- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.701
olmaz böyle bişey. karnımda zıp oraya zıp buraya zıplayıp duran sağlıklımı sağlıklımuteşem güzllikte olması gerekenden 5 gün büyük bi kız evet yanlış okumadınız bi kız bebek vaaaaaaar
Rabbimin mucizesi tam anlamıyla süper o eller ayaklar ağız burun.... el parmaklarını saydık bize el salladı rabbim hepinize şu an yaşadığım mutluluğu heyecanı şaşkınlığı fazlasıyla yaşatsın inşallah. o kadar hareket ettiği halde hissedemiyo olmam gercekten çok enteresan
belki resmini yüklerimdoktor kız değince çok şaşırdım ama şimdi bu düşünceyede alışıyorum. allahımmm nası tarifsiz şeyler yaşıyorum. hamd olsun şükürler olsun kalpleeeeeerrrrr öpücükleeeeeerrr
canım çok tebrik ederim. cumartesi benim doktorum da yüksek ihtimal erkek dedi. senin kızını alıcam:)
canım çok tebrik ederim. cumartesi benim doktorum da yüksek ihtimal erkek dedi. senin kızını alıcam:)
hahahahah babası vermez onu kimselere. tümgün bende olmasına zor tahammül ediyo adam
olmaz böyle bişey. karnımda zıp oraya zıp buraya zıplayıp duran sağlıklımı sağlıklımuteşem güzllikte olması gerekenden 5 gün büyük bi kız evet yanlış okumadınız bi kız bebek vaaaaaaar
Rabbimin mucizesi tam anlamıyla süper o eller ayaklar ağız burun.... el parmaklarını saydık bize el salladı rabbim hepinize şu an yaşadığım mutluluğu heyecanı şaşkınlığı fazlasıyla yaşatsın inşallah. o kadar hareket ettiği halde hissedemiyo olmam gercekten çok enteresan
belki resmini yüklerimdoktor kız değince çok şaşırdım ama şimdi bu düşünceyede alışıyorum. allahımmm nası tarifsiz şeyler yaşıyorum. hamd olsun şükürler olsun kalpleeeeeerrrrr öpücükleeeeeerrr
Çok cici sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sizlere inşallah :) Ama benim gittiğim doktor neden bakmıyor cinsiyetine yaa.. İstanbul Anadolu yakasında cinsiyetine bakan doktor varmı söyleyin bende gidiyim ya5 aylık olunca bakacak benımkısı heralde bi tuhaf yahu
herhangi bir doktor bile gidince söylüyor aslında ben herhafta doğum evi acile gidiyorummeraktan orda acil hekimi bile daha belli olmuyor haftaya gelirsen belli olur dedi.
c.tesi 14. haftamızda kontrolümüz var inş. öğreniriz o zaman
Kızlar bu Wc olayı beni bezdirmek üzere gece belki 7 kez kalkıyorum gündüz de fark yok nerdeyse bez bagliycam kendime ;( sizde durum nedir
Benimde 13 hafta bitmek uzere.cinsiyetini ogrenen var mi acaba.kacinci haftada ogrendiniz
tam olarak hafta+günün kaçtayken öğrendin arkadaşım? bne de merakla bekliyorum o günü..
ne güzel hayırlı olsun. benim bebişte hiç yerinde durmuyodu maşallah. doktor 5 dakika falan uğraştı baş popo mesafesi için. ben sorun mu var dedim. bebek oyun oynamaktan yorulunca bakacağız dedi. sonra farkettim kıpır kıpır maşallah. cinsiyeti için 2 hafta sonra dedi. elbet sağlıklı olması öncelikli ancak içimize doğan kız bizimde.
canım benim 13+2 ken öğrendim. ama 2 hafta sonra kesin ifadeyle söylerim dedi. benim hep içimde erkek hissi vardı. doktorumda yüksek ihtimal erkek dedi.
aslıcin bebişleri forum kertmesi yapalım:):)
prensesiniz hayırlı olsun canım allah sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..heyecanını taa burdan hissettim..canım güzelliğini kızına vermeye hazır ol ...bilirsin kız bebişler anneleri hamileyken güzelliklerini alıyorlar....bizde kız istiyoruz ama nasip bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?