- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.581
arkadaşlar 12+5 teyiz bugün. dün akşam iş dönüşü otobüste ayakta yolculuk ediyodum ve çok kalabalıktı.bir dakikalık bi baygınlık geçirdim. yolcularrın yardımıyla kendime geldim. baygınken sesleri duyuyodum zaten. sizce bebegime bi zararı olmuşmudur?
olmaz birşey allahın izniyel dua et yeter
eğer doktora gitme durumun varsa git istersen içini rahatlatmak için
arkadaşlar 12+5 teyiz bugün. dün akşam iş dönüşü otobüste ayakta yolculuk ediyodum ve çok kalabalıktı.bir dakikalık bi baygınlık geçirdim. yolcularrın yardımıyla kendime geldim. baygınken sesleri duyuyodum zaten. sizce bebegime bi zararı olmuşmudur?
belki biliyorsunuzdur benim 19 aylık bi kızım var 1 haftadır hasta bu sabah ilaçlarını verdim burnu tıkalı diye okyanıs suyu sıktım vakumlu aspiratörle sümüklerini çekecekken ucu burnuna kaçtı hastanede röngen çekildi tabi ben girmek zorunda kaldım kurşun yeleği tarzında bişey giydirdiler banada daha sonra doktor ufak bi operasyon yaptı ve alındı burnundan ama kuzum çok korktu ve ağladı o ağladıkça bende ağladım daha kendime gelemedim.
mrb kızlar
cumartesi gününe randevu aldım dr dan. ikili testi de yapacak. 1 aydır bebişi görmedim. öyle özledim ki. çok merak ediyorum. videoya çekicem ultrason görüntüsünü:) acaba cinsiyeti de belli olur mu ki?
slm arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum umarim yardimci olursunuz. 2 cocuk annesim ama daha once bunu yasamadim onun icin cok endiseliyim yurt disinda oldugum icin sigortamda yok doktora gidemiyorum... gelelim asil konuya adet tarihim 21\08 ve ben gecen ayhic adet gormedim fakat ayin 19 unda cok az beyazla karisik pembe gibi lekelenmem oldu anlam veremedim ama daha erkendir hamilelik icin dedim 29 unda iliski sonrasi kanamam oldu pek kan denilemez ama yinede baya kirmiziydi. dun test yaptim normalde ikinci cizgi silik cikarya benim birinci cizgi silik cikti testin ustunde rengi fark etmez diyo netten biraz baktim yerlesme kanamasi olabilir yaziyo ama hamilemiyim tam olarak onuda bilmiyorum .... birde aksam tekrar beraberlikten sonra sabah bi bakiyorum hasto oldum sandim ama asil kan gelmisti tuvaletten kalktim ped koydum fakat ne gelen var ne giden cok hafif pembe gelmeye basladi... agrim da yok gerci basina bu durumlar gelen veya duyan, birisi varsa lutfen yardimci olsunnn iy igunler
slm arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum umarim yardimci olursunuz. 2 cocuk annesim ama daha once bunu yasamadim onun icin cok endiseliyim yurt disinda oldugum icin sigortamda yok doktora gidemiyorum... gelelim asil konuya adet tarihim 21\08 ve ben gecen ayhic adet gormedim fakat ayin 19 unda cok az beyazla karisik pembe gibi lekelenmem oldu anlam veremedim ama daha erkendir hamilelik icin dedim 29 unda iliski sonrasi kanamam oldu pek kan denilemez ama yinede baya kirmiziydi. dun test yaptim normalde ikinci cizgi silik cikarya benim birinci cizgi silik cikti testin ustunde rengi fark etmez diyo netten biraz baktim yerlesme kanamasi olabilir yaziyo ama hamilemiyim tam olarak onuda bilmiyorum .... birde aksam tekrar beraberlikten sonra sabah bi bakiyorum hasto oldum sandim ama asil kan gelmisti tuvaletten kalktim ped koydum fakat ne gelen var ne giden cok hafif pembe gelmeye basladi... agrim da yok gerci basina bu durumlar gelen veya duyan, birisi varsa lutfen yardimci olsunnn iy igunler
Kıyamam ya. inan çok üzüldüm ama hamilelikte yaşanacak bişey tabi.Bişey olmamıştır canım aklına kötü bişey getirme.Ama yine de bi doktoruna gözük istersen kan değerlerin falan belkide eksik bişeyler vardır kansızlık gibi.
ah ahh inşallah canımm hayırlısıylaa.ben ilk sadece ben görüyorum sandım ama resim koyunca herkes var çizgi diyince bi sevindimki
mrb kızlar
cumartesi gününe randevu aldım dr dan. ikili testi de yapacak. 1 aydır bebişi görmedim. öyle özledim ki. çok merak ediyorum. videoya çekicem ultrason görüntüsünü:) acaba cinsiyeti de belli olur mu ki?
Bende agustosun basinda öğrendim suan 12 haftaligim en sin doktora gittigimde deli gibi hareket ediyodu simdi napiyodur kimbilir az kaldi doktor randevuma cok guzel bi duygu ama her doktora gittigimde acaba bisey olmusmudur iymidir stresi cok kotusimdi hemen bi hatira defteri alin hergun duygularinizi yasadiklarinizi yazin ultrason fotosunu yapistirin gün gün cok güzel oluyo cok duygulu yaziyosunuz 18 yasina geldiginde ona hediyr edicem keske benim annemin aklina gelseydide yazsaydi simdiki veletler cok sansli:)))
bende bugun yaptırdım canım. İnşallah güzel haberler alırsın.Bebeğini 1 aydır görmedıysen sana çok farklı gelcek çünkü 10 gunde bıle çok değişiolar kıpır kıpırdır şuan. Gitmeden mutlaka tatlı bişeyyler ye ve meyvesuyu iç yoksa bebişler uyuyor cinseyet de doktora ve bebeğinin pozisyonuna göre değişiyor. Ben bı doktotra gıttım yüzde seksen tahmınde bulundu başka doktora gittim 16. haftada bakıyorum cınsıyete dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?