2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Kızlar merhaba hepinize.belki hatırlamışsınızdır geçen aylarda çok yazmıştım buraya :) reglime 3 gün var bugün dayanamadım test yaptım tek çizgiydi.testi gizli gizli yaptıgım için çantama koymuştum.bikaç saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi gölge gibi görebilmek çok zor.içime kurt düştü acaba hamilemiyim aranıda böyle bişey yaşayan armı? Ben geçen ay da test yaptım negatif çıkmıştı ve çöpte günler sonra gördüğümde yine aynıydı.yani test bekleyince bozulmuş olmaz değil mi ?

selam canim
aslinda evde yapilan gebelik testleri icin regl gununun biraz gecmesi beklemen lazim bence cunku daha saglikli bi sonuc alirsin ozmn biliyosunki bu testler vucudundaki bthcg degerinine bakiyo ve buda regl gunun gectikten sonra vucudunda hcg daha hizli bi sekilde yukselmeye basliyo ama bence golge gibi bile goruyorsan bile hamilelik vardir bana gore cunku o testler yuzde 98 dogru sonuc veriyo
3 gun sonra birda test yap derim Allah insallah gonlune gore verir

MAŞALLAH CİNSİYETİ?

merhaba canım ben gebelığımı bu şekilde öğrenmiştim. aylardır istiyodum test yapıyodum ama hep negatifti, sonra kaynanama gezmeye gitmiştik içime bi şüphe geldı test yaptım ama tek çizgi çıktı sonra atmadım çekmeceye koydum namz felan kıldım sonra çekmeceyı açıp bı baktım 2. çizgi belırlenmişti çok ama çok hafif. Hemen beta yaptırdım ve hamileymişim darısı sana inşallaaaaaahhhhhhh

ah ahh inşallah canımm hayırlısıylaa.ben ilk sadece ben görüyorum sandım ama resim koyunca herkes var çizgi diyince bi sevindimki

kızlar günaydın... bu ara çok bulantılı oldugumdan yazamadım hiç.. geçtiğimiz cuma 9+1 ken dr randevumuz vardı.. bebişimizin kabini duyduk çok şükür... darısı duymayı bekleyenlerin başına inş.. dr bi dahaki randevumuzda konusuruz detaylı dedi.. şu test olaylarını.. biraz ben soru sorunca değindi.. benim de kafam karıştı.. bu testler olasılıgı gösteriyor değil mi dedim.. kesin bişey söylemiyor benim bildiğim.. dr da amniyo sıvısı alınarak yapılan kesin gösteriyor ama düşük riski içeriyor dedi.. ben sıcak bakmıyorum şuan kızlar bu test olayına ama kararsızım da... siz ne düşünüyorsunuz? bu arada benim bulantılarım hala devam ediyor...biraz karnımda büyüme var ama bebek mi göbek mi emin olamıyorum

inşallah canım hamişsindir...

kızlar merhaba
öncelikle testleri iyi çıkan arkadaslara gözünüz aydın diyorum, darısı bizlere inş.
benim 3-4 gündür feci baş ağrım var 12. hafta bitmek üzere ilaç içmek istemiyorum uyuyorum uyanıyorum geçmiyor
böyle ağrıları olan varmı yada nasıl geçeceğini bilen varmı

geçmiş olsun canım yaa
benimde bazen başım ağrıyor ama hiç ilaç almadım 1-2 saat kötü oluyorum sonra geçiyor.
sanırım ilk 3-4 ay bunlara alıştık artık daha sonra normale döner diyorlar..

ahh kuşummm bende çekmiştim onu çin yağı diye bişi var aktarda şakaklarına sürünce geçiriyo. Ben acile gitmiştim parol verdi ama kullanmadım. çin yağıda çok çok etkili olmasada iyi gelmişti... Istersen sende dene.

mrb kızlar
cumartesi gününe randevu aldım dr dan. ikili testi de yapacak. 1 aydır bebişi görmedim. öyle özledim ki. çok merak ediyorum. videoya çekicem ultrason görüntüsünü:) acaba cinsiyeti de belli olur mu ki?

Bebişine bağlı bu canım gösterirse cinsiyetini de öğrenebilirsin O merak ve heyecan bende de çok oluyor. Hem de ikinci gebeliğim bu İlkinde çok çok daha yoğundu tabi. Hatta doktora bir keresinde dedim ki:" Eve bu makineden alsak ta özledikçe bebeğimize baksak olmaz mı?" Çok gülmüştü Hayırlısıyla hamileliğini geçirir ve hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş. canım...

slm arkadaşlar bugun doktora gittim 11+6 günlüğüz ilk doktor baktı bi ara hareket ediyo demi dedi ama ben korkudan ellerim titriyordu sonra hareket ettiğini gördü ense kalınlığına baktı iyi dedi ikili test verdik inşallah iyi sonuç alırız cinsiyetinin sordum daha belli değil dedi ama bebişimiz hareketlerini görmek çok güzeldi bir ay sonra gideceiğiz elevit verdi folik asitede devam edebilirsin dedi rabbim bebişlerimizi korusun

Benim ikili testim yarın olacak bakalım inş.sonuçları iyi çıkar.Bide meme ultrasonu çekecek doktorum akrabalarda meme kanseri durumu olunca kontrol etmekte fayda var dedi.Bir de mantarım var malum onunla ilgili de ilaç vermişti yarın tekrar muayene olucam sanırım pansuman falan yapılacak.Baya iş bekliyor yarın beni anlayacağınız :)

arkadaşlar birşey soracağım arkadaşım biraz önce mesaj atmış adetinin 21.günü progesteronu 11,41 çıkmış 4mm kisti varmış bugün de adet olması gerekiyormuş daha olmamış normalde gününde olurmuş acaba progesterona göre hamile olabilirmiyim diyor yoksa eylül ayı 30 çektiğinden mi gelmedi diyor bu konuda bilgisi olan varmı progesteron için. Ben hiç anlamam da sizlere sorayım dedim.

ben yaşamadım cnm ama ilk hamileliğimde 3 gün geçmişti test yaptım çıkmamıştı 10 gün geçince yine test yaptım bu sefer çıkmıştı geç döllenme olmus ama sen emin olmak için 2-3 gün sonra tekrar yap veya kan testi yaptır onda kesin çıkar inşallah hamişsindir.

cnm ambiyo sıvısı alınarak bakılan 2'li testlerde kötü çıkınca yaptırmak isteyenler için sanırım 2'li testte böyle bişey yok ölçüm yapılıyor ve senden kan alıcaklar o kadar tercih sana kalmış tabi. Bulantılar bende de tam gaz devam ediyor :/
karnındaki büyümede göbek değil bebek artık bebek 9 ay boyunca göbek çıktı derdimiz olmayacak :)

16 haftadan sonra genelde söylüyor doktorlar cnm tabi bebişine de bağlı saklamazsa kendini öğrenirsiniz ama kesin 20 haftadan sonra yapılacak ayrıntılı ultrasonda öğrenirsin

güzel haberlerle gel inşallah cnm

bende doktora gittim az önce banada parol verdi ama kullanmayacağım.
çin yağı duymamıştım bi bakim bende alırım.
sağol canım

belki biliyorsunuzdur benim 19 aylık bi kızım var 1 haftadır hasta bu sabah ilaçlarını verdim burnu tıkalı diye okyanıs suyu sıktım vakumlu aspiratörle sümüklerini çekecekken ucu burnuna kaçtı hastanede röngen çekildi tabi ben girmek zorunda kaldım kurşun yeleği tarzında bişey giydirdiler banada daha sonra doktor ufak bi operasyon yaptı ve alındı burnundan ama kuzum çok korktu ve ağladı o ağladıkça bende ağladım daha kendime gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…