- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.561
Kızlar merhaba hepinize.belki hatırlamışsınızdır geçen aylarda çok yazmıştım buraya :) reglime 3 gün var bugün dayanamadım test yaptım tek çizgiydi.testi gizli gizli yaptıgım için çantama koymuştum.bikaç saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi gölge gibi görebilmek çok zor.içime kurt düştü acaba hamilemiyim aranıda böyle bişey yaşayan armı? Ben geçen ay da test yaptım negatif çıkmıştı ve çöpte günler sonra gördüğümde yine aynıydı.yani test bekleyince bozulmuş olmaz değil mi ?
kızlar bugün kontrolum vardı. bebegimiz 12 hafta 4 günlük. ense kalılıgına bakıldı. herseyi normal gorunuyo. 2 li test yapmadı 4 lü test yapcakmıs.17. hafta icinde tekrar gıtcez 4 lü testi için. doktorun tabirine gore minyon insan olusmus. hepimize saglıklı gunler olsun..
bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolundaymış 10 haftalık olduk bile bi bakmışız doğdu diyeceğiz :)
Kızlar merhaba hepinize.belki hatırlamışsınızdır geçen aylarda çok yazmıştım buraya :) reglime 3 gün var bugün dayanamadım test yaptım tek çizgiydi.testi gizli gizli yaptıgım için çantama koymuştum.bikaç saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi gölge gibi görebilmek çok zor.içime kurt düştü acaba hamilemiyim aranıda böyle bişey yaşayan armı? Ben geçen ay da test yaptım negatif çıkmıştı ve çöpte günler sonra gördüğümde yine aynıydı.yani test bekleyince bozulmuş olmaz değil mi ?
merhaba canım ben gebelığımı bu şekilde öğrenmiştim. aylardır istiyodum test yapıyodum ama hep negatifti, sonra kaynanama gezmeye gitmiştik içime bi şüphe geldı test yaptım ama tek çizgi çıktı sonra atmadım çekmeceye koydum namz felan kıldım sonra çekmeceyı açıp bı baktım 2. çizgi belırlenmişti çok ama çok hafif. Hemen beta yaptırdım ve hamileymişim darısı sana inşallaaaaaahhhhhhh
geçmiş olsun canım yaakızlar merhaba
öncelikle testleri iyi çıkan arkadaslara gözünüz aydın diyorum, darısı bizlere inş.
benim 3-4 gündür feci baş ağrım var 12. hafta bitmek üzere ilaç içmek istemiyorum uyuyorum uyanıyorum geçmiyor
böyle ağrıları olan varmı yada nasıl geçeceğini bilen varmı
kızlar merhaba
öncelikle testleri iyi çıkan arkadaslara gözünüz aydın diyorum, darısı bizlere inş.
Benim 3-4 gündür feci baş ağrım var 12. Hafta bitmek üzere ilaç içmek istemiyorum uyuyorum uyanıyorum geçmiyor
böyle ağrıları olan varmı yada nasıl geçeceğini bilen varmı
mrb kızlar
cumartesi gününe randevu aldım dr dan. ikili testi de yapacak. 1 aydır bebişi görmedim. öyle özledim ki. çok merak ediyorum. videoya çekicem ultrason görüntüsünü:) acaba cinsiyeti de belli olur mu ki?
kızlar günaydın... bu ara çok bulantılı oldugumdan yazamadım hiç.. geçtiğimiz cuma 9+1 ken dr randevumuz vardı.. bebişimizin kabini duyduk çok şükür... darısı duymayı bekleyenlerin başına inş.. dr bi dahaki randevumuzda konusuruz detaylı dedi.. şu test olaylarını.. biraz ben soru sorunca değindi.. benim de kafam karıştı.. bu testler olasılıgı gösteriyor değil mi dedim.. kesin bişey söylemiyor benim bildiğim.. dr da amniyo sıvısı alınarak yapılan kesin gösteriyor ama düşük riski içeriyor dedi.. ben sıcak bakmıyorum şuan kızlar bu test olayına ama kararsızım da... siz ne düşünüyorsunuz? bu arada benim bulantılarım hala devam ediyor...biraz karnımda büyüme var ama bebek mi göbek mi emin olamıyorum
mrb kızlar
cumartesi gününe randevu aldım dr dan. ikili testi de yapacak. 1 aydır bebişi görmedim. öyle özledim ki. çok merak ediyorum. videoya çekicem ultrason görüntüsünü:) acaba cinsiyeti de belli olur mu ki?
Benim ikili testim yarın olacak bakalım inş.sonuçları iyi çıkar.Bide meme ultrasonu çekecek doktorum akrabalarda meme kanseri durumu olunca kontrol etmekte fayda var dedi.Bir de mantarım var malum onunla ilgili de ilaç vermişti yarın tekrar muayene olucam sanırım pansuman falan yapılacak.Baya iş bekliyor yarın beni anlayacağınız :)
ahh kuşummm bende çekmiştim onu çin yağı diye bişi var aktarda şakaklarına sürünce geçiriyo. Ben acile gitmiştim parol verdi ama kullanmadım. çin yağıda çok çok etkili olmasada iyi gelmişti... Istersen sende dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?