- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.681
ya herkes 10. Haftasında bile cinsiyeti öğrenmiş, benim gittiğim doktorlar söylemiyor, bakmıyor bile cinsiyetlerine.. Benim için önemli olan sağlığı ama çok merak ediyorum işte dayanamıyorum.. Istanbul anadolu yakasında gittiğiniz hastane varsa banada söyleyinde bende gidip cinsiyetini öğreniyim..
hala testi yenilemedin mi? hamilesin diyorum boşuna soruyosun,yaptırt kurtul
Yaptır canım bir an önce kafandaki soru işaretlerinden kurtul bize de haber verneyi unutma
canım test yaptırdım bugün 86.7 çıktı yani pozitif.yine de emin olamıyorum deger yükselirmi acaba diye merak ediyorum.4-5 gün önce 2.67 yken 80 lere çıkması kimyasal gebelik olasılıgını iptal eder değil mi :) aman her neyse çok teşekkür ederim canım test yap diye ısrar ettiğin için bitanesinn
tatlım ben 12+4üm bugün. Saat 3 buçukta randevum umarım öğrenirim yaaaaaa.... öğrenen herkesin erkek ben daha kız bebek beklediğini okumadım kimsenin hayırlısı olsun bakalım. Sağlıklı olsun tabi önce ama benimki sağlıklı bi erkek olsun inşaaalllllaaaah
Okurken cok duygulandim ya ayni donemdeyiz seninle yarin tarama testi fqlan olucak esimin işinden dolayı gec kaldik biraz. Peki cinsiyeti belli olmadimi daha ipucu falan vermedimi bebis
Yanlış alıntı yapmisim hihihihi telden girince karisiyo:)
oleyyyy,süperr,çoook sevindim,biz bişey biliyoruz da söylüyoruuuz
bundan sonra da endişelenme,kulağını kapa,kimyasalmış vs.boşver,sağlıkla büyüycek,pozitif olmak zorundasın,bebek mutlu büyüsün diye,hiç okuma kötü hikayeleri,sen farklısın öyle düşün,bişey olucaksa zaten oluyo,olmadan üzülmeye gerek yok
haklısın canım benimm bundan sonra herşeyime dikakt edicem moralimi yüksek tutucam saglıklı yaşıcam iyi bir anne olmak için bebek çocuk gelişim kitapları okucam okucamda okucammm
şu kilo verme çizelgeni kaldır istersen,artık bitti o günler,
ben yaptırmadım canım yaptırmayıda düşünmüyorum çünkü bu testin doğruluğu çok tartışılıyor. allaha emanet kuzularımız. doğru olup olmadığı tartışılan bi test için kendimi strese sokmak istemedim.hepimiz için hayırlısı olur umarım...
olmaz böyle bişey. karnımda zıp oraya zıp buraya zıplayıp duran sağlıklımı sağlıklımuteşem güzllikte olması gerekenden 5 gün büyük bi kız evet yanlış okumadınız bi kız bebek vaaaaaaar
Rabbimin mucizesi tam anlamıyla süper o eller ayaklar ağız burun.... el parmaklarını saydık bize el salladı rabbim hepinize şu an yaşadığım mutluluğu heyecanı şaşkınlığı fazlasıyla yaşatsın inşallah. o kadar hareket ettiği halde hissedemiyo olmam gercekten çok enteresan
belki resmini yüklerimdoktor kız değince çok şaşırdım ama şimdi bu düşünceyede alışıyorum. allahımmm nası tarifsiz şeyler yaşıyorum. hamd olsun şükürler olsun kalpleeeeeerrrrr öpücükleeeeeerrr
Canım tebrik ederim öncelikle maşallah darısı bize inşallahdesene minik kuzun sag gösterip sol vurdu:)))) yerim ben onuuuu yaaa sağlıklı olsunda kız yada erkek farketmez zaten canım benim merak ettiğim kocaların tipindeki ifadeler genelde kafalarındaki cinsiyet tutmayınca şaşkınlıkları tadından yenmiyor valla
Canım tebrik ederim öncelikle maşallah darısı bize inşallahdesene minik kuzun sag gösterip sol vurdu:)))) yerim ben onuuuu yaaa sağlıklı olsunda kız yada erkek farketmez zaten canım benim merak ettiğim kocaların tipindeki ifadeler genelde kafalarındaki cinsiyet tutmayınca şaşkınlıkları tadından yenmiyor valla
Ay gözlerim doldu maşallah maşallah maşallaholmaz böyle bişey. karnımda zıp oraya zıp buraya zıplayıp duran sağlıklımı sağlıklımuteşem güzllikte olması gerekenden 5 gün büyük bi kız evet yanlış okumadınız bi kız bebek vaaaaaaar
Rabbimin mucizesi tam anlamıyla süper o eller ayaklar ağız burun.... el parmaklarını saydık bize el salladı rabbim hepinize şu an yaşadığım mutluluğu heyecanı şaşkınlığı fazlasıyla yaşatsın inşallah. o kadar hareket ettiği halde hissedemiyo olmam gercekten çok enteresan
belki resmini yüklerimdoktor kız değince çok şaşırdım ama şimdi bu düşünceyede alışıyorum. allahımmm nası tarifsiz şeyler yaşıyorum. hamd olsun şükürler olsun kalpleeeeeerrrrr öpücükleeeeeerrr
ayy onu hiç sorma tatlım öğrendiğimizden beri çenesinden kurtulamıyorum paşanın. o hep kız istiyordu ben tutturmuştum erkek diye. şu an bebek üstündeki isim, alışveriş gibi bütün haklarımı kaybettim hepsi ona geçtizafer kazanmış bir komutan edasıyla geziyo şu an evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?