2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

arkadaşlar 12+5 teyiz bugün. dün akşam iş dönüşü otobüste ayakta yolculuk ediyodum ve çok kalabalıktı.bir dakikalık bi baygınlık geçirdim. yolcularrın yardımıyla kendime geldim. baygınken sesleri duyuyodum zaten. sizce bebegime bi zararı olmuşmudur?

olmaz birşey allahın izniyel dua et yeter
eğer doktora gitme durumun varsa git istersen içini rahatlatmak için

olmaz birşey allahın izniyel dua et yeter
eğer doktora gitme durumun varsa git istersen içini rahatlatmak için

inşallah bişey olmamıştır. hamilelikte mide bulantısı gibi hiç sorun yaşamadım diye seviniyodum.kendime nazarım değdi sanırım. Allahım hepimizi ve bebeklerimi sağlıklı sıhatli eylesin.

Kıyamam ya. inan çok üzüldüm ama hamilelikte yaşanacak bişey tabi.Bişey olmamıştır canım aklına kötü bişey getirme.Ama yine de bi doktoruna gözük istersen kan değerlerin falan belkide eksik bişeyler vardır kansızlık gibi.

slm arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum umarim yardimci olursunuz. 2 cocuk annesim ama daha once bunu yasamadim onun icin cok endiseliyim yurt disinda oldugum icin sigortamda yok doktora gidemiyorum... gelelim asil konuya adet tarihim 21\08 ve ben gecen ayhic adet gormedim fakat ayin 19 unda cok az beyazla karisik pembe gibi lekelenmem oldu anlam veremedim ama daha erkendir hamilelik icin dedim 29 unda iliski sonrasi kanamam oldu pek kan denilemez ama yinede baya kirmiziydi. dun test yaptim normalde ikinci cizgi silik cikarya benim birinci cizgi silik cikti testin ustunde rengi fark etmez diyo netten biraz baktim yerlesme kanamasi olabilir yaziyo ama hamilemiyim tam olarak onuda bilmiyorum .... birde aksam tekrar beraberlikten sonra sabah bi bakiyorum hasto oldum sandim ama asil kan gelmisti tuvaletten kalktim ped koydum fakat ne gelen var ne giden cok hafif pembe gelmeye basladi... agrim da yok gerci basina bu durumlar gelen veya duyan, birisi varsa lutfen yardimci olsunnn iy igunler

slm arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum umarim yardimci olursunuz. 2 cocuk annesim ama daha once bunu yasamadim onun icin cok endiseliyim yurt disinda oldugum icin sigortamda yok doktora gidemiyorum... gelelim asil konuya adet tarihim 21\08 ve ben gecen ayhic adet gormedim fakat ayin 19 unda cok az beyazla karisik pembe gibi lekelenmem oldu anlam veremedim ama daha erkendir hamilelik icin dedim 29 unda iliski sonrasi kanamam oldu pek kan denilemez ama yinede baya kirmiziydi. dun test yaptim normalde ikinci cizgi silik cikarya benim birinci cizgi silik cikti testin ustunde rengi fark etmez diyo netten biraz baktim yerlesme kanamasi olabilir yaziyo ama hamilemiyim tam olarak onuda bilmiyorum .... birde aksam tekrar beraberlikten sonra sabah bi bakiyorum hasto oldum sandim ama asil kan gelmisti tuvaletten kalktim ped koydum fakat ne gelen var ne giden cok hafif pembe gelmeye basladi... agrim da yok gerci basina bu durumlar gelen veya duyan, birisi varsa lutfen yardimci olsunnn iy igunler

Geçmiş olsun canım,neyseki birşey olmamış Allah korusun yaa:/

Benimde aynı gün randevum var papatya ve sen gibi bende uzun zamandır görmedim minnakımı inşallah iyidir okadar heycanlıyımki şimdiden,o an halimi düşünemiyorum:))sanırım banada o gün ikili test yapılacak acaba sonuçlar hemen çıkıyormu?hem okadar endişeli hem okadar heycanlıyımki tavan yapmış durumdayım Allah yardımcımız olsun..

Canm ben enazından kendi örneğimi vereyim sendeki durumu ben tam olarak yaşamadım ama bildiğim kadarıyla herkeste ve her gebelikte seyreden durum farkedebiliyor bende adetim geciktikten birkaç gün sonra birmiktar kahverengi kan geldi artık kanmı diyeyim. Akıntımı diyeyim bilemiyorum çünkü,çok fazla gelmedi bende hastalandığımı düşünmüştüm ama tekrarı olmadı meğerse yerleşme kanıymış ama gebe olan arkadaşlarımda bu durum hafif pembesi kan olarak gelmiş sonra kesilmiş durum bundan ibaret:) inşallah sendekide gebelik belirtisi olan yerleşme kanıdırki sanki içmden öylemiş gibi geliyor:)

canım benimde adet gününden yaklaşık 5 -6 gün önce ilişki sonrası açık kırmızı pembemsi kan gelmişti. bende adet olacağım diye bekleyip durdum ama hamileymişim.
testi tekrarla bence

zaten sabah kontrole gitmiştik.kan değerleri vs. hersey normaldi. bebeğimizin de gelişimi gayet iyiymiş. akşamında iş dönüşü yaşadım bu durumu. neyse şimdi toparlandım.gayet iyiyim. umarım bi daha böyie bişey yaşamayız hiçbirimiz. insan kendini geçiyo da ilk akla gelen bebeği oluyo. anneliği ilk kez hissetim bu şekilde.

slm kızlar.ya bende kasık ağrısı var nede başka bişey kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.baştan beri zaten mide bulantımda yoktu.bebişimde bi sorun mu varki ben böyle oldum...

ah ahh inşallah canımm hayırlısıylaa.ben ilk sadece ben görüyorum sandım ama resim koyunca herkes var çizgi diyince bi sevindimki

Canım Rabbim gönlune göre versın beklemek çok zor inşallah bebeişin senı fazla bekletmez Kan testi yaptırıp sonucu burda paylaş merakla beklıyoruuum

bende bugun yaptırdım canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Bebeğini 1 aydır görmedıysen sana çok farklı gelcek çünkü 10 gunde bıle çok değişiolar kıpır kıpırdır şuan. Gitmeden mutlaka tatlı bişeyyler ye ve meyvesuyu iç yoksa bebişler uyuyor cinseyet de doktora ve bebeğinin pozisyonuna göre değişiyor. Ben bı doktotra gıttım yüzde seksen tahmınde bulundu başka doktora gittim 16. haftada bakıyorum cınsıyete dedi....

Bende agustosun basinda öğrendim suan 12 haftaligim en sin doktora gittigimde deli gibi hareket ediyodu simdi napiyodur kimbilir az kaldi doktor randevuma cok guzel bi duygu ama her doktora gittigimde acaba bisey olmusmudur iymidir stresi cok kotu simdi hemen bi hatira defteri alin hergun duygularinizi yasadiklarinizi yazin ultrason fotosunu yapistirin gün gün cok güzel oluyo cok duygulu yaziyosunuz 18 yasina geldiginde ona hediyr edicem keske benim annemin aklina gelseydide yazsaydi simdiki veletler cok sansli:)))

Ayy ben de yarın ilk kez görücem büyümüş halini,çatlıyorum,12de bile kıpır kıpır olması ne güzel bişeydir,darısı başıma,

bişey niye olsun, ben hiç öyle düşünmüyorum,hamileliğin keyifini çıkartmak lazım,düşünceyle yaratmayalım,zaten bişey olcaksa olucak,üzülüceksek üzülücez,e bişey yokken niye üzülüyoruz,stres yok,yasak bize

Bızımde 5 ekım cumartesı gunu cınsıyetımız bellı olucak ve ıkılı testım yapılcak :) Gıtmeden meyvasuyu ıceyım ozmanda uyumasın. Aramızda az bı zaman var bebısın cınsıyetı ne gozukuyor. Ben 10.haftada baktırdıgımda erkek gordu bakalım cumartesı ne dıcek :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…