2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

amın inşallaah kuzularımız Allah a emanet benım doktorda önce %50 erkek gibi dedi sonra yok bellı oluyo %80 ama bı ıkı hafta sonra netleştiririz dedi aynen bende ıkılı sonucunu beklıyorum haftaya alcam inşallah güzel haberler olur hepimiz için
bende 6. haftadan sonra mıde bulantısı ara ara kusma ve aşırı iştahsızlık oldu böyle hasta gibiydim hiç bişey yemek istemiyodum ondan verdım ama çok şükür 13. haftaya girdiğimizdendir düzeldim

Son düzenleme:
Selam Kızlar:)

şimdi doktor kontrolünden geldim minik kuzumu gördüm sonunda nasıl mutlu olduğumu anlatamam,ilk etaplarda çok hareketli olduğunu söyleyemem benimki nye hareket etmiyor diye düşünürken bizimki ekrana dönüp elini kaldırmazmı:)) sanki anne ben burdayım beni merak etme der gibiydi yerim ben onuuuu :))))yemin ederim sevincimden ekranı tırmıklayacaktım ona dokunabiliyim diye:)şimdiden bu duyguları yaşıyorsak ilerideki halimizi zaten düşünemiyorum kızlar, Rabbim herkese yaşatsın(aminnnn )ense ölçümüde iyi çıktı teyzeleri,gittim 2'li test için kanda verdim,sanırım 2-3 gün içerisinde çıkacak birde hayırlısıyla o stresi de atlatırsak demeyin sevincimizee:)))Allah yardımcımız olsun.. ayy bak yne aklıma geldi o elleriii yerim ben onu yerrr

bana başından beri folbiol ve elevit verdi canm sanırım sonuna kadar onları kullanıcam

bugün evdeki işlerimi toparliyim dedim ağır kaldırdım yordum kendimi sanırım kanamam oldu doktor iğne yaptı bide sanırım progestan olması lazım ondan verdi 2 tane var içinde vajinadan alıcam bu aralar nazar mı aldım aksilik midir hep bişey oluyor doktor kanaman artarsa yatırırız seni dedi.

Bir şey alerji yapmış olamaz dimi? Erkek bebekle kız bebek belirtsi nasıl oluyor ?

soğuk havadan olmuş sanırım ,aklıma türlü türlü şeyler geldi ,hamilelikte lekeler oldu sandım ,genelde kız bebiş bekleyenlerin yüzünde lekelenmeler çıkıyomuş duydum .geçti ,bir günde şükür ,cildim kurumuş havalar birden soğudu ondan oldu sanırım dışarda dolaştım o gün .

maşallahhhh ne güzel haberler bunlar yaaa güzellerrrr

benimde ayın 10 da randevum var bakalım öylesine bir gidicem bayramdan önce hani belki belli olur die :) ay inş yaaa :)

Gribi atlattık şükür..
Ilacsiz ama bol istirahatli oldu..
Dün de dr a gittik kizlar :)
Bebeğim nerdeyse 1 hafta onden gelisiyormus
En son gittiğimde 2 mayis cikmisti tahmini dogum tarihi
Simdi ise 27 nisan :)
Dün tam 10+6 çıktı
Bu gun tam 11 haftalik yani :)
Renkli ultrason fotosu verdi dr
Burnu bacakları yanaklari...cok tatli masallah..
Cinsiyet icin 1 buçuk ay daha beklicez dedi..
Rabbim herkesin bebeğini korusun insallah

bende 3 kilo almışım gidişatım hiç iyi gözükmüyor valla:))))
Ben de toplamda 2 kilo almışım ağustostan bu yana..
Sanırım normal.her ay 1 kilo :)
Kusma olmadığı icin böyle oldu sanırım :)
Gecmis olsun cnm
Aman yorma kendini
Canim bana da bayramdan sonraki hafta gel dedi
2li 3lu tarama testleri icin..
Nasil yapılıo ?
Anlatsana biraz.. ?

merhaba kızlr....konusuldumu bılmıyorum ama çatlaklarınız olmasın dıye ne kullanıyorsunuz...eczane urunu almak ıstemıyorum...bedem yağıyla ne karıştırsam acaba....

canım yaa amin cümlemizinkini inşallah...allahım nazarlardan korusun bebişlerimizi

mrb bebişin hayırlı olsun..sadece folik asit kullanmalısın..üç ay bitince demir hapı ve sanırsam vitamin hapı kullanmaya başlıcaz.saglık ocaklarına pek güvenme ...o kadar ilaç hiç iyi bişe değil...

slm doktorun gerek yok dediyse içme bence...ilaç yerine vitaminli meyveler tüket istersen..kışda geldi bol bol c vitamini en güzel doğal ilaç ...hayırlı doğumlar dilerim..

çok geçmiş olsun..kanamam oldu yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu..çok iyi bak canım ya kendine vallahi çok üzüldüm..allah korusun bebişlerimizi ..hayırlı doğumlar canım

Sadece kan veriyorsun canım başka yapılan birşey yok,enazından 2'li teste öyle.

Geçmiş olsun canm ama bundan sonra daha dikkatli ol bence..

amman dikkat tatlım. allahım korusun

teyzoşlar ne güzel moral ve pozitif enerji dolu mesajlarınız... sabah sabah iyi geldi. yarın randevum var çok özledim kuzumu artık bakıyorum dileklerde değişmiş "hayırlı doğumlar" falan başlamış ayyy hepimizin yüzü gülsün inşallah

canım çok geçmiş olsun ben yeni okuyorum.. umarım şimdi çok çok iyisindir...

Herkese Merhaba :) Bugün ikili test için Doktora gittim bebişimi gördüm kıpır kıpır maşallah bir dakika durmuyordu öyle güzel öyle duygu dolu bir anki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…