- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.481
kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsindarısı başımaa inş.
sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye
Canım patates haslamasi denedin mi?? Biraz tuz ek yemeye çalış.Mideyi tutuyor.Allah acil sifa versin.Ben de 1 haftadır cok rahatsizim antibiyotik kullanıyorum ;(
Kızlar ne zamandır bakamıyorum sizlere nasıl gidiyor?? Benim bulantılarım son bulmak bilmiyor hiç yiyemiyorum desem yeridir. İstanbula ailemin yanına geldim burda da serum taktılar ama belli bir zaman sonra yine aynı. İdrar yolunda iltihap varmış doktor bu bulantılarını arttırıyor olabilir dedi antibiyotik verdi ama onu da içer içmez geri getiriyorumBebeğimde sorun yokmuş kalp atışları normalmiş tek o sağlıklı olsunda razıyım ama çok yoruldum böyle bitkin olmaktan
kelebekimm seninki de benimki de ağır geçiyor galiba. ben en son kanla beraber kusmaya başladım. acile gittik serum verdiler. serumdan sonra hastane kapısında bir daha kustum. hiçbir şey fayda etmiyor. ne yapacağımı şaşırdım. işe de başladım. ne yapacağımı bilmiyorum.24 saat midem bulanıyor.
Serum beni biraz topluyor canım yaa kıyamam sana. Çok zor oluyor ama dayanıcaz napalım 3 aydan sonra kesilir diyorlar şurda ne kaldıRapor al bence nasıl çalışıyorsun ben ayağa kalkamıyorum neredeyse
durmadan serum almaya da gidemem ki. zaten kustuğum için onu da istemiyorum artık. işimi üç güne düşürdüm. 8.30-13.30 arası çalışıyorum. bir süre gitmem lazım mecburum. inşallah 3. ayda kesilir. yoksa hayat çok zor.
Ya da artık hamileyiz ya karnımızı içeri çekmiyoruz :)
kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsindarısı başımaa inş.
sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye
Pazartesi doktorumdaydım. Fasülye Tane'min kalp atışlarını dinletti. 7 haftalık ve Allah'ıma şükürler olsun her şey yolunda. Bir dahaki kontrolüm bayram sonrasına. Ancak bulantılarım korkunç boyutlarda. Oğlumda da vardı ama bu kadar yıpratmadı beni. 24 saat yatmak istiyorum
Canım hayırlı olsun:)) kasık ağrıları çok normal ilk haftalarda oluyor. Adet olacakmışsın gibi ağrı olabilir..Arkadaslar ben agustos ayında hamile kalmadım eylül annesiyim insaallah ama siz tecrübeli oldugunuz icin size sormak istiyorum ben 4+3 haftalık hamileyim ama kasıklarımda müthis agrı var sanki regl olacakmısım gibi bir doluluk var sizce bu normal mi?
Amin canıımm,, Gözün aydııınnn :))21 eylül itibariyle hamile olduğumu öğrendim allahım tamamına erdırır ınsallahhhh hepımızınkını:))))))))
Arkadaslar ben agustos ayında hamile kalmadım eylül annesiyim insaallah ama siz tecrübeli oldugunuz icin size sormak istiyorum ben 4+3 haftalık hamileyim ama kasıklarımda müthis agrı var sanki regl olacakmısım gibi bir doluluk var sizce bu normal mi?
mrb kızlar
bulantılarım geçti derken bugün yine başladı. tüm gün ne yediysem çıkardım. arkadaşım ara sıra olur, tamamen geçmesi 4. ayı buluyor dedi. ama en azından o iştahımın olmadığı günler geçti. darısı bulantısı olanların başına.
Kızlar bebeğimin yanındaki iki emrio artık yok olmuş canlanmalarını istiyordum ama nasip değilmiş. Hayatıma üçüzlerimle devam etmek isterdim :)
2 ay 4 günlüğüm kıyafet almaya ne zaman başlayayım siz ne zaman başladınız?[/QUOT
Canim uzme kendini hersey nasipden ibaret Allahin takdiri boyleymis
kiyafet almaya 5 aydan sonra baslayabilirsin sanirim ben ilk hamileligimde hatirladigim kadaryla o zamanlar almaya baslamistim...
mrb kızlar
bulantılarım geçti derken bugün yine başladı. tüm gün ne yediysem çıkardım. arkadaşım ara sıra olur, tamamen geçmesi 4. ayı buluyor dedi. ama en azından o iştahımın olmadığı günler geçti. darısı bulantısı olanların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?