2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Canım ben dün ilk pantolonumu aldım:)kıyafetlermin üstünde sorun yok iyi kötü birşeyler uydurabiliyorum ama altkısım için durum vahim benmi birden kilo aldım bilmiyorum ama hiçbir pantolunumun karnı kapanmıyordu göbeğim isyanlardaydı bildiğin:)) baktım artık olmayacak aldım bende yeni cicimii:))

Bende aynı sendromlardayım canım, benimde kontrol haftasonu,bayağı oldu doktora gitmediğim buyüzden bende endişe ediyorum, aynı durumdayız yani:)ama şuda var bizler yine iyiyiz benim yurtdışında yaşayan arkadaşlarım gebeliğinin toplamında 4kere griyorlarmış ultrasona çünkü yasakmış bebeğe zarar veriyor dye,bizse miniğimiz acaba nasıl kaygısından yada özlediğimizden soluğu habire doktorda alıyoruz:))

buarada ilk hamile pantolonumu an itibariyle almış bulunmaktayım lcw daha ucuz değil miydi ya bir pantolona 49 lira verdim de ))

sanırım aynı pantolonu almışız sevilcim. Ben bide hamileler için olan taytı aldım 19.90tl yumuşacık çokta rahat :) tavsiye ederim.

Yediklerime gelince yaratıcılıkta sınır tanımıyorum Yoğurdun içine tozşeker karıştırıyorum en gözde yiyeceğimde üzerine limon sıkıp karabiber ektiğim ekmek. Ha birde tarhanayla turşuyu es geçemeyeceğim geleneksel akşam yemeğim. Aralardada acıkınca abuk subuk bi dünya tarif deniyorum Babamış aşçı allahtan adam helak oluyo çok yememe rağmen hala kilo almadım ama şiş hissediyorum kendimi. Pantolonlarda daha bi hamile gösteriyo vallahi :)))))

Mutluluğun daim olsun canım darısı başımızaa:) bizimkine daha var sanırım :))

selam tatlilarim bugun cok heyecanli ve korku icindeyimm
saat 2bucukda randevum var kese gorunmucek diye cok korkuyorummmmmm (((
ama ayni zamanda ya gorunurse nasil mutlu olurum diyede seviniyorum o kadar karisigim kii hemen vakit gecsin istiyorummm

Buarada ilk hamile pantolonumu an itibariyle almış bulunmaktayım lcw daha ucuz değil miydi ya bir pantolona 49 lira verdim de ))
Ben Su an 36-38 beden giyiyorum
Gebe kalmadan 34 giyiyordum
Hamile pantolonlarinda beden nasil oluyo kızlar ?
Bana göre var midir?
Göbeği lastikli alti kumaş olanlar varmış
Okulda giyerim die onlardan almak istiyorum aslında..
bana sans dileyin kizlarr gidiyorumm dualariniza ihtiyacim olucak!!! opuldunuuzz
Allah yardimcin olsun canim..

Normal bedenin neyse onu alıyorsun sadece kasık bolumunden itibaren gevsek ve yumuşak bir kumaş var karın bölgesine doğru. Bebiş kucukken vücut Cok değişmiyor ama kasıklarım beni mahvediyordu aldım kurtuldum )

Ben ogretmenim sabah buz gibi oluyor Ankara kadife siyah pantolondan Cok memnun kaldım hem daha git gösterdi bacaklarımı ) ya ekmek üstüne limon ve karabiber cok değişik geldi ben de mi denesem acep )

Buarada avm lerden olabildiğince kaçıyorum çünkü hertaraf wifi ve elektrik yüklü ama Bugun mecburen gittim ya nasil güzel bebek eşyaları beğendim elim hep maviye maviye gidiyor kendimi öyle zor tuttum ki almamak icin cinsiyeti bir ogrensem kimse tutamayacak beni ;p en son chicco dan bir biberon aldım baya indirim vardı Kizlar Cok mu aceleciyim ya )

Ben ogretmenim sabah buz gibi oluyor Ankara kadife siyah pantolondan Cok memnun kaldım hem daha git gösterdi bacaklarımı ) ya ekmek üstüne limon ve karabiber cok değişik geldi ben de mi denesem acep )

tatlım dene bence. bide şey var bak en favorim yoğurdun içine salatalık doğruyorum bide yeşil zeydin hııımmm tadından yenmez tabi bu tarifler arada sırada iğrençleşebiliyor midesi bulanan hamişler okur diye onları yazmıyorum

Canim 6.aydan once alisveris yapmiyolar genelde sanirim
AMA Ben de o kadar duramam diye dusunuyorummmm
Benimki daha 10 haftalik :)
Senden kucuguz teyzesi :)
Bakarsin senden cesaret alip
Ben de 2 hafta sonra magazalara kosarim

mrb arkadaşlar nasılsınız..foruma giremiyordum uzun zamandır..her şey yolundadır umarım..giremediğim bu süre içerisinde bebeğimin kalp atışlarını duyduk :) o kadar mutluyum ki anlatamam.. o anki duygu tarif edilemez.. Allahım herkese yaşamayı nasip etsin.. :)

hadi noldu yazsana yaaaaaaa meraktan çatlıyo teyzoşlar burda....

canim gittim doktora kesemi goremedi daha cunku kan degerim 725 mis ama yukselmesi iyi dedi hersey guzel gidiyo dedi haftaya tekrar randevu verdi belki gec dollenme olabilir falan dedi iste
aslinda kan degerim bu kadar oldugu icin gorunmemesi normal dimi???

bu kadar düşük kan değerinde görünmemesi benimde önceki tecrübelerimden bildiğim kadarıyla normal ama kan değerinin bu kadar düşük olması bu kadar normal mi onu araştırmak lazım.ben bu gebeliğimde hiç kan değerine baktırmadım. senin yerinde olsam 2 gün sonra yine beta hcg baktırırım çünkü her 2 günde bir 2 katına yada yaklasık o civarda artması gerekiyo. en son ne zam n baktırmıştın. o zaman değerin kaçtı?

Son düzenleme:

en son gecen hafta baktirdim ozmn 22 mis ya ben yurtdisinda yasiyorum ben sormasam zaten kan degerimi bana soylemicekti bile
burda soylemiyolar kan degeri yani o kadar ustune dusmuyolar bidaha kan testi yapmicaklar sanirim

ben bunu bi arastiriyim en iyisi ama ben dis gebelik gecirdigim icin daha bi dikkat ediyolar bidaha tekrarlanmasin diye oyle bisey olsa soylerdi herhalde bilmiyorumm

tabiki öyle bişi olsa söylerdi ama tatlım bak oradaki birimlerle buradaki birimler aynı olmayabilir sen yinede doktoruna itimat et biz seni burda yanlış yönlendirmeyeyim geçen hafta 22 is düzenli artmıs demek oluyor buda gelişen bi hamilelik yani doktorun haklı olabilir. Oradakilerle buradakiler farklıdır göz önünde bulundur hem haftaya tekrar var randevun iyi arayı çok açmamış bari sakın olumsuz düşünme allahım yaşamak istediğinin en güzelini yaşatsın inşallah. Bütün dualarım seninle canım. Bişi daha söylicem kanaman yoksa sorun yok bunuda böyle bil tatlım.

geçmiş olsun güzelim yaaa bende yeni atlattım 1 hafta yattım anca geçti.
rabbim bizi ve bebişlerimiz korusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…