- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.521
Kızlar bebeğimin yanındaki iki emrio artık yok olmuş canlanmalarını istiyordum ama nasip değilmiş. Hayatıma üçüzlerimle devam etmek isterdim :)
2 ay 4 günlüğüm kıyafet almaya ne zaman başlayayım siz ne zaman başladınız?
Buarada ilk hamile pantolonumu an itibariyle almış bulunmaktayımlcw daha ucuz değil miydi ya bir pantolona 49 lira verdim de ))
Günaydın :) Ben bu hafta cumartesi günü gidicem dr a. Acaba benimkinin de cinsiyeti belli olur mu ya :) ben tam havaya giremedim 1 aydır doktora gitmiyorum doktor bir ay sonra gel demişti.. Şimdi korkuorum ya bişi olduysa die.. Ama kötü birşey olsaydı anlardım diye düşünüyorum ( Allah Korusun ) Öff böyle tuhaf bişi işte :)
buarada ilk hamile pantolonumu an itibariyle almış bulunmaktayımlcw daha ucuz değil miydi ya bir pantolona 49 lira verdim de ))
günaydın kızlaaaaaar napıyosunuz bakalım ? valla ben iyice havaya girdim. yeni gelenler hoşgelmiş. allahım hepimizin halkkında hayırlısını versin. ben cinsiyetini öğrenicem bu gün oğluşumunhiç öğrenen olmadımı hafta sonu. biz isim bile bulduk annesi uçuyo bu oğlanın görmemişin oğlu olmuş dicekler çoooooooook mutluyummmmmmm 16: ne pazartesi sendromu kaldı ne bişi :9 kolumu kesseler amaaaaan boşver nasıolsa hamileyim dicem o kadar yani
Ben Su an 36-38 beden giyiyorumBuarada ilk hamile pantolonumu an itibariyle almış bulunmaktayımlcw daha ucuz değil miydi ya bir pantolona 49 lira verdim de ))
Allah yardimcin olsun canim..bana sans dileyin kizlarr gidiyorumm dualariniza ihtiyacim olucak!!! opuldunuuzz
Normal bedenin neyse onu alıyorsun sadece kasık bolumunden itibaren gevsek ve yumuşak bir kumaş var karın bölgesine doğru. Bebiş kucukken vücut Cok değişmiyor ama kasıklarım beni mahvediyordu aldım kurtuldumBen Su an 36-38 beden giyiyorum
Gebe kalmadan 34 giyiyordum
Hamile pantolonlarinda beden nasil oluyo kızlar ?
Bana göre var midir?
Göbeği lastikli alti kumaş olanlar varmış
Okulda giyerim die onlardan almak istiyorum aslında..
Allah yardimcin olsun canim..
Ben ogretmenim sabah buz gibi oluyor Ankara kadife siyah pantolondan Cok memnun kaldım hem daha git gösterdi bacaklarımı) ya ekmek üstüne limon ve karabiber cok değişik geldi ben de mi denesem acep )
bana sans dileyin kizlarr gidiyorumm dualariniza ihtiyacim olucak!!! opuldunuuzz
Buarada avm lerden olabildiğince kaçıyorum çünkü hertaraf wifi ve elektrik yüklü ama Bugun mecburen gittim ya nasil güzel bebek eşyaları beğendim elim hep maviye maviye gidiyor kendimi öyle zor tuttum ki almamak icin cinsiyeti bir ogrensem kimse tutamayacak beni ;p en son chicco dan bir biberon aldım baya indirim vardı Kizlar Cok mu aceleciyim ya)
hadi noldu yazsana yaaaaaaa meraktan çatlıyo teyzoşlar burda....
canim gittim doktora kesemi goremedi daha cunku kan degerim 725 mis ama yukselmesi iyi dedi hersey guzel gidiyo dedi haftaya tekrar randevu verdi belki gec dollenme olabilir falan dedi iste
aslinda kan degerim bu kadar oldugu icin gorunmemesi normal dimi???
bu kadar düşük kan değerinde görünmemesi benimde önceki tecrübelerimden bildiğim kadarıyla normal ama kan değerinin bu kadar düşük olması bu kadar normal mi onu araştırmak lazım.ben bu gebeliğimde hiç kan değerine baktırmadım. senin yerinde olsam 2 gün sonra yine beta hcg baktırırım çünkü her 2 günde bir 2 katına yada yaklasık o civarda artması gerekiyo. en son ne zam n baktırmıştın. o zaman değerin kaçtı?
en son gecen hafta baktirdim ozmn 22 mis ya ben yurtdisinda yasiyorum ben sormasam zaten kan degerimi bana soylemicekti bile
burda soylemiyolar kan degeri yani o kadar ustune dusmuyolar bidaha kan testi yapmicaklar sanirim
ben bunu bi arastiriyim en iyisi ama ben dis gebelik gecirdigim icin daha bi dikkat ediyolar bidaha tekrarlanmasin diye oyle bisey olsa soylerdi herhalde bilmiyorumm
geçmiş olsun güzelim yaaa bende yeni atlattım 1 hafta yattım anca geçti.Sadece parol alabilirsin dedi dr
Cok zorda kalmadıkça onu da almiorum
Hapsurunca kasiklarima sancı giriyo bazen
Anlamadım...
Bu arada benim de goguslerimde sivilcelenme ve kaşıntı var
Ve bazi sabahlar sizlamalari cok rahatsız ediyor kızlar..
Bebe yağı iyi fikirmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?