2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Geçmiş olsun canm ama bundan sonra daha dikkatli ol bence..

çok teşekkürler kızlar. şimdi iyiyiz çok şükür progestana başladım günde iki kez içiyorum.12 gün falan devam edicez. bebeğim büyüdü bişey olmaz diye gevşek davrandım dikkat etmekte fayda var. işe gitmicem sanırım bu hafta sonra da bayram var allahın izniyle toparlamış olurum iyice.

güzel haberlerinize sevindim kızlar allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.benim de iştahım çok açıldı annemdeyim durmadan karnım acıkıyor böyle giderse tombik olucaz:)

arkadaşlar merhaba.aranızda yerleşme kanaması gören oldumu yardımcı olur musunuz.adetim 3-4 gün gecikti.ilk geciktiği gün regl oluyorum sandım açık kahverengi akıntım oldu ama bikaç damla.sonra iyice renhgi açık hal aldı koyu sarı su anda.reglimden 1 gün önce idrar testi yaptım saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı farklı amrkadada aynı şey oldu daha önce olmamıştı.bende kan testi verdim fakat 2.67 çıktı yani negatif deger.adette olmadım hayır benim gecikmemde olmaz hiç.varmı benzer durum yaşayan aranızda.gec döllenme olabilir mi ?

hala testi yenilemedin mi? hamilesin diyorum boşuna soruyosun,yaptırt kurtul

Yaptır canım bir an önce kafandaki soru işaretlerinden kurtul bize de haber verneyi unutma

kızlar bir şey soracağım. gebelikleriniz adet tarihinizle uyumlu mu? ben bugün ikili test için gitti..11+2olması gerekirken 12+1 dedi doktor. yaklaşık 20 gün önce kanama şikayetiyle 2 gün hastanede yattım. kan uyuşmazlığımız olduğu içim kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. ilk gebeliğimde düşük yaptıktan sonrada iğne vurmuşlardı tekrar kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar 2. kez. kanama olunca kan uyuşmazlığı iğnesi vurulması gerekmiş sanırım. bu iğneden önce hep geriden takip ediyordu. sizde de adet tarihiyle uyumsuzluk var mı? adetim de çok düzensizdi adetime de güvenemiyorum. bir de kızlar ense kalınlığı 1.2 çıktı doktor iyi dedi. sonuç cumartesiye çıkar dediler.sizin bebişlerin ense kalınlıkları nasıldı.Allhım sağ salim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza verir inşallah. bugün biberon ve emzik kaldım kuzuma annesinden ilk hediyesi. babası işte babasına not yazım masaya koydum bebişimin ağzından. 'babacım bak cicilerime, sende bana ciciler al' diye. çok heyecanlandım. burnunu gözlerini gördüm. 5 cm olmuş artık bebişim. büyümüş teyzeleri maşallah. bebişim karınlarınızdaki minik arkadaşlarına da selam söylüyor

ben yerleşme kanaması gördüm ama 1-2 damla kahverengi leke şeklinde adetimden 7 gün öncedi. adetime 5 gün kala bebe time gebelik testinde çift çizgi gördüm. adet gecikmesinin 2. günü 463 tü beta hcg. hamileysen 2 gün sonra tekrar yaptırdığında artış olması gerekir. inşallah bebişin seninledir

evet aynen o topıktendım :) evet cok az fark var aramızda. Bu arada 10 haftada erkek olarak gozuken bebegımız artık tescılledı kendını..14 haftamda doktorm yıne baktı ve yıne ERKEKK :) cok mutluyuz cınsıyet hıc farketmezdı zaten .. senın ıcınde hayrlısı olsun arkadasım ..

Kızlar birşey sormak istiyorum ikili test sonuclarını öğrenen varmı? Sonucunu öğrenenler lütfen yazabilirmisiniz genelde nasıl bir sonuç çıkıyor çok merak ettim. Beklemek ne zor yaw poffff :/ inşallah iyi haberler alırım

tatlım ben hiç atlamadan okuyorum topiği biliyosun daha sonuçlarımız can sıkıcı diyen olmadı allaha çok şükür. hep iyi sonuçlar alınmış ikililerden seninde öyle olacağından eminim durup dururken canını sıkma sakın kendininde bebişinde kızarım teyzoşu

Canımsın yaa inşallah öyledir teyzoş:) sende durum nasıldı canm çok şükür pozitif olduğu belli :) ama çıkan yüzdelik neydi?

Ya herkes 10. haftasında bile cinsiyeti öğrenmiş, benim gittiğim doktorlar söylemiyor, bakmıyor bile cinsiyetlerine.. Benim için önemli olan sağlığı ama çok merak ediyorum işte dayanamıyorum.. İstanbul Anadolu yakasında gittiğiniz hastane varsa banada söyleyinde bende gidip cinsiyetini öğreniyim..

Banada doktorum bayramdan sonra gel bir bakalım bakarsın görürüz cinsiyetini dedi,yani bende öğrenemedm henüz erken dye,10.hafta çok erken değilmi yahu,nasıl bukadar erken öğrenmişler sağlıklı bir sonuçmuymuş yani?

Kızlar ben de gripten dolayı ikili testi 13+6 nci haftaya erteledim bu cuma gideceğim ama dogrusu araştırmalarım sonucu ikili test ve risk genelde yüksek yas grubunu ilgilendiriyor.O yüzden cuma sadece kontrol yaptrabilirim.Buarada internette akıntı ile ilgili söyle bir şey okudum: Vücudunun alt kısımlarında bazı değişiklikler var: Bunlardan bir tanesi; leukorrhea isimli ince hafif kokulu sütümsü vajinal akıntı. Bu sizin doğum kanalınızı enfeksiyondan korur ve vajinanızdaki bakterileri sağlıklı oranda tutar. Zararsız akıntı ilerleyen haftalarda artabilir bu yüzden yanınızda bolca ped bulundurun.

Selam,

Ben oğlumun pipisini bacakları ayrık yaymış oturduğu için ve ultrason tam alttan o oturuşu yakaladığı için 9.haftada görmüştüm. Ancak şimdi 11.haftada olduğum halde Dr. göremedi. Daha doğrusu önünde bir şişlik var ama neyin şişliği henüz anlaşılmıyor dedi. Bayramdan sonraki hafta bakıcaz.

Canımsın yaa inşallah öyledir teyzoş:) sende durum nasıldı canm çok şükür pozitif olduğu belli :) ama çıkan yüzdelik neydi?

ben yaptırmadım canım yaptırmayıda düşünmüyorum çünkü bu testin doğruluğu çok tartışılıyor. allaha emanet kuzularımız. doğru olup olmadığı tartışılan bi test için kendimi strese sokmak istemedim.hepimiz için hayırlısı olur umarım...

sevilcim çok iyi oldu bunu paylaştığın. Benim aynı böyle bi akıntım var. Kafamı kurcalıyordu ama yazdıklarını okuyunca sevindim. Demek doğum kanalını temizliyomuş Temizlesinde rahat doğum yapalım annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…