- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.661
Geçmiş olsun canm ama bundan sonra daha dikkatli ol bence..
arkadaşlar merhaba.aranızda yerleşme kanaması gören oldumu yardımcı olur musunuz.adetim 3-4 gün gecikti.ilk geciktiği gün regl oluyorum sandım açık kahverengi akıntım oldu ama bikaç damla.sonra iyice renhgi açık hal aldı koyu sarı su anda.reglimden 1 gün önce idrar testi yaptım saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı farklı amrkadada aynı şey oldu daha önce olmamıştı.bende kan testi verdim fakat 2.67 çıktı yani negatif deger.adette olmadım hayır benim gecikmemde olmaz hiç.varmı benzer durum yaşayan aranızda.gec döllenme olabilir mi ?
hala testi yenilemedin mi? Hamilesin diyorum boşuna soruyosun,yaptırt kurtul
arkadaşlar merhaba.aranızda yerleşme kanaması gören oldumu yardımcı olur musunuz.adetim 3-4 gün gecikti.ilk geciktiği gün regl oluyorum sandım açık kahverengi akıntım oldu ama bikaç damla.sonra iyice renhgi açık hal aldı koyu sarı su anda.reglimden 1 gün önce idrar testi yaptım saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı farklı amrkadada aynı şey oldu daha önce olmamıştı.bende kan testi verdim fakat 2.67 çıktı yani negatif deger.adette olmadım hayır benim gecikmemde olmaz hiç.varmı benzer durum yaşayan aranızda.gec döllenme olabilir mi ?
Yaptır canım bir an önce kafandaki soru işaretlerinden kurtul bize de haber verneyi unutma
Okurken cok duygulandim ya ayni donemdeyiz seninle yarin tarama testi fqlan olucak esimin işinden dolayı gec kaldik biraz. Peki cinsiyeti belli olmadimi daha ipucu falan vermedimi bebis
canım bende ikili testimi yatırdım. Benım 12+3 gunlukken doktorum yüzde seksen erkek dedı fakat ıkı gun sonra ıkılı ıcın başka bı doktora gittim ona sordum o doktor 16. haftada söyluyorum şimdi erken dedi bennımde kafam karıştı:26: bız şimdi 13 haftalık olduk. Sanırım sen " mayıs, haziran, temmuz e bebiş bu göbüşe gelcek" topiğindensin bende ordaydım senı hatırlıyorum ne güzel aynı ay hamıle kalmışız
Kızlar birşey sormak istiyorum ikili test sonuclarını öğrenen varmı? Sonucunu öğrenenler lütfen yazabilirmisiniz genelde nasıl bir sonuç çıkıyor çok merak ettim. Beklemek ne zor yaw poffff :/ inşallah iyi haberler alırım
tatlım ben hiç atlamadan okuyorum topiği biliyosun daha sonuçlarımız can sıkıcı diyen olmadı allaha çok şükür. hep iyi sonuçlar alınmış ikililerden seninde öyle olacağından eminim durup dururken canını sıkma sakın kendininde bebişinde kızarım teyzoşu
Ya herkes 10. haftasında bile cinsiyeti öğrenmiş, benim gittiğim doktorlar söylemiyor, bakmıyor bile cinsiyetlerine.. Benim için önemli olan sağlığı ama çok merak ediyorum işte dayanamıyorum.. İstanbul Anadolu yakasında gittiğiniz hastane varsa banada söyleyinde bende gidip cinsiyetini öğreniyim..
Canımsın yaainşallah öyledir teyzoş:) sende durum nasıldı canm çok şükür pozitif olduğu belli :) ama çıkan yüzdelik neydi?
kızlar ben de gripten dolayı ikili testi 13+6 nci haftaya erteledim bu cuma gideceğim ama dogrusu araştırmalarım sonucu ikili test ve risk genelde yüksek yas grubunu ilgilendiriyor.o yüzden cuma sadece kontrol yaptrabilirim.buarada internette akıntı ile ilgili söyle bir şey okudum: Vücudunun alt kısımlarında bazı değişiklikler var: Bunlardan bir tanesi; leukorrhea isimli ince hafif kokulu sütümsü vajinal akıntı. Bu sizin doğum kanalınızı enfeksiyondan korur ve vajinanızdaki bakterileri sağlıklı oranda tutar. Zararsız akıntı ilerleyen haftalarda artabilir bu yüzden yanınızda bolca ped bulundurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?