- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.601
kızlar karınlar çıktı mı sizde de. bugün uzun süredir görmediğim eski velim bana hamile misiniz göbeğiniz hamileyim diyor dedi ayy çok mutlu oldum. insan göbeği çıkınca da mutlu oluyormuş demek ki
Ben de 3 gündür karnımın sistigini hissediyorum henüz 12 haftalik ama gobisim gergin ve kaşınıyor her fırsatta bebe yağı ile nemlendiriyorum korkudankızlar karınlar çıktı mı sizde de. bugün uzun süredir görmediğim eski velim bana hamile misiniz göbeğiniz hamileyim diyor dedi ayy çok mutlu oldum. insan göbeği çıkınca da mutlu oluyormuş demek ki
Ben de 3 gündür karnımın sistigini hissediyorum henüz 12 haftalik ama gobisim gergin ve kaşınıyor her fırsatta bebe yağı ile nemlendiriyorum korkudan))
bugün benim için çok güzel ve özel birgündü arkadaslar...çüüünnnküüü bebişimizi gördüükk..ikili testi yaptırdık..şükür ense kalınlığı ve burun kemiğinde hiçbir sorun yok..kan testide haftaya...videoya çekti eşim..yaaa çok duygulandım be kızlar.şuan bile bunları yazarken gözlerim doluyor..ilk başta uyuyordu..sonra uyanmasını gördüm..gerile gerile bi uyandı sonra bi oraya dönüyo bi buraya...valla zor tuttum kendimi ağlamamak için..cinsiyeti ile ilgili bişe demedi ...zaten hiç. önemli değil bi oğlum var bide kız olursa oh daha ne olsun..tabii erkek olursada oğluma arkadaş...
bu arada ikili teste gidecek arkadaşlar için şunu dicem...doktorun iyi bir şekilde ölçüm yapabilmesi için bebeğin uyuması yani hareket etmemesi gerekiyor...yani şekerli yiceklere pek yüklenmeyin kızlar...
kendinize iyi bakın...görüşmek üzere sevgiyle kalın....
Ben de dün gittim ikili testi yapmaya ense kalınlığı ve burun kemiğiyle ilgili bir sıkıntı yok sanırım herşey yolunda dedi.Kan verdim bir de.4-5 sonra sonucum çıkacakmış.Meme ultrasonu çektirdim ona çok canım sıkıldı sol göğsümde 3-4 tane 1 cm boyutlarında kistlerim varmış sağda da var ama orda soldaki kadar çok değil.3 ay sonra yine ultrasona giricem takip etmemiz gerekiyor dedi doktorum.Moralim çok bozuldu önemli bişey gibi düşünüp üzme kendini dedi ama insan kafasına takıyor yine de... Kadın olmak,hamile olmak gerçekten çok zormuş..
Bızımde 5 ekım cumartesı gunu cınsıyetımız bellı olucak ve ıkılı testım yapılcak :) Gıtmeden meyvasuyu ıceyım ozmanda uyumasın. Aramızda az bı zaman var bebısın cınsıyetı ne gozukuyor. Ben 10.haftada baktırdıgımda erkek gordu bakalım cumartesı ne dıcek :):)
kızlar karınlar çıktı mı sizde de. bugün uzun süredir görmediğim eski velim bana hamile misiniz göbeğiniz hamileyim diyor dedi ayy çok mutlu oldum. insan göbeği çıkınca da mutlu oluyormuş demek ki
Kızlar Merhaba :) ! aydır bebişimi görmüyorum yarın doktor randevum var ve ben çok heyecanlıyım.. Büyümüş halini ilk defa görücem.. En son gördüğümde nokta kadardı :) nasıl birşeyle karşılaşıcam çok merak ediyorum :)
merhaba canım :) minyatur herşeyi oluşmuş bi bebiş görceksın kıpır kıpır hareketlerını görceksın harıka bışey yaa :) ama sana tavsıye aç karnına gitme ve tatlı bişeyler ye çikolata felan bıde meyvesuyu iç bebeğin daha çok hareketlenır yoksa uykuda yakalamış olursun bebeğini
Evet herkes aynı şeyi söylüyor tatlı bişiler yiyip meyvesuyu içip gidicem.. Benim karnım çıkmaya başladı sert ve gergin bazen çok nadir hissediyor gibiyim :)
aslında dun trt1 de anne elımı tutsana programı vardı konu gebelıktı ordakı doktor 18. haftadan önce hıssetmek tıbben mumkun deil diyordu...Ama bız hissetmek istiyoruzzzz napalııım
akşam çok göz çevrem kaşındı ,ve şuanda kızarıklıklar ve kabarıklıklar var ,yüzüm değişiyor mu anlamadım
ben erkek bebek belirtisi var diyodum ,ama kız mı olacak acaba
merhaba arkadaşlar ya, şu sıralar aklım çok karışık ne yapmam gerektiğine bi türlü karar veremedim.
ben 7 haftalık hamileyim, 3 hafta önce aile hekimliğinde gebe olduğumu tam olarak öğrendim, aile hekimliğindeki dr tribeksol, ferrum fort ve suda eriyen bir kalsiyum ilacı verdi. yanlız verdiği ilaçların sadece ferrum fort ta folik asit var. ama demir ilacı buve doktorum kan değerlein gayet iyi demişti çünkü ben 6 ay öncesinde şubat-mart-nisan aylarında kullanmıştım. mayıs ayındada kullandım fakat 4 ay geçince ve biraz sters yapınca boş yere içmeyim ilacı, akışına bırakayım diye bıraktım ve tamda hamileliğimden önceki 3 aya denk geldi bu brakma dönemim. eylül ayındada hamile olduğumu öğrendim evde folbiol vardı çift çizgiyi gördükten sonra günde 1 adet koullandım. ya şimdi bu demir ilacı ve yukarda ismini verdiğim ilaçları kullanayımmı bilemedim kafam karıştı çünkü kadın doğum doktorum da folidoce verdi. şimdi hangisini kullancam ben:18:
yani buk aile hekimliğindeki doktorun verdiği ilaç sayısı günde 4 adet. ve suda eriyen aşırı derecede midemi bulandırıyor.
ve ben arkadaşlarkmla bunu paylaştıktan sonra son 1 haftadır gene folbiol alıyorum günde 1 adet.
çünkü ikiside bebek sahibi ve ikiside sadece foliik asit kullandıklarını söylediler başta sadece.
yani napsam bilemedim, bi akıl verin arkadaşlar lütfen.
merhaba arkadaşlar ya, şu sıralar aklım çok karışık ne yapmam gerektiğine bi türlü karar veremedim.
ben 7 haftalık hamileyim, 3 hafta önce aile hekimliğinde gebe olduğumu tam olarak öğrendim, aile hekimliğindeki dr tribeksol, ferrum fort ve suda eriyen bir kalsiyum ilacı verdi. Yanlız verdiği ilaçların sadece ferrum fort ta folik asit var. Ama demir ilacı buve doktorum kan değerlein gayet iyi demişti çünkü ben 6 ay öncesinde şubat-mart-nisan aylarında kullanmıştım. Mayıs ayındada kullandım fakat 4 ay geçince ve biraz sters yapınca boş yere içmeyim ilacı, akışına bırakayım diye bıraktım ve tamda hamileliğimden önceki 3 aya denk geldi bu brakma dönemim. Eylül ayındada hamile olduğumu öğrendim evde folbiol vardı çift çizgiyi gördükten sonra günde 1 adet koullandım. Ya şimdi bu demir ilacı ve yukarda ismini verdiğim ilaçları kullanayımmı bilemedim kafam karıştı çünkü kadın doğum doktorum da folidoce verdi. şimdi hangisini kullancam ben:18:
yani buk aile hekimliğindeki doktorun verdiği ilaç sayısı günde 4 adet. Ve suda eriyen aşırı derecede midemi bulandırıyor.
ve ben arkadaşlarkmla bunu paylaştıktan sonra son 1 haftadır gene folbiol alıyorum günde 1 adet.
çünkü ikiside bebek sahibi ve ikiside sadece foliik asit kullandıklarını söylediler başta sadece.
yani napsam bilemedim, bi akıl verin arkadaşlar lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?