2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

onu diyorum zaten ben bebk düşünmeye başlamadan hemen önce aynı doktordan folik asit ve kan tedavisi gördüm. en son değerlerin normalleşti dedi 3 ayın sonunda sadece folik asit kullandım bi süre sonrada, hani ben bene değerlerinde normal demişken gene kan ilacı yazmasını anlamıyorum. yani günde 4 ilaç içmiş olucam doktorun dedğini yaparsam. diğer doktor günde 1 adet folidoce yazdı. neyse ya ben en iyisi çok sorgulamayım. doktorun verdiği hapları kullanayım. nolur nolmaz.

Kızlar bugün ikili testim vardı,çok komik bişey oldu.Gittim,adam on saat baktı etti,ölçüm yapamadım,daha iyi çözünürlüğü olan bir makinayla başka yerde baktırın demesin mi! be adam niye beni alıyosun o zaman,hiç alma baştan randevuyu,bi de tavsiye üzerine gittim.
Tek güzel yanı,bebişimi ilk kez gördüm,en son geçen ay beyaz birşeydi kesenin içinde şimdi baya ellerini,ayaklarını indirdi kaldırdı,kafası,göbüşü netti,bayıldım.büyümüş ya şaka gibi.

neyse sonra çıktım,birsürü yeri aradım test için,yüksek fiyatlar söylediler,200-250 civarıydı hep.
Sinir oldum iyice,dedim olmuyosa zorlamanın alemi yok,vazgeçtim ben.demek ki olmaması gerekiyo.Allah'a emanet bebişim.Zaten bişey var deseler yanlış çıkıyo,tersi de oluyo,sırf stresli hamilelik geçirtiyolar insana,testin de garantisi yok.
Artık hayırlısı.

Cinsiyet de tahmin edemedi,haftaya kendi doktorumla randevum var,inşallah o zaman öğrenirim,çatlıycam artık.

Düşündüm de,şimdi hepimiz yeni 3 ayı doldurduk,ya da dolduruyoruz,şimdi herkesin test stresi var.ama bebiş o kadar hızlı büyüyor ki,inşallah yakında hepimiz ay tekmesini hissettik diye paylaşıcaz.

Herkes güzel haberler alsın artık,Amin Amin Amin

ay simcacığımm çok mutlu oldum ya . bizde salı günü gidiyoruz doktora ama ben test falan yaptırmıcam. seninde yaptırmamana sevindim. allaha emanet olsun kuzularımız. yerim onu teyzoşu. e aynı gün olacaklarına göre benimkide baya baya adama benzemiştir herhalde. cinsiyet mevzusunu bende çok merak ediyorum belki salı günü bizimki belli olur. 3 ayı atlattık çok şükür darısı kalan iki 3 aya artık cinsiyet telaşeleri, yok tekmeler, yok isimler ne olcak doğum çamntası falan derken hepimiz kuzusuna hayırlısıyla kavuşacak inşallah. yazdıkların acayip iyi geldi. resmen hayalimde canlandı :) öpüyorum ikinizide tezoşu

Aminnnn canım aminın aminnn:) dediğin gibi şu stresli hafta dilimlerin hayırlısıyla bir atlatsayıkda konumuz kıpır kıpır hareketleri olaydı:))

Canımsınnn çok sağol,valla kocaman olmuş,direk görüyosun koca göbüşüyşe yatıyo o kadar minik olmalarına rağmen,Allah'ın mucizeleri,insan inanamıyo,o kadar minikken nasıl o kadar büyük görünebilir diye

salı günü haberdar et e mi

slm kızlar , rabbim isteyen herkese bu mutluluğu en kısa zamanda yasatsın.bu ay sonu 2li tarama testim war birazda stresliyim insallah bi problem çıkmaz.arkadaslar gittiğiniz doktorlar herhangi bir ilaç vitamin vs.seyler werdiler mi benim doktor gerek yok kan değerlerin normal dedi aklıma takıldı sonra da yazarsanız sevinirim.

selam arkadaşlar bende 3 gün önce gitmiştim test için doktorum ense kalınlığında bir problem yok istersen 1 ay sonra 4lü test yapalım herşey daha net belli olur dedi. bende öle yapalım dedim bu 2li testlere pek güven olmuyormuş değer farklı çıkabiliyomuş boşuna üzülmeyelim. ilaç konusuna gelince ilk 3 ay folidoce kullandım. son gittiğimde folik asiti bıraktık multivitamin ve kan hapına başladık. kan değerlerim normal ama gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kan değerleri düştüğü için depolama yapılıyormuş.
herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum...

mrb kızlar
1 ay sonra bebişi gördüm. benimkisi biraz miskin. uyuyodu. doktor uyandırdı. ekrana doğru tekme atar gibi bacaklarını salladı:) doktorum yüksek ihtimal erkek dedi. burda 13. hafta gözüküyo ama doktor 14 dedi. ayrıca kan verdim 2li test için haftaya alıcam sonucunu. elevit ve ferrum fort kullanıyordum. doktorum doğuma kadar hiç bırakmayacaksın dedi.7 cmden biraz fazla oğluşumun boyu. iki hafta sonra cinsiyeti daha da kesinleşir dedi. sağlıklı olsun da başka bi şey istemiyorum aslında. darısı sizlerin başına canlarım.

canım gözün aydınn bebeğinin sağlıklıolması süpeeer Rabbım tamamını erdirsin inşallah ıkılı sonucunda güzel çıkar benımde bebeğim %80 erkekmiş bakalım ama tam net değil hayırlısı olsun hepımız için

amin canım benim. tüm bebişleri allahım korusun. benimki ekrana doğru bacaklarını ayırdı da gösterdi.:) ikili testimin sonucu da iyi çıkarsa içim daha rahat edecek.
senin miden mi çok bulandı 3 kilo verdin. bende 2 kilo vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…