2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

canım bende okudum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh

Pazartesi doktorumdaydım. Fasülye Tane'min kalp atışlarını dinletti. 7 haftalık ve Allah'ıma şükürler olsun her şey yolunda. Bir dahaki kontrolüm bayram sonrasına. Ancak bulantılarım korkunç boyutlarda. Oğlumda da vardı ama bu kadar yıpratmadı beni. 24 saat yatmak istiyorum

Canım patates haslamasi denedin mi?? Biraz tuz ek yemeye çalış.Mideyi tutuyor.Allah acil sifa versin.Ben de 1 haftadır cok rahatsizim antibiyotik kullanıyorum ;(

hıhııı onuda denedim canım ama bir kere yesem birşeyi ikinciye yiyemiyorum içim almıyor

kelebekimm seninki de benimki de ağır geçiyor galiba. ben en son kanla beraber kusmaya başladım. acile gittik serum verdiler. serumdan sonra hastane kapısında bir daha kustum. hiçbir şey fayda etmiyor. ne yapacağımı şaşırdım. işe de başladım. ne yapacağımı bilmiyorum. 24 saat midem bulanıyor.

Serum beni biraz topluyor canım yaa kıyamam sana. Çok zor oluyor ama dayanıcaz napalım 3 aydan sonra kesilir diyorlar şurda ne kaldı Rapor al bence nasıl çalışıyorsun ben ayağa kalkamıyorum neredeyse

Serum beni biraz topluyor canım yaa kıyamam sana. Çok zor oluyor ama dayanıcaz napalım 3 aydan sonra kesilir diyorlar şurda ne kaldı Rapor al bence nasıl çalışıyorsun ben ayağa kalkamıyorum neredeyse

durmadan serum almaya da gidemem ki. zaten kustuğum için onu da istemiyorum artık. işimi üç güne düşürdüm. 8.30-13.30 arası çalışıyorum. bir süre gitmem lazım mecburum. inşallah 3. ayda kesilir. yoksa hayat çok zor.

geçmiş olsun hamişlerr kıyamam sizeee yaa... bi an önce toparlanın inş.. bn şükredeyim halime mide bulantılarım var sadece sizin gibi kusma yok..

canım ben senin için 7 defa okudum.inşallah dualarımız kabul olur..çok sağlıklı,çok güzel bir bebek sahibi olursun..allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..

ilk olarak çok çok geçmiş olsun..bu haftalarda bende senin gibiydim.kendini çok zorlama bişeyler yemek için sen yiyemesende zaten bebek senin vücudundan kalsiyumunu demirini alıyor..bebek anneden bildiğim kadarıyla 12.haftalarda beslenmeye başlıyor..bu yüzden üzülme bebeğimi iyi besleyemiyorum diye..valla ben anca yattım uyudum..benimde ikinci gebelik...bu hafta iştahım yerine gelmeye başladı..hatta ilk defa gece yatarken saat12 de ekmek arası peynir,domates,maydonoz koyup yanında ballı sütle yedim..sonra gece saat 4 ve ben gene acıktım..bi daha ekmek arası ,süt ....sabah saat 8 ve ben kahvaltıya yumuldum ne varsa löp löp ...yani dicem o kii sen içini ferah tut ..yakında sende bizden olursun:))))heralde bu gidişle sonumda böle olcak

Canım hayırlı olsun:)) kasık ağrıları çok normal ilk haftalarda oluyor. Adet olacakmışsın gibi ağrı olabilir..
21 eylül itibariyle hamile olduğumu öğrendim allahım tamamına erdırır ınsallahhhh hepımızınkını:))))))))
Amin canıımm,, Gözün aydııınnn :))

Canım bende 9 haftalığım benimde ağrım çok oldu kasık ağrım doktor progesteronumun düşük olduğunu söyledi ve ilaç verdi ama yerleşmeden dolayıda olabilir dedi. Neyse 3 haftadır ilaç kullanıyorum ama yine kasık ağrım oluyor ara ara bazı kişilerde olabilirmiş 9 ay bile olan varmış. Neyse Allah'tan benim fazla bulantım olmadı :) inş en kısa zamanda atlatırsın

mrb kızlar
bulantılarım geçti derken bugün yine başladı. tüm gün ne yediysem çıkardım. arkadaşım ara sıra olur, tamamen geçmesi 4. ayı buluyor dedi. ama en azından o iştahımın olmadığı günler geçti. darısı bulantısı olanların başına.

canim senin bulantilarin ne zaman baslamisti onu merak ettim bende 5 haftalik hamileyim ama bende hic bulantidan eser yok ??

Kızlar bebeğimin yanındaki iki emrio artık yok olmuş canlanmalarını istiyordum ama nasip değilmiş. Hayatıma üçüzlerimle devam etmek isterdim :)

2 ay 4 günlüğüm kıyafet almaya ne zaman başlayayım siz ne zaman başladınız?

günaydın kızlaaaaaar napıyosunuz bakalım ? valla ben iyice havaya girdim. yeni gelenler hoşgelmiş. allahım hepimizin halkkında hayırlısını versin. ben cinsiyetini öğrenicem bu gün oğluşumun hiç öğrenen olmadımı hafta sonu. biz isim bile bulduk annesi uçuyo bu oğlanın görmemişin oğlu olmuş dicekler çoooooooook mutluyummmmmmm 16: ne pazartesi sendromu kaldı ne bişi :9 kolumu kesseler amaaaaan boşver nasıolsa hamileyim dicem o kadar yani

Aynen benim de aynı şekilde tamam artık geçti diyorum 1 gün iyiyim 3 gün yine bulantı kusma of valla çok zor ya.. 49 kiloya düştüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…