2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar bugün tam 3 aylık olduk. 3de doktorumuza gidicez. Haftalar sonra ilk defa midem bulanmadan uyandım. İnşallah güzel başlayan bugün güzel biter zira nice zamandır sadece uyurken rahattım. Cinsiyetler açıklanmaya başlamış maşallah bebişlere Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin

kızlar bişi sorcam hazırlıklara ne zaman ve nereden başlanmalı acaba. daha erken diye kendimi dizginliyorum ama eski bi arkadaşım erken doğum yaptı ve hiç bişeyi hazır değildi öylede olmak istemiyorum. bi akıl verin ya

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun minik kızın. Allah analı babalı büyütsün.

2. bebeğine hamile deneyimli bir anne olarak diyorum ki siz sakın benim yaptığımı yapmayın ve öyle koşu bandında yürümelermiş, 2dk. sakin oturmadan fink fink gezmelermiş sakın yapmayın. Hele bebek doğduktan sonra kucaktan kucağa başkalarına vermeyin ve asla sizde uzun süre kucakta tutmayın. Emzirin bırakın.

Çünkü sonrasında sallanmadan uyumayan, sarsıntı bağımlısı ve kucak delisi bir sıpanız oluyor ve eve çingene salıncağı kurmaktan, ayakta sallanmaya kadar her alanda uyutmaya çalışmaktan hayattan soğuyorsunuz. Ve inanın uyumayan çocuk kadar zorlayıcı başka bişey olamaz. Siz yorgunluktan ve uykusuzluktan ölürken o cin gibi gözlerle uyanık ve avaz avaz oluyor ve kucağına al beni diyor.

Bırakın ev işi yapmayı çişe bile gidemezsiniz naçizane tavsiyem budur...

Tracy Hogg "Bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler" el kitabınız olsun.

ay inanmıyorum yaa,bana da bugün doktor kız diyorum dedi ama tam kukusunu da göremedim,akşam tekrar gel bakalım dedi,bana da hiç kız gibi gelmiyo valla,şok oldum

gözünaydın canım benimmm,sağlıkla gelsinler

arkadaşıma 12.haftada kız demişler,16'da erkek oğlu oldu,bu pipi ne zaman görülüyo ya

Gun itibari ile bebisim 12 hafta 4 günlük ve erkekkk cinsiyeti belli oldu doktor pipisini gordu ve erkek dedi yuzde doksan biliyodum hic sasirnadim hissetnistim ruyamdada hep erkek doguruyodum cok ilginc hep kiz istemem ragmen eekek annesi olucam mutluyum sagligi ennonemlisi

aynen babası kız diyor kızım diye seviyor ben erkeğimin kafasını karıştırma o yakışıklı bir erkek diyorum. :)) bakalım bizde kim galip çıkacak

iyi geceler herkese.. arkadaslar az önce çok az bi kan geldi nabsam ne düşünsem bilmiyorum.. endişelenmeli miyim böyle bişey yasayan var mı ?

ben varım canım zorladım da oldu diye düşünüyorum ctesi olmuştu.akıntıyla kanama geldi biraz.doktor iğne yaptı bide 5 gündür progestan içiyorum gerçi hala pembe akıntı şeklinde devam ediyor ama bi sorun yok panik yapma. istersen bi kadın doğumcuya görün.

iyi geceler kızlar hepinizin haberlerini okuyorum inş.hayırlı sağlıklı bebişler olarak dünyaya gelirler.benım bugun ara ara kasığımda adet sancısı oldu çok şiddettli değildi ama yinede insan korkuyor acaba normalmi yoksa bi sıkıntımı var?

iyi geceler herkese.. arkadaslar az önce çok az bi kan geldi nabsam ne düşünsem bilmiyorum.. endişelenmeli miyim böyle bişey yasayan var mı ?

canım çok panik yapmadan mutlaka doktoruna bildir. kanama lekelenme çok beklenen olaylar değilller, ilaç ve istirahatle geçecektir.
geçmiş olsun kendini üzme
sağlam tutunan bebekte yatak yorgan kan gölüne batsada hiç bişe olmuyor, korkma ama tedbirinide al geçmiş olsun.

Bende bu ayda öğrenmiştim.Allah hepinize ve bana hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
kızlar, ben dün gece kusmalarım yüzünden acile gittiğimde bebeğimi de gördüm. kıpır kıpırdı. ne eli duruyor ne ayağı duruyor. kolunu havaya kaldırıp indirip duruyor. normalde 4 gün geriden geliyordu. 2 güne düşmüş. doktor bu bebek çok hareketli dedi. sanırım babasına çekti. onun da eli dursa ayağı durmaz... bayramdan sonra ikili test için doktora gideceğim. o zaman cinsiyeti de belli olur inşallah. senelerdir rüyamda erkek bebek görüyorum. o kadar eminim ki erkek olacağından. gönlümde yatan kız. klişe olacak ama sağlıklı olsun fark etmez.

bu arada kusmalar azalmıştı ama bu hafta tekrar başladı. tam gaz devam. bu mide asidi beni mahvetti. ne yemek borum kaldı ne boğazım ne dilim. önceden yemek yemeden durabiliyordum. şimdi aç da duramıyorum. geceleri de uyanıp yemek zorunda kalıyorum. öğün atlayamıyorum. ağzım hep dolu. eşim de hiç doymaz. kesin erkek, kocamın aynısından bir tane daha doğuracağım sanırım.

sırf kafam dağılsın midemin bulantısını unutayım diye geyik yapıyorum işte burada.

canım benim çoktandır sesin çıkmıyodu iyi olduğunu düşünmüştüm. ben ilk haftaları çok rahat geçirmiştim ama bu hafta benimde kabus gibi geçti resmen. bende kusma yok ama sürekli bulantı ve yanma var mide mide değil sirk mübarek. prenses kızım uzun saçlı doğacak sanırım şikayet etmemeye çalışıyorum ama insan 2 dakka huzur arıyo. seni anlıyorum bu yüzden. çooook geçmiş olsun.

ben 8 haftalıkken yaşamıştım adet günüme denk gelen günde. doktora gittik hemen. düşük tehliken var demişti. iğne yapmıştı sonra progestan kullanmıştım. 3 gün hastanede yatmıştım. birde kan uyuşmazlığı vardı bizde. kan uyuşmazlığı iğnesi vurmuşlardı. sa şükür başka olmadı. korkma bebek sağlıklıysa istirahatla atlatırsın. eğer çalışmıyorsan bu durumda şanslısın. ben öğretmenim.10 gün ancak rapor alabilmiştim sonra mecburen okula başladım. Allaha emanet bugünlere kadar geldik. inşallah sorun yoktur bebişin sağlıklıdır

saol canım dr dan geldim bebeğim kıpır kıpırdı iiyiydi.. ama ben hala kendımı inanılmaz mutsuz hissediyorum kendıme dıkkat etmedıgım ıcın kızgınım progestan verdi bana da .. düşük tehtidi dedi.. sadece ilişkiyi yasakladı... çalışıyorum canım memurum kurumum çok skain allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…