =)
Ellerini ayaklarını net bir şekilde gördüm.. Bi de göbekli bu dedi =)
Eşim, annem falan çok gülmüştük..
Bu hafta yaptırabileceğimi söyledi 2 li testi..
Bende yarına randevu aldım..
Hayırlısın neyse o olsun diyelim =)
Eşim erkek diye tutturmuştu baştan beri, bir de o hareketliği görünce eminim erkek diyip duruyor =)

)

Nasıl yaa benimde kafam karıştı şimdi 60+1 günlükken nasıl 3+0 aylık oluyor:s 3 aylık olması için 90 günü doldurmuş olmamız gerekmiyor mu bir nevi

Nasıl yaa benimde kafam karıştı şimdi 60+1 günlükken nasıl 3+0 aylık oluyor:s 3 aylık olması için 90 günü doldurmuş olmamız gerekmiyor mu bir nevi
Jinekolojinet ten alıntı yapıyorum :
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Tekrar belirtmekte fayda var ki hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorularla kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yoktur, önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır çünkü gebelikte herşey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır. Gebelik toplam 40 haftadır. Doğumların çoğu 38-40 hafta arasında gerçekleşir. Bazen günü geçenlerde 41 haftada doğum gerçekleşir.

Baktın ben bu hamile bilgisinden yoksun bayanla uğraşamayacağım bari bilgiyi olduğu gibi göndereyim dedin değilmi:))))))şakabiryana çok sağol canım yeterince açıklayıcı oldu bu bilgi

ben okudum canım allah kabul etsin

Aslıncın birde senin yazılarını okuyunca kendimi görüyorum sanki aynı tepkiler aynı gelişmeler :))) biz de aynısını söyledik bu çok kıpırdak kesin erkek aa göbekli len bu :) tepkiler bu şekildeydi. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.. bugün yeni doğan bebek nasıl yıkanır gazı nasıl çıkarılır,alt nasıl değiştirilir onların videolarını izledim.hiç bişey bilmiyorum allah yardım eder inşalllah.Etrafımda bebek de yok gördüklerimi de tutmaya korkuyorum :)

Baktın ben bu hamile bilgisinden yoksun bayanla uğraşamayacağım bari bilgiyi olduğu gibi göndereyim dedin değilmi:))))))şakabiryana çok sağol canım yeterince açıklayıcı oldu bu bilgi
Aaa ask olsun ben belki kendi cumlelerinle anlatamamış olabilirim diyerekten )))

Arkadaslar ben agustos ayında hamile kalmadım eylül annesiyim insaallah ama siz tecrübeli oldugunuz icin size sormak istiyorum ben 4+3 haftalık hamileyim ama kasıklarımda müthis agrı var sanki regl olacakmısım gibi bir doluluk var sizce bu normal mi?

Kızlar ne zamandır bakamıyorum sizlere nasıl gidiyor?? Benim bulantılarım son bulmak bilmiyor hiç yiyemiyorum desem yeridir. İstanbula ailemin yanına geldim burda da serum taktılar ama belli bir zaman sonra yine aynı. İdrar yolunda iltihap varmış doktor bu bulantılarını arttırıyor olabilir dedi antibiyotik verdi ama onu da içer içmez geri getiriyorum Bebeğimde sorun yokmuş kalp atışları normalmiş tek o sağlıklı olsunda razıyım ama çok yoruldum böyle bitkin olmaktan

Cooook normal hiç merak etme rahim büyümeye bebiş de tutunmaya çalışıyor.Masallah.Bol bol uzan dinlen.

Canım patates haslamasi denedin mi?? Biraz tuz ek yemeye çalış.Mideyi tutuyor.Allah acil sifa versin.Ben de 1 haftadır cok rahatsizim antibiyotik kullanıyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…