2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

hayir canim kanamam yok hicbiseyim yok Allahima sukurler olsun zaten alttan bakti tabiki daha 5 haftalik oldugu icin hatta dis gebelik olsa burda agri olurdu falan dedi biyer gosterdi iste
artik pazartesini beklicem iste ama tekrar kan tahlili istemedi bilmiyorum birde haftaya da gorunmeyebilir dedi bende sasirdim fln ama iste gec dollenmeyi falan soyledi yanlis hesap olabilir dedi tek yapmam gereken beklemek olucak ama icim rahat simdi bisey olsa en azindan agrim fln olurdu hicbiseyim yok cok sukur dualarin icin saol canim

merhaba arkadaşlar dün itibari ile 12. haftamızı doldurduk çok şükür darısı 40. haftalara inşallaah. rabbım sağ salım kucağımıza alcağımız günü göstersın cumlemıze 3 gun önce yanı 11+5 de merakla doktora gittik ama bebeğim uyuyordu ve cınsıyetını bize göstermedı malesef ben 13. hafta bıdaha gitmei düşüyorum sırf cınsıyet için bayramda bellı olmuş olur inşallaaah

8. hafta gibi başladı canım ama ondan önce de bi şey yiyemiyordum. hiç iştahım yoktu ve midem hep rahatsızdı. inşallah olmaz canım bulantın.

vala benimde tam tersi istahim acildi eskisinden daha fazla yemek istiyo canim yani bilmiyorum bu gidisle baya kilo alicam gibi bende istiyorumki biraz midem bulansin ilk aylar en azindan kilo almam

benim ilk hamileligimde dogum yapmadan once 80 kiloydum DDD
ama simdi aradan 2 bucuk sene gecti 57 kiloyum yani bu yuzden tekrar o kadar kilo alirim diye korkuyorumm

tütütütütüt kırkbirkere maşalla kuşum bizimde az kaldı inşalla şu 3 ay bi bitse o dicez valla. sen 2li test yaptırdın mı

Rabia geçmiş olsun canımm, bol bol dinlenirsin iyi olmuş..

Pantolonları sormuşsun ben aynı beden aldım.. Üst kısmı bol zaten. Son 2 ay dışında giyilebileciğini söylediler. Bakalım :))

Doktor bana da karbonhidratı kesmemi söyledi. Nasıl başarıcam bilmiyorum. Ben de senin gibiyimm ceviz, süt vazgeçilmezim benim de...

Ohh sefan olsuunn
Limon karabiber ekmek üçlüsü ilginçmiş Bu dönemde değişik karışımlar denenmesi normal. Tatlı, tuzlu, ekşi birbirine karışıyor:)) Arkadaşım da hamile, o da yoğurda domates karıştırıp yiyormuş..

Canım kan değeri 1500 olunca görünür kese, sıkma canını ama bence o kadar da bekleme. 2 günde 2 kat artar değer. 1450 olur. 3 gün sonra git derimm

tütütütütüt kırkbirkere maşalla kuşum bizimde az kaldı inşalla şu 3 ay bi bitse o dicez valla. sen 2li test yaptırdın mı

saol canım teşekkur ederım valla insana bi rahatlık gelıyor darısı hep beraber diğer aylara inşallah 2 lı test yaptırmadım canım doktorumla da hiç konuşmadım yarın bı ugrayıp konuşmayı düşünyorum açıkcası kararsızım yaptırıp yaptırmamakta :26:

canım bi arkadaşımda 8 haftalık hamile hiç midesi bulanmıyor. öyle iştahlı ki şaşırıyorum:) ben 3 kilo verdim şuan 52 kiloyum. ama alırım yavaş yavaş. sende dikkat et. az ve sık ye. çok kalorili yiyeceklerden de uzak dur.

haklisin canim dikkat etmem lazim ama elimde olmuyo iste bazen canim istedigi zaman "Amaan nasil olsa hamileyim yemem gerekiyo "
diye kendime bi gaz veriyorum DD
iste mide bulanti zamanlarini bekliyorum olmazsa ciddi ciddi dikkat etmem gerekiyo yoksa ipin ucu bi kacarsaa eyvay eyvay ozmn halimi dusunemiyorummm

Maşallah kızlar hepimiz sağlıkla büyüyoruz :)

Genel olarak sanırım Mayıs ayı içinde alacağız bebeklerimizi kucağımıza

Hasta oluyorum gibi boğaz ağrım fazla karanfil çiğnesem iyi gelir ama bebeğime bir şey olur mu acaba?

ben kendimden örnek vericek olursam..sabahları genelde peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik(maydonoz,marul vs.)süt yada çok açık ballı bir çay...dediğin gibi ekmek benimde canım çok istiyor...normalde pek ekmek tüketmeyen birisiydim...şimdi fazla yememeye çalışıyorum..mesela ekmeğin içini tamamen çıkartıyorum..içi sırf hamur...sonra yoğurt,yada ayran yap iç..öğlen et yada tavuk suyundan çorba yapabilirsiniz..yanında salata olabilir..sebze yemekleri iyi oluyor..mesela taze fasulye,pırasa,güveç,bulgur pilavı,tabii arada bir balık..birde kesin meyve...yani böyle gidiyor bakalım...

alemsiniz valla ...yoğurdun içine salatalık =cacık oluyor sanırsamda :)))yeşil zeytinle hiç hayal bile edemiyorum..

bu arada bu perşembe ikili testimi yaptırıyorum...hayırlısı olur inşallah...

ben nisan 15 e kadar kavuşmuş olcam bebişime inşallah
boğazın ağrıyorsa ılık suya bal koy bı ıkı damlada lımon sık ve iç hem çok faydalı hemde boğazına çok iyi gelır...Geçmiş olsun şimdiden

Teşekkür ederim canım yapayım bakayım. Boğazım gitti çünkü kötüleşirsem ilaç kullanmam gerekirmiş doktorum dedi. Kullanmak istemiyorum

Teşekkür ederim canım yapayım bakayım. Boğazım gitti çünkü kötüleşirsem ilaç kullanmam gerekirmiş doktorum dedi. Kullanmak istemiyorum

bu karışım iyi gelcektir inşallah canım aynen bende ilaç kullanmak hiç istemiyorım her ne kadar hamılelık için olsada benımde içim rahat etmıyor

Ay tariflerinize hayran kaldım kırk yıl düşünsem aklıma gelmez keratalar neler yediriyorlar bize

kızlar bugün kontrolum vardı. bebegimiz 12 hafta 4 günlük. ense kalılıgına bakıldı. herseyi normal gorunuyo. 2 li test yapmadı 4 lü test yapcakmıs.17. hafta icinde tekrar gıtcez 4 lü testi için. doktorun tabirine gore minyon insan olusmus. hepimize saglıklı gunler olsun..

herşeyin hayırlısı cnm üçüz bakmak çok zor olurdu inan bana 1 tanede bile zorlanacaksın doğduğunda kıyafetleri cinsiyetten önce almamıştım ben ama 1. hamileliğimde öğrenir öğrenmez ayakkabı almıştım erken yürür derler çorap veya patik alın derler kızımda 9 aylıkken yürüdü ona bağlı değildir ama batıl inanç işte :)

badem yağı mark fln var mı önerdiğin, yoksa aktardan direk alayım mı canımm.
zeytinyağı da iyi geliyor ama orjinal bulman lazım. diğerleri etkisiz.

tamamiyle genetiksel çatlama ne kullanırsan kullan çatlayacağın varsa çatlıyorsun, annem hiç bişey kullanmamış eskiden çatağı yok kardeşimle ikimiz aynı markayı kullandık kardeşimde yok benimde sadece göbüşümde var anneme çekmemişim :/

geçmiş olsun cnm hapşurduğunda kendini kasıyorsundur ondan ağrı giriyordur bende aynı şeyi yaşıyorum ani hareketler yapıyor

lwc bedenleri büyük ben 36 almıştım büyük gelmişti ilk zamanlar sonra tam geldi ama hamile giyim mağazaları oluyor onlarda tam bedene göre oluyor birçok model renk ve çeşit oluyor oralara bak istersen cnm denemeden alma

insan o minicik şeyleri gördükçe alası geliyor içinde bebişini hayal ediyor haklısın cnm benimde gözüm hep mavilerde :) chicconun hangisini aldın anne memesine yakın olanı var genelde onu veriyorlar ama tavsiye etmem 1 kere bile kullanmadık çevremdede çoğu kişi memnun değildi.

oo maşallah ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…