2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

tatlım ben 12+4üm bugün. Saat 3 buçukta randevum umarım öğrenirim yaaaaaa.... öğrenen herkesin erkek ben daha kız bebek beklediğini okumadım kimsenin hayırlısı olsun bakalım. Sağlıklı olsun tabi önce ama benimki sağlıklı bi erkek olsun inşaaalllllaaaah

Aslincin ben de aynı akıntıyı yasıyorum ama bunu okuyunca rahatladım sizle de paylaşmak istedim ) bugünkü kontrolde neler olacak hemen paylaşım olur mu güzel haberlerini bekliyoruz ))
Ben de cumaya pipimizi görmeyi hayal ediyorum icime ufacık bile kız gibi gelmiyor. Bakalım neler olacak ))

hala testi yenilemedin mi? hamilesin diyorum boşuna soruyosun,yaptırt kurtul

canım test yaptırdım bugün 86.7 çıktı yani pozitif.yine de emin olamıyorum deger yükselirmi acaba diye merak ediyorum.4-5 gün önce 2.67 yken 80 lere çıkması kimyasal gebelik olasılıgını iptal eder değil mi :) aman her neyse çok teşekkür ederim canım test yap diye ısrar ettiğin için bitanesinn

oleyyyy,süperr,çoook sevindim,biz bişey biliyoruz da söylüyoruuuz
bundan sonra da endişelenme,kulağını kapa,kimyasalmış vs.boşver,sağlıkla büyüycek,pozitif olmak zorundasın,bebek mutlu büyüsün diye,hiç okuma kötü hikayeleri,sen farklısın öyle düşün,bişey olucaksa zaten oluyo,olmadan üzülmeye gerek yok

haberdar et,inşallah öğrenirsin,bende çatlıycam,benim de Cuma

Okurken cok duygulandim ya ayni donemdeyiz seninle yarin tarama testi fqlan olucak esimin işinden dolayı gec kaldik biraz. Peki cinsiyeti belli olmadimi daha ipucu falan vermedimi bebis

benim de bu cuma kontrolüm var ama tarama testinden bahsetmedi doktorum bende hep korkuyorum sedyeye yatıp bebeğimi sağlıklı görünce rahatlıyorum şimdiden başladı korkum. Doktorum erkek olma ihtimali var dedi ama daha erken dedi bakalım hayırsısı artık.
Sağlıklı hayırlı evlat olsun da kez erkek farketmez:)

haklısın canım benimm bundan sonra herşeyime dikakt edicem moralimi yüksek tutucam saglıklı yaşıcam iyi bir anne olmak için bebek çocuk gelişim kitapları okucam okucamda okucammm

kızlar ben bu linkteki hamilelik takvimini indirdim,hani bugün kaç günlük olduk, + ne diye şaşırıyosanız direk burdan takip edin,bende bu takvimin verdiğiyle doktorumunki aynı çıkıyo,takvime göre 12+4'sem doktorumda da 12+4 çıkıyo.aklınızda bulunsun.excel tablo hem,hergün bakabilirsiniz.randevularınızı not edeblirsiniz.
hamile kalma tarihine son adet günü girin,gerisini hesaplıyo.sol üstte çıkıyo kaç haftalık/günlük olduğunuz.

Hamilelik takvimi - Şablonlar - Office.com

haklısın canım benimm bundan sonra herşeyime dikakt edicem moralimi yüksek tutucam saglıklı yaşıcam iyi bir anne olmak için bebek çocuk gelişim kitapları okucam okucamda okucammm

şu kilo verme çizelgeni kaldır istersen,artık bitti o günler,

şu kilo verme çizelgeni kaldır istersen,artık bitti o günler,

belli olmaz ya veririm yine belki :26: ayrıca ben diyet yaparak değil çok sağlıklı beslenmeye başlayarak zayıflamaya başladım.düzensiz uyku ve yemek beni mahvetmişti.şimdi çok saglıklıb esleniyorum asla aç kalmıyorum süt yogurt yumurta bunları tüketiyorum.ben 2 aydır bebek istiyodum ve önce doktora gittim herşeyime baktırdım folik asit yazdı onu içmeye baladım sagıklı beslenmeye uyumaya başladım.bu şekilde devam edebildiğim kadar edicem tabiiki doktoruma danışarak :) ama önce iyi bi doktor bulmam lazım

aslında en güzelini yapmışsın canm baksana halime burda stres olup duruyorum keza negatf birşey çıksa sanki bebeğimden mi vazgeçeceğim Hayır,, eee daha ne değilmi işte doktorların yaptırmalısın gazına geliyoruz galiba:)
buarada güzel haberini merakla bekliyoruz canım bakalım annesine pipisini göstereckmi mink kuzuu :)))

olmaz böyle bişey. karnımda zıp oraya zıp buraya zıplayıp duran sağlıklımı sağlıklı muteşem güzllikte olması gerekenden 5 gün büyük bi kız evet yanlış okumadınız bi kız bebek vaaaaaaar

Rabbimin mucizesi tam anlamıyla süper o eller ayaklar ağız burun.... el parmaklarını saydık bize el salladı rabbim hepinize şu an yaşadığım mutluluğu heyecanı şaşkınlığı fazlasıyla yaşatsın inşallah. o kadar hareket ettiği halde hissedemiyo olmam gercekten çok enteresan

belki resmini yüklerim doktor kız değince çok şaşırdım ama şimdi bu düşünceyede alışıyorum. allahımmm nası tarifsiz şeyler yaşıyorum. hamd olsun şükürler olsun kalpleeeeeerrrrr öpücükleeeeeerrr

Canım tebrik ederim öncelikle maşallah darısı bize inşallah desene minik kuzun sag gösterip sol vurdu:)))) yerim ben onuuuu yaaa sağlıklı olsunda kız yada erkek farketmez zaten canım benim merak ettiğim kocaların tipindeki ifadeler genelde kafalarındaki cinsiyet tutmayınca şaşkınlıkları tadından yenmiyor valla

ayy onu hiç sorma tatlım öğrendiğimizden beri çenesinden kurtulamıyorum paşanın. o hep kız istiyordu ben tutturmuştum erkek diye. şu an bebek üstündeki isim, alışveriş gibi bütün haklarımı kaybettim hepsi ona geçti zafer kazanmış bir komutan edasıyla geziyo şu an evde

Son düzenleme:

çok sevindim canım bende bizimki uslu durursa 28 ekimde öğrenicez artık sonraki kontrolüm o tarihe çünkü. enerjin samimiyetin muhteşem valla :) çok garip bi duygu hayatım öyle değiştiki tüm yörüngem do

Ay gözlerim doldu maşallah maşallah maşallah )) ben de cumayı dört gözle bekliyorum bakalım bizim tontiş ne yapıyor ) Allah hepimize saglikla kolaylıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin )

çok sevindim canım :) bizimki uslu durursa 28 ekimde öğrenicez artık sonraki kontrolüm o tarihe çünkü. enerjin samimiyetin muhteşem valla :) çok garip bi duygu hayatım öyle değiştiki tüm yörüngem doğrularım yanlışlarım yaşam amacım herşey ona odaklı. allah bize bu mutluluğu yaşattıya çok ama çok şanslıyız.. küçük mucizelerimiz hayatın bize armağanı :)

:))))) e ama kazanmış canm, hak vermek lazım onca kız talebinden sonra kız olduğunu duyunca haklı gururu ile salınması normal kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…