- 21 Ocak 2013
- 100
- 2
- 98
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.541
tabiki öyle bişi olsa söylerdi ama tatlım bak oradaki birimlerle buradaki birimler aynı olmayabilir sen yinede doktoruna itimat et biz seni burda yanlış yönlendirmeyeyim geçen hafta 22 is düzenli artmıs demek oluyor buda gelişen bi hamilelik yani doktorun haklı olabilir. Oradakilerle buradakiler farklıdır göz önünde bulundur hem haftaya tekrar var randevun iyi arayı çok açmamış bari sakın olumsuz düşünme allahım yaşamak istediğinin en güzelini yaşatsın inşallah. Bütün dualarım seninle canım. Bişi daha söylicem kanaman yoksa sorun yok bunuda böyle bil tatlım.
canim senin bulantilarin ne zaman baslamisti onu merak ettim bende 5 haftalik hamileyim ama bende hic bulantidan eser yok ??
8. hafta gibi başladı canım ama ondan önce de bi şey yiyemiyordum. hiç iştahım yoktu ve midem hep rahatsızdı. inşallah olmaz canım bulantın.
merhaba arkadaşlardün itibari ile 12. haftamızı doldurduk çok şükür darısı 40. haftalara inşallaah. rabbım sağ salım kucağımıza alcağımız günü göstersın cumlemıze 3 gun önce yanı 11+5 de merakla doktora gittik ama bebeğim uyuyordu ve cınsıyetını bize göstermedı malesef ben 13. hafta bıdaha gitmei düşüyorum sırf cınsıyet için bayramda bellı olmuş olur inşallaaah
Sadece parol alabilirsin dedi dr
Cok zorda kalmadıkça onu da almiorum
Hapsurunca kasiklarima sancı giriyo bazen
Anlamadım...
Bu arada benim de goguslerimde sivilcelenme ve kaşıntı var
Ve bazi sabahlar sizlamalari cok rahatsız ediyor kızlar..
Bebe yağı iyi fikirmis...
Artık 12. haftadayiz.Kizlar neler içip yiyorsunuz? Günlük yediklerimizi paylaşalım mı? Ben sabahlari mutlaka süt ve yumurtaya önem veriyorum ceviz yemekten ağzım garip oldu ama gunduz Benim canım cok ekmek istiyor hep pide tarzı seyler yemek istiyorum. Karbonhidrat krizi icin siz neler yapıyorsunuz?
sanırım aynı pantolonu almışız sevilcim. Ben bide hamileler için olan taytı aldım 19.90tl yumuşacık çokta rahat :) tavsiye ederim.
Yediklerime gelince yaratıcılıkta sınır tanımıyorumYoğurdun içine tozşeker karıştırıyorum en gözde yiyeceğimde üzerine limon sıkıp karabiber ektiğim ekmek. Ha birde tarhanayla turşuyu es geçemeyeceğim geleneksel akşam yemeğim. Aralardada acıkınca abuk subuk bi dünya tarif deniyorum Babamış aşçı allahtan adam helak oluyo çok yememe rağmen hala kilo almadım ama şiş hissediyorum kendimi. Pantolonlarda daha bi hamile gösteriyo vallahi :)))))
canim gittim doktora kesemi goremedi daha cunku kan degerim 725 mis ama yukselmesi iyi dedi hersey guzel gidiyo dedi haftaya tekrar randevu verdi belki gec dollenme olabilir falan dedi iste
aslinda kan degerim bu kadar oldugu icin gorunmemesi normal dimi???
tütütütütüt kırkbirkere maşalla kuşumbizimde az kaldı inşalla şu 3 ay bi bitse o dicez valla. sen 2li test yaptırdın mı
vala benimde tam tersi istahim acildi eskisinden daha fazla yemek istiyo canim yani bilmiyorum bu gidisle baya kilo alicam gibi bende istiyorumki biraz midem bulansin ilk aylar en azindan kilo almam
benim ilk hamileligimde dogum yapmadan once 80 kiloydumDDD
ama simdi aradan 2 bucuk sene gecti 57 kiloyum yani bu yuzden tekrar o kadar kilo alirim diye korkuyorumm
canım bi arkadaşımda 8 haftalık hamile hiç midesi bulanmıyor. öyle iştahlı ki şaşırıyorum:) ben 3 kilo verdim şuan 52 kiloyum. ama alırım yavaş yavaş. sende dikkat et. az ve sık ye. çok kalorili yiyeceklerden de uzak dur.
Artık 12. haftadayiz.Kizlar neler içip yiyorsunuz? Günlük yediklerimizi paylaşalım mı? Ben sabahlari mutlaka süt ve yumurtaya önem veriyorum ceviz yemekten ağzım garip oldu ama gunduz Benim canım cok ekmek istiyor hep pide tarzı seyler yemek istiyorum. Karbonhidrat krizi icin siz neler yapıyorsunuz?
tatlım dene bence. bide şey var bak en favorim yoğurdun içine salatalık doğruyorum bide yeşil zeydin hııımmm tadından yenmeztabi bu tarifler arada sırada iğrençleşebiliyor midesi bulanan hamişler okur diye onları yazmıyorum
Maşallah kızlar hepimiz sağlıkla büyüyoruz :)
Genel olarak sanırım Mayıs ayı içinde alacağız bebeklerimizi kucağımıza
Hasta oluyorum gibi boğaz ağrım fazla karanfil çiğnesem iyi gelir ama bebeğime bir şey olur mu acaba?
ben nisan 15 e kadar kavuşmuş olcam bebişime inşallah
boğazın ağrıyorsa ılık suya bal koy bı ıkı damlada lımon sık ve iç hem çok faydalı hemde boğazına çok iyi gelır...Geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim canım yapayım bakayım. Boğazım gitti çünkü kötüleşirsem ilaç kullanmam gerekirmiş doktorum dedi. Kullanmak istemiyorum
Kızlar bebeğimin yanındaki iki emrio artık yok olmuş canlanmalarını istiyordum ama nasip değilmiş. Hayatıma üçüzlerimle devam etmek isterdim :)
2 ay 4 günlüğüm kıyafet almaya ne zaman başlayayım siz ne zaman başladınız?
badem yağı mark fln var mı önerdiğin, yoksa aktardan direk alayım mı canımm.
zeytinyağı da iyi geliyor ama orjinal bulman lazım. diğerleri etkisiz.
Sadece parol alabilirsin dedi dr
Cok zorda kalmadıkça onu da almiorum
Hapsurunca kasiklarima sancı giriyo bazen
Anlamadım...
Bu arada benim de goguslerimde sivilcelenme ve kaşıntı var
Ve bazi sabahlar sizlamalari cok rahatsız ediyor kızlar..
Bebe yağı iyi fikirmis...
Ben Su an 36-38 beden giyiyorum
Gebe kalmadan 34 giyiyordum
Hamile pantolonlarinda beden nasil oluyo kızlar ?
Bana göre var midir?
Göbeği lastikli alti kumaş olanlar varmış
Okulda giyerim die onlardan almak istiyorum aslında..
Allah yardimcin olsun canim..
Buarada avm lerden olabildiğince kaçıyorum çünkü hertaraf wifi ve elektrik yüklü ama Bugun mecburen gittim ya nasil güzel bebek eşyaları beğendim elim hep maviye maviye gidiyor kendimi öyle zor tuttum ki almamak icin cinsiyeti bir ogrensem kimse tutamayacak beni ;p en son chicco dan bir biberon aldım baya indirim vardı Kizlar Cok mu aceleciyim ya)
kızlar bugün kontrolum vardı. bebegimiz 12 hafta 4 günlük. ense kalılıgına bakıldı. herseyi normal gorunuyo. 2 li test yapmadı 4 lü test yapcakmıs.17. hafta icinde tekrar gıtcez 4 lü testi için. doktorun tabirine gore minyon insan olusmus. hepimize saglıklı gunler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?