2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

canım çok tebrik ederim. cumartesi benim doktorum da yüksek ihtimal erkek dedi. senin kızını alıcam:)

Çok cici sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sizlere inşallah :) Ama benim gittiğim doktor neden bakmıyor cinsiyetine yaa.. İstanbul Anadolu yakasında cinsiyetine bakan doktor varmı söyleyin bende gidiyim ya 5 aylık olunca bakacak benımkısı heralde bi tuhaf yahu

hahahahah babası vermez onu kimselere. tümgün bende olmasına zor tahammül ediyo adam

gözün aydın maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inş. prenses kızını

herhangi bir doktor bile gidince söylüyor aslında ben herhafta doğum evi acile gidiyorum meraktan orda acil hekimi bile daha belli olmuyor haftaya gelirsen belli olur dedi.
c.tesi 14. haftamızda kontrolümüz var inş. öğreniriz o zaman

Benimki bakmadan daha çok erken diyor, baktıgını görmüyorumki

Kızlar bu Wc olayı beni bezdirmek üzere gece belki 7 kez kalkıyorum gündüz de fark yok nerdeyse bez bagliycam kendime ;( sizde durum nedir

Kızlar bu Wc olayı beni bezdirmek üzere gece belki 7 kez kalkıyorum gündüz de fark yok nerdeyse bez bagliycam kendime ;( sizde durum nedir

13. haftam bitmek üzere bu hafta daha azaldı artık dakikada gelmiyor.
kaç haftalıksın bilmiyorum ama haftalar ilerledikçe idrar torbasına baskı azalıyor canım.

ne güzel hayırlı olsun. benim bebişte hiç yerinde durmuyodu maşallah. doktor 5 dakika falan uğraştı baş popo mesafesi için. ben sorun mu var dedim. bebek oyun oynamaktan yorulunca bakacağız dedi. sonra farkettim kıpır kıpır maşallah. cinsiyeti için 2 hafta sonra dedi. elbet sağlıklı olması öncelikli ancak içimize doğan kız bizimde.

Benimde 13 hafta bitmek uzere.cinsiyetini ogrenen var mi acaba.kacinci haftada ogrendiniz

canım benim 13+2 ken öğrendim. ama 2 hafta sonra kesin ifadeyle söylerim dedi. benim hep içimde erkek hissi vardı. doktorumda yüksek ihtimal erkek dedi.

aslıcin bebişleri forum kertmesi yapalım:):)

tam olarak hafta+günün kaçtayken öğrendin arkadaşım? bne de merakla bekliyorum o günü..

dün 12+4 düm canım ama doktorum ölçümlere göre 13 afta sonlarında gibi bebek dedi gitmeden önce meyve suyu içmiştim birazda tatlı yedim kıpır kıpırdı. biraz uğraştırdı ama sonunda gösterdi. bende gördüm kızımın kukuşunu

prensesiniz hayırlı olsun canım allah sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..heyecanını taa burdan hissettim..canım güzelliğini kızına vermeye hazır ol ...bilirsin kız bebişler anneleri hamileyken güzelliklerini alıyorlar....bizde kız istiyoruz ama nasip bakalım...

allah gönlünüze göre göre vesin tatlım. valla ne yaln söyliyeyim ben erkek istemiştim babası kız. resmen kızımız sağ gösterip sol vurdu arkadaşlarımın aldığı hediye boxarlar elimde patladı resmen hala bi yanım belki erkektir diyo allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.canım :)

canım benim 13+2 ken öğrendim. ama 2 hafta sonra kesin ifadeyle söylerim dedi. benim hep içimde erkek hissi vardı. doktorumda yüksek ihtimal erkek dedi.

aslıcin bebişleri forum kertmesi yapalım:):)

haahaaahaaaa. kızımın talipleri şimdiden artıyo valla. sizden iyi kayınvalidemi bulucam hayatım kertelim bakalım babası duymasın

canımmmm sağol iyi dileklerin için. onlar sağlıklı olsunda anneleri herşeye razı biliyosun. rabbim sizinde gönlünze göre versin inşallah. bu duygular daha önce yaşadığım hiç birşeye benzemiyo. her anın tadını çıkarıyorum allah ım hep iyi şeyler yaşatsın hepimize umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…