- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.501
günaydın kızlaaaaaar napıyosunuz bakalım ? valla ben iyice havaya girdim. yeni gelenler hoşgelmiş. allahım hepimizin halkkında hayırlısını versin. ben cinsiyetini öğrenicem bu gün oğluşumunhiç öğrenen olmadımı hafta sonu. biz isim bile bulduk annesi uçuyo bu oğlanın görmemişin oğlu olmuş dicekler çoooooooook mutluyummmmmmm 16: ne pazartesi sendromu kaldı ne bişi :9 kolumu kesseler amaaaaan boşver nasıolsa hamileyim dicem o kadar yani
canim senin bulantilarin ne zaman baslamisti onu merak ettim bende 5 haftalik hamileyim ama bende hic bulantidan eser yok ??
günaydın kızlaaaaaar napıyosunuz bakalım ? valla ben iyice havaya girdim. yeni gelenler hoşgelmiş. allahım hepimizin halkkında hayırlısını versin. ben cinsiyetini öğrenicem bu gün oğluşumunhiç öğrenen olmadımı hafta sonu. biz isim bile bulduk annesi uçuyo bu oğlanın görmemişin oğlu olmuş dicekler çoooooooook mutluyummmmmmm 16: ne pazartesi sendromu kaldı ne bişi :9 kolumu kesseler amaaaaan boşver nasıolsa hamileyim dicem o kadar yani
Günaydın :) Ben bu hafta cumartesi günü gidicem dr a. Acaba benimkinin de cinsiyeti belli olur mu ya :) ben tam havaya giremedim 1 aydır doktora gitmiyorum doktor bir ay sonra gel demişti.. Şimdi korkuorum ya bişi olduysa die.. Ama kötü birşey olsaydı anlardım diye düşünüyorum ( Allah Korusun ) Öff böyle tuhaf bişi işte :)
bak ya kız kocaman olmuş bebiş hala neler düşünüyosunuz ya çok ayıp vallao hissi biliyorum göremeyince orda değilmiş hissi. ama biz bebişi o kadar kişiselleştirdik ki kocamda hiç o düşüncelere girmeme izin vermiyo mesela dışardan gelsin naptınız bakalım anne oğul diye soruyo. konuştuklarım telefonu kapatırken senide bebişide öpüyoruz diyo yani kimse kötü düşünmeme izin vermiyo böyle olunca bende hiç sorgulamıyorum onu orda ve son gördüğümdeki gibi eller ayaklar kırpış kırpış düşünüyorum. nolur sende öyle yap. doktorunada söyle arayı bu kadar açmasın özlüyorum çocuğumu de kötü bişi olsa kesinlikle anlardın hep iyi. kocamanda olmuştur şimdi o :) doktor deneyimliyse cinsiyeti söyleyebilir bence. kendini boş boş kuruntularla üzme. hele o bebişi hiç. teyzoşu kızarım bak.
Süpersin ya.. kaçtır beni böyle aydınlatıyorsun nerede oturuyorsun sen :)
bandırmadyım bebişlerim ben beni facedende eklebilirsiniz tc gülşah esen usta olarak yazarsanız çıkarım herhalde
Face den msj attım, ekleme talebi gönderilmiyor sana :) kitlemişsin kendini
güzeller yaa bişiy sorucamm benim göğüsler ve göbiş büyümeye başlayınca kaşıntılar oluyor, sanırım çatlamayla ilgili.
bi kaç kez zeytinyağı sürdüm iyi geldi, sizde de oluyomu canlarım yaaa çaresi var mı yoksa zeytinyağına devam mı
badem yağı mark fln var mı önerdiğin, yoksa aktardan direk alayım mı canımm.Mrb ben badem yağı kullanmaya başladım.. Evet çatlamayla ilgili çok kaşınıyorsa hergün mutlka birşey sür, sanırım çaresi yok
güzeller yaa bişiy sorucamm benim göğüsler ve göbiş büyümeye başlayınca kaşıntılar oluyor, sanırım çatlamayla ilgili.
Bi kaç kez zeytinyağı sürdüm iyi geldi, sizde de oluyomu canlarım yaaa çaresi var mı yoksa zeytinyağına devam mı
sağolasın güzelim doğru söylüyorsun bende duymuştum ama gerçekten de tuzluymuş, şuanda zeytinyağı ve su ile takviye yapalım.lierac diye bi krem var canım eczanelerde satılıyor o çok iyi geliyormuş.fiyatı 80tl. Bana biraz tuzlu geldi ama daha önce almış arkadaşlarım var onlardan alıcam bende.çok etkili olduğunu onlarda söyledi. Ve bol bol su içmek lazım. Cildi içeriden desteklemek için.
bi kaç kez zeytinyağı sürdüm iyi geldi, sizde de oluyomu canlarım yaaa çaresi var mı yoksa zeytinyağına devam mı
Ben de gripten Allah a şükür yeni çıktım.Sana tavsiyem bol bol su iç ve yataktan çıkma.Meyve suları iyi gelmiyor asırı sekerSadece parol alabilirsin dedi dr
Cok zorda kalmadıkça onu da almiorum
Hapsurunca kasiklarima sancı giriyo bazen
Anlamadım...
Bu arada benim de goguslerimde sivilcelenme ve kaşıntı var
Ve bazi sabahlar sizlamalari cok rahatsız ediyor kızlar..
Bebe yağı iyi fikirmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?