- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.721
kızlar bişi sorcam hazırlıklara ne zaman ve nereden başlanmalı acaba. daha erken diye kendimi dizginliyorum ama eski bi arkadaşım erken doğum yaptı ve hiç bişeyi hazır değildi öylede olmak istemiyorum. bi akıl verin ya
olmaz böyle bişey. karnımda zıp oraya zıp buraya zıplayıp duran sağlıklımı sağlıklımuteşem güzllikte olması gerekenden 5 gün büyük bi kız evet yanlış okumadınız bi kız bebek vaaaaaaar
Rabbimin mucizesi tam anlamıyla süper o eller ayaklar ağız burun.... el parmaklarını saydık bize el salladı rabbim hepinize şu an yaşadığım mutluluğu heyecanı şaşkınlığı fazlasıyla yaşatsın inşallah. o kadar hareket ettiği halde hissedemiyo olmam gercekten çok enteresan
belki resmini yüklerimdoktor kız değince çok şaşırdım ama şimdi bu düşünceyede alışıyorum. allahımmm nası tarifsiz şeyler yaşıyorum. hamd olsun şükürler olsun kalpleeeeeerrrrr öpücükleeeeeerrr
allah gönlünüze göre göre vesin tatlım. valla ne yaln söyliyeyim ben erkek istemiştim babası kız. resmen kızımız sağ gösterip sol vurduarkadaşlarımın aldığı hediye boxarlar elimde patladı resmen hala bi yanım belki erkektir diyo allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.canım :)
arkadaşıma 12.haftada kız demişler,16'da erkekoğlu oldu,bu pipi ne zaman görülüyo ya
iyi geceler herkese.. arkadaslar az önce çok az bi kan geldi nabsam ne düşünsem bilmiyorum.. endişelenmeli miyimböyle bişey yasayan var mı ?
iyi geceler herkese.. arkadaslar az önce çok az bi kan geldi nabsam ne düşünsem bilmiyorum.. endişelenmeli miyimböyle bişey yasayan var mı ?
14 Haftalık olmuşuz doktor erkek dedi ama net değil çok küçük yanılma payı var dedi...
kızlar, ben dün gece kusmalarım yüzünden acile gittiğimde bebeğimi de gördüm.kıpır kıpırdı. ne eli duruyor ne ayağı duruyor. kolunu havaya kaldırıp indirip duruyor. normalde 4 gün geriden geliyordu. 2 güne düşmüş. doktor bu bebek çok hareketli dedi. sanırım babasına çekti. onun da eli dursa ayağı durmaz... bayramdan sonra ikili test için doktora gideceğim. o zaman cinsiyeti de belli olur inşallah. senelerdir rüyamda erkek bebek görüyorum. o kadar eminim ki erkek olacağından. gönlümde yatan kız. klişe olacak ama sağlıklı olsun fark etmez.
bu arada kusmalar azalmıştı ama bu hafta tekrar başladı. tam gaz devam. bu mide asidi beni mahvetti. ne yemek borum kaldı ne boğazım ne dilim. önceden yemek yemeden durabiliyordum. şimdi aç da duramıyorum. geceleri de uyanıp yemek zorunda kalıyorum. öğün atlayamıyorum. ağzım hep dolu. eşim de hiç doymaz. kesin erkek, kocamın aynısından bir tane daha doğuracağım sanırım.
sırf kafam dağılsın midemin bulantısını unutayım diye geyik yapıyorum işte burada.
saol canım dr dan geldim bebeğim kıpır kıpırdı iiyiydi.. ama ben hala kendımı inanılmaz mutsuz hissediyorum kendıme dıkkat etmedıgım ıcın kızgınımben 8 haftalıkken yaşamıştım adet günüme denk gelen günde. doktora gittik hemen. düşük tehliken var demişti. iğne yapmıştı sonra progestan kullanmıştım. 3 gün hastanede yatmıştım. birde kan uyuşmazlığı vardı bizde. kan uyuşmazlığı iğnesi vurmuşlardı. sa şükür başka olmadı. korkma bebek sağlıklıysa istirahatla atlatırsın. eğer çalışmıyorsan bu durumda şanslısın. ben öğretmenim.10 gün ancak rapor alabilmiştim sonra mecburen okula başladım. Allaha emanet bugünlere kadar geldik. inşallah sorun yoktur bebişin sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?