2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Ben ctesi doktoru sıkıştırdım bak cinsiyetine diye bakındı kesin değil ama bak dedi ,sanki kız dedi sonra ama üstten bakınca erkek gibi dedi :) daha küçükmüş bir iki haftaya daha net olur sanırım.

Günaydın :) Ben bu hafta cumartesi günü gidicem dr a. Acaba benimkinin de cinsiyeti belli olur mu ya :) ben tam havaya giremedim 1 aydır doktora gitmiyorum doktor bir ay sonra gel demişti.. Şimdi korkuorum ya bişi olduysa die.. Ama kötü birşey olsaydı anlardım diye düşünüyorum ( Allah Korusun ) Öff böyle tuhaf bişi işte :)

öncelikle sağlıklı olsunlar da cinsiyeti çok önemli değil
ama bu sene erkek senesi mi ne anlamadım herkes erkek doğurdu. hamilelerde erkek olacağını hissediyor hep
benimde içime erkek doğuyor ama hayırlısı olsun
bu arada ikimizinde bebeklerinin doğum tarıhi aynı benimde 18 nisan babasıyla aynı gün :)

bak ya kız kocaman olmuş bebiş hala neler düşünüyosunuz ya çok ayıp valla o hissi biliyorum göremeyince orda değilmiş hissi. ama biz bebişi o kadar kişiselleştirdik ki kocamda hiç o düşüncelere girmeme izin vermiyo mesela dışardan gelsin naptınız bakalım anne oğul diye soruyo. konuştuklarım telefonu kapatırken senide bebişide öpüyoruz diyo yani kimse kötü düşünmeme izin vermiyo böyle olunca bende hiç sorgulamıyorum onu orda ve son gördüğümdeki gibi eller ayaklar kırpış kırpış düşünüyorum. nolur sende öyle yap. doktorunada söyle arayı bu kadar açmasın özlüyorum çocuğumu de kötü bişi olsa kesinlikle anlardın hep iyi. kocamanda olmuştur şimdi o :) doktor deneyimliyse cinsiyeti söyleyebilir bence. kendini boş boş kuruntularla üzme. hele o bebişi hiç. teyzoşu kızarım bak.

Süpersin ya.. kaçtır beni böyle aydınlatıyorsun nerede oturuyorsun sen :)

güzeller yaa bişiy sorucamm benim göğüsler ve göbiş büyümeye başlayınca kaşıntılar oluyor, sanırım çatlamayla ilgili.
bi kaç kez zeytinyağı sürdüm iyi geldi, sizde de oluyomu canlarım yaaa çaresi var mı yoksa zeytinyağına devam mı

Mrb ben badem yağı kullanmaya başladım.. Evet çatlamayla ilgili çok kaşınıyorsa hergün mutlka birşey sür, sanırım çaresi yok

lierac diye bi krem var canım eczanelerde satılıyor o çok iyi geliyormuş.fiyatı 80tl. Bana biraz tuzlu geldi ama daha önce almış arkadaşlarım var onlardan alıcam bende.çok etkili olduğunu onlarda söyledi. Ve bol bol su içmek lazım. Cildi içeriden desteklemek için.

sağolasın güzelim doğru söylüyorsun bende duymuştum ama gerçekten de tuzluymuş, şuanda zeytinyağı ve su ile takviye yapalım.
ilerde farklı boyutlara geçerse mecbuurrrr :)

benimde 3_5 gün önce başladı kaşınmalar bebek yagı sürüyorum hem kaşıntıyı durduruyor hemde cildi nemlendirip yumuşatuyor..ilk hamileligimdede onu kullandım hiç karnım yarılmadı,gögüse sürmedim üşendiğim için orda biraz çatlama olmuştu..tabii bu sefer üşenmek yok inşallah....

Sadece parol alabilirsin dedi dr
Cok zorda kalmadıkça onu da almiorum
Hapsurunca kasiklarima sancı giriyo bazen
Anlamadım...
Bu arada benim de goguslerimde sivilcelenme ve kaşıntı var
Ve bazi sabahlar sizlamalari cok rahatsız ediyor kızlar..
Bebe yağı iyi fikirmis...

Ben de gripten Allah a şükür yeni çıktım.Sana tavsiyem bol bol su iç ve yataktan çıkma.Meyve suları iyi gelmiyor asırı seker

Artık 12. haftadayiz.Kizlar neler içip yiyorsunuz? Günlük yediklerimizi paylaşalım mı? Ben sabahlari mutlaka süt ve yumurtaya önem veriyorum ceviz yemekten ağzım garip oldu ama gunduz Benim canım cok ekmek istiyor hep pide tarzı seyler yemek istiyorum. Karbonhidrat krizi icin siz neler yapıyorsunuz?

Buarada ilk hamile pantolonumu an itibariyle almış bulunmaktayım lcw daha ucuz değil miydi ya bir pantolona 49 lira verdim de ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…