- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.621
içimde sanki ufacık bi kelebek kıpırtısı gibi tuhaf bişi oluyor bazen.. Oda elim karnımdayken hissedebiliyorum :9
BENDE DÜN GECE Bİ TEKME YEDİMTABİ BU TIBBEN MÜMKÜN DEĞİL AMA BENCE NEDEN OLMASIN MİNİK ne bilecek tıp? anneyiz biz bizmi bilcez tıpmı hahahahha
Bir şey alerji yapmış olamaz dimi? Erkek bebekle kız bebek belirtsi nasıl oluyor ?
onu diyorum zaten ben bebk düşünmeye başlamadan hemen önce aynı doktordan folik asit ve kan tedavisi gördüm. en son değerlerin normalleşti dedi 3 ayın sonunda sadece folik asit kullandım bi süre sonrada, hani ben bene değerlerinde normal demişken gene kan ilacı yazmasını anlamıyorum. yani günde 4 ilaç içmiş olucam doktorun dedğini yaparsam. diğer doktor günde 1 adet folidoce yazdı. neyse ya ben en iyisi çok sorgulamayım. doktorun verdiği hapları kullanayım. nolur nolmaz.Merhaba Canım.. Doktor sana kan değerlerin herşey normal demiş, neden ekstradan farklı ilaç kullanasınki anlamadım.. Bende doktora gittim ve aynı sekilde kan değerlerin gayet normal sadece folik asiti kullanmaya devam dedi. 12.haftama giricem ve başka bir ilaç kullanmıyorum ama herşey normal olduğu için... Fazla ilaç çok iyi değil zaten..
kızlaar show tv yi açııın konu gebelık, anne karnında canlı yayında ultrasyon var
kızlaar show tv yi açııın konu gebelık, anne karnında canlı yayında ultrasyon var
Kızlar bugün ikili testim vardı,çok komik bişey oldu.Gittim,adam on saat baktı etti,ölçüm yapamadım,daha iyi çözünürlüğü olan bir makinayla başka yerde baktırın demesin mi! be adam niye beni alıyosun o zaman,hiç alma baştan randevuyu,bi de tavsiye üzerine gittim.
Tek güzel yanı,bebişimi ilk kez gördüm,en son geçen ay beyaz birşeydi kesenin içindeşimdi baya ellerini,ayaklarını indirdi kaldırdı,kafası,göbüşü netti,bayıldım.büyümüş ya şaka gibi.
neyse sonra çıktım,birsürü yeri aradım test için,yüksek fiyatlar söylediler,200-250 civarıydı hep.
Sinir oldum iyice,dedim olmuyosa zorlamanın alemi yok,vazgeçtim ben.demek ki olmaması gerekiyo.Allah'a emanet bebişim.Zaten bişey var deseler yanlış çıkıyo,tersi de oluyo,sırf stresli hamilelik geçirtiyolar insana,testin de garantisi yok.
Artık hayırlısı.
Cinsiyet de tahmin edemedi,haftaya kendi doktorumla randevum var,inşallah o zaman öğrenirim,çatlıycam artık.
Düşündüm de,şimdi hepimiz yeni 3 ayı doldurduk,ya da dolduruyoruz,şimdi herkesin test stresi var.ama bebiş o kadar hızlı büyüyor ki,inşallah yakında hepimiz ay tekmesini hissettik diye paylaşıcaz.
Herkes güzel haberler alsın artık,Amin Amin Amin
Kızlar bugün ikili testim vardı,çok komik bişey oldu.Gittim,adam on saat baktı etti,ölçüm yapamadım,daha iyi çözünürlüğü olan bir makinayla başka yerde baktırın demesin mi! be adam niye beni alıyosun o zaman,hiç alma baştan randevuyu,bi de tavsiye üzerine gittim.
Tek güzel yanı,bebişimi ilk kez gördüm,en son geçen ay beyaz birşeydi kesenin içindeşimdi baya ellerini,ayaklarını indirdi kaldırdı,kafası,göbüşü netti,bayıldım.büyümüş ya şaka gibi.
neyse sonra çıktım,birsürü yeri aradım test için,yüksek fiyatlar söylediler,200-250 civarıydı hep.
Sinir oldum iyice,dedim olmuyosa zorlamanın alemi yok,vazgeçtim ben.demek ki olmaması gerekiyo.Allah'a emanet bebişim.Zaten bişey var deseler yanlış çıkıyo,tersi de oluyo,sırf stresli hamilelik geçirtiyolar insana,testin de garantisi yok.
Artık hayırlısı.
Cinsiyet de tahmin edemedi,haftaya kendi doktorumla randevum var,inşallah o zaman öğrenirim,çatlıycam artık.
Düşündüm de,şimdi hepimiz yeni 3 ayı doldurduk,ya da dolduruyoruz,şimdi herkesin test stresi var.ama bebiş o kadar hızlı büyüyor ki,inşallah yakında hepimiz ay tekmesini hissettik diye paylaşıcaz.
Herkes güzel haberler alsın artık,Amin Amin Amin
ay simcacığımm çok mutlu oldum ya. bizde salı günü gidiyoruz doktora ama ben test falan yaptırmıcam. seninde yaptırmamana sevindim. allaha emanet olsun kuzularımız. yerim onu teyzoşu. e aynı gün olacaklarına göre benimkide baya baya adama benzemiştir herhalde. cinsiyet mevzusunu bende çok merak ediyorum belki salı günü bizimki belli olur. 3 ayı atlattık çok şükür darısı kalan iki 3 aya artık cinsiyet telaşeleri, yok tekmeler, yok isimler ne olcak doğum çamntası falan derken hepimiz kuzusuna hayırlısıyla kavuşacak inşallah. yazdıkların acayip iyi geldi. resmen hayalimde canlandı :) öpüyorum ikinizide tezoşu
kilo alımları nasıl hanımlar?ben şimdiden 2.5 kilo aldım sonu ne olur allah bilir.
mrb kızlar
1 ay sonra bebişi gördüm. benimkisi biraz miskin. uyuyodu. doktor uyandırdı. ekrana doğru tekme atar gibi bacaklarını salladı:) doktorum yüksek ihtimal erkek dedi. burda 13. hafta gözüküyo ama doktor 14 dedi. ayrıca kan verdim 2li test için haftaya alıcam sonucunu. elevit ve ferrum fort kullanıyordum. doktorum doğuma kadar hiç bırakmayacaksın dedi.7 cmden biraz fazla oğluşumun boyu. iki hafta sonra cinsiyeti daha da kesinleşir dedi. sağlıklı olsun da başka bi şey istemiyorum aslında. darısı sizlerin başına canlarım.
canım gözün aydınn bebeğinin sağlıklıolması süpeeerRabbım tamamını erdirsin inşallah ıkılı sonucunda güzel çıkar benımde bebeğim %80 erkekmiş bakalım ama tam net değil hayırlısı olsun hepımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?