- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.641
amin canım benim. tüm bebişleri allahım korusun. benimki ekrana doğru bacaklarını ayırdı da gösterdi.:) ikili testimin sonucu da iyi çıkarsa içim daha rahat edecek.
senin miden mi çok bulandı 3 kilo verdin. bende 2 kilo vermiştim.
slm kızlar , rabbim isteyen herkese bu mutluluğu en kısa zamanda yasatsın.bu ay sonu 2li tarama testim war birazda stresliyim insallah bi problem çıkmaz.arkadaslar gittiğiniz doktorlar herhangi bir ilaç vitamin vs.seyler werdiler mi benim doktor gerek yok kan değerlerin normal dedi aklıma takıldı sonra da yazarsanız sevinirim.
kilo alımları nasıl hanımlar?ben şimdiden 2.5 kilo aldım sonu ne olur allah bilir.
Bir şey alerji yapmış olamaz dimi? Erkek bebekle kız bebek belirtsi nasıl oluyor ?
Ben de toplamda 2 kilo almışım ağustostan bu yana..bende 3 kilo almışım gidişatım hiç iyi gözükmüyor valla:))))
Gecmis olsun cnmbugün evdeki işlerimi toparliyim dedim ağır kaldırdım yordum kendimi sanırım kanamam oldudoktor iğne yaptı bide sanırım progestan olması lazım ondan verdi 2 tane var içinde vajinadan alıcam bu aralar nazar mı aldım aksilik midir hep bişey oluyor doktor kanaman artarsa yatırırız seni dedi.
Canim bana da bayramdan sonraki hafta gel dediSelam Kızlar:)
şimdi doktor kontrolünden geldim minik kuzumu gördüm sonunda nasıl mutlu olduğumu anlatamam,ilk etaplarda çok hareketli olduğunu söyleyemem benimki nye hareket etmiyor diye düşünürken bizimki ekrana dönüp elini kaldırmazmı:)) sanki anne ben burdayım beni merak etme der gibiydiyerim ben onuuuu :))))yemin ederim sevincimden ekranı tırmıklayacaktım ona dokunabiliyim diye:)şimdiden bu duyguları yaşıyorsak ilerideki halimizi zaten düşünemiyorum kızlar, Rabbim herkese yaşatsın(aminnnn )ense ölçümüde iyi çıktı teyzeleri,gittim 2'li test için kanda verdim,sanırım 2-3 gün içerisinde çıkacak birde hayırlısıyla o stresi de atlatırsak demeyin sevincimizee:)))Allah yardımcımız olsun.. ayy bak yne aklıma geldi o elleriii yerim ben onu yerrr
ne güzel. Allah nazardan korusun kucağına almayı nasip etsin.bende haftaya çarşamba günü gideceğim test için. cumartesi günü gittiğimde uyuyordu. pek uykucu benimki. Allah onların beşiklerinde uyandıklarınıda görmeyi nasip etsin hepimize
merhaba arkadaşlar ya, şu sıralar aklım çok karışık ne yapmam gerektiğine bi türlü karar veremedim.
ben 7 haftalık hamileyim, 3 hafta önce aile hekimliğinde gebe olduğumu tam olarak öğrendim, aile hekimliğindeki dr tribeksol, ferrum fort ve suda eriyen bir kalsiyum ilacı verdi. yanlız verdiği ilaçların sadece ferrum fort ta folik asit var. ama demir ilacı buve doktorum kan değerlein gayet iyi demişti çünkü ben 6 ay öncesinde şubat-mart-nisan aylarında kullanmıştım. mayıs ayındada kullandım fakat 4 ay geçince ve biraz sters yapınca boş yere içmeyim ilacı, akışına bırakayım diye bıraktım ve tamda hamileliğimden önceki 3 aya denk geldi bu brakma dönemim. eylül ayındada hamile olduğumu öğrendim evde folbiol vardı çift çizgiyi gördükten sonra günde 1 adet koullandım. ya şimdi bu demir ilacı ve yukarda ismini verdiğim ilaçları kullanayımmı bilemedim kafam karıştı çünkü kadın doğum doktorum da folidoce verdi. şimdi hangisini kullancam ben:18:
yani buk aile hekimliğindeki doktorun verdiği ilaç sayısı günde 4 adet. ve suda eriyen aşırı derecede midemi bulandırıyor.
ve ben arkadaşlarkmla bunu paylaştıktan sonra son 1 haftadır gene folbiol alıyorum günde 1 adet.
çünkü ikiside bebek sahibi ve ikiside sadece foliik asit kullandıklarını söylediler başta sadece.
yani napsam bilemedim, bi akıl verin arkadaşlar lütfen.
slm kızlar , rabbim isteyen herkese bu mutluluğu en kısa zamanda yasatsın.bu ay sonu 2li tarama testim war birazda stresliyim insallah bi problem çıkmaz.arkadaslar gittiğiniz doktorlar herhangi bir ilaç vitamin vs.seyler werdiler mi benim doktor gerek yok kan değerlerin normal dedi aklıma takıldı sonra da yazarsanız sevinirim.
bugün evdeki işlerimi toparliyim dedim ağır kaldırdım yordum kendimi sanırım kanamam oldudoktor iğne yaptı bide sanırım progestan olması lazım ondan verdi 2 tane var içinde vajinadan alıcam bu aralar nazar mı aldım aksilik midir hep bişey oluyor doktor kanaman artarsa yatırırız seni dedi.
Ben de toplamda 2 kilo almışım ağustostan bu yana..
Sanırım normal.her ay 1 kilo :)
Kusma olmadığı icin böyle oldu sanırım :)
Gecmis olsun cnm
Aman yorma kendini
Canim bana da bayramdan sonraki hafta gel dedi
2li 3lu tarama testleri icin..
Nasil yapılıo ?
Anlatsana biraz.. ?
bugün evdeki işlerimi toparliyim dedim ağır kaldırdım yordum kendimi sanırım kanamam oldudoktor iğne yaptı bide sanırım progestan olması lazım ondan verdi 2 tane var içinde vajinadan alıcam bu aralar nazar mı aldım aksilik midir hep bişey oluyor doktor kanaman artarsa yatırırız seni dedi.
teyzoşlar ne güzel moral ve pozitif enerji dolu mesajlarınız... sabah sabah iyi geldi. yarın randevum var çok özledim kuzumuartık bakıyorum dileklerde değişmiş "hayırlı doğumlar" falan başlamış ayyy hepimizin yüzü gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?